foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο» τάδε έφη ο «θεός» Καραμανλής
ειδες ο θεος
Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο» τάδε έφη ο «θεός» Καραμανλής
ειδες ο θεος
και για το λόγο αυτό έχει και μια επονομαζόμενη δημοκρατίαΣυμφωνώ στη διαφωνία σου!
Είπαμε, ο έλληνας καταναλωτής- ψηφοφόρος μπορεί να συγκριθεί μόνο με ιθαγενή που πουλούσε γη και ύδωρ για χάντρες και καθρεφτάκια!
χαλαρωσε..Ποιός θεός ρε παπάρα; Αν είχαμε δράμι μυαλό θα έπρεπε να πηγαίναμε να κατουράμε στον τάφο του κουφού. Αυτός είναι που παρολίγο να έδινε και την Ακρόπολη αντιπαροχή.
Εντάξει θα τη δώσει τώρα ο πανίβλακας την Ακρόπολη. Τελικά κάτι τέτοιους ψηφοφόρους πιθήκια σαν εσένα είχε στο μυαλό της η Παναριτη και είπε πως είναι Αμερικανίς. Κάτι ζώα σαν και εσένα που ψηφίζουν πασοκ θα της τα έπρηξαν για ένα διορισμό και είπε δεν ειμαι Ελληνίδα.Ποιός θεός ρε παπάρα; Αν είχαμε δράμι μυαλό θα έπρεπε να πηγαίναμε να κατουράμε στον τάφο του κουφού. Αυτός είναι που παρολίγο να έδινε και την Ακρόπολη αντιπαροχή.
χαλαρωσε..
η ζωη ειναι ωραια..
τωρα θα χεις και φουντα για παρεα..
Εντάξει θα τη δώσει τώρα ο πανίβλακας την Ακρόπολη. Τελικά κάτι τέτοιους ψηφοφόρους πιθήκια σαν εσένα είχε στο μυαλό της η Παναριτη και είπε πως είναι Αμερικανίς. Κάτι ζώα σαν και εσένα που ψηφίζουν πασοκ θα της τα έπρηξαν για ένα διορισμό και είπε δεν ειμαι Ελληνίδα.
νοικοκυρουλα μ εσυ..αντε να σηκωθεις και λιγο απο το pc
τωρα θα ποτιζεις και καμμια γλαστρα
καθε μερα επιβεβαιωνεις οτι:Κι'εσύ έχεις σκατά στο κεφάλι.
Σκάσε ρε λυσσασμένο πεκινουά. Άντε να δείρεις κάνα μετανάστη μπας και καβλώσεις λίγο.
παλι επαναλαμβανεσε ρε μπακ?Δε μας ενδιαφέρει το βιογραφικό σου μπούλη.
ειμαι μια νοικοκυρουλα χαρωπη και λυγερη
αντε να φτιαξεις φουντοπιτα
χαλαρωσε..
η ζωη ειναι ωραια..
τωρα θα χεις και φουντα για παρεα..
Μιλάς κι'εσύ για αδερφές ρε στόκε; Άντε στη Συγγρού να βρεις τις συναγωνίστριες σου να κλάψετε.
Δε μας ενδιαφέρει το βιογραφικό σου μπούλη.
Α και κάτι άκουσα ότι το πασοκ πάει να χώσει τους δικούς του μέσω μιας λαμογιάς
Ποιός θεός ρε παπάρα; Αν είχαμε δράμι μυαλό θα έπρεπε να πηγαίναμε να κατουράμε στον τάφο του κουφού. Αυτός είναι που παρολίγο να έδινε και την Ακρόπολη αντιπαροχή.
Δεν διαφωνώ ότι ο κουφός ήταν ικανός να την δώσει όντως την Ακρόπολη.
Αλλά τελικά η κακομοίρα σώθηκε, για να την δώσει το καραφλό μόγγολο.