stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εμένα μου αρέσουν οι Ολλανδέζες
εμένα μου αρέσουν οι Ολλανδέζες
τυπε νομιζω οτι οι ολλανδοι δεν ειναι γερμανικο φυλοκαι τώρα θα παίξουν τελικό οι Dutch εναντίον των Deutch ? γαμώ την γερμανική φιλή γαμώ...
έλα ρε Ισπανία κάνε το θαύμα σου .
πας καλά??Τότε καιρός ν'αρχίσεις να φέρεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου.
Εκτός κι'αν ο εγκέφαλος σου ψήθηκε από την πολλή χειρογλυκάνη.
Μεμούλα, μήπως είναι πελάτης σου ο κύριος; Μήπως σου γρασάρει τη ροδέλα;
δωσε πιεξουλαααααα!!!!Καλά, το'χεις χάσει πιτσιρίκο. Εσύ είσαι αυτός που λες φασίστες και ουραγκουτάγκους όσους οι απόψεις τους δεν σου αρέσουν.
Τράβα μια βόλτα μέχρι το Μετάξι να πάρεις λίγο αέρα και κόψε την πρωϊνή γιατί δε σε βλέπω καλά.
καλά ο καθηγητής δεν είναι ο ορισμός του φασίστα?Καλά, το'χεις χάσει πιτσιρίκο. Εσύ είσαι αυτός που λες φασίστες και ουραγκουτάγκους όσους οι απόψεις τους δεν σου αρέσουν.
Τράβα μια βόλτα μέχρι το Μετάξι να πάρεις λίγο αέρα και κόψε την πρωϊνή γιατί δε σε βλέπω καλά.
Μεμούλα ξεκουμπήσου. Η παρουσία σου μολύνει το νήμα.
Οι πουστάρες είναι ανεπιθύμητες.
Στα τσακίδια. Και μην τον παίζεις κάτω από τα σεντόνια.
πιεξουλα φευγω,Μεμούλα ξεκουμπήσου. Η παρουσία σου μολύνει το νήμα.
Οι πουστάρες είναι ανεπιθύμητες.
Στα τσακίδια. Και μην τον παίζεις κάτω από τα σεντόνια.
Τι έγινε ρε παιδιά; Δε βλέπετε Γεωργίου απόψε;
Καλά η εκπομπή του γιωργάρα δεν μεταδίδεται και στον realfm ? ήμουν στο αυτοκίνητο και αναζητούσα την φαφουτοφωνή αλλα μάταια.
Πως το λέει το "έπεσε η γραμμή" ο κερατάς δήθεν οτι νοιώθει άσχημα, λες και συμβαίνει σπάνια, οι μισοί που πέρνουν πέφτει η γραμμή και τόσο καιρό δεν έχουν κάνει τίποτα να το λύσουν
Ο κ.Καθηγητης στο Γεωργιου.......πικραμενος ο προφεσορας
Ρε τύποι τι έχουν τα μάτια του προφέσορα???
Για τσεκάρετέ τα στο επόμενο κοντινό.... Το ένα είναι καφέ και το άλλο μπλε και μοιάζει με γυάλινο...