You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 763K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
α ρε ermo κουβεντα δεν σου ξεφευγει απο τα χειλη του γιωργακη κρεμεσαι
πολυ αγαπη ουτε ο φανατικοτερος πρασινοφρουρος
![]()
![]()
![]()
![]()
αφού μας διασκεδάζει,θυμόμαστε τις ατάκες του....όπως του Βουτσά
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλά εγώ εκείνη την ώρα οδηγούσα στη Βουλιαγμένης και πήγε να μου φύγει το αυτοκίνητο στο κράσπεδο.
"ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ", λέω. Το ξέρουμε ότι είσαι άσχετος, μην το διατυμπανίζεις κιόλας.
Παραδοχή ότι δεν ήξερε τί του γινόταν γαμώ την πουτάνα μου μέσα. Και να πεις δεν είχε γίνει τεράστιο θέμα με τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ; Δεν είχε ξανακουστεί ο όρος CDS; Τί είναι αυτός ρε...
"ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ", λέω. Το ξέρουμε ότι είσαι άσχετος, μην το διατυμπανίζεις κιόλας.
Παραδοχή ότι δεν ήξερε τί του γινόταν γαμώ την πουτάνα μου μέσα. Και να πεις δεν είχε γίνει τεράστιο θέμα με τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ; Δεν είχε ξανακουστεί ο όρος CDS; Τί είναι αυτός ρε...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Καλά εγώ εκείνη την ώρα οδηγούσα στη Βουλιαγμένης και πήγε να μου φύγει το αυτοκίνητο στο κράσπεδο.
καπως ετσι

Νικητής ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?Δεν βγήκε μόνος του,και ο εκάστοτε που βγαίνει δεν βγαίνει μόνος του ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ,ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΛΛΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ
καλά αυτό δεν είναι και τραγικό να μην ξέρεις έναν τεχνικό όρο
το κορυφαίο το είπε ο ψευτοκαθηγητής της Νομικής,που άμα τον ρωτήσεις πού ειναι η Νομική δεν ξέρει(δεν έχει πατήσει και ποτέ,προίκα τη πήρε την έδρα)
"Δεν επιβάλλουμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ....απλά βάζουμε έκτακτη εισφορά στα ακίνητα ανα τμ"
απατεώνες χωρίς τσίπα!!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?καλά αυτό δεν είναι και τραγικό να μην ξέρεις έναν τεχνικό όρο
το κορυφαίο το είπε ο ψευτοκαθηγητής της Νομικής,που άμα τον ρωτήσεις πού ειναι η Νομική δεν ξέρει(δεν έχει πατήσει και ποτέ,προίκα τη πήρε την έδρα)
"Δεν επιβάλλουμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ....απλά βάζουμε έκτακτη εισφορά στα ακίνητα ανα τμ"
Επισκέπτης
ρε συ px75 εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που καθε πρωι πας στο περιπτερο και αγοραζεις την "πρασινη" γιατι νομιζεις οτι ειναι εφημεριδα του (Μ)ΠΑ.ΣΟ.Κ
Επισκέπτης
θα δωσω προτεραιοτητα στα πασοκια.Εσένα ποιός σου μίλησε κύριε χάρε;
Άντε πάρε το δρεπάνι σου και πήγαινε να βγάλεις βόλτα κάνα χούφταλο.
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. «Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος» .
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
θα δωσω προτεραιοτητα στα πασοκια.
Αχαχαχαχαχαχα...
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Κορυφαίο νήμα στο site - Δευτέρα πρωΐ και γίνεται της πουτάνας. 
Βγάλτε το άχτι σας ρε μαλάκες..... πληκτρολογώντας. www.postimage.org/]
[/url]

Βγάλτε το άχτι σας ρε μαλάκες..... πληκτρολογώντας. www.postimage.org/]

Κορυφαίο νήμα στο site - Δευτέρα πρωΐ και γίνεται της πουτάνας.
Βγάλτε το άχτι σας ρε μαλάκες..... πληκτρολογώντας. www.postimage.org/][/url]

alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νομικος? που ποτε? Ο κουραμπιες των 40-50 σουβλακιων στην καθισια του?καλά αυτό δεν είναι και τραγικό να μην ξέρεις έναν τεχνικό όρο
Συνημμένα
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. «Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος» .
Κανονικά θα έλεγα ότι επειδή το παιντί είναι μαλάκας, δεν πρέπει να δώσουμε και βάση στην μπίχλα της γενοπ...
Από την άλλη, δεν σας χάλασε πασόκια που μόλις κόψατε λιιιιιγο τη μάσα στράφηκαν εναντίον σας ακόμη και αυτοί που κατεβάσατε από τα δέντρα!

jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Κανονικά θα έλεγα ότι επειδή το παιντί είναι μαλάκας, δεν πρέπει να δώσουμε και βάση στην μπίχλα της γενοπ...
Από την άλλη, δεν σας χάλασε πασόκια που μόλις κόψατε λιιιιιγο τη μάσα στράφηκαν εναντίον σας ακόμη και αυτοί που κατεβάσατε από τα δέντρα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσεις δεν εχετε προβλημα ειστε ακομα πανω