Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσον αφορα την αναπτυξη εχω αλλη αποψη..

Οταν εχεις ΕΜΠΑΡΓΟ.. και ΜΟΜΑ (χουντα)  :uglystupid: κανεις θαυματα και χωρις δανεικα..

απο κει και περα πρωσωπικα δεν βασιζομαι στα στοιχεια που μας δινουν..

Π.χ.. οταν καταστρέφεις την εγχωρια κλωστοϋφαντουργία για να κανεις εισαγωγές (ΦΡΥΔΙΑΣ 1977)
τοτε μαζι με τις αλλες επιλογες του ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ Αντρικου.. 1981...και μετα, που με την σειρα του κατεστρεψε
οτι υπηρχε για να γινει το ΠΑΡΤΑΚΙ στα μπουζουκια

λογικο ηταν να καταληξεις στο σημερα..

Εγκλωβισμένος και εξαρτημένος..

και σε μια νομισματικη ενωση ενωση που (κατ εμε) μονο στοχο εχει τον ελεγχο της ροης χρηματος
και της διαμορφωσης σου σε ΤΕΜΠΕΛΗ, γιατι σε καμια περιπτωση δεν σε ωφελησε.. (μονο πλασματικα)

Αλλα (ανηκομεν εις την δυσην)  :uglystupid:

και δανειζοσουν να επιδοτεις την ΤΕΜΠΕΛΙΑ (εσωτερικα) και τα εισαγομενα
με μονο "οφελος" τωρα να εχεις τα τοκοχρεωλυσια  ;)

και τωρα να εισαι ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ της παρεας.. και επειδη τωρα καιγεται και ο ΔΙΚΟΣ τους ΚΩΛΟΣ (ευρωζωνη)
εσυ πρεπει να ξεπουλησεις την ΧΩΡΑ για να τους κανεις το ΧΑΤΗΡΑΚΙ..και να τον αρπαξεις για αλλη μια φορα
λογω φερεγγυότητας..e.t.c

και πολλα αλλα ... που οσο τα γραφω χαλιέμαι..

μπορω να το αναπτυξω τρελα αυτο αν θελεις.. αλλα με χαλαει  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Νόμίζω ότι είναι εντελώς άσχετο το χοντρό με το θείο.
Και φυσικά ανήκομεν εις τη Δύση. Ανήκομεν κάπου αλλού;
Το χίλιες φορές που κολλαει; Ότι παρέλαβε 200 και τα έκανε 330;
Αστειότητες είναι, αντί να κοιτάμε τη σταθερή προσκόληση του Καραμανλή στην Ευρώπη με χρέος
455 εκ δολ και βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή που τώρα δεν υπάρχει.
Τσουβάλι δεν είναι όλοι και η Δημοκρατία δεν θεσπίσθηκε επί Παπανδρέου.

Εμεις δεν ανηκομεν εις την δυσην κ.κ. Leonoro   :uglystupid:

Η ΔΥΣΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ... (εσεις το εχετε πει αυτο αλλωστε)  ;)

Οσον αφορα το 200 - 330 δεν μπορουσε να γινει και αλλιως την δεδομενη στιγμη..
αφου ειχε ηδη διαμορφωθει απο τον Θειο του και απο το ΑΝΤΡΙΚΟ .. και μετα απο τον Κ. ΚΙΝΕΖΟ

μερικα πραγματα ξερετε... μερικες φορες ... ειναι δυσκολο να τα αποτρεψεις..

οταν η αλισιδωτη ατιδραση εχει ξεκινησει προ πολλού..

διαφωνείτε καπου ;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οσον αφορα την αναπτυξη εχω αλλη αποψη..

Οταν εχεις ΕΜΠΑΡΓΟ.. και ΜΟΜΑ (χουντα)  :uglystupid: κανεις θαυματα και χωρις δανεικα..

απο κει και περα πρωσωπικα δεν βασιζομαι στα στοιχεια που μας δινουν..

Π.χ.. οταν καταστρεφεις την εγχωρια κλωστουφαντουργια για να κανεις εισαγωγες (ΦΡΥΔΙΑΣ 1977)
τοτε μαζι με τις αλλες επιλογες του ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ Αντρικου.. 1981...και μετα, που με την σειρα του κατεστρεψε
οτι υπηρχε για να γινει το ΠΑΡΤΑΚΙ στα μπουζουκια

λογικο ηταν να καταληξεις στο σημερα..

Εγκλοβισμενος και εξαρτημενος..

και σε μια νομισματικη ενωση ενωση που (κατ εμε) μονο στοχο εχει τον ελεγχο της ροης χρηματος
και της διαμορφωσης σου σε ΤΕΜΠΕΛΗ, γιτι σε καμια περιπτωση δεν σε ωφελησε.. (μονο πλασματικα)

Αλλα (ανημομεν εις την δυσην)  :uglystupid:

και δανειζοσουν να επιδοτεις την ΤΕΜΠΕΛΙΑ (εσωτερικα) και τα εισαγομενα
με μονο "οφελος" τωρα να εχεις τα τοκοχρεωλυσια  ;)

και τωρα να εισαι ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ της παρεας.. και επειδη τωρα καιγεται και ο ΔΙΚΟΣ τους ΚΩΛΟΣ (ευρωζωνη)
εσυ πρεπει να ξεπουλησεις την ΧΩΡΑ για να τους κανεις το ΧΑΤΗΡΑΚΙ..και να τον αρπαξεις για αλλη μια φορα
λογω φερεγγυοτητας..e.t.c

και πολλα αλλα ... που οσο τα γραφω χαλιέμαι..

μπορω να το αναπτυξω τρελα αυτο αν θελεις.. αλλα με χαλαει  ;)

Νομίζω υπερβάλεις. Δεν έχουν σχέση οι συφωνίες του Καραμανλή με τη ΕΟΚ με το μεθύστερο χαντάκωμα των Ευρωπαικών κονδυλίων του Πασόκ.
Ούτε η πορεία του χρέους επί Καρμανλή, Θυμίζω στα 7 χρόνια 25%+. Ενώ επί Ανδρέα +300%. Έλεος.
Και εν τέλει, ποία καταστροφή συνετελέσθει επί Κραμανλή στη εγχώρια παραγωγή που μπορεί να συγκριθεί με των ημερών του Πασόκ κια της ΝΔ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμεις δεν ανηκομεν εις την δυσην κ.κ. Leonoro   :uglystupid:

Η ΔΥΣΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ... (εσεις το εχετε πει αυτο αλλωστε)  ;)

Οσον αφορα το 200 - 330 δεν μπορουσε να γινει και αλλιως την δεδομενη στιγμη..
αφου ειχε ηδη διαμορφωθει απο τον Θειο του και απο το ΑΝΤΡΙΚΟ .. και μετα απο τον Κ. ΚΙΝΕΖΟ

μερικα πραγματα ξερετε... μερικες φορες ... ειναι δυσκολο να τα αποτρεψεις..

οταν η αλισιδωτη ατιδραση εχει ξεκινησει προ πολλού..

διαφωνείτε καπου ;;

Δεν το έχω πει αυτό, δίοτι η Δύση μας βοήθησε και μετά τον Εμφύλιο και με την ΕΟΚ.
Άλλο Ελληνοκεντρισμός άλλο Φιλοπατρία αγαπητέ :cheesy:
Και φυσικά διαφωνώ. Αν ο Κινέζος πήρε δάνεια και αφαίμαξε τη χώρα με το Χρηματιστήριο,
ο μικρός Καραμανλής είχε το περιθώριο να προβεί σε διαθρωτικές αλλαγές 5 χρόνια IΜΗΟ.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω υπερβάλεις. Δεν έχουν σχέση οι συφωνίες του Καραμανλή με τη ΕΟΚ με το μεθύστερο χαντάκωμα των Ευρωπαικών κονδυλίων του Πασόκ.
Ούτε η πορεία του χρέους επί Καρμανλή, Θυμίζω στα 7 χρόνια 25%+. Ενώ επί Ανδρέα +300%. Έλεος.
Και εν τέλει, ποία καταστροφή συνετελέσθει επί Κραμανλή στη εγχώρια παραγωγή που μπορεί να συγκριθεί με των ημερών του Πασόκ κια της ΝΔ;

προφανως αγνοεις το δανειο το 1977 και τους ορους δανεισμου  :uglystupid: (δεν μιλαω μονο για την ΕΟΚ)

και σε ρωταω εγω Τωρα... αλλα θελω ξεκαθαρες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

1> πιστευεις οτι για μια χωρα ειναι προτιμοτερο να εισαγει απο το να παραγει έστω και λίγο ακριβότερα ;;; (NAI - OXI)

2> Αν Οχι γιατι δεν υπηρξε καμια βοηθεια απο κανενα μεταπολιτευτικο;;;

3> Αν δεν παραγεις δεν εισαι εξαρτομενος;;

4> Τη Styer Hellas την ιστορια την ΞΕΡΕΙΣ;;

5> Γιατι η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤONTAN ΜΑΚΡΑΝ τοτε;;

Απάντα και συνεχίζουμε  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το έχω πει αυτό, δίοτι η Δύση μας βοήθησε και μετά τον Εμφύλιο και με την ΕΟΚ.
Άλλο Ελληνοκεντρισμός άλλο Φιλοπατρία αγαπητέ :cheesy:
Και φυσικά διαφωνώ. Αν ο Κινέζος πήρε δάνεια και αφαίμαξε τη χώρα με το Χρηματιστήριο,
ο μικρός Καραμανλής είχε το περιθώριο να προβεί σε διαθρωτικές αλλαγές 5 χρόνια IΜΗΟ.

το εχεις πει σε εμένα οχι άμεσα αλλά έμμεσα.. υπάρχει και το ΠΟΣΤ  ;)

και να μην διαφωνεις..

Αν εγω πρωσωπικα σου χωσω δανεια 5 ΔΙΣ και ακομη σε δανειζω τοτε δεν εχεις προβλημα προς στιγμην..
μολις σε κοψω ομως θα εχεις..
και αυτο δεν εγινε με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ αλλα σκοπιμα με τον ΓΑΠ.. Γιατι αραγε;;;

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...

Το οτι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εβαλε εμπαργκο στα ΣΚΟΠΙΑ.. ξανασκεψου το..

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ... (προς θεου)

αλλα.......  :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
προφανως αγνοεις το δανειο το 1977 και τους ορους δανεισμου  :uglystupid: (δεν μιλαω μονο για την ΕΟΚ)

και σε ρωταω εγω Τωρα... αλλα θελω ξεκαθαρες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

1> πιστευεις οτι για μια χωρα ειναι προτιμοτερο να εισαγει απο το να παραγει έστω και λίγο ακριβότερα ;;; (NAI - OXI)

2> Αν Οχι γιατι δεν υπηρξε καμια βοηθεια απο κανενα μεταπολιτευτικο;;;

3> Αν δεν παραγεις δεν εισαι εξαρτομενος;;

4> Τη Styer Hellas την ιστορια την ΞΕΡΕΙΣ;;

5> Γιατι η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤONTAN ΜΑΚΡΑΝ τοτε;;

Απάντα και συνεχίζουμε  ;)

1,2. Πιστεύω ότι αυτά ήταν στο πλαίσιο συμφωνιών για την ΕΟΚ. Θες να μου πεις ότι τα ατοκά δάνεια που έγιναν και επί Καραμανλή από τα Ταμεία δεν ήταν βοήθεια; Και γιατί συγχέεις τη παρεμβατική πολιτική του Κραμανλή με την Ευρωπαϊκή προοπτική με τη μεθύστερη. Εν τέλει έχουμε προηγούμενο από τις Κυβερνήσεις του ότι γίνοταν επενδύσεις. 1981 ΔΥ: 75000, 1989: 300000.
3. Επί μεταπολίτευσης υπήρχε παραγωγή, μην τα ισοπεδώνουμε
4. Δεν την ξέρω μας την υπενθυμίζεις;
5. Ο Φάκελος τη Κύπρου δεν έχει ανοίξει, μόνο εικάζουμε.

Οι συγκρίσεις που κάνεις του σήμερα με το 1981 είναι εντελώς ανωφελείς, διότι είχες μία ακμάζουζα οικονομία με όλα τα προβλήματα της αναπτυσόμενης βαλκανικής. Ποίες ήταν οι αποταμιεύσεις τότε; Υπήρχε αγροτική παραγωγή; Υπήρχε βιοτεχνική παραγωγή; Υπήρχε εμπόριο, εμβάσματα;
Ποία ήταν η κατάσταση πριν την ένταξή μας στη ΕΟΚ;
Εν τέλει η συμμετοχή μας στην ΕΟΚ γίνοταν με ευνοϊκές συνθήκες και όχι όπως τις κατάντησε ο Παπατζής

το εχεις πει σε εμένα οχι άμεσα αλλά έμμεσα.. υπάρχει και το ΠΟΣΤ  ;)

και να μην διαφωνεις..

Αν εγω πρωσωπικα σου χωσω δανεια 5 ΔΙΣ και ακομη σε δανειζω τοτε δεν εχεις προβλημα προς στιγμην..
μολις σε κοψω ομως θα εχεις..
και αυτο δεν εγινε με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ αλλα σκοπιμα με τον ΓΑΠ.. Γιατι αραγε;;;

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...

Το οτι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εβαλε εμπαργκο στα ΣΚΟΠΙΑ.. ξανασκεψου το..

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ... (προς θεου)

αλλα.......  :uglystupid:

Το post ήταν δικό σου και επί θεμάτων κουλτούρας, σε αυτό δεν διαφώνησα.
Ο χοντρός ήταν η πιο άχρηστη Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Όχι η πιο επιζήμια, η πιο άχρηστη.
Και μη μπερδεύουμε τα μεθύστερα πάλι

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ολες αχρηστες ηταν , ειναι και θα ειναι.-

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1,2. Πιστεύω ότι αυτά ήταν στο πλαίσιο συμφωνιών για την ΕΟΚ. Θες να μου πεις ότι τα ατοκά δάνεια που έγιναν και επί Καραμανλή από τα Ταμεία δεν ήταν βοήθεια; Και γιατί συγχέεις τη παρεμβατική πολιτική του Κραμανλή με την Ευρωπαϊκή προοπτική με τη μεθύστερη. Εν τέλει έχουμε προηγούμενο από τις Κυβερνήσεις του ότι γίνοταν επενδύσεις. 1981 ΔΥ: 75000, 1989: 300000.
3. Επί μεταπολίτευσης υπήρχε παραγωγή, μην τα ισοπεδώνουμε
4. Δεν την ξέρω μας την υπενθυμίζεις;
5. Ο Φάκελος τη Κύπρου δεν έχει ανοίξει, μόνο εικάζουμε.

Οι συγκρίσεις που κάνεις του σήμερα με το 1981 είναι εντελώς ανωφελείς, διότι είχες μία ακμάζουζα οικονομία με όλα τα προβλήματα της αναπτυσόμενης βαλκανικής. Ποίες ήταν οι αποταμιεύσεις τότε; Υπήρχε αγροτική παραγωγή; Υπήρχε βιοτεχνική παραγωγή; Υπήρχε εμπόριο, εμβάσματα;
Ποία ήταν η κατάσταση πριν την ένταξή μας στη ΕΟΚ;
Εν τέλει η συμμετοχή μας στην ΕΟΚ γίνοταν με ευνοϊκές συνθήκες και όχι όπως τις κατάντησε ο Παπατζής

Το post ήταν δικό σου και επί θεμάτων κουλτούρας, σε αυτό δεν διαφώνησα.
Ο χοντρός ήταν η πιο άχρηστη Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Όχι η πιο επιζήμια, η πιο άχρηστη.
Και μη μπερδεύουμε τα μεθύστερα πάλι

Ποια μεθύστερα ρε Leonoro μήπως εννοείς τα ( ύστερα της Μέθης  :cheesy: )

Πλακα μας κανεις.. αν ηταν ο χοντρος κυβερνηση σημερα πιστευω οτι ο Γιουνκερ θα ειχε μεγαλο προβλημα..

και εμεις λιγοτερα..  :cheesy:

Ετσι υποθετω εγω..

και..

η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤONTAN ΜΑΚΡΑΝ διοτι ανταλλαχθηκε με την καρεκλα του ΦΡΥΔΙΑ (Sorry)  ;)

και οχι του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη..

και τα τα "μεθύστερα" της "καρεκλας" (που καθισαν διαφοροι)¨μας εφτασαν εδω που ημαστε σημερα για να ξεπουληθουμε και εμμεις (Sorry)

Αυτη ειναι η αλήθεια κ.κ. Leonoro (κατ εμε παντα ...τα ύστερα της Μέθης ή  μεθύστερα κατ εσε  :cheesy: )

:uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποια μεθύστερα ρε Leonoro μήπως εννοείς τα ( ύστερα της Μέθης  :cheesy: )

Πλακα μας ακνεις.. αν ηταν ο χοντρος κυβερνηση σημερα πιστευω οτι ο Γιουνκερ θα ειχε μεγαλο προβλημα..

και εμεις λιγοτερα..  :cheesy:

Ετσι υποθετω εγω..

και..

η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤONTAN ΜΑΚΡΑΝ διοτι ανταλλαχθηκε με την καρεκλα του ΦΡΥΔΙΑ (Sorry)  ;)

και οχι του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη..

και τα τα "μεθύστερα" της "καρεκλας" (που καθισαν διαφοροι)¨μας εφτασαν εδω που ημαστε σημερα για να ξεπουληθουμε και εμμεις (Sorry)

Αυτη ειναι η αλήθεια κ.κ. Leonoro (κατ εμε παντα ...τα ύστερα της Μέθης ή  μεθύστερα κατ εσε  :cheesy: )

:uglystupid:

:2funny: Νομίζω εξ αρχής διαφώνησα μόνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Για αυτό δεν ανακατεύω τα μεθύστερα.
Ο γέλωτας πάει στα του Καραμανλή και Γιούνγκερ. Ήταν τόση η ικανότητα που επέδειξε κατά τη διακυβέρνηση του, που αποτελεί εχέγγυο.
Ο Καραμανλής και ο Γιωργος ήξεραν από τον Ιανουριο του 2009 την κατάσταση από τον Γιούνγκερ. Και τι έκανε ο Καραμανλής; Έκλεισε τη Βουλή :jerking: :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: Νομίζω εξ αρχής διαφώνησα μόνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Για αυτό δεν ανακατεύω τα μεθύστερα.
Ο γέλωτας πάει στα του Καραμανλή και Γιούνγκερ. Ήταν τόση η ικανότητα που επέδειξε κατά τη διακυβέρνηση του, που αποτελεί εχέγγυο.
Ο Καραμανλής και ο Γιωργος ήξεραν από τον Ιανουριο του 2009 την κατάσταση από τον Γιούνγκερ. Και τι έκανε ο Καραμανλής; Έκλεισε τη Βουλή :jerking: :cheesy:

Χμμ  :cheesy: κανετε λαθος (κατ εμε)

Γιατι εγω λεω οτι ο καραμανλης δεν θα αντεχε (το εδειξε αλωστε) τα σχεδιαζομενα
απο τους "Γιουνκερ" ενω ο κυριος Γ.Α.Π ηταν ο καταλληλος για να τα "αντεξει"

Δεν το  βλεπετε κ. leonoro.. οτι ακομη και σημερα οτι μας πουλαει ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
για να εξυπηρετησει τους "Γιουνκερ"

ενω ο κωστακης ειχε στο κλασιμο Γιουνκερ και Μερκελ  ;)

Η μηπως...Παλι λαθος κανω  :uglystupid:

δεν νομιζω  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χμμ  :cheesy: κανετε λαθος (κατ εμε)

Γιατι εγω λεω οτι ο καραμανλης δεν θα αντεχε (το εδειξε αλωστε) τα σχεδιαζομενα
απο τους "Γιουνκερ" ενω ο κυριος Γ.Α.Π ηταν ο καταλληλος για να τα "αντεξει"

Δεν το  βλεπετε κ. leonoro.. οτι ακομη και σημερα οτι μας πουλαει ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
για να εξυπηρετησει τους "Γιουνκερ"

Η μηπως...Παλι λαθος κανω  :uglystupid:

δεν νομιζω  :cheesy:

Σε αυτά που λές για το σήμερα δεν έχεις λάθος.
Σε αυτά που λέω για τον Γιούνγκερ υπάρχουν δημοσιεύματα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά το κοκκίνησες. Δηλώσεις του. Τώρα να το κλείσιμο της Βουλής είναι αντιμετώπιση... :2funny:

Ναι κ. leonoro  :cheesy: το κοκκίνισα (στιφάδο) διότι δεν διαφωνώ οτι ΓΝΩΡΙΖΕ...

τι θα έπραττε και ποιος θα ήταν κατάλληλος να το έπραττε και "αντέξει" σας είπα  :uglystupid:

και δεν εχω άδικο (νομίζω)

όποτε  :cheesy:

ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ  :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι κ. leonoro  :cheesy: το κοκκίνισα (στιφάδο) διότι δεν διαφωνώ οτι ΓΝΩΡΙΖΕ...

τι θα έπραττε και ποιος θα ήταν κατάλληλος να το έπραττε και "αντέξει" σας είπα  :uglystupid:

και δεν εχω άδικο (νομίζω)

όποτε  :cheesy:

ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ  :uglystupid:

Απλά άμα έβγαινε ο χοντρός θα είχαμε Δεξιό ξύλο, παραδοσιακό, ενώ με tο Γιώργο δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο :cheesy:
Εκεί μπορεί να είσαι σωστός....:2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλά άμα έβγαινε ο χοντρός θα είχαμε Δεξιό ξύλο - παραδοσιακό - ενώ με tο Γιώργο δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο :cheesy:
Εκεί μπορεί να είσαι σωστός  :2funny:

κοιτα ξυλο μπορει να επεφτε..  αλλα..

Δεν νομιζω οτι θα το εκανε.. (βεβαια δεν ειμαι ο πάπας  :cheesy: )

Αλλα με την κυπρο (αν θυμασαι ΑΥΝΑΝ) εδειξε χαρακτηρα
με τα ΣΚΟΠΙΑ επισης..εδειξε χαρακτηρα

με την Μερκελ δεν ηθελε πολλα πολλα.. e.t.c  ;)

.
.

Ο Αντωνακης εμενα παντως δεν με επεισε.. ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έτσι! πες τα ρε βεντούζα! Πούτσα και βίτσα στα λαμόγια!  :s&m_3: :2on1: :pipa2: :fuck1: ΄Έτσι χώσε γουστάρω!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :fuck1:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε θα μιλήσω για τη Χούντα, σε αντικειμενικά στοιχεία έκανε έργο, αλλά όπως αναφέρεται σε παραπάνω post, μπορούσες να αφήσεις ανοικτό το παραθυρο, αλλά δε μπορούσες να βγεις έξω.
Ο Καραμανλής από τη Χούντα, παρέλαβε 25% χρέος επί του ΑΕΠ και το πήγε 31.
Μας έβαλε στη ΕΟΚ και συνέχισε τη ανάπτυξη της χώρας. Δεν αντιλαμβάνομαι την αγνωμοσύνη, λόγω του μεθύστερου Πασόκ

Σου απανταω.. μια χαρα ειχες το παραθυρο ανοικτο και μια χαρα εβγαινες και τοτε
δεν εβγαινες αν ησουν κοκκινος "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"  :uglystupid: τυπου.. (π.χ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ...e.t.c)

όλοι οι Υπόλοιποι έβγαιναν και μαλιστα μια χαρά περνούσαν και το βράδυ κοιμόνταν με το παράθυρο ανοικτό..
και δουλεια ειχαν την επομενη..

κανε και ΓΚΑΛΟΠ σε κοινο κοσμο.. και θα δεις  :uglystupid:

Αντιθετως σημερα με τα "Μεθυστερα" δεν μπορεις να εχεις το παραθυρο ανοικτο λογω του οτι θα
σε κλεψει / σκοτωσει ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ή ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ  :uglystupid:

και η αστυνομια θα φυλάει τον ΠΑΠΟΥΤΣΗ και τον ΠΕΤΑΛΩΤΗ :uglystupid:

φιλτατε κ.κ Leonoro

τι λέτε ;;

για την αναπτυξη ειπαμε.. οτι ηταν η απαρχη των ΜΕΘΥΣΤΕΡΩΝ (απο σιγα σιγα) :cheesy:
δεν χρειαζεται επαναληψη νομιζω ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom