Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φιλε μου.. αν ηταν ο παπαδοπουλος δεν θα υπηρχε επιθεση..
μετα την ανατροπη του απλα οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ βολεψαν.. και ο Κυριος καραμανλης μετα που
ηρθε ηταν ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ να πει ακριβως αυτα που ειπε...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ δηλαδη.

(και για τον Κ. ΑΒΕΡΩΦ έχει βγει και καυτό πόρισμα από την κυπριακή ΒΟΥΛΗ ;) )

λυπάμαι   ;)

Τουλαχιστον περιόρισέ το στον Παπαδόπουλο. Υποθετικά

Μπορείς να παράθεσεις link;

τα υπόλοιπα πορίσματα στο Μέλλον --> πιθανώς  ;)

Όταν ξεσαπίσει πιθανώς και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ μας..... γιατι ΗΤΑΝ και είναι ΣΑΠΙΟ  ;)

Πιθανώς, αλλά προς το παρόν συζητάμε για γεγονότα που δε γνωρίζουμε. Αντιθέτως το μπάχαλο του Ιωαννίδη το γνωρίζουμε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τα ΟΧΙ και οι στάσεις πληρωμών θελουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ

Το ΟΧΙ παιχταρά μου το είπε ο Μεταξάς, διότι αυτός ήταν τότε πρωθυπουργός. Ο καθένας στη θέση του αυτό θα έλεγε, απλά αυτός στάθηκε τυχερός για την υστεροφημία του. (Διπλά διότι πέθανε από φυσικά αίτια πριν την ήττα μας από τους Γερμανούς. Ο καημένος ο Κορυζής που τον διαδέχθηκε αυτοκτόνησε)

Τώρα αν είχαν προλάβει να μας επιτεθούν οι Γερμανοί που θαύμαζε και αν ο (προϊστάμενός του) Γεώργιος δεν ήταν τόσο φανατικά Αγγλόφιλος, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τί θα έλεγε.  ;) 

Κατά τα άλλα ένα σωρό κρατικιστικές μαλακίες έκανε κι αυτός, με πρώτη την δημιουργία του ΙΚΑ. (Θα μου πεις αυτός έφταιγε που έφτασε εδώ που έφτασε; Όχι αλλά πάντως αυτός το πρωτοέφιαξε το μπουρδέλο!)
Και τα παιδάκια τα έτρεχε στην ΕΟΝ με το ζόρι και άλλα τέτοια φαιδρά.

Βέβαια δεν παραξενεύομαι! Εθνικοσοσιαλιστής ήταν!

Δεν γουστάρουμε σοσιαλισμό λέμε! Ούτε εθνικιστικό ούτε διεθνιστικό...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ρε αγορινα μου εγω δεν λεω οτι το χρέος το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ο ΦΡΥΔΙΑΣ μονο..
Εγω λεω οτι εβαλε και αυτος το ΧΕΡΑΚΙ πραγμα που δεν θελεις να παραδεχθεις
γιατι μεροληπτεις (αποψη μου) εγω ομως ΟΧΙ  ;)

απο κει και περα και δανεια πηρε και καταστροφικους νομους για την τοτε Ελληνικη βιομηχανια εκανε
και εισαγωγες ανταγωνιστικών στα ελληνικα προιοντα εκανε.. χωρις να νοιαζετε για τον ΕΛΛΗΝΑ

Για το ΠΑΣΟΚ λοιπον συμφωνουμε.. παει αυτο..

αφου λοιπον συμφωνεις και στα νουμερα.. πως περνας στον βροντο την αποποιηση των γερμανικων αποζημιωσεων..
ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ...
ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι σου χρωσταγανε και σου χρωστουν πιο πολα απο οσα τους χρωστας.. και εσυ ασχολεισαι ΜΟΝΟ με τους Δ/Υ και το ΠΑΣΟΚ :cheesy:

κακως κατ εμε.. κακιστα.. λοιπόν..

συμφωνουμε οτι ανθουσε η οικονομια  αλλα οχι επειδη ο Καραμανλης τη βοηθησε.. αλλα επειδη δεν ειχε πεσει η λαίλαπα των ΔΑΝΕΙΚΩΝ σε βαθμο κακουργηματος τοτε..

Ηρθε ομως στον βωμο του ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ..

και πολλα αλλα ... που βαριεμαι να στα γραφω.. :cheesy:

και ξερεις κατι..

τα ΟΧΙ και οι στάσεις πληρωμών θελουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ και οχι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ουτε και ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ...

.. Λυπαμαι αλλα αυτο δειχνει η ιστορια ;)

αυτα  ;)  
συμφωνουμε σ αρκετα..
να βγουεμ για καφε να τα πουμε.

Απ: Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
« Απάντηση #31714 στις: 26/06/11, 23:11 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: foufoutos_30 στις 26/06/11, 23:11

τα ΟΧΙ θελουν μεταξαδες..
οχι βολεμενα ανδρεικελα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το ΟΧΙ παιχταρά μου το είπε ο Μεταξάς, διότι αυτός ήταν τότε πρωθυπουργός. Ο καθένας στη θέση του αυτό θα έλεγε, απλά αυτός στάθηκε τυχερός για την υστεροφημία του. (Διπλά διότι πέθανε από φυσικά αίτια πριν την ήττα μας από τους Γερμανούς. Ο καημένος ο Κορυζής που τον διαδέχθηκε αυτοκτόνησε)

Τώρα αν είχαν προλάβει να μας επιτεθούν οι Γερμανοί που θαύμαζε και αν ο (προϊστάμενός του) Γεώργιος δεν ήταν τόσο φανατικά Αγγλόφιλος, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τί θα έλεγε.  ;)

Κατά τα άλλα ένα σωρό κρατικιστικές μαλακίες έκανε κι αυτός, με πρώτη την δημιουργία του ΙΚΑ. (Θα μου πεις αυτός έφταιγε που έφτασε εδώ που έφτασε; Όχι αλλά πάντως αυτός το πρωτοέφιαξε το μπουρδέλο!)

Είναι τόσο αστείο να λέμε ότι φταίει ο Καραμανλής που μας έβαλε στην ΕΟΚ με το να λέμε ότι φταίει ο Μεταξάς που έκανε το ΙΚΑ :cheesy:
To έργο του Μεταξά για την πολεμική προετοιμασία της Ελλάδος το εξάρει και ο Θοδωράκης.
Στο διπλωματικό επίπεδο ο Μεταξάς απέφυγε να κάνει πόλεμο το καλοκαίρι, με ευννοϊκές συνθήκες για την Ιταλική αεροπορία, την 4η νομίζω στον κόσμο, σαν θετική στρατηγική επιλογή

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τώρα αν είχαν προλάβει να μας επιτεθούν οι Γερμανοί που θαύμαζε και αν ο (προϊστάμενός του) Γεώργιος δεν ήταν τόσο φανατικά Αγγλόφιλος, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τί θα έλεγε.  ;)

Σωπα....κανεις και υποθεσεις.. τι μας λες.. :cheesy:
φυσικα και εχεις το δικαιωμα να "ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ"  :cheesy: πολλα πραγματα :cheesy:

αλλα εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε οτι γραφεις ΠΙΠΕΣ και κατα συρροη

και προφανως εκτος απο το να τις γραφεις σου αρεσει και να τις ΠΑΙΡΝΕΙΣ στους δανειστες
και σε αυτους που ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΑΙ..

Δικαιωμα σου ειναι οι ΠΙΠΕΣ παντως εμεις δεν στις κοβουμε  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Επίσης οι Γερμανοί στο απώγειο της Ελληνικής προέλασης, είχαν πλησιάσει το Μεταξά για ανακωχή και παραχώρηση της Βορείας Ηπείρου, το οποίο αρνήθηκε.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το ότι ο μεταξάς ήταν στρατιωτική ιδιοφυία
και χωρίς αυτόν θα τον πίναμε από τους ιταλούς
δεν το αμφισβητούν ούτε οι αριστεροί

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνουμε σ αρκετα..
να βγουεμ για καφε να τα πουμε.

Απ: Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
« Απάντηση #31714 στις: 26/06/11, 23:11 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: foufoutos_30 στις 26/06/11, 23:11

τα ΟΧΙ θελουν μεταξαδες..
οχι βολεμενα ανδρεικελα..

;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φυσικά υπέρ των Άγγλων, παρά τα φιλογερμανικά του αισθήματα :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πιθανώς, αλλά προς το παρόν συζητάμε για γεγονότα που δε γνωρίζουμε. Αντιθέτως το μπάχαλο του Ιωαννίδη το γνωρίζουμε

Δεν το αμφισβητώ αυτό.. εκεί εγινε  μαλάκια...

αλλά τα "ΜΕΘΥΣΤΕΡΑ"  :cheesy: ήταν μιλημένα .. για αυτό και κειτονταν μακραν  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Γι αυτό και έστησε την "γραμμή Μεταξά" στο Ρούπελ (κατά τα πρότυπα της "γραμμής Μαζινό")
Με τον ίδιο τρόπο με τους Γάλλους τον ήπιαμε από τους Γερμανούς τελικά...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Δεν είναι καθολου κακό να εχεις συμμαχιες και ταυτοχρονα να μην σου πιανει κανεις τον κωλο  ;)

και να σκεφτεσαι πρωτα τον ελληνα πολιτη και μετα τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γι αυτό και έστησε την "γραμμή Μεταξά" στο Ρούπελ (κατά τα πρότυπα της "γραμμής Μαζινό")
Με τον ίδιο τρόπο με τους Γάλλους τον ήπιαμε από τους Γερμανούς τελικά...
οκ ότι πεις
δεν αντιλέγω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν το αμφισβητώ αυτό.. εκεί εγινε  μαλάκια...

αλλά τα "ΜΕΘΥΣΤΕΡΑ"  :cheesy: ήταν μιλημένα .. για αυτό και κειτονταν μακραν  ;)

Αυτή είναι η εντύπωσή σου, ελαφρώς από τα νούμερα κα τις πηγές της οικονομίας Μεταπολιτευτικά αστήρικτη.
Αντιθέτως, η εισδοχή μας στη ΕΟΚ 20 χρονια πριν τα περισσότερα μέλη, μας έδινε ένα πλεονέκτηκα in my humble oppinion...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αυτή είνα η εντύπωσή σου, ελαφρώς από τα νούμερα κα τις πηγές της οικονομίας Μεταπολιτευτικά αστήρικτη.
Αντιθέτως, η εισδοχή μας στη ΕΟΚ 20 χρονια πριν τα περισσότερα μέλη, μας έδινε ένα πλεονέκτηκα in my humble oppinion...
και μετά ήρθε ο αντρέας
και ισοπέδωσε κάθε ελπίδα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Επίσης οι Γερμανοί στο απώγειο της Ελληνικής προέλασης, είχαν πλησιάσει το Μεταξά για ανακωχή και παραχώρηση της Βορείας Ηπείρου, το οποίο αρνήθηκε.

Αυτό δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά αν το έκανε λάθος ήταν και αντίθετο με τα συμφέροντα της χώρας του (και υπέρ των Άγγλων φυσικά).
Θα είχαμε γλυτώσει και την συνέχεια του πολέμου και την κατοχή. Οι Γερμανοί δεν μας είχαν στα σχέδιά τους. Αναγκάστηκαν να μας επιτεθούν μετά τις αποτυχίες του Μουσολίνι.

Οπότε "πουλημένος" και αυτός;  :think:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή είνα η εντύπωσή σου, ελαφρώς από τα νούμερα κα τις πηγές της οικονομίας Μεταπολιτευτικά αστήρικτη.

in my humble oppinion... λοιπον απλα σε διαμορφωσε σε αυτο που εισαι ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΛΑΤΗΣ  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά αν το έκανε λάθος ήταν και αντίθετο με τα συμφέροντα της χώρας του (και υπέρ των Άγγλων φυσικά).
Θα είχαμε γλυτώσει και την συνέχεια του πολέμου και την κατοχή. Οι Γερμανοί δεν μας είχαν στα σχέδιά τους. Αναγκάστηκαν να μας επιτεθούν μετά τις αποτυχίες του Μουσολίνι.

Οπότε "πουλημένος" και αυτός;  :think:

Ισχύει. Η επίσημος άποψη είναι ότι θεώρησε ότι Γερμανοί θέλαν να κερδίσουν χρόνο.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και κυριε ΛΕΟΝΟΡΟ..

Η Σημερινή συμπεριφορα των ετέρων μας στην Ε.Ε μονο αλληλέγγυα δεν ειναι..

ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ μας ΚΑΝΟΥΝ

και τα ΔΑΝΕΙΑ δεν αποτελουν βοηθεια ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.. ;)

οπότε..  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και κυριε ΛΕΟΝΟΡΟ..

Η Σημερινή συμπεριφορα των ετέρων μας στην Ε.Ε μονο αλληλέγγυα δεν ειναι..

ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ μας ΚΑΝΟΥΝ

και τα ΔΑΝΕΙΑ δεν αποτελουν βοηθεια ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.. ;)

οπότε..  ;)

in my humble oppinion... λοιπον απλα σε διαμορφωσε σε αυτο που εισαι ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΛΑΤΗΣ  ;)

Τύπε η πελατεία ξεκίνησε όταν δανειζόσουν για να πληρώσεις τους ΔΥ. Or not; Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τη διαχείρηση των κοινοτικών κονδυλίων από την ΝΔ, αλλά το 81 ήταν 75000 οι ΔΥ. Και δε νομίζω η Δεξιά να ήθελε να υποκαταστήσει το ίδιον Κράτος

Το κύριε ventuzator είναι κάπως...άβολο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom