Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Xαιρομαι να βλεπω να γονατιζουν οικονομικα και ψυχολογικα τα οντα που τον εβγαλαν αρχηγο κρατους.τους εταξε μασα..
φατε πουτσα τωρα αλλα επειδη τρωμε και εμεις πουτσα εξαιτιας σας οι σφαλιαρες θα πεσουν τριπλες σε οσους ξανακουβαλησουν σημαιακια πασοκ.ειτε αυτες ειναι γυναικες ειτε παπουδες ειτε γιαγιαδες..ξυλο και φτυσιμο.
Ναι.
Και σε εναμισι χρονο που θα εχουμε εκλογες, θα βγει παλι το ΠΑΣΟΚ επειδη ο Καραμανλης επαιζε πλειστεισον και επειδη η Δεξια ειναι κακια.

Επισκέπτης
Ναι.
Και σε εναμισι χρονο που θα εχουμε εκλογες, θα βγει παλι το ΠΑΣΟΚ επειδη ο Καραμανλης επαιζε πλειστεισον και επειδη η Δεξια ειναι κακια.

Προσοχή.
Ξέχασες το Βατοπέδι,
που το ελληνικό δημόσιο έχασε μερικά ολυμπιακά ακίνητα !!!!
Βλέπεις πως αξιοποιεί τα υπόλοιπα ολυμπιακά ακίνητα που παραμένουν στην κατοχή του.
Βλέπεις τουλάχιστον τα ντουβάρια δηλ. από τα ολυμπιακά ακίνητα
γιατί κουφώματα και ηλεκτρικα έχουν πάει αλβανία ...

Επισκέπτης
Ν. Παπανδρέου: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός»

«Ο Γιώργος μου είχε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός» δήλωσε ο αδελφός του σημερινού πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου, σε εκτενές δημοσίευμα των New York Times για την ελληνική «δυναστεία» των τριών πρωθυπουργών Παπανδρέου.

Επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου χαρακτηρίζει τον σημερινό πρωθυπουργό «πιο ιδεαλιστή» από τον πατέρα του, ένα πολιτικό που «επιδιώκει τη συναίνεση, εκεί που ο Ανδρέας επιζητούσε τις συγκρούσεις».

Μάλιστα, σχολίασε ότι εάν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν σήμερα πρωθυπουργός, μπορεί να πουλούσε «καλύτερα σε πρώτη φάση» τα μέτρα σκληρής λιτότητας, στη συνέχεια όμως «θα δίσταζε».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Επισκέπτης
Προσοχή.
Ξέχασες το Βατοπέδι,
που το ελληνικό δημόσιο έχασε μερικά ολυμπιακά ακίνητα !!!!
Βλέπεις πως αξιοποιεί τα υπόλοιπα ολυμπιακά ακίνητα που παραμένουν στην κατοχή του.
Βλέπεις τουλάχιστον τα ντουβάρια δηλ. από τα ολυμπιακά ακίνητα
γιατί κουφώματα και ηλεκτρικα έχουν πάει αλβανία ...
Ξεχνάς το σημαντικότερο: αράζουν μέσα οι μετανάστες κ δεν χρειάζεται να ξοδευτεί το δημόσιο σε δημιουργία χώρων υποδοχής τους. :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ν. Παπανδρέου: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός»

«Ο Γιώργος μου είχε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός» δήλωσε ο αδελφός του σημερινού πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου, σε εκτενές δημοσίευμα των New York Times για την ελληνική «δυναστεία» των τριών πρωθυπουργών Παπανδρέου.

Επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου χαρακτηρίζει τον σημερινό πρωθυπουργό «πιο ιδεαλιστή» από τον πατέρα του, ένα πολιτικό που «επιδιώκει τη συναίνεση, εκεί που ο Ανδρέας επιζητούσε τις συγκρούσεις».

Μάλιστα, σχολίασε ότι εάν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν σήμερα πρωθυπουργός, μπορεί να πουλούσε «καλύτερα σε πρώτη φάση» τα μέτρα σκληρής λιτότητας, στη συνέχεια όμως «θα δίσταζε».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Φαντασου να ηθελε κιολας δηλαδη.

Επισκέπτης
«Το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση ήταν δημαγωγικό»

Λοβέρδος: Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν
Δήλωση- σοκ έκανε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν δημαγωγικό».

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε, «είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν».

Στη συνέχεια δε λέει ότι «την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80», ενώ προσθέτει ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Επισκέπτης

Αθήνα
Μήνυμα-βόμβα στέλνει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. «Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε» λέει σε πολιτικούς αντιπάλους και πολίτες, με αφορμή τους προπηλακισμούς, τις «μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές», όπως τις χαρακτηρίζει, αλλά και τον «καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο».

Ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στην «Realnews», παρομοιάζει τα κυβερνητικά στελέχη με «ανθρώπους στον λάκκο με τα λιοντάρια», όπου τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάθονται από πάνω και κάνουν συστάσεις.

«Δεν μπορώ να να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στο λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα».

»Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να τους πούμε: "Για ελάτε κάτω κι εσείς. Για κατεβείτε κι εσείς στον τόπο της δυσκολίας, να δούμε πώς θα τα καταφέρετε με τρόπο εμπράγματο"» συνεχίζει.

«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός πολιτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα; Να φύγουμε, να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε αν θα τα κάνουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρω, αν φύγουμε εμείς σήμερα, αν κάναμε ό,τι έκανε η ΝΔ το 2009, ο κόσμος, οι πολίτες που σήμερα διαμαρτύρονται θα ένιωθαν απόγνωση ή όχι. Καλά είναι λοιπόν να παίζουμε, αλλά να δούμε ότι το παιχνίδι έχει πολλούς που μπορούν και αυτοί να γίνουν παίκτες».

Ο υπουργός Υγείας τονίζει, επίσης ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί. «Δεν λέω ότι είμαστε αλάνθαστοι ή σοφοί. Λέω όμως ότι το παλεύουμε».

* Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λοβέρδου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, τόνισε -μεταξύ άλλων: «Έτσι κι αλλιώς θα φύγουν με την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές».

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, τόνισε -μεταξύ άλλων: «Έτσι κι αλλιώς θα φύγουν με την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές».

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
που σαι ρε αντρέα να δεις τι λένε γιος και κολλητός.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παπανδρέου - Κλίντον: Υπέρ σαφούς μηνύματος προς τις αγορές

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση που είχε η Χίλαρι Κλίντον με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου [size=18pt]διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων[/size] σε ό,τι αφορά την ανάγκη συνολικού και αποτελεσματικού πακέτου για την αντιμετώπιση της κρίσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, προκειμένου, όπως επισημάνθηκε, να δοθούν σαφή μηνύματα προς τις αγορές και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι κερδοσκόποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κλίντον έδειξε κατανόηση για τις δυσκολίες και τις θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, ενώ επανέλαβε την στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στις προσπάθειες του Έλληνα πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, καθώς και στις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις οι οποίες προωθούνται.
[size=18pt]
Παπούλιας: «Σας ευχαριστούμε για τις παρεμβάσεις σας»[/size]

Η Χίλαρι Κλίντον, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια, εξέφρασε τη στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα για έξοδο από την κρίση και την αισιοδοξία της για τις προοπτικές της Ελλάδας.
[size=18pt]
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τόσο την ίδια όσο και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ
Ομπάμα για την στήριξή τους και τις παρεμβάσεις τους στους ευρωπαίους ηγέτες υπέρ της χώρας μας.[/size]

που εισαι ρε δεξιέ παλλίκαρε Στέκα
πάλι το πασοκ σας πρόλαβε και εδωσε τα κλειδιά της 51ης πολιτείας.  :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Συνειδητα ψεμματα λοιπον οι κυριοι του ΠΑΣΟΚ. Κοιτωντας παντως το αρχειο μου, τελος 2008-αρχες 2009 υπαρχουν καμποσες ευρωπαικες φωνες (Αλμουνια-Μερκελ) που προειδοποιουν για το χρεος της Ελλαδας. Αντιγραφω:

"Εαν τελικα δοθεί το πρασινο φως απο τις πιο κερδισμενες χωρες θα ειναι η Ελλαδα, η οποια αντιμετωπιζει [size=20pt]σοβαροτατο προβλημα υπερδανεισμου σε συνδυασμο με υψηλα επιτοκια[/size], καθως η διαφορα των επιτοκιων (spread) με τα αντιστοιχα γερμανικα εχει ξεπερασει τις τρεις μοναδες (3%). Με αλλα λογια, με το ευρωομολογο θα μπορει η Ελλαδα να συνεχισει να δανειζεται με χαμηλο επιτοκιο καθς και ο δανεισμος της θα ειναι εγγυημενος απο την ΕΕ, αποφευγοντας με αυτον τον τροπο να εξαρταται απο τις "ορεξεις" των αγορων. Ενα αλλο θεμα που θα συζητηθει ειναι η πιθανοτητα χορηγησης δανειων σε χωρες της ΕΕ που αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα. Δεν εχει ξεκαθαρισει ωστοσο ποιος θα παραχωρει τα δανεια, με τι κονδυλια και υπο ποιες προϋποθεσεις. (...)

Σε άλλο σημειο: " Τα αναλυτικα κειμενα σε αρκετα σημεια τους ειναι πολυ αιχμηρα για τα μετρα που πρεπει να λαβει η χωρα και δινουν το στιγμα της αυστηρης επιτηρησης. Το ιδιο στιγμα, αλλωστε, δινει πλεον και η Γερμανια, ανακοινωνοντας προταση για τη "σωτηρια" κρατων που αντιμετωπιζουν υψηλο κοστος δανεισμου (οπως η Ελλαδα) απο τα κοινοτικα οργανα και τα κρατη της ευρωζωνης, με ανταλλαγμα ομως σκληρα μετρα λιτοτητας και υποχρεωτικες μεταρρυθμισεις. Το στιγμα για την Ελλαδα διδεται απο τις εκθεσεις της ΕΕ:

[size=20pt]Ως νουμερο ενα κινδυνος για το Δημοσιο εμφανιζεται το πολυ υψηλο δημοσιο χρεος σε συνδυασμο με το τεραστιο ελλειμα στο εξωτερικο ισοζυγιο.[/size] Η χωρα δεν μπορει να θεσπισει μετρα στηριξης της οικονομιας "για να μη θεσει σε κινδυνο ακομη περισσοτερο τη βιωσιμοτητα των δημοσιων οικονομικων της" (...)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 22/2/2009, σελ 5-6

Αλλα φυσικα λεφτα υπαρχουν..σας το λεμε καταμουτρα και δε ντρεπομαστε αφου ειστε τοσο ζωα που δεν ακουτε ή δεν διαβαζετε αυτα που πρεπει. Τωρα ολοι για φουντο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συνειδητα ψεμματα λοιπον οι κυριοι του ΠΑΣΟΚ. Κοιτωντας παντως το αρχειο μου, τελος 2008-αρχες 2009 υπαρχουν καμποσες ευρωπαικες φωνες (Αλμουνια-Μερκελ) που προειδοποιουν για το χρεος της Ελλαδας. Αντιγραφω:

"Εαν τελικα δοθεί το πρασινο φως απο τις πιο κερδισμενες χωρες θα ειναι η Ελλαδα, η οποια αντιμετωπιζει [size=20pt]σοβαροτατο προβλημα υπερδανεισμου σε συνδυασμο με υψηλα επιτοκια[/size], καθως η διαφορα των επιτοκιων (spread) με τα αντιστοιχα γερμανικα εχει ξεπερασει τις τρεις μοναδες (3%). Με αλλα λογια, με το ευρωομολογο θα μπορει η Ελλαδα να συνεχισει να δανειζεται με χαμηλο επιτοκιο καθς και ο δανεισμος της θα ειναι εγγυημενος απο την ΕΕ, αποφευγοντας με αυτον τον τροπο να εξαρταται απο τις "ορεξεις" των αγορων. Ενα αλλο θεμα που θα συζητηθει ειναι η πιθανοτητα χορηγησης δανειων σε χωρες της ΕΕ που αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα. Δεν εχει ξεκαθαρισει ωστοσο ποιος θα παραχωρει τα δανεια, με τι κονδυλια και υπο ποιες προϋποθεσεις. (...)

Σε άλλο σημειο: " Τα αναλυτικα κειμενα σε αρκετα σημεια τους ειναι πολυ αιχμηρα για τα μετρα που πρεπει να λαβει η χωρα και δινουν το στιγμα της αυστηρης επιτηρησης. Το ιδιο στιγμα, αλλωστε, δινει πλεον και η Γερμανια, ανακοινωνοντας προταση για τη "σωτηρια" κρατων που αντιμετωπιζουν υψηλο κοστος δανεισμου (οπως η Ελλαδα) απο τα κοινοτικα οργανα και τα κρατη της ευρωζωνης, με ανταλλαγμα ομως σκληρα μετρα λιτοτητας και υποχρεωτικες μεταρρυθμισεις. Το στιγμα για την Ελλαδα διδεται απο τις εκθεσεις της ΕΕ:

[size=20pt]Ως νουμερο ενα κινδυνος για το Δημοσιο εμφανιζεται το πολυ υψηλο δημοσιο χρεος σε συνδυασμο με το τεραστιο ελλειμα στο εξωτερικο ισοζυγιο.[/size] Η χωρα δεν μπορει να θεσπισει μετρα στηριξης της οικονομιας "για να μη θεσει σε κινδυνο ακομη περισσοτερο τη βιωσιμοτητα των δημοσιων οικονομικων της" (...)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 22/2/2009, σελ 5-6

Αλλα φυσικα λεφτα υπαρχουν..σας το λεμε καταμουτρα και δε ντρεπομαστε αφου ειστε τοσο ζωα που δεν ακουτε ή δεν διαβαζετε αυτα που πρεπει. Τωρα ολοι για φουντο

Ακριβώς. Αλλά υποτίθεται ότι χρεός των επιμελητηρίων, αντιπολιτευόμενων κομμάτων, συνδικαλιστών θα ήταν να πουν κάτι. Δεν ενθυμούμαι οποία αντιπολίτευσην

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
URL]]

Επισκέπτης
Εγώ τολμώ και πάω όπου θέλω.. το ΠΑΣΟΚ έχασε την επαφή με την κοινωνία

Ο Γιάννης Μανώλης-Γραμματέας Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σήμερα και στο ράδιο Εννέα 98,8 για την παρουσία του στη συνέλευση του Σ.Α.Τ.Α. «Κανονικά έτσι όπως πάμε θα πρέπει να με κατηγορούν για ό,τι γίνεται στην Ελλάδα, για όποια...

κινητοποίηση, για όποια συνέλευση, γιατί πάω σε όλες. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάνω αυτή τη δουλειά, πάω στον κόσμο που έχει τα προβλήματά του, ακούω, μιλάω, λέω την άποψή μου. Άρα να το ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό πρέπει να κάνω. Το ότι κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ, ή το ΠΑΣΟΚ ολόκληρο δεν μπορεί πια να έχει καμία επαφή με την κοινωνία, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Δώσαμε χθες στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες, από κει που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωταγωνιστής και έλεγε «ξεσηκωθείτε» από εκείνη την ώρα δεν μπορούνε να πάνε σε μια συνέλευση να πουν την άποψή τους. Εμείς θα πηγαίνουμε και θα λέμε την άποψή μας. Αυτό είναι καθαρό, δεν μπορεί να μας απαγορεύσει κανείς να έχουμε επαφή με την κοινωνία.

Αν κάποιος διαφωνεί με αυτά που είπα, μπορεί να μου κάνει κριτική για αυτά που είπα. Για το ότι πήγα, δεν μπορεί κανείς να μου το απαγορεύσει. Εσείς πιστεύετε ότι με 40 βαθμούς θερμοκρασία μπορεί ένα κόμμα σήμερα, έτσι όπως είναι τα κόμματα, να βγάλει κόσμο έξω; Όλοι οι αγανακτισμένοι είναι ΣΥΡΙΖΑ; Όλοι είναι ΝΔ; Έβλεπα τον Γραμματέα του ΣΑΤΑ, σκληρό ΠΑΣΟΚ, κάποιοι που μίλησαν πριν από μένα, ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, του ΚΚΕ. Δεν κατάλαβα λοιπόν γιατί επιλέγουν να χτυπήσουν εμένα γιατί ήμουνα εκεί. Εμένα είναι τιμή μου να είμαι εκεί, σε όλες τις εκδηλώσεις και εκεί που διαφωνώ και εκεί που συμφωνώ γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου».

Για τη μορφή που έχουν δώσει στις κινητοποιήσεις τους
«Εγώ τους είπα ως παλιός Γραμματέας της ΓΣΕΕ «όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό. Προσέξτε πάρα πολύ, δεν πρέπει να τιμωρείτε με τον αγώνα σας το διπλανό σας, την κοινωνία. Γιατί όλη η κοινωνία υποφέρει το ίδιο από την κυβέρνηση. Είναι τραγικό λάθος, είναι έγκλημα αυτή τη στιγμή το ένα κομμάτι της κοινωνίας να στρέφεται κατά του άλλου. Γι΄αυτό έχετε υποχρέωση να συνταχθείτε με όλη την κοινωνία και όλη η κοινωνία μαζί, να τιμωρήσουμε την κυβέρνηση και όχι να τιμωρεί ο ένας τον άλλον».

Για τον χειρισμό του θέματος από την κυβέρνηση
«Υπάρχει μια κυβέρνηση, η οποία απελευθερώνει το επάγγελμα, σε αυτό κι εμείς συμφωνούμε. Η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη έχει κάποια κριτήρια. Δεν μπορεί να έχεις στην Αθήνα 40.000 ταξί αν αύριο θελήσουν να βγάλουν 40.000 άδειες και γιατί δεν το αντέχει η Αθήνα και γιατί ο ένας θα τρώει τον άλλον και δεν θα έχει δουλειά κανείς.

Υπάρχει ένα πληθυσμιακό κριτήριο. Αυτό έκανε ο κος Ρέππας και τα βρήκε με τους ταξιτζήδες. Η τρόικα συμφώνησε στον τρόπο απελευθέρωσης, μας το είπαν εμάς στη ΝΔ όταν ήταν εδώ.
Κι ενώ λοιπόν όλα πάνε καλά, στη μέση του καλοκαιριού ξαφνικά δημιουργείται θέμα εκεί που δεν πρέπει να υπάρχει. Έρχεται ένας υπουργός για γινάτι, δεν ξέρω για ποιούς λόγους, μπορεί να έχει τρελαθεί, μπορεί για οποιοδήποτε λόγο και λέει «όχι κύριοι, εγώ θα δώσω άδειες σε όλο τον κόσμο.

Κι εγώ να δεχτώ έτσι για τη συζήτηση ότι οι ταξιτζήδες είναι ανεύθυνοι και κακώς κατά την άποψή μου κλείνουν τα αεροδρόμια. Εγώ τους το είπα στη συγκέντρωσή τους. Η υπεύθυνη κυβέρνηση που θέλει να προστατεύσει τον τουρισμό έχει κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το θέμα σήμερα; Ακόμα και δίκιο να έχεις, περιμένεις το Σεπτέμβριο και το ανοίγεις.

Σου έβαλε κανείς την υποχρέωση να το ανοίξεις τώρα; Αδυνατώ να κατανοήσω το πώς λειτουργούν. Χθες είχαν κυβερνητική επιτροπή, δεν συζητήθηκε λέει το θέμα. Τί μαζεύτηκαν να συζητήσουν εκεί;
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση καλύπτει τον κο Ραγκούση παρασκηνιακά, δεν έχει βγει επίσημα ο κος Παπανδρέου να πει κάτι. Νομίζω ότι πια ο Παπανδρέου πρέπει να πάρει μια θέση. Είναι και κάτι άλλο επίσης αυταπόδεικτο: ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση, ότι είναι στον κόσμο της».

Για τις κατηγορίες ότι η ΝΔ υποκινεί τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών ταξί
«Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να λέει ότι τους ταξιτζήδες τους υποκινεί η ΝΔ, δηλαδή όταν πήγαν και συμφώνησαν με τον Ρέππα ήταν με τη ΝΔ; Εγώ θα μπορούσα να πω τότε ότι ήταν με το ΠΑΣΟΚ. Όταν λοιπόν αλλάζει ο υπουργός, αλλάζει η πολιτική και δεν συμφωνούν, είναι με τη ΝΔ. Αυτά είναι παρανοϊκά».

Read more:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σημερα θα βγει με υφος χιλιων καρδιναλιων τ ανδρεικελο..
αποφυγαμε τα χειροτερα με την επιμονη μας, την αποφασιστικοτητα μας κτλ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σημερα θα βγει με υφος χιλιων καρδιναλιων τ ανδρεικελο..
αποφυγαμε τα χειροτερα με την επιμονη μας, την αποφασιστικοτητα μας κτλ..

πολύ πεινασμένη την βλέπω την σκύλα στο αβατάρ σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom