Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πες μου ειλικρινα, αν ειχε κυβερνησει ο γκαντεμης μια ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ (το επαναλαμβανω, ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ) οκταετια με 160 βουλευτες, για την περιοδο 1990-1998, η ελλαδα σημερα θα ηταν καλυτερη ή χειροτερη?

Έλα ρε Άλεξ πουλημένο κρέας είναι και αυτός (μεταξύ μας τώρα)

το Μπους το γερο τάιζε στα Χανιά και αυτός. (  :jerking: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ίδια σκατά θα ήταν. θα είχαν ξεπουληθεί τα πάντα για μια μπουκιά χωρίς ΔΝΤ. αυτή θα ήταν η μόνη διαφορά.
Πολυ ωραια. Αρα δεν θα ειχαμε ελλειματικες ΔΕΚΟ, Ολυμπιακη, κλπ κλπ.
Αρα μηδεν ελλειμμα.
Θυμιζω οτι επι Μητσοτακη υπηρξε ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ πλεονασματικος προυπολογισμος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Έλα ρε Άλεξ πουλημένο κρέας είναι και αυτός (μεταξύ μας τώρα)

το Μπους το γερο τάιζε στα Χανιά και αυτός. (  :jerking: )
Αλλη μια εκδοχη της Πασοκιτιδας.
"Ολοι το ιδιο ειναι, αρα ας κυβερναει το ΠΑΣΟΚ".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πιστευω πολύ καλύτερη.
Αλλα εκανε κι αυτος πολλές μαλακιές. Η μεγαλύτερη ήταν οτι δεν καθαρισε το κομμά απο τους γλοιώδεις τυπους και το πλήρωσε όπως και ο Καραμανλης ο νεώτερος!!!!!!!!!

151 ειχε.
Το λαθος του ηταν ΜΟΝΟ οτι ακουσε τον γερο Καραμανλη το 1990 και δεν εκανε αμεσως εκλογες με αλλαγη του εκλογικου νομου, να παρει 180 βουλευτες και τελος το πανηγυρι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αλλη μια εκδοχη της Πασοκιτιδας.
"Ολοι το ιδιο ειναι, αρα ας κυβερναει το ΠΑΣΟΚ".
Συγγνώμη αλλά δώσανε κ στην ΝΔ μετά από κάτι χρονάκια την ευκαιρία...αλλά δεν.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πες μου ειλικρινα, αν ειχε κυβερνησει ο γκαντεμης μια ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ (το επαναλαμβανω, ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ) οκταετια με 160 βουλευτες, για την περιοδο 1990-1998, η ελλαδα σημερα θα ηταν καλυτερη ή χειροτερη?

Δεν το ξέρω, πιθανώς καλύτερη. Δεν θα έπαιρνα και όρκο πάντως. Το πρόγραμμα του γκαντέμη μου θύμιζε κακέκτυπο αυτού της Θάτσερ, και τώρα κάτι Παλαιοκρασσάδες και κάτι μάνοι, ε δεν είχαν και τις καλύτερες προδιαγραφές για τα οικονομικά θέματα... Θα μου πεις σε σχέση με τον Colgate-παπαντωνίου ή τον Δώστα-όλα, καλύτερα θα πήγαιναν, αλλά και πάλι αυτός ο πήχης είναι πολύ χαμηλά...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αρα μηδεν ελλειμμα.
Θυμιζω οτι επι Μητσοτακη υπηρξε ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ πλεονασματικος προυπολογισμος.

Άλεξ στο ονοματάκι με τα σκόπια: γιατί ξεχνάς το "σε 10 χρόνια κανείς δεν θα μιλάει για αυτό"

και πολλά άλλα.

Ξεχνάς Αλεξ  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αρα μηδεν ελλειμμα.

και επί καραμανλή το 50 -60 έτσι ήταν αλλά ο κόσμος πείναγε......
δεν έχει σημασία να έχεις πλεονασματικό προυπολογισμό και λαό στην πείνα.
αυτό είναι η βασική αιτία που οδήγησε στην σαπίλα του ΠΑΣΟΚ. το ένα άκρο οδηγεί στο άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν το ξέρω, πιθανώς καλύτερη. Δεν θα έπαιρνα και όρκο πάντως. Το πρόγραμμα του γκαντέμη μου θύμιζε κακέκτυπο αυτού της Θάτσερ, και τώρα κάτι Παλαιοκρασσάδες και κάτι μάνοι, ε δεν είχαν και τις καλύτερες προδιαγραφές για τα οικονομικά θέματα... Θα μου πεις σε σχέση με τον Colgate-παπαντωνίου ή τον Δώστα-όλα, καλύτερα θα πήγαιναν, αλλά και πάλι αυτός ο πήχης είναι πολύ χαμηλά...
έτσι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Συγγνώμη αλλά δώσανε κ στην ΝΔ μετά από κάτι χρονάκια την ευκαιρία...αλλά δεν.

Τι "δεν"?
Τρεις φορες κερδισε εκλογες η ΝΔ την τελευταια 20ετια, και δεν την αφησαν στις 2 να ολοκληρωσει τη θητεια της.
Ωραια ευκαιρια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι "δεν"?
Τρεις φορες κερδισε εκλογες η ΝΔ την τελευταια 20ετια, και δεν την αφησαν στις 2 να ολοκληρωσει τη θητεια της.
Ωραια ευκαιρια.
Δεν απέδωσε.

Εκτός αν εσένα σου φαίνεται ότι μόνο η πράσινη προπαγάνδα έριξε μία άριστη διακυβέρνηση...  :rolleyes:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
151 ειχε.
Το λαθος του ηταν ΜΟΝΟ οτι ακουσε τον γερο Καραμανλη το 1990 και δεν εκανε αμεσως εκλογες με αλλαγη του εκλογικου νομου, να παρει 180 βουλευτες και τελος το πανηγυρι.
Συμφωνω απολύτως μαζί σου!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι "δεν"?
Ωραια ευκαιρια.

είδαμε και όταν την ολοκλήρωσε...........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Όχι δεν τα λες καλά, (και δεν εχω διλήμματα)

Όταν είναι όλοι ίδιοι, να πάνε στο διάολο όλοι.
Διαφωναμε.
Για μενα, πολυ απλα ΔΕΝ ειναι ολοι ιδιοι.
Ή τουλαχιστον δεν μπορω να βαλω την ιδια ευθυνη σε καποιον που κυβερναει 23 χρονια με αυτον που κυβερναει 6.
Πιθανον να ηταν χειροτερος αυτος των 6 αν ειχε κι εκεινος 23, αλλά δεν θα το μαθουμε ποτέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Άλεξ στο ονοματάκι με τα σκόπια: γιατί ξεχνάς το "σε 10 χρόνια κανείς δεν θα μιλάει για αυτό"

και πολλά άλλα.

Ξεχνάς Αλεξ  ;)
20 χρόνια μετα ζητάμε να λεγονται Σλαβομακεδόνες και τους παρακαλάμε κι ολας.
Ο Μητσοτάκης το είχε βάλει απο τότε το ονομα αυτό αλλά δεν τον αφήσαμε όλοι μας!!!!!!!!!!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και επί καραμανλή το 50 -60 έτσι ήταν αλλά ο κόσμος πείναγε......
δεν έχει σημασία να έχεις πλεονασματικό προυπολογισμό και λαό στην πείνα.
αυτό είναι η βασική αιτία που οδήγησε στην σαπίλα του ΠΑΣΟΚ. το ένα άκρο οδηγεί στο άλλο.

Όχι δα, αυτό που δεν έχει νόημα είναι το να μην παράγεις τίποτα και να ζεις με δανεικά
και να παραποιείς στοιχεία μεχρι να σκάσεις (χρυσό μου τι έπαθες  :cheesy: τρελάθηκες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν απέδωσε.

Εκτός αν εσένα σου φαίνεται ότι μόνο η πράσινη προπαγάνδα έριξε μία άριστη διακυβέρνηση...  :rolleyes:

σαφώς και δεν είναι έτσι... το 2004 ο κωατάκης ήταν ο πιο προστατευμένος νέος πολιτικός που έχει ποτέ εκλεγεί πρωθυπουργός....
12ετία έλεγαν, ότι μαλακία έκανε πάλι καταλληλότερος ήταν και ο ΓΑΠ ήταν μονίμως η ξεφτίλα της αντιπολίτευσης......
ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ τεμπέλη που πήρε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΑΝΑ.

δεν κέρδισε ο ΓΑΠ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν απέδωσε.

Εκτός αν εσένα σου φαίνεται ότι μόνο η πράσινη προπαγάνδα έριξε μία άριστη διακυβέρνηση...  :rolleyes:
Η πρασινη προπαγανδα, ριχνει τα παντα.
Η γαλαζια, δεν ριχνει ουτε την κυβερνηση που εκοψε τα δωρα χριστουγεννων. αυτο λεω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom