ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι βέβαια αφου καταρέετε σύσωμοι ...
Save us, please..
Give us your Warning on time
WE NEED YOU as never BEFORE..
οχι βέβαια αφου καταρέετε σύσωμοι ...
από καιρό εις καιρόν εμφανίζονται τέτοιοι μεγιστανες πάντως
που δεν τους αγγίζει τίποτα
και μετά χάνονται μαζί με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους και τις θεωρητικές τους γνώσεις
πρόχειρα μου έρχονται κανα-δυο
τέλος πάντως
καλα να είναι όλοι τους
εγώ μόνο τους πολιτικούς και τα κομματόσκυλα θέλω να μην είναι καλά...ούτε τουαλέτα να μην μποούνε να πάνε
που να σαπίσουνε και μετά να πεθάνουνε οι καριόληδες
βρε θα μου απαντήσεις σε ποια χώρα να πάω;
να ξέρω τι να απαντήσω στην εταιρία
όλοι και όλα καλά να είναι .... ευχη μου και σκέψη μου ....
οσο για τους .... μεγιστάνες .... πες μου τι να κάνουν εδω ?
εκτός απο summer holidays ? ενας ιταλός που μου χρωστά με κάλεσε σήμερα να βρεθούμε στη Μύκονο να τον βλέπω πως τρωει να λεφτά μου ....
ακομη δεν πηρα απάντηση στο απλό ερώτημα που έθεσαόλοι και όλα καλά να είναι .... ευχη μου και σκέψη μου ....
εκτός απο summer holidays ? ενας ιταλός που μου χρωστά με κάλεσε σήμερα να βρεθούμε στη Μύκονο να τον βλέπω πως τρωει να λεφτά μου ....
δε μου λες ρε τραστ
αφού εισαι τόσο καλό παιδί και μας προστατεύεις από ψυχολογικό και οικονομικό σοκ
εσύ που είσαι έξω
επειδή με την εταιρία μου προτείνανε να πάω σε άλλο κράτος...πού λες είναι καλύτερα εσύ που τα ξές καλά και μας αγαπάς;
σε ρωτάω επειδή εγώ δεν έχω ξαναπάει έξω
Ειδες ο Μακαρονας.. σου εφαγε τη ΦΑΣΟΛΑΔΑ
και Μύκονο ρε μπαγασακο...μηπως "ταλαντεύεσαι" απο τοτε που εσκασες το 500αρικο![]()
απάντηση στο συγκεκριμένο γιατί προφανώς η κατανόηση των ελληνικώς λόγω μακράς απουσίας δεν είναι στο φόρτε τηςόλοι και όλα καλά να είναι .... ευχη μου και σκέψη μου ....
γαμώτο !! με έφερε ενα βήμα απο την πτωχευση η πουτανίστα η Νταριοπούλα ....
η Ελλάκτωρ είναι η πιο μεγάλη μας;
εσύ τι είσαι ρε; τούρκος;
Να προσέχεις τα FUNDS
δε μου λες...σοβαρα τωρα... σε χωραφι εχεις δουλεψει ποτε;;
ή μονο με funds παιζεις![]()
να τα πάρουμε ένα ένα θέλεις ή όλα μαζί;ειλικρινά τωρα :
Λιχνεσταιν, Λουξεμβούργο, Σαν Μαρίνο, Μονακό, Ελβετία, ΟλΛανδία, Γερμανία, Νορβηγία,Αυστρία, ΗΑΕ
είπες η πιο μεγάλη μαςπάντως ελληνικο λαμογιο δεν θέλω ναμαι .... ελλ τεχνοδομ+ακτωρ ... καλλτσατντσ BROTHERS + ΜΠΟΜΠΟ ....
απάντηση στο συγκεκριμένο γιατί προφανώς η κατανόηση των ελληνικώς λόγω μακράς απουσίας δεν είναι στο φόρτε της
εδω = στο σάιτ και όχι στην Ελλάδα
εξαφανίζονται = δεν εμφανίζονται ούτε λίγο
τι να κάνουνε; απάντηση: ό,τι έκαναν και πριν - κόμπαζαν για την ανωτερότητά τους
Υ.Γ. ακόμα περιμένω απάντηση
αυτό που ξέρω είναι πως αν του στείλω βιογραφικό μου σίγουρα θα το θέλειΠαραιτήσου και στείλε βιογραφικό στον τραστ.
Θα φροντίσει αυτός..
έγραψες την απάντηση πιο πάνω, οπότε άκυροεπανέλαβε ερώτηση
να τα πάρουμε ένα ένα θέλεις ή όλα μαζί;
ας τα πάρουμε ένα ένα
μετανάστη στο Σαν μαρίνο και στο Λιχτενστάιν...και στο Μονακό: υπάρχουνε και πιο σύντομα ανέκδοτα αλλά κι αυτά είναι ανταγωνιστικά
Ελβετία: εύκολα - οι συνθήκες διαβίωσης και για να ξεκινήσεις εκεί είναι πανεύκολες - άσε δε που το ελληνικό "χωριό" εκεί είναι τεράστιο και δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοκάνεις παρέα
Νορβηγία: το κόστος φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο στη μετακίνηση - δεν γαμιέται..εδώ μπορεί κάποιος να καταρρέει, αλλά είναι καλύτερα να πάει κάπου που θα ψωμολυσσάει
ΗΑΕ: επίκειται σκάσιμο - δεν σφάξανε....το Ντουμπάι κάνει τραμπάλα
Γερμανία: ίσως το μόνο σταθερό κράτος αυτή τη στιγμή - ο μόνος σου φόβος είναι πως αν δηλώσεις Έλληνας μπορεί και να σε λιντσάρει ο Γερμανός
είπες η πιο μεγάλη μας
άρα θεωρε΄ςι πως αυτή είναι η πιο μεγάλη ελλ. κατασκευάστρια και πως εσύ δεν είσαι Έλληνας.
απλό συμπέρασμα
και τα συμπεράσματα δικά μας και όχι δικά σου
να τα πάρουμε ένα ένα θέλεις ή όλα μαζί;
ας τα πάρουμε ένα ένα
μετανάστη στο Σαν μαρίνο και στο Λιχτενστάιν...και στο Μονακό: υπάρχουνε και πιο σύντομα ανέκδοτα αλλά κι αυτά είναι ανταγωνιστικά
Ελβετία: εύκολα - οι συνθήκες διαβίωσης και για να ξεκινήσεις εκεί είναι πανεύκολες - άσε δε που το ελληνικό "χωριό" εκεί είναι τεράστιο και δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοκάνεις παρέα
Νορβηγία: το κόστος φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο στη μετακίνηση - δεν γαμιέται..εδώ μπορεί κάποιος να καταρρέει, αλλά είναι καλύτερα να πάει κάπου που θα ψωμολυσσάει
ΗΑΕ: επίκειται σκάσιμο - δεν σφάξανε....το Ντουμπάι κάνει τραμπάλα
Γερμανία: ίσως το μόνο σταθερό κράτος αυτή τη στιγμή - ο μόνος σου φόβος είναι πως αν δηλώσεις Έλληνας μπορεί και να σε λιντσάρει ο Γερμανός
η ελληνική υπηκοότητα και εταιρική βάση μονο προβλήματα δημιουργούν σήμερα .....
οταν βλέπουν οτι εχεις ελληνικη εταιρεία σε αντιμετωπίζουν ως χρεωκοπημένο ... ευκολα δημιουργείς κυπριακή εταιρεία και εκδιδεις τιμολογια υπηρεσιών και commission κυπρου