Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου CDS....από κοντά!!!!!!!!!!!!!!!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πώς λέμε στα παιδιά,πήγες στο ζωολογικό κήπο να δεις καμιά αρκούδα από κοντά.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
α ρε ermo κουβεντα δεν σου ξεφευγει απο τα χειλη του γιωργακη κρεμεσαι

πολυ αγαπη ουτε ο φανατικοτερος πρασινοφρουρος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
α ρε ermo κουβεντα δεν σου ξεφευγει απο τα χειλη του γιωργακη κρεμεσαι

πολυ αγαπη ουτε ο φανατικοτερος πρασινοφρουρος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφού μας διασκεδάζει,θυμόμαστε τις ατάκες του....όπως του Βουτσά

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά εγώ εκείνη την ώρα οδηγούσα στη Βουλιαγμένης και πήγε να μου φύγει το αυτοκίνητο στο κράσπεδο.

"ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ", λέω. Το ξέρουμε ότι είσαι άσχετος, μην το διατυμπανίζεις κιόλας.

Παραδοχή ότι δεν ήξερε τί του γινόταν γαμώ την πουτάνα μου μέσα. Και να πεις δεν είχε γίνει τεράστιο θέμα με τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ; Δεν είχε ξανακουστεί ο όρος CDS; Τί είναι αυτός ρε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καλά εγώ εκείνη την ώρα οδηγούσα στη Βουλιαγμένης και πήγε να μου φύγει το αυτοκίνητο στο κράσπεδο.

"ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ", λέω. Το ξέρουμε ότι είσαι άσχετος, μην το διατυμπανίζεις κιόλας.

Παραδοχή ότι δεν ήξερε τί του γινόταν γαμώ την πουτάνα μου μέσα. Και να πεις δεν είχε γίνει τεράστιο θέμα με τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ; Δεν είχε ξανακουστεί ο όρος CDS; Τί είναι αυτός ρε...

καπως ετσι  :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.106
Πόντοι
13.025
Νικητής ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?Δεν βγήκε μόνος του,και ο εκάστοτε που βγαίνει δεν βγαίνει μόνος του ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ,ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΛΛΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

καλά αυτό δεν είναι και τραγικό να μην ξέρεις έναν τεχνικό όρο

το κορυφαίο το είπε ο ψευτοκαθηγητής της Νομικής,που άμα τον ρωτήσεις πού ειναι η Νομική δεν ξέρει(δεν έχει πατήσει και ποτέ,προίκα τη  πήρε την έδρα)

"Δεν επιβάλλουμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ....απλά βάζουμε έκτακτη εισφορά στα ακίνητα ανα τμ"

απατεώνες χωρίς τσίπα!!!!!

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.106
Πόντοι
13.025

το κορυφαίο το είπε ο ψευτοκαθηγητής της Νομικής,που άμα τον ρωτήσεις πού ειναι η Νομική δεν ξέρει(δεν έχει πατήσει και ποτέ,προίκα τη  πήρε την έδρα)

"Δεν επιβάλλουμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ....απλά βάζουμε έκτακτη εισφορά στα ακίνητα ανα τμ"

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

Επισκέπτης
ρε συ px75 εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που καθε πρωι πας στο περιπτερο και αγοραζεις την "πρασινη" γιατι νομιζεις οτι ειναι εφημεριδα του (Μ)ΠΑ.ΣΟ.Κ

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. «Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος» .

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν ψοφάνε αυτά....γεννιούνται κατά χιλιάδες!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δυστυχώς ή ευτυχώς η παρουσία στην ΔΕΘ ήταν ομολογία αποτυχίας
ενώ πήγε καλά η συνέντευξη στο Βελλίδειο
στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους είχε ήττα 0-5 εντός έδρας

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κορυφαίο νήμα στο site - Δευτέρα πρωΐ και γίνεται της πουτάνας. :rockon:

Βγάλτε το άχτι σας ρε μαλάκες..... πληκτρολογώντας. www.postimage.org/] [/url]

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

το κορυφαίο το είπε ο ψευτοκαθηγητής της Νομικής,που άμα τον ρωτήσεις πού ειναι η Νομική δεν ξέρει(δεν έχει πατήσει και ποτέ,προίκα τη  πήρε την έδρα)

Νομικος? που ποτε? Ο κουραμπιες των 40-50 σουβλακιων στην καθισια του?

Συνημμένα

• venizelogourouno.jpg
    venizelogourouno.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. «Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος» .

Κανονικά θα έλεγα ότι επειδή το παιντί είναι μαλάκας, δεν πρέπει να δώσουμε και βάση στην μπίχλα της γενοπ...
Από την άλλη, δεν σας χάλασε πασόκια που μόλις κόψατε λιιιιιγο τη μάσα στράφηκαν εναντίον σας ακόμη και αυτοί που κατεβάσατε από τα δέντρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κανονικά θα έλεγα ότι επειδή το παιντί είναι μαλάκας, δεν πρέπει να δώσουμε και βάση στην μπίχλα της γενοπ...
Από την άλλη, δεν σας χάλασε πασόκια που μόλις κόψατε λιιιιιγο τη μάσα στράφηκαν εναντίον σας ακόμη και αυτοί που κατεβάσατε από τα δέντρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσεις δεν εχετε προβλημα ειστε ακομα πανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom