Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στον γεωργιο παπαδοπουλο..
μονο αυτον αναγνωριζω απο την χουντα και τον στρατο σαν ελληνα ευεργετη που πονεσε τον τοπο αυτο..και πεθανε ΦΤΩΧΟΣ..γιατι πολυ απλα οποιος αρχηγος αγαπαει τον τοπο αυτο ειναι φτωχος..που ζητησε να πεθανει στην φυλακη γιατι ανελαβε τις ευθυνες του..που ζητησε να φορτωθει και τα λαθη αλλων.που δημιουργησε μια ελλαδα αναπτυξης, μηδενικου χρεους και οπως ελεγε ηταν η μοναδικη ευκαιρια της χωρας αυτης να παει μπροστα αλλιως θα πεθανει..οπερ και εγενετο..που βρωντοφωναζε οτι η χωρα αυτη διαθετει τα παντα και δεν εχει αναγκη κανεναν..αναφεροταν και στο πετρελαιο..
τωρα φατε δημοκρατια λαλιωτη,παγκαλου,σημιτη,παπουτση και γιωργακη δημοκρατες..και τα παιδια του πολυτεχνειου που τον εδιωξαν για ενα καλυτερο αυριο της χωρας αυτης και μετα την κατακλεψαν απο ολες τις παντες..

ο κοσμος που εζησε τα χρονια της αρχηγιας του και ζει και το σημερα οπου τα δανεικα και η φουσκα της ψευτοαναπτυξης εσκασε, αρχιζει πλεον δειλα δειλα και βγαινει απο το καβουκι του και νοσταλγει τον γιωργη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σου απανταω.. μια χαρα ειχες το παραθυρο ανοικτο και μια χαρα εβγαινες και τοτε
δεν εβγαινες αν ησουν κοκκινος "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"  :uglystupid: τυπου.. (π.χ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ...e.t.c)

όλοι οι Υπόλοιποι έβγαιναν και μαλιστα μια χαρά περνούσαν και το βράδυ κοιμόνταν με το παράθυρο ανοικτό..
και δουλεια ειχαν την επομενη..

κανε και ΓΚΑΛΟΠ σε κοινο κοσμο.. και θα δεις  :uglystupid:

Αντιθετως σημερα με τα "Μεθυστερα" δεν μπορεις να εχεις το παραθυρο ανοικτο λογω του οτι θα
σε κλεψει / σκοτωσει ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ή ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ  :uglystupid:

και η αστυνομια θα φυλάει τον ΠΑΠΟΥΤΣΗ και τον ΠΕΤΑΛΩΤΗ :uglystupid:

φιλτατε κ.κ Leonoro

τι λέτε ;;

για την αναπτυξη ειπαμε.. οτι ηταν η απαρχη των ΜΕΘΥΣΤΕΡΩΝ (απο σιγα σιγα) :cheesy:
δεν χρειαζεται επαναληψη νομιζω ;)

το χω ξαναγράψει αλλά η μαλακία του έλληνα ξεπερνάει κάθε όριο.

δουλειά είχαν μόνο οι ημέτεροι.
και κόψε τη μαλακία με τη χούντα.
όπως έχω ξαναγράψει ο πατέρας μου είχε οδηγηθεί στην ασφάλεια για ανάκριση επειδή είχε υπάλληλους κομμουνιστές γιατί δεν τυος είχε απολύσει.
Είχαν 3-4 παιδιά έκαστος αλλά δε γαμιέται. να ψοφίσουν όλοι οι μη καθεστωτικοί.
Κατά τα λοιπά κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα και όσοι τα κλέιναμε κάναμε διακοπές στη μακρόνησο.

δε γαμιέστε λέω γω πρωινιάτικα μ αυτά που διαβάζω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι κ. leonoro  :cheesy: το κοκκίνισα (στιφάδο) διότι δεν διαφωνώ οτι ΓΝΩΡΙΖΕ...

τι θα έπραττε και ποιος θα ήταν κατάλληλος να το έπραττε και "αντέξει" σας είπα  :uglystupid:

και δεν εχω άδικο (νομίζω)

όποτε  :cheesy:

ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ  :uglystupid:
Απλά άμα έβγαινε ο χοντρός θα είχαμε Δεξιό ξύλο, παραδοσιακό, ενώ με tο Γιώργο δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο :cheesy:
Εκεί μπορεί να είσαι σωστός....:2funny:
τώρα...για να καταλάβω τι συζητάτε...
μιλάτε για το ποιος τα σκάτεψε περισσότερο;

και αυτό είναι σοβαρή διαφωνία;
πόσες φορές θα το πούμε;
αυτοί μας τελειώσανε - εκτός αν όπως φαίνεται κάποιοι έχουνε ακόμα διαφορετική άποψη
πάμε να βρούμε κανά πιο σοβαρό;
ακόμα και ο Λεβέντης του Μπολτ πιο σοβαρός είναι.

αν και που ρωτάω απάντηση δεν παίρνω....
πάι μονοκούκι θα τον ρίξετε στα δύο μεγάλα κόμματα
μην τυχόν και παραπέσει ψήφος
κατά βάθος είναι μαζόχας ο Έλληνας
δεν έχουνε άδικο οι ξένοι που μας βγάζουνε πως είμαστε σαν λαός πούστηδες από τα αρχαία...
άλλο που δεν μας αρέσει να το ακούμε
μας αρέσει να μας πηδάνε οι πολιτικοί μας
και τους επιβραβεύουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το χω ξαναγράψει αλλά η μαλακία του έλληνα ξεπερνάει κάθε όριο.

δουλειά είχαν μόνο οι ημέτεροι.
και κόψε τη μαλακία με τη χούντα.
όπως έχω ξαναγράψει ο πατέρας μου είχε οδηγηθεί στην ασφάλεια για ανάκριση επειδή είχε υπάλληλους κομμουνιστές γιατί δεν τυος είχε απολύσει.
Είχαν 3-4 παιδιά έκαστος αλλά δε γαμιέται. να ψοφίσουν όλοι οι μη καθεστωτικοί.
Κατά τα λοιπά κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα και όσοι τα κλέιναμε κάναμε διακοπές στη μακρόνησο.

δε γαμιέστε λέω γω πρωινιάτικα μ αυτά που διαβάζω.
και για αυτό μετά ψήφισες Γιωργάκη για να σε δέρνει να μαθαίνεις...
και να πεις πως δεν τα ξέραμε; το ξύλο που είχε ρίξει στους συνταξιούχους το ΠΑΣΟΚ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για αυτό μετά ψήφισες Γιωργάκη για να σε δέρνει να μαθαίνεις...
και να πεις πως δεν τα ξέραμε; το ξύλο που είχε ρίξει στους συνταξιούχους το ΠΑΣΟΚ...

ουδέποτε η ψήφος μου υπήρξε θετική
πάντα ψήφιζα γιατί κανείς απο αυτους που κυβερνούσαν δε με ικανοποιούσε.
βεβαίως η ελλάς έχει επιβεβαιώσει πλήρως τον νόμο του μέρφυ γι αυτό και έχουμε φτάσει εκεί που έχουμε φτάσει:

there is no limit to worse.

Y.Γ.
ποτέ δεν ψηφίζω πρόσωπα αλλά προεκλογικά προγράμματα.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Χθες το βράδυ που έβλεπα τις ειδήσεις στον ΣΚΑΙ, βγήκε ο Λοβέρδος να μιλήσει και βλέπω κάτω στην οθόνη, που έβγαλε το όνομα του και τον τίτλο του, να γράφει δίπλα στο Υπουργός Υγείας, τη λέξη "τρυπημένη"!!!

Σημαίνει κάτι αυτό ή βγήκε κατά λάθος;

Για του λόγου το αληθές, να και η φωτογραφία που τράβηξα...

Συνημμένα

• tripimeni.JPG
    tripimeni.JPG
    320,3 KB · Εμφανίσεις: 16

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Περα απ τις σχεσεις του Κωστακη με Μερκελ και σια, ποση αληθεια ειχαν τα δημοσιευματα που ελεγαν για θανασιμες απειλες και πλανο φυσικης εξοντωσης του; Οχι τιποτα αλλο αλλα πλεον υπαρχει και 2ος πολιτικος που εξομολογηθηκε δημοσια απειλες προς το προσωπο του, εστω και αν αυτος εχει να φοβαται την οργη (και ; ) του κοσμου παραλληλα ενω η (φαινομενικη τουλαχιστον) αιτια δειχνει διαφορετικη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ουδέποτε η ψήφος μου υπήρξε θετική
πάντα ψήφιζα γιατί κανείς απο αυτους που κυβερνούσαν δε με ικανοποιούσε.
βεβαίως η ελλάς έχει επιβεβαιώσει πλήρως τον νόμο του μέρφυ γι αυτό και έχουμε φτάσει εκεί που έχουμε φτάσει:

there is no limit to worse.

Y.Γ.
ποτέ δεν ψηφίζω πρόσωπα αλλά προεκλογικά προγράμματα.
με αυτή την υ.Γ με σκότωσες
να χαρώ το πρόγραμμα του Γιωργάκη με τη γροθιά στο κατεστημένο....
χαχαχααχααχα
ξέρω, θα μου πεις πως πίστευες πως αυτός θα το κάνει (επειδή δεν ανήκει στο κατεστημένο) - ξανά χαχαχαχαχ
αλλά αφού πίστευες πως αυτός θα το κάνει, δεν ψήφισες πρόγραμμα αλλά αυτόν

ξεδιάλυνέ τα λίγο
και τέλος πάντως έκανες μια λάθος επιλογή, όπως και άλλοι

αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποιους ακόμα να μαλλώνουνε για τα δύο κόμματα
και να πιστεύουνε πως μπορεί να αναδειχθεί μέσα από αυτά άνθρωπος σοβαρός να αλλάξει κάτι

είναι τουλάχιστον προσβλητικό σαν σκέψη

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Και μόνο που καθόσαστε και συζητάτε για το εάν επί Παπαδόπουλου τα πράγματα ήταν καλύτερα, αποδεικνύετε όλοι ότι ίσως και να ήταν.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος τότε δεν ήταν πλουσιότερος. Φτωχοί ήταν αλλά όχι φτωχότεροι των Ιταλών, των Ισπανών και των Γάλλων.

Η Ελλάδα σήμερα τραβάει αυτά που τραβάει επειδή προσπάθησε να εφαρμόσει σοσιαλισμό με ανατολίτικη νοοτροπία.

Από την εποχή που ανέλαβε ο Ανδρέας, άρχισε να μεγαλώνει το κράτος διορίζοντας οποιονδήποτε δήλωνε πρασινοφρουρός. Το κράτος σε μία σοσιαλιστική χώρα έπρεπε να είναι μεγάλο, ο τρόπος που μεγάλωσε βέβαια ήταν τραγικός. Βέβαια άρχισαν να διορίζονται και άνθρωποι που σε άλλες εποχές δε θα τολμούσαν να ζητήσουν διορισμό λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Αλλά και η δεξιά όταν ανέλαβε δεν προσπάθησε να διορθώσει τις καταστάσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Έβερτ με το που ανέλαβε ο Μητσοτάκης, μονιμοποίησε περισσότερους από 80 χιλιάδες πρασινοφρουρούς που είχε διορίσει ο Ανδρέας λίγο πριν τις εκλογές του 89. Μετά άρχισε να βολεύει γαλάζια παιδιά.

Το πρόβλημα ήταν και εξακολουθεί να είναι, ότι είτε το θέλουμε είτε όχι, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει αυτό το τόπο.

Σήμερα υπάρχουν 900.000 δημόσιοι υπάλληλοι και περίπου 300.000 συνταξιούχοι του δημοσίου. Δηλαδή περίπου 1.200.000 ψηφοφόροι που μαζί με τις ψήφους των οικογενειών τους, ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ψήφους.

Η κυβέρνηση του Γιωργάκη, με το νέο μνημόνιο κάνει ότι μπορεί για να μην ενοχλήσει τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι και η εκλογική βάση του πασοκ. Ζητάει να εισπράξει τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ από τον ιδιωτικό τομέα και μόνο τετρακόσια εκατομμύρια από το δημόσιο.

Στη πράξη περιμένει τον Αντώνη να κάνει το λάθος και να πει ότι θα αναγκαστεί όταν γίνει κυβέρνηση να κάνει κάποιες απολύσεις στο δημόσιο.

Τότε θα βρουν την ευκαιρία και θα συσπειρώσουν την εκλογική βάση των δημοσίων υπαλλήλων και αν δεν επανεκλεγούν, τουλάχιστον θα χάσουν με πολύ μικρή διαφορά.

Ο Αντωνάκης όμως δε δείχνει να δαγκώνει το δόλωμα και δηλώνει ότι θα πολεμήσει για να μην γίνει ούτε μία απόλυση στο δημόσιο!

Όταν πήγε στην Ευρώπη, αυτό του κοπάνισαν στη μούρη οι δικοί του και τον ξεφώνισαν, αλλά ποιος τολμά να τα γράψει αυτά…

Την ώρα λοιπόν που μόνο τις τελευταίες ημέρες άλλοι τριακόσιες χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι απολυθήκαν, πασοκ και νδ αγωνίζονται να κερδίσουν την εύνοια των δημοσίων υπαλλήλων που έτσι κι αλλιώς θα αποφασίσουν τον επόμενο κυβερνήτη.

Ευτυχώς όμως υπάρχει η αριστερά που ζητά διεύρυνση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων και ελάχιστο μισθό τα 1.200 ευρώ  :idiot:

Η μόνη λύση για να ελπίζουμε ότι μπορεί και να σωθούμε, είναι να απολυθούν αμέσως οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι και να μειωθεί ο μισθός τους στο 70% από τον αντίστοιχο των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Ο διορισμός στο δημόσιο πρέπει να γίνει επιλογή όλων μας, με την προϋπόθεση ότι θα είναι τόσο κακή επιλογή, που μόνο οι ανίκανοι θα το τολμούν.

Μετά πρέπει να περικοπούν στο ελάχιστο οι αμυντικές δαπάνες και να καταργηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με αυτή την υ.Γ με σκότωσες
να χαρώ το πρόγραμμα του Γιωργάκη με τη γροθιά στο κατεστημένο....
χαχαχααχααχα
ξέρω, θα μου πεις πως πίστευες πως αυτός θα το κάνει (επειδή δεν ανήκει στο κατεστημένο) - ξανά χαχαχαχαχ
αλλά αφού πίστευες πως αυτός θα το κάνει, δεν ψήφισες πρόγραμμα αλλά αυτόν

ξεδιάλυνέ τα λίγο
και τέλος πάντως έκανες μια λάθος επιλογή, όπως και άλλοι

αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποιους ακόμα να μαλλώνουνε για τα δύο κόμματα
και να πιστεύουνε πως μπορεί να αναδειχθεί μέσα από αυτά άνθρωπος σοβαρός να αλλάξει κάτι

είναι τουλάχιστον προσβλητικό σαν σκέψη

τον κωστάκη την πρώτη φορά τον ψήφισα λόγω προεκλογικου προγράμματος.
το 2007 κατέβηκε χωρίς πρόγραμμα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα. αλλωστε είχει ήδη καταστρατηγήσει τις δεσμεύσεις του 04.
τον ΓΑΠ τον ψήφισα γιατί ΟΝΤΩΣ παρουσίασε ένα πλήρες προεκλογικό πρόγραμμα το οποιο και μοίρασε ντορ του ντορ.

Υ.Γ.
πριν αρχίσω τις γαμωμάνες θέλω να μου παρουσιάσεις την ενδεδειγμένη λύση σε πρόγραμμα και πρόσωπο που εσύ είχες ως επιλογή απο το 2000 και μετά πλην των 2 μεγάλων κομμάτων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγνωμη, οταν τα λεω εγω αυτα γιατι μου λες "κλαψε"?
γιατί εσύ θες εκλογές
και πιο μαλακία συμπέρασμα από αυτό δεν υπάρχει
δηλαδή να ξαναπάμε με τον ίδιο τρόπο σε εκλογές
και να ξαναβγάλουμε τα ίδια κόμματα
και να ξανακάνουνε τα ίδια πράγματα

και μην πεις να μην ψηφίσουμε αυτούς

σε ένα συντεταγμένο σύστημα αυτοί που είναι οργανωμένοι πάντα κερδίζουνε.
αν λοιπόν οργανωθούνε οι αντιφρονούντες των δύο κομμάτων σε μια κοινή γραμμή (αδύνατον) τότε υπάρχει λύση στις εκλογές
αλλιώς τα ίδια θα ξαναβγούνε
και θα μας λένε να μην φωνάζουμε κιόλας γιατί τους βγάλαμε, ενώ δεν θα τους έχουμε ψηφίσει - απλά θα τους έχει βγάλει το εκλογικό σύστημα

γαμώ τα μυαλά σας γαμώ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί εσύ θες εκλογές
και πιο μαλακία συμπέρασμα από αυτό δεν υπάρχει
δηλαδή να ξαναπάμε με τον ίδιο τρόπο σε εκλογές
και να ξαναβγάλουμε τα ίδια κόμματα
και να ξανακάνουνε τα ίδια πράγματα

και μην πεις να μην ψηφίσουμε αυτούς

σε ένα συντεταγμένο σύστημα αυτοί που είναι οργανωμένοι πάντα κερδίζουνε.
αν λοιπόν οργανωθούνε οι αντιφρονούντες των δύο κομμάτων σε μια κοινή γραμμή (αδύνατον) τότε υπάρχει λύση στις εκλογές
αλλιώς τα ίδια θα ξαναβγούνε
και θα μας λένε να μην φωνάζουμε κιόλας γιατί τους βγάλαμε, ενώ δεν θα τους έχουμε ψηφίσει - απλά θα τους έχει βγάλει το εκλογικό σύστημα

γαμώ τα μυαλά σας γαμώ!

ποιά μυαλά μας ρε κοκπίκο...
η λυση σου είναι να ενωθούν οι αντιδικομματικοί χωρίς προγραμμα και χωρίς ηγεσία μόνο και μόνο για να πέσει το σάπιο καθεστώς.

πάνω κάτω ότι ζητάνε όλοι οι αντιγάβροι για τον γάβρο σου που κάνεις διαρκείς κωλοτούμπες όπως ο άλεξ για να πετάξεις τη μπάλλα στην εξέδρα.

πούτσα, ξύλο, μεσοπρόθεσμο, πείνα και καθαρίσαμε.
δεν αξίζετε τίποτα παραπάνω. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τον κωστάκη την πρώτη φορά τον ψήφισα λόγω προεκλογικου προγράμματος.
το 2007 κατέβηκε χωρίς πρόγραμμα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα. αλλωστε είχει ήδη καταστρατηγήσει τις δεσμεύσεις του 04.
τον ΓΑΠ τον ψήφισα γιατί ΟΝΤΩΣ παρουσίασε ένα πλήρες προεκλογικό πρόγραμμα το οπο΄λιο και μοίρασε ντορ του ντορ.

Υ.Γ.
πριν αρχίσω τις γαμωμάνες θέλω να μου παρουσιάσεις την ενδεδειγμένη λύση σε πρόγραμμα και πρόσωπο που εσύ είχες ως επιλογή απο το 2000 και μετά πλην των 2 μεγάλων κομμάτων.
μα τι λες γμτ?
ολοκληρωμένο πρόγραμμα ο ΓΑΠ; θυμάσαι μήπως και το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών;
αφού δεν έλεγε από πού θα τα βρει τα λεφτά ρε...
παροχοπρόγραμμα ήτανε απλά
δεν είχε καμία βάση
ο κόσμος το είχε τούμπανο, απλά κανείς δεν περίμενε να κάνει τόσο αντίθετα πράγματα από αυτά που έλεγε τότε.

ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο κόμματα δεν είχε παρουσιάσει πρόγραμμα σοβαρό. Όλοι αφτιά χαϊδεύανε πάντα -επικοινωνιακά σλάλομ και τίποτα άλλο
και το χειρότερο - κανένα άλλο κόμμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα, γιαυτό και είναι ουτοπικό να μιλάμε να προσφύγουμε στις κάλπες. ΠΑΛΙ

Αλλά επειδή κανένα δεν παρουσιάζει πρόγραμμα θα ξαναψηφίσεις τους αποτυχημένους; αυτούς που το δοκίμασαν πολλάκις και έκαναν μόνο στρακαστρούκες;;;
έλεος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιά μυαλά μας ρε κοκπίκο...
η λυση σου είναι να ενωθούν οι αντιδικομματικοί χωρίς προγραμμα και χωρίς ηγεσία μόνο και μόνο για να πέσει το σάπιο καθεστώς.

πάνω κάτω ότι ζητάνε όλοι οι αντιγάβροι για τον γάβρο σου που κάνεις διαρκείς κωλοτούμπες όπως ο άλεξ για να πετάξεις τη μπάλλα στην εξέδρα.

πούτσα, ξύλο, μεσοπρόθεσμο, πείνα και καθαρίσαμε.
δεν αξίζετε τίποτα παραπάνω. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.
χέσε τη λύση μου
δεν είπα αυτό, αλλά ας πούμε πως σκέφτομαι μαλακία εγώ

πες μου τη δική σου λύση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα τι λες γμτ?
ολοκληρωμένο πρόγραμμα ο ΓΑΠ; θυμάσαι μήπως και το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών;
αφού δεν έλεγε από πού θα τα βρει τα λεφτά ρε...
παροχοπρόγραμμα ήτανε απλά
δεν είχε καμία βάση
ο κόσμος το είχε τούμπανο, απλά κανείς δεν περίμενε να κάνει τόσο αντίθετα πράγματα από αυτά που έλεγε τότε.

ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο κόμματα δεν είχε παρουσιάσει πρόγραμμα σοβαρό. Όλοι αφτιά χαϊδεύανε πάντα -επικοινωνιακά σλάλομ και τίποτα άλλο
και το χειρότερο - κανένα άλλο κόμμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα, γιαυτό και είναι ουτοπικό να μιλάμε να προσφύγουμε στις κάλπες. ΠΑΛΙ

Αλλά επειδή κανένα δεν παρουσιάζει πρόγραμμα θα ξαναψηφίσεις τους αποτυχημένους; αυτούς που το δοκίμασαν πολλάκις και έκαναν μόνο στρακαστρούκες;;;
έλεος
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
βρες πρωτα το πρόγραμμα (γιατί ανάθεμα εάν έστω και ένας μαλακας έλληνας έχει διαβάσει ποτέ ολόκληρο προεκλογικό κόμμα -ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 4ετή σύμβαση με την εν δυνάμει κυβέρνηση), διάβασέ το και μετά το συζητάμε
Η δε ηλίθια λογική σου ... αφού το Σύνταγμα είναι γενικότητα είναι για τον κάλαθο ισχύει και στο προεκλογικό πρόγραμμα ειλικρινά χίλιες φορες δικομματισμός απο ανεγκέφαλους σαν και σένα που απλα διαφωνούν με το σύστημα χωρίς καμμιά λύση, κανένα πλάνο και κανένα σχέδιο.

αλλά είπαμε....
όσο είμαστε με το γάβρο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τον μαρινάκη.
όταν είμαστε εκτός δικομματισμού φταίει η πουτάνα η κενωνία και το σάπιο σύστημα που δεν παίρνουμε "πρωτάθλημα".

συνεχισε, μέσα σε 3 ποστ μπορώ να σε κάνω 100 ερυθρόλευκες ρόμπες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χέσε τη λύση μου
δεν είπα αυτό, αλλά ας πούμε πως σκέφτομαι μαλακία εγώ

πες μου τη δική σου λύση
δεν ανακαλύπτεις ποτέ τον τροχό.
υπάρχουν λύσεις έτοιμες.
γαλλική επανάσταση, κουβανική και άλλες πολλές.
τις τότε συνελεύσεις τις έχεις με τους αγανακτισμένους αλλά σσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς
παιδιά ειρηνικά μη σπάσουμε και μη λερώσουμε την πλατεία μας.

ααααααααααχααχαχαχαχχααχχαχααχαχχα

σου είπα.
πούτσα ξύλο μακροπρόθεσμο και ΔΝΤ.
τίποτα άλλο για την ώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
βρες πρωτα το πρόγραμμα (γιατί ανάθεμα εάν έστω και ένας μαλακας έλληνας έχει διαβάσει ποτέ ολόκληρο προεκλογικό κόμμα -ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 4ετή σύμβαση με την εν δυνάμει κυβέρνηση), διάβασέ το και μετά το συζητάμε
Η δε ηλίθια λογική σου ... αφού το Σύνταγμα είναι γενικότητα είναι για τον κάλαθο ισχύει και στο προεκλογικό πρόγραμμα ειλικρινά χίλιες φορες δικομματισμός απο ανεγκέφαλους σαν και σένα που απλα διαφωνούν με το σύστημα χωρίς καμμιά λύση, κανένα πλάνο και κανένα σχέδιο.

αλλά είπαμε....
όσο είμαστε με το γάβρο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τον μαρινάκη.
όταν είμαστε εκτός δικομματισμού φταίει η πουτάνα η κενωνία και το σάπιο σύστημα που δεν παίρνουμε "πρωτάθλημα".

συνεχισε, μέσα σε 3 ποστ μπορώ να σε κάνω 100 ερυθρόλευκες ρόμπες.
μα τι μαλακίες μου τσαμπουνάς για το Σύνταγμα; πού είπα εγώ κάτι για το σύνταγμα;
μαλάκα αχταρμά όλα μπας και βγεις από πάνω; γιατί;
καταρχάς εγώ ούτε για το Μαρινάκη έχω πει κάτι! 4ετ'ης σύμβαση είναι το προεκλογικό πρόγραμμα;; άλλο πάλι και αυτό - καινούργιο...
μαλάκα μου έξσταση πήρες πρωί πρωί;
και αφού είναι σύμβαση...πώς μπορείς να την καταγγείλεις όταν στο μήνα πάνω την καταστρατηγούν και τα δύο κόμματα που μας έχουνε πρήξει τα αρχίδια;

αλλού για αλλού

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μα τι μαλακίες μου τσαμπουνάς για το Σύνταγμα; πού είπα εγώ κάτι για το σύνταγμα;
μαλάκα αχταρμά όλα μπας και βγεις από πάνω; γιατί;
καταρχάς εγώ ούτε για το Μαρινάκη έχω πει κάτι! 4ετ'ης σύμβαση είναι το προεκλογικό πρόγραμμα;; άλλο πάλι και αυτό - καινούργιο...
μαλάκα μου έξσταση πήρες πρωί πρωί;
και αφού είναι σύμβαση...πώς μπορείς να την καταγγείλεις όταν στο μήνα πάνω την καταστρατηγούν και τα δύο κόμματα που μας έχουνε πρήξει τα αρχίδια;

αλλού για αλλού

Μπερδευεσαι τυπε μου
  Το προεκλογικο προγραμμα ειναι 4ετης δεσμευση οτι και να λες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ανακαλύπτεις ποτέ τον τροχό.
υπάρχουν λύσεις έτοιμες.
γαλλική επανάσταση, κουβανική και άλλες πολλές.
τις τότε συνελεύσεις τις έχεις με τους αγανακτισμένους αλλά σσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς
παιδιά ειρηνικά μη σπάσουμε και μη λερώσουμε την πλατεία μας.

ααααααααααχααχαχαχαχχααχχαχααχαχχα

σου είπα.
πούτσα ξύλο μακροπρόθεσμο και ΔΝΤ.
τίποτα άλλο για την ώρα.
ρε μαλάκα, πιωμένος είσαι; μήπως νομίζεις πως μιλάς με άλλον;
εγώ δεν μιλάω από την αρχή για ξύλο και επανάσταση και εσύ μου λες πως η επανάσταση πρέπει να έχει από πριν κάποιο στόχο συγκεκριμένο; να έχει διάδοχη κατάσταση;

μη με συγχίζεις λέγοντάς μου πράγματα που λέω σαν να λέω εγώ τα αντίθετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom