You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τα χώνει για νιόμπλιαΠοιές εκλογές; Άρχισε ο Γεωργίου.
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Χα χα! Πόσες κόκκινες έδειξε χθες στον "έτσι είναι Γιώργο μου";;;
ο έτσι γίωργο μου έβγαλε γκόμενα σήμερα......... μπράβο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Ρε μάγκες η Στελλίτσα τέλος οριστικά; Του είπε η άλλη στο τηλέφωνο "Τώρα καλύτερα που δεν έχεις γυναίκα στο πάνελ γιατί ούτως ή άλλως ήταν όλες γλάστρες" κι ο Γιώργης δεν το αρνήθηκε. Θα πέσει η θεαματικότητα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εβαλε τον μαλακα με την κοτσιδα τωραΡε μάγκες η Στελλίτσα τέλος οριστικά; Του είπε η άλλη στο τηλέφωνο "Τώρα καλύτερα που δεν έχεις γυναίκα στο πάνελ γιατί ούτως ή άλλως ήταν όλες γλάστρες" κι ο Γιώργης δεν το αρνήθηκε. Θα πέσει η θεαματικότητα...
αυτος παντα συμφωνει με οτι μαλακια λεει ο φαφουτης
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
τυπε εβαλε τον μαλακα με την κοτσιδα τωρα
Ναι ρε τον ξέρω τον κοτσίδα αφού είμαι fan του Γεωργίου. Αλλά χωρίς γκόμενα στο πάνελ θα πέσει η θεαματικότητα, είναι αρκετοί αυτοί που έβλεπαν Γεωργίου ΚΑΙ για να παίρνουν μάτι. Εγώ να φανταστείς είχα σταματήσει 4 χρόνια να τον βλέπω & ξανακόλλησα εξ' αιτίας της Νάζλα που είχε πρόπερσι...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου ειναι τρομπας,η κυπρια ειχε πολλους φανΝαι ρε τον ξέρω τον κοτσίδα αφού είμαι fan του Γεωργίου. Αλλά χωρίς γκόμενα στο πάνελ θα πέσει η θεαματικότητα, είναι αρκετοί αυτοί που έβλεπαν Γεωργίου ΚΑΙ για να παίρνουν μάτι. Εγώ να φανταστείς είχα σταματήσει 4 χρόνια να τον βλέπω & ξανακόλλησα εξ' αιτίας της Νάζλα που είχε πρόπερσι...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
αφου ειναι τρομπας,η κυπρια ειχε πολλους φαν
Μ' εσένα τύπε πρώτο & καλύτερο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πραγματικά, και γαμω τη μάνα σου να του πει, "έτσι" θα πει ο άλλοςτυπε εβαλε τον μαλακα με την κοτσιδα τωρα
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Ρε μάγκες η Στελλίτσα τέλος οριστικά; Του είπε η άλλη στο τηλέφωνο "Τώρα καλύτερα που δεν έχεις γυναίκα στο πάνελ γιατί ούτως ή άλλως ήταν όλες γλάστρες" κι ο Γιώργης δεν το αρνήθηκε. Θα πέσει η θεαματικότητα...
Οριστικά τέλος, μόλις τώρα το είπε
αφου ειναι τρομπας,η κυπρια ειχε πολλους φαν
Γύρισε στην Κύπρο τύπε
Ρε παιδια αυτος ο τυπος που εχει ο Γεωργιου μαζι του με τη κοτσιδα,λεγεται Γιωργος Φλωρος και εχει παιξει σε πολλες ταινιες του 80 με Γαρδελη ,Μιχαλοπουλο κτλ οπως οι επικινδυνοι,τα τσακαλια κτλ
Τσεκαρετε το παρακατω βιντεο απο την αρχη μεχρι το 20 δευτερολεπτο για να καταλαβεται ποιος ειναι
Τσεκαρετε το παρακατω βιντεο απο την αρχη μεχρι το 20 δευτερολεπτο για να καταλαβεται ποιος ειναι
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
σ' αυτή την ταινία θυμήθηκα την απίστευτη ατάκα που είχε πει, όταν ο φίλος του έμαθε ότι η μάνα του δεν είχε ινστιτούτο αισθητικής αλλά ίδρυμα ερωτικών υπηρεσιών, λέει ο τύπος `` τι κάνεις έτσι ρε φίλε όλοι η κοινωνία είναι ένα μπουρδέλο στης μάνα σου θα κωλώσουμε τώρα'' απίστευτο γέλιο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
"Ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα το γλύκαινε το τόπι αλλά χωρίς ουσία... Είνα σαν να έχω εγώ μια γκόμενα στο κρεβάτι & να χύνω στα σεντόνια"!!!
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Στο Μάκη έχει τώρα λεζάντα Σε λίγο: Γιατί ο Χατζηνικολάου απέλυσε τον Γιώργο Γεωργίου από το ραδιόφονο...
Τι έγινε πάλι...
Επεσε η ακροαματικότητα από την εκπομπή του φαφούτη οπότε πρέπει να την ανεβάσουν με κάποιο τρόπο.
Εξάλλου ο Γεωργίου έχει παραιτηθεί καμιά δεκαριά φορές.