μπορει καποιος να τον δουλεψει στο φοτοσοπ να δουμε πως ειναι χωρις μουστακι το τομαρι?
μουστάκι...κάποτε το μουστάκι συμβόλιζε ανδρισμό,πατελόνια....ξεφτυλίστηκαν όλα !!!
μπορει καποιος να τον δουλεψει στο φοτοσοπ να δουμε πως ειναι χωρις μουστακι το τομαρι?
μήπως αυτοί που μίλησες μίλαγαν μόνο αγγλικάΠροχθές σε μια καφετέρια που πήγα να δω τον αγώνα, άρχισα να κουβεντιάζω με κάποιους (που ισχυρίζοταν ότι ήταν και Παναθηναϊκοί) και τους έλεγα ότι για όλα τα κακά στην ομάδα, φταίει ο τζίγκερ και η κωλοοικογένειά του!
Πετάγεται ένας και μου λέει το θεϊκό :
"Εσύ που δε θες το τζίγκερ στην ομάδα, πρέπει να είσαι από αυτούς που δε θέλουν ούτε το γιώργο πρωθυπουργό"
και συνεχίζει, μιας και μου έχει κοπεί η μιλιά και δε μπορώ να απαντήσω
"βρέθηκε ένας άνθρωπος (σ.σ. ο γιωργάκης άνθρωπος, τέσπα παμ' παρακατ') που πάει να βάλει τη χώρα σε μια σειρά επιτέλους και πέσανε όλοι να τον φάνε..."
Το μόνο που του απάντησα ήταν που τα βρίσκει τα ληγμένα που παίρνει, μήπως και τα χρειαστούμε στο μέλλον...
μήπως αυτοί που μίλησες μίλαγαν μόνο αγγλικά
και δούλευαν για το ΔΝΤ και την Γκόλντμαν Σάκς?
ληγμένα παίρνεις όμως.δεν μιλαω μονο αγγλικα
δεν δουλευω για ΔΝΤ και Γκόλντμαν Σάκς
μιλάω για αυτούς που είπε ο ζέντριξδεν μιλαω μονο αγγλικα
δεν δουλευω για ΔΝΤ και Γκόλντμαν Σάκς
μιλάω για αυτούς που είπε ο ζέντριξ
να το κοιτάξεις τότεσυμπαθω Τζιγγερ και Γιωργο όμως.
έννοια σου.να το κοιτάξεις τότε
μουστάκι...κάποτε το μουστάκι συμβόλιζε ανδρισμό,πατελόνια....ξεφτυλίστηκαν όλα !!!
συμπαθω και Γιωργο όμως.
Λες να έχει κ αυτό συν τοις άλλοις η πρωθυπουργάρα μας;...O ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ...
συμπαθω Τζιγγερ και Γιωργο όμως.
είναι η φάση που πραγματικά ελπίζω να μην με πολυσυμπαθείς εμένα...συμπαθω Τζιγγερ και Γιωργο όμως.
νόου γουόρις μόι.....είναι η φάση που πραγματικά ελπίζω να μην με πολυσυμπαθείς εμένα...
είναι η φάση που πραγματικά ελπίζω να μην με πολυσυμπαθείς εμένα...