Τι στειλανε?τον ταπωσανε τον "καθηγητη" με sms
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βαλανε λογια στο στομα του που δεν ειπε...Τι στειλανε?
Και κλααααααααααααμα οι Αγγλο-Αργεντινοφιλοι! Οτι θελουν ακουνε!
"Η Μερκελ? Ενας μπογος ειναι..."
χαχαχα! ΘΕΟΣ ο κυριος Καθηγητα!
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ομαδαρα η γερμανια ρε μαγκες αλλα κατι τυποι σαν τον καθηγητη ειναι γελοιοι ψευτο-κουλτουριαρηδες που βγαζουν αποθημενα στο ποδοσφαιρο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε φαντασου τι εχει να πει αν το παρει τελικα η γερμανιαΠειτε καποιος σε αυτον τον τρισγελοιο οτι οι Αγγλοι εχουν βγαλει μερικους απο τους μεγαλυτερους επιστημονες της ανθρωποτητας . Και μερικα απο τα καλυτερα (και αρχαιοτερα ) πανεπιστημια του κοσμου ειναι Αγγλικα .
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
έτσι θέλω να τον ρουφήξουν από τους Ολλανδούςτυπε φαντασου τι εχει να πει αν το παρει τελικα η γερμανια
μετά να δω τι θα λέει ο παρανοϊκός φασίστας
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Βλέπω τον καθηγητή του χρόνου με εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Ο Καρατζαφύρερ θα έχει ξετρελαθεί μαζί του.
και ο Φον Πλευρης
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που θελω να προχωρησει η Γερμανια στο Μουντιαλ (ή και σε καθε μουντιαλ) ειναι πλεον ο καθηγητης να εκστασιαζεται! χαχαχαχαχαχααααααααααααααα! Ηηηηηηηηηηηηηηημαρτον, ρε! Στο τελος θα καταντησω να στηριζω Γερμανια! (φτου! σκατα στα μουτρα μου αν παθω τετοιο πραμα!) Αλλα τι να γινει αφου γαμω την ατυχια μου ΙΣΩΣ παιξει τελικο με τους ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥΣ Ολλανδους!
Η φετεινη αποκαλυψη της τηλεορασης ειναι ο τυπος!
Τι Πρεζερακου, τι Μανωλιδου, τι Λατσιος μου λετε? Στο επομενο βιβλιο του ο Ντενης Αντυπας θα εχει "Προσωπο της τηλεοπτικης χρονιας που περασε" τον κυριο Καθηγητα!
Η φετεινη αποκαλυψη της τηλεορασης ειναι ο τυπος!
Τι Πρεζερακου, τι Μανωλιδου, τι Λατσιος μου λετε? Στο επομενο βιβλιο του ο Ντενης Αντυπας θα εχει "Προσωπο της τηλεοπτικης χρονιας που περασε" τον κυριο Καθηγητα!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τι περιμένεις από ουρακοτάγκους?Πέραν της πλάκας πάντως και ο Μπαζίνας τις ίδιες απόψεις έχει για τους Γερμανούς και τον πολιτισμό τους. Έχει πει πολλές φορές ότι έχουν βγάλει τους κορυφαίους μουσικούς και φιλόσοφους της σύγχρονης εποχής.
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τη μπαλα
εκει ειναι τα απωθημενα που εχει αυτη η γερο-πουστρα και παει να επιβαλλει την γνωμη του
ετσι ειναι σχεδον ολοι οι καθηγητες
εκει ειναι τα απωθημενα που εχει αυτη η γερο-πουστρα και παει να επιβαλλει την γνωμη του
ετσι ειναι σχεδον ολοι οι καθηγητες
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μήπως είσαι εσύ πιτσιρίκος?Πιτσιρίκο, πρόσεξε τους χαρακτηρισμούς σου για άτομα που δεν ξέρεις.
Άντε τώρα τράβα καμιά πηχτή να ξελαμπικάρεις.
μήπως σε περνάω καμμιά 15αριά χρόνια? (αν γεννήθηκες το 75)
τράβα εσύ καμμία πριν μιλήσεις πρώτα ή πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου