amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
Ειναι πλυμενο?????
Τά μάθατε ήτο έφορευτική έπιτροπή χα χα χα φανταστειτε γλώσσα δέντο καλλίτερο σαπούνι...........
θάβαλε μέσα χα χα χα
Ειναι πλυμενο?????
Τά μάθατε ήτο έφορευτική έπιτροπή χα χα χα φανταστειτε γλώσσα δέντο καλλίτερο σαπούνι...........
Σοβαρα ????????????? αχαχαχαχαχαχαχαΤά μάθατε ήτο έφορευτική έπιτροπή χα χα χα φανταστειτε γλώσσα δέν
θάβαλε μέσα χα χα χα
Σοβαρα ????????????? αχαχαχαχαχαχαχα
Σ αυτο ειδικα το τμημα ....αποτελεσματα θα βγουν μετα απο 5 μερεs
απο ενσταση σε ανσταση.......
Εγω θα επαναλάβω αυτό που έχω πει και παλαιότερα...Είμαστε Λαός ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ και άρα καλά μας κάνουν ΟΛΟΙ!
Oχι δεν μου τοπε..........Ετσι δεν θα εχω απορια , γιατι στο.....τμημα αργουνε τοσο πολυΔέν στό είπε ή talogria ??????? ταλλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ποιος πασόκος θα ήθελε να χάσει την κουτάλα?Εγω θα επαναλάβω αυτό που έχω πει και παλαιότερα...Είμαστε Λαός ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ και άρα καλά μας κάνουν ΟΛΟΙ!
Oχι δεν μου τοπε..........Ετσι δεν θα εχω απορια , γιατι στο.....τμημα αργουνε τοσο πολυ
ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ
Εγω θα επαναλάβω αυτό που έχω πει και παλαιότερα...Είμαστε Λαός ΚΟΥΤΑΛΟΦΑΓΩΝ και άρα καλά κανουμε και τρωμε ΟΛΟΙ!
Μεχρι ποσεs φορεs, μπορει να ακυρωσει τιs εκλογεs σ αυτο το τμημα???τι 5 μέρες ρε...............σε 6 μήνες.......θα γίνουν ενστάσεις απ όλα τα ψηφοδέλτια.........ΑΛΛΑ............φαντάζεστε τομ μπέικον να δίνει ψηφοδέλτια?....και δή των μεγάλων κομμάτων?......μπορεί να έχει πάθει εγκεφαλικό ήδη......
τι 5 μέρες ρε...............σε 6 μήνες.......θα γίνουν ενστάσεις απ όλα τα ψηφοδέλτια.........ΑΛΛΑ............φαντάζεστε τομ μπέικον να δίνει ψηφοδέλτια?....και δή των μεγάλων κομμάτων?......μπορεί να έχει πάθει εγκεφαλικό ήδη......
Κοίτα τί μού έγραψε έχθές το κομμούνι..........μορταδέλλα......................
Το πιστευω αυτο που λεs.....διοτι ειναι ανθρωποs του καθηκοντοsΚοίτα τί μού έγραψε έχθές το κομμούνι..........
Παντρόν , με καλεί η Πατρίς αύριο .
Μέλος Εφορευτικής Επιτροπής .
Θα πέσει πολύ άκυρο , λέμε !
Στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!Νάυαρχε ψήφισες ??????????
Aαααααα.....Επειδη θα στεγνωνε ο στομαs σου απ το αποτελεσμα, ειπεs νασαι κοντα στα νερα......Τωρα το καταλαβαΣτο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!
Στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!
Πάω δίπλα ........Aαααααα.....Επειδη θα στεγνωνε ο στομαs σου απ το αποτελεσμα, ειπεs νασαι κοντα στα νερα......Τωρα το καταλαβα
Κατα την εξοδο σου, αφησε στη ρεσεψιον το μηνυμα των εκλογων που πηρεsΠάω δίπλα ........