Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
όχι αυτοί... το ιντελιτζενς των αμερικανών δεν ασχολείται με ιδεολογίες. εάν είδες το 81 υποστήριξαν τον αντρεα με αντιαμερικανικό προφίλ για να μη χάσουν τον έλεγχο.
παραληρούσε ο μαλάκας και τ αμερικάνια γελούσαν
ασε τη σάβρα να λέει.
εδώ εκτέλεσαν στο 9-11 4 χιλιάρια αμερικάνικα διαβατήρια για να πράξουν ανενόχλητοι τα δέοντα.

μόλις διαπιστώσουν ότι ο χ σαμαράς ή η ντόρα ή δεν ξερωγω ποιός άλλος είναι μαζί τους θα τελειώσουν με τους νυν σε χρόνο ντετε. το μυστικό για τον ανκλ σαμ είναι ο έλεγχος της κοινής γνώμης. εάν την χάσεις τομπουλοαρμ και ο επόμενος αρκεί να είναι μαζί τους. δε μπα να δηλώνει και φίλος του αραφάτ και του καντάφι σημασία έχει τι γίνεται στην κρυφή ατζέντα πισω απο τις πόρτες....... 

Ασφαλώς και οι αμερικάνοι θα στήριζαν και παπαρήγα, μη σου πω και ανταρσύα για να κάνουν παιχνίδι.
Απλά επειδή δεν είναι θέμα ιδεολογιών αλλά προσώπων όπως σωστά επισημαίνεις (και το τι λένε στο μπαλκόνι είναι για τους τζώνυδες) κάποια πρόσωπα είναι πιο πρόθυμα από κάποια άλλα που μπορεί αν το καυλί φτάσει στο σουφρέτο να πούνε και κανά όχι...
Με πιανειςςςςς;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάντως ξέρουμε τί βλήματα είχαν μέσα τα κοντέινερ...
Ας ελπίσουμε να μην εκραγείς....

Ουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για τον χοντρομπένυ, να με συμπαθάτε, δεν ξέρω πόσο έξυπνος είναι που λένε όλοι, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε μεγάλος φελλός.
Πουτάνα τον έκανε ο ηλίθιος και μάλιστα δις.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Για τον χοντρομπένυ, να με συμπαθάτε, δεν ξέρω πόσο έξυπνος είναι που λένε όλοι, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε μεγάλος φελλός.
exactly

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έκανες το σύνταγμα μπουρδέλο, βενιζελο, βενιζέλο που τραγουδούσαν και οι δαπίτες!  :2funny:

Πράγματι, πολύ κατώτερος των προσδοκιών.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ασφαλώς και οι αμερικάνοι θα στήριζαν και παπαρήγα, μη σου πω και ανταρσύα για να κάνουν παιχνίδι.
Απλά επειδή δεν είναι θέμα ιδεολογιών αλλά προσώπων όπως σωστά επισημαίνεις (και το τι λένε στο μπαλκόνι είναι για τους τζώνυδες) κάποια πρόσωπα είναι πιο πρόθυμα από κάποια άλλα που μπορεί αν το καυλί φτάσει στο σουφρέτο να πούνε και κανά όχι...
Με πιανειςςςςς;

Εντάξει τώρα. Όταν έχεις μπροστά σου κάποιον που:

έχει σπουδάσει στην Αμερική
έχει υπηρετήσει στρατό στην Αμερική
έχει εργαστεί επί μακρόν στην Αμερική
έχει παντρευτεί Αμερικάνα
έχει τα οικονομικά του συμφέροντα στην Αμερική
(κατά δήλωση του με τη βούλα βλάκα αδελφού του)
τα παιδιά του ακόμα και σήμερα μιλάνε αμερικάνικα
οι αμερικάνοι τον έχουν ξεμπλέξει απ' όποια λούμπα έχει πέσει

και βγαίνει και σου λέει "έξω οι αμερικάνοι", σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου θα τον έπαιρνες με τις ντομάτες.

Μόνο στην Ελλάδα θα έβγαινε τρεις φορές πρωθυπουργός, ακόμα και νεκρός.

Δεν φταίνε αυτοί για την μαλακία που μας δέρνει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

και βγαίνει και σου λέει "έξω οι αμερικάνοι", σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου θα τον έπαιρνες με τις ντομάτες.

Και το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι τον ψηφίζεις ΤΡΕΙΣ φορές πρωθυπουργό...Και είχε δώσει δείγματα από την πρώτη θητεία, στη δε δεύτερη δεν είχε κρύψει τίποτα (κυριολεκτικά)...
Τελειωμένα στράκια (κοπυραητ πλε)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι τον ψηφίζεις ΤΡΕΙΣ φορές πρωθυπουργό...Και είχε δώσει δείγματα από την πρώτη θητεία, στη δε δεύτερη δεν είχε κρύψει τίποτα (κυριολεκτικά)...
Τελειωμένα στράκια (κοπυραητ πλε)

Όχι ρε, αφού θα έδιωχνε τους αμερικάνους!
Έξω οι βάσεις κιέτς (κοπυραητ ποντικοόρκ)

Τον μόνο αμερικάνο που έδιωξε, ήταν τη μάγκυ από το σπίτι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Έκανες το σύνταγμα μπουρδέλο, βενιζελο, βενιζέλο που τραγουδούσαν και οι δαπίτες!  :2funny:

Πράγματι, πολύ κατώτερος των προσδοκιών.

γραψτε αστεια μεχρι στις 14.00 να γελαμε

μετα εχει σεφερλη

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Η Έλενα Παναρίτη, Ελληνίδα Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Guardian, σε άρθρο που αναφέρεται στην Ελληνική κρίση δηλώνει: «...δεν είμαι ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα». Ακόμη, σε επόμενο σημείο αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να καταστεί "λιγότερο Ελληνική".

Στο εν λόγω άρθρο στο Βρετανικό Guardian, σχολιάζοντας και παρουσιάζοντας την κ. Έλενα Παναρίτη αναφέρει: "…Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα ελληνίδα. Όταν παρατηρήσουμε πόσοι υπολογιστές της Apple είναι στο γραφείο της, απαντά: «Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είμαι ελληνίδα (!!!), είμαι Αμερικανίδα». Σύμφωνα με το lamiatimes.gr η ομιλία της σε αμερικανική προφορά διανθίζεται με «darn» και «have a nice day". Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει το πώς η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστρέφεται γύρω από την αλλαγή θεσμών της και των δομών της - με άλλα λόγια, καθιστώντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική".

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γραψτε αστεια μεχρι στις 14.00 να γελαμε

μετα εχει σεφερλη

Όχι ρε πουστη και τα χάνω! Ποιό έχει; Μαρκοπέδιο, Κορίτσα ο Μάρκουλης, The SeferLee Show; Άλλο

Ρε μουνι Τζέυ Χώνει έχεις άδεια και τα βλέπεις όλα. Θα μου λες ατάκες;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η Έλενα Παναρίτη, Ελληνίδα Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Guardian, σε άρθρο που αναφέρεται στην Ελληνική κρίση δηλώνει: «...δεν είμαι ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα». Ακόμη, σε επόμενο σημείο αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να καταστεί "λιγότερο Ελληνική".

Στο εν λόγω άρθρο στο Βρετανικό Guardian, σχολιάζοντας και παρουσιάζοντας την κ. Έλενα Παναρίτη αναφέρει: "…Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα ελληνίδα. Όταν παρατηρήσουμε πόσοι υπολογιστές της Apple είναι στο γραφείο της, απαντά: «Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είμαι ελληνίδα (!!!), είμαι Αμερικανίδα». Σύμφωνα με το lamiatimes.gr η ομιλία της σε αμερικανική προφορά διανθίζεται με «darn» και «have a nice day". Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει το πώς η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστρέφεται γύρω από την αλλαγή θεσμών της και των δομών της - με άλλα λόγια, καθιστώντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική".

Καμια πηγή έχουμε ή πρόκειται περί άλλης μια συνομωσιολογικής μαλακίας;

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
71
Like
2.870
Πόντοι
10.225
Εγώ ξέρω ΟΤΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ :think:.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ψάχνω ο καψερός στο site της guardian να βρω το λινκ της συνέντευξης και δεν βρίσκω τίποτις...
Το ότι η είδηση αναδημοσιεύεται από site σε site χωρίς το ΑΡΧΙΚΟ λινκ δεν σημαίνει ότι είναι έγκυρη...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ψάχνω ο καψερός στο site της guardian να βρω το λινκ της συνέντευξης και δεν βρίσκω τίποτις...
Το ότι η είδηση αναδημοσιεύεται από site σε site χωρίς το ΑΡΧΙΚΟ λινκ δεν σημαίνει ότι είναι έγκυρη...

Εμένα μου φτάνουν 3 λέξεις. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom