You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 376K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάει τρελλάθηκε ο χατζηνικολάου.....
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αφού μου χει τον κοτσίδα 1 η ώρα τα μεσάνυχτα για παρτενέρ, βάλε κανα θηλυκο ρε
Ποιον λες τον "ναι Γιώργο μου" ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ετσι και ειναι παλι κανα διαφημιστικο κολπο οπως με την δηθεν παραιτηση του , θα μιλαμε για μεγαλο κλοουν πλεον.....Αυτος μεχρι προτινος τον εγλειφε τον Χατζημαλακα.....εγω παντως περιμενω να ακουσω ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ......τι να μας πει το Αλτερ του γλοιωδους υποκειμενου του Κουρη ?
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εγω παντως περιμενω να ακουσω ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ......τι να μας πει το Αλτερ του γλοιωδους υποκειμενου του Κουρη ?
Ενώ το κανάλι του Καρατζαφέρη θα σου πει , ε ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι σταθερος στις αποψεις του ομως δεν μπορεις να πεις τυπε μουΕξάλλου ο Γεωργίου έχει παραιτηθεί καμιά δεκαριά φορές.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ακομα και να του πει ο φαφουτης οτι ειναι μαλακας παλι θα συμφωνησει αυτοςΠοιον λες τον "ναι Γιώργο μου" ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το καταλαβε λεει ο μαλακαςΔειτε φαρσα και ποσο υπουλα χαφιεδιστικα φερθηκε ο αμορφωτος Ελληνας... αν ζουσε στην κατοχη θα ηταν ρουφιανος των γερμανων (καρφί)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ολο ξεφυσαγε....το καταλαβε λεει ο μαλακας![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και στο τελος ειπε ενταξει νικο κομμενο απο δω και περαΤυπε ολο ξεφυσαγε....![]()
![]()
![]()
αυτον ετσι και τον φοβερησουν λιγο θα παει να βαλει και δοντια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
Μάγκες εγώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι την πάτησε ο Γιώργαρος... Τον έχω για μεγάλη γάτα για να πέσει σε τέτοια λούμπα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τέλος ο Γεωργίου από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή «Το καφενείο των φιλάθλων» στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιο του Γιώργου Γεωργίου με το κανάλι ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Μάλιστα το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα το φινάλε της εκπομπής:«Ύστερα από 3,5 χρόνια επιτυχούς προβολής έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής "Το Καφενείο των Φιλάθλων" από τη Sportzone του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Στη θέση της θα προβάλλεται μία εξίσου ενδιαφέρουσα παραγωγή που αναμένεται να ενθουσιάσει το φίλαθλο κοινό.Ο σταθμός εύχεται στο κ. Γιώργο Γεωργίου καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη δημοσιογραφική πορεία του».
Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή «Το καφενείο των φιλάθλων» στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιο του Γιώργου Γεωργίου με το κανάλι ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Μάλιστα το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα το φινάλε της εκπομπής:«Ύστερα από 3,5 χρόνια επιτυχούς προβολής έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής "Το Καφενείο των Φιλάθλων" από τη Sportzone του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Στη θέση της θα προβάλλεται μία εξίσου ενδιαφέρουσα παραγωγή που αναμένεται να ενθουσιάσει το φίλαθλο κοινό.Ο σταθμός εύχεται στο κ. Γιώργο Γεωργίου καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη δημοσιογραφική πορεία του».
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άντε να δούμε που θα πάει τώρα.
ελπίζω να πάει κάπου να μπορούμε να τον βλέπουμε μέσω ιντερνετ.
ελπίζω να πάει κάπου να μπορούμε να τον βλέπουμε μέσω ιντερνετ.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Καλά, κυριακάτικα το ανακοίνωσαν; Γιατί τόση πρεμούρα;
Άντε να τη βγάλουμε με Καπουτζίδη σήμερα.![]()
**κριμα παντως...στο ραδιο δε μπορω να τον ακουσω...5 λεπτα εκπομπη,20 λεπτα διαφημισεις
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)