foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
περιπου...Αύριο ο ΓΑΠ αναγγέλλει χρεωκοπία
ειτε αυριο ειτε συντομα θα ανακκοινωσει εκλογες..
περιπου...Αύριο ο ΓΑΠ αναγγέλλει χρεωκοπία
κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι στόκοςΠόσο θα μπορούσε να αντέξει ρε παιδιά ένας στόκος????
1,5 χρόνο και πολύ ήταν!!!!!
και όσο θυμάμαι τον Περσόνα να λέει πως δεν είναι στόκος γιατί τελείωσε 3 Πανεπιστήμια!!!!!
καμμένα μυαλά(και ψηφοφόροι!!!!)
τέχνη κι αυτό....και το παίζει ηλίθιος κτλ
πέρα από αυτότέχνη κι αυτό....
έχει γαμήσει ότι μουνί κυκλοφοράει στη Βουλή...
αλλά κατά τον παλερμο είναι ηλίθιος........
το ξέρω. αφού αυτή ειναι η μητρική του....πέρα από αυτό
αν τον ακούσεις στα αγγλικά δεν είναι καθόλου ηλίθιος
και η ελληνική κοινή της εποχής μαςτο ξέρω. αφού αυτή ειναι η μητρική του....
δες τον όταν απευθύνεται σε υπηκόουςτί λέτε ρε μαλάκες?
δηλαδή εμείς αν θελήσουμε να κάνουμε μια ομιλία σε μια γλώσσα που την κατέχουμε αρκετά καλά(πχ Αγγλικά),θα λέμε τέτοιες μπαρούφες όπως αντίστοιχα ο ΓΑΠ στα ελληνικά????
άλλο το λάθος λόγω μη επαρκούς γνώσης της γλώσσας(πχ ξένοι αθλητές-προπονητές όπως Μπάγεβιτς) και άλλο το λάθος λόγω μαλακίας και....στόκου στο μυαλό!
το είπε ο Λάκης άλλωστε
αυτός δεν κάνει σαρδάμ στην ομιλία,αλλά στη σκέψη!!!!
εχεις ποτε σκεφτει ποσες φορες κανει εξασκηση τον λογο?δες τον όταν απευθύνεται σε υπηκόους
και όταν μιλάει σε forum abroad
γιατι νομιζεις εχει αφησει μουστακι το τομαρι?θυμάμαι όταν ο Σημίτης ήταν στα τελευταία του λίγο πριν τις εκλογές,η διαφορά με ΝΔ ήταν 10-12 μονάδες
μόλις ανέλαβε ο Γιώργος,η διαφορά έπεσε ξαφνικά στις 6 μονάδες περίπου!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ,τί είδε ο αθάνατος μαλάκας έλληνας ψηφοφόρος σε έναν παντελώς άχρηστο υπουργό εξωτερικών και Παιδείας???????
μήπως εκτίμησε τη δήλωσή του για το χασίσι στα μπαλκόνια????
G R E E K L I S H
Διαβαζει και Γραφει Μονο!
ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΑΡΔΑΜ.
έχει γαμήσει ότι μουνί κυκλοφοράει στη Βουλή...
το ξέρω. αφού αυτή ειναι η μητρική του....
Συνενόχους αναζητούσε το ανδρείκελο του ΔΝΤ και βρήκε κλειστές τις πόρτες...
Ο "ξεκούραστος" ουσιαστικά τελείωσε σήμερα,καθώς με τα νέα μέτρα που θα αναγγείλει είτε θα φύγει νύχτα σαν τον Μπεναλί συν γυναιξί και τέκνοις και Μάργκαρετ είτε θα συντριβεί στις εκλογές όποτε γίνουν(στην καλύτερη περίπτωση για αυτόν)
μετά βέβαια τον περιμένει υψηλόβαθμη θέση σε διεθνή οργανισμό για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε(λέγε με επιτόκια δανεισμού)