apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τελικα θα κανει εκλογες ο γιωργακης?
Το 2013 ναιτελικα θα κανει εκλογες ο γιωργακης?
κι ο άλλος στο διπλανό θρεντ πανηγυρίζει για την αποχήΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 75%
τελικα κατι μας ριχνουν στο νερο,δεν εξηγειτε αλλιως
Το 2013 ναι
Εσυ για ποτε ελεγεs????????
75% στο 50% που ψηφισε...ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 75%
τελικα κατι μας ριχνουν στο νερο,δεν εξηγειτε αλλιως
αυτη την στιγμη ειναι 33% ΝΔ και 36% ΠΑΣΟΚ65% και οι δύο μαζί!! άλλο 65 και άλλα 75...35 το ΠΑΣΟΚ και 30 η ΝΔ...
αλλο δημαρχος αλλο περιφεριαρχηςεπιτρεψτε μου..παρεξηγειτε καποια πραματακια..
δεν πηρε κανενα πασοκ και καμια νδ ποσοστα..πηραν οι δημαρχαιοι και τα κοπροσκυλα που κουβαλουν μαζι τους..
πολλοι ψηφισαν περα απο κομματικες πεποιηθησεις τον δημαρχακο που θεωρουν οτι θα κανει καλο στην περιοχη τους..
στις εθνικες εκλογες θα φανει η αποστροφη του κοσμου για τα κομματα..
1,5 εκατομυριο δημοσιοι υπαλληλοι,γλυφτες, κοματοσκυλα, wanna be δημοσιος υπαλληλος, δεν ειναι και λιγο..συμμετεχουν ενεργα σ ολα τα κοινα..στους δημους δεν μπορει να βγει συμπερασμα
στις περιφερειες εχουν τα 2 κομματα απο 70-75% νομιζω
μονο στην αττικη ειναι πιο κατω γυρω στο 60% αν βαλεις και τον δημαρα μεσα
ρε τυποι με οσα εχουν κανει τα 2 κομματα,με μνημονια,με δντ,και ολα τα αλλα
παιρνουν σε εκλογες 60%!!!!
και ειναι λιγο?ουτε 30 επρεπε να ειναι
ρε τυποι με οσα εχουν κανει τα 2 κομματα,με μνημονια,με δντ,και ολα τα αλλα
παιρνουν σε εκλογες 60%!!!!
και ειναι λιγο?ουτε 30 επρεπε να ειναι
ελα ρε μποκολη τυπεΥπάρχουν κάποιες λέξεις-έννοιες,άγνωστες στον μέσο Έλληνα:κοινωνική-συλλογική ευθύνη........
Με Βορίδη πάντως τα φασιστάκια πηγαίναν καλύτερα στα προγνωστικά....μπουμπούκο το πούλοο μπουμπουκος με την μεταναστοκαταστροφολαγνεία, μου τα κλασε τ' αρχίδια, με το ζόρι 7%, αντε γαμηθείτε ακροδεξιοί
to 5% του υποψηφιου της χρυσης αυγης δεν το ειδατε? οι ακροδεξιοι σας φταινε? οι σοσιαλιστες που κυβερνανε σας εχουν κανει ευτυχισμενο δηλαδη?ο μπουμπουκος με την μεταναστοκαταστροφολαγνεία, μου τα κλασε τ' αρχίδια, με το ζόρι 7%, αντε γαμηθείτε ακροδεξιοί
και γιατι να μη παρουν οι χρυσαυγουλοι 5%.....εδω πηρε ο ΑΜΥΡΑΣ????????????? 7% χα χα χαto 5% του υποψηφιου της χρυσης αυγης δεν το ειδατε? οι ακροδεξιοι σας φταινε? οι σοσιαλιστες που κυβερνανε σας εχουν κανει ευτυχισμενο δηλαδη?