Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Ανδρέας είχε πλήρη επίγνωση ότι δημαγωγούσε . Αυτός εδώ μου δίνει την εντύπωση , ώρες - ώρες , ότι πιστεύει πλήρως αυτά που λέει , ενώ δεν τα πιστεύει κανείς άλλος . Δημαγωγεί επομένως ασύστολα στον εαυτό του . Χαρακτηρισμός ?

φίλε αυτός είναι μίγμα πράκτορα και βλάκα μαζί,δηλαδή ορντινάτσα και αδίστακτος

δεν έχει επίγνωση τί κάνει,αρκεί να είναι αυτά που του γράψανε στο χαρτάκι οι Αμερικανοί

πρέπει την αποστολή του να την φέρει εις πέρας για να δείξει καλή διαγωγή στην πατρίδα του τις ΗΠΑ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506

Συνημμένα

• Single_Moutza.jpg
    Single_Moutza.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 18

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρόλο σε Πρωτόπαπα και Μπεντενιώτη δίνει ο Γιώργος
Ο πρωθυπουργός Γιώργος  Παπανδρέου κάλυψε και τα τελευταία  κενά, που είχαν δημιουργήσει εκείνες  οι αλλαγές, καθώς όρισε νέους  κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον  Χρήστο Πρωτόπαπα και τον Μανώλη Μπεντενιώτη, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον Πέτρο Ευθυμίου, που παρέμεινε στη θέση.

Σημειώνεται ότι μέχρι τον ανασχηματισμό, μαζί με τον κ. Ευθυμίου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ήταν ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος ανάλαβε υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Υπενθυμίζεται επίσης ότι προ ημερών εξελέγη στη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας- θέση την οποία επίσης κατείχε ο κ. Παπουτσής – ο Βασίλης Έξαρχος.

θα τα αλλαξει ολα!!!!!! :blahblah1:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Άντε, να γελάσει λίγο και το χειλάκι των στρουμφ. :grin:

[URL unfurl="true"]http://fimotro.blogspot.com/2010/10/blog-post_9278.html[/url]

ΤΟ... ΚΟΥΦΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το περιστατικό είναι πραγματικό. Δεν γράφτηκε πουθενά, ευκαιρία λοιπόν να το γράψουμε εμείς. Κυριακή πρωί στις 9.30. Ο Παπανδρέου βρίσκεται στο πλατύσκαλο της Ακρόπολης και περιμένει τον Κινέζο ομόλογό του. Λίγο πιο πίσω ο Γερουλάνος. Πλήρης ησυχία. Ελάχιστοι βρίσκονταν...

μέσα στον χώρο και παντού υπήρχε Ασφάλεια. Ξαφνικά χτυπάει ένα τηλέφωνο που αντί για μουσική ακουγόταν μια φωνή να λέει δυνατά : "λεφτά υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν"! Ο Παπανδρέου χλώμιασε και όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Το κινητό το είχε ένας Αρχαιολόγος που βρισκόταν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και ο οποίος το είχε στο μπουφάν χωρίς να προλάβει να το κλείσει! Στο τρίτο χτύπημα το έκλεισε. Αφού όμως κατάλαβαν όλοι ποιος το είχε στην κατοχή του. Κατακόκκινος ο αρχαιολόγος εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!...

...Μπας κι ο αρχαιολόγος ήσουν εσύ ρε ΜΑΛΑΚΑ??

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Άντε, να γελάσει λίγο και το χειλάκι των στρουμφ. :grin:

[URL unfurl="true"]http://fimotro.blogspot.com/2010/10/blog-post_9278.html[/url]

ΤΟ... ΚΟΥΦΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το περιστατικό είναι πραγματικό. Δεν γράφτηκε πουθενά, ευκαιρία λοιπόν να το γράψουμε εμείς. Κυριακή πρωί στις 9.30. Ο Παπανδρέου βρίσκεται στο πλατύσκαλο της Ακρόπολης και περιμένει τον Κινέζο ομόλογό του. Λίγο πιο πίσω ο Γερουλάνος. Πλήρης ησυχία. Ελάχιστοι βρίσκονταν...

μέσα στον χώρο και παντού υπήρχε Ασφάλεια. Ξαφνικά χτυπάει ένα τηλέφωνο που αντί για μουσική ακουγόταν μια φωνή να λέει δυνατά : "λεφτά υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν"! Ο Παπανδρέου χλώμιασε και όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Το κινητό το είχε ένας Αρχαιολόγος που βρισκόταν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και ο οποίος το είχε στο μπουφάν χωρίς να προλάβει να το κλείσει! Στο τρίτο χτύπημα το έκλεισε. Αφού όμως κατάλαβαν όλοι ποιος το είχε στην κατοχή του. Κατακόκκινος ο αρχαιολόγος εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!...

ο καημενος αρχαιολόγος κανένας συμβασιούχος θα ήταν

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
"ΜΑΥΡΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Η είδηση είναι καρατσεκαρισμένη, σημαντική αλλά και χιουμοριστική παράλληλα καθώς πρόκειται για την πρώτη... εκλογική ήττα του Α. Σαμαρά! Και εξηγούμαστε : Ως γνωστόν ο γιος του Α. Σαμαρά πηγαίνει στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών. Πρόκειται για σοβαρό παιδί με εξαιρετικές επιδόσεις στα μαθήματα.
Χθες στο Κολλέγιο ο Κώστας Σαμαράς έβαλε υποψηφιότητα για να εκλεγεί στο νέο 15μελές του σχολείου του! Όπως έμαθε το Fimotro, ο γιος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν κατάφερε να εκλεγεί! Και να σκεφτείτε ότι ο θείος του, ο αδερφός του προέδρου της Ν.Δ. Αλέξανδρος Σαμαράς είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Να θεωρήσουμε ότι είναι προμήνυμα για τις εκλογές ή ότι δεν είχε προετοιμάσει σωστά την... προεκλογική του εκστρατεία βασιζόμενος ότι θα πάρει ψήφους μόνο και μόνο επειδή τον λένε Σαμαρά;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην άγχεσαι αραχνιασμένε πρασινοφρουρε δεν απειλείσαι από επάνοδο της ΝΔ η μόνη απειλή για την χώρα και εμάς είναι ο ίδιος ο "αρχηγός" σου.
Τόσο δούλεμα μέσα σε 365 μέρες δεν έχει ξαναγίνει ... μα αλήθεια τι από τα δύο σκέφτεσαι (αν) δεν ήξερε τίποτα κανείς τους - οπότε έχουμε να κάνουμε με ανίκανους ή τα ξέραν αλλά μας δουλεύουν - οπότε έχουμε να κάνουμε με απατεώνες.
Η εμπάθεια και η τυφλή προσήλωση στην κομματοκρατία / προσωπολατρεία το μόνο που υποκρύπτει είναι διαπλοκή και άμεσα οικονομικά/εξουσιαστικά ωφέλη μέλους μαφίας ή .... ατελείωτη βλακεία.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μην άγχεσαι αραχνιασμένε πρασινοφρουρε δεν απειλείσαι από επάνοδο της ΝΔ η μόνη απειλή για την χώρα και εμάς είναι ο ίδιος ο "αρχηγός" σου.
Τόσο δούλεμα μέσα σε 365 μέρες δεν έχει ξαναγίνει ... μα αλήθεια τι από τα δύο σκέφτεσαι (αν) δεν ήξερε τίποτα κανείς τους - οπότε έχουμε να κάνουμε με ανίκανους ή τα ξέραν αλλά μας δουλεύουν - οπότε έχουμε να κάνουμε με απατεώνες.
Η εμπάθεια και η τυφλή προσήλωση στην κομματοκρατία / προσωπολατρεία το μόνο που υποκρύπτει είναι διαπλοκή και άμεσα οικονομικά/εξουσιαστικά ωφέλη μέλους μαφίας ή .... ατελείωτη βλακεία.

τσ... τσσ...τσσσ... τσσσσ.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σοβαρό ατύχημα σε ναρκοπέδιο στον Εβρο. τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις στρατιώτες.. ο ΓΑΠ πραγματοποιεί επίσκεψη στο 421 στους τραυματίες συνοδευόμενος από τον Πεταλωμένο

Πλησιάζει τον πρώτο στρατιώτη που είχε χάσει ένα χέρι από την έκρηξη

- Παιδί μου η πατρίδα σε ευχαριστεί.Τι μπορεί να κάνει για σένα έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο σου?
- Κύριε πρόεδρε θέλω ένα σπιτάκι να στεγάσω την οικογένεια μου (κάτι σαν Κούνεβα που λέμε)
Γυρνάει ο ΓΑΠ στον Πεταλωμένο και του λέει
- Γράψε τα στοιχεία του παιδιού για ένα σπίτι..

Πλησιάζει τον δεύτερο φαντάρο που είχε χάσει δυό πόδια

- Παιδί μου η πατρίδα σε ευχαριστεί.Τι μπορεί να κάνει για σένα έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο σου?
- Κύριε πρόεδρε θέλω ένα σπιτάκι να στεγάσω την οικογένεια μου

Πλησιάζει τον τρίτο φαντάρο που είχε τυφλωθεί

Πλησιάζει τον τέταρτο φαντάρο που του είχαν κοπεί τα αρχίδια

- Κύριε πρόεδρε, διάβασα ότι εκεί στο αμέρικα (που έχετε και καλές σχέσεις) έχει βγεί μιά νέα τεχνική μεταμόσχευσης αρχιδιών από μοσχεύματα ταυρου. Θέλω να με στείλετε να κάνω μεταμόσχευση
- Μα κύριε πρόεδρε σπίτι έχω, αλλο ζήτησα εγώ..
- Μην σκάς παιδί μου και οι άλλοι αρχίδια θα πάρουνε...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Σοβαρό ατύχημα σε ναρκοπέδιο στον Εβρο. τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις στρατιώτες.. ο ΓΑΠ πραγματοποιεί επίσκεψη στο 421 στους τραυματίες συνοδευόμενος από τον Πεταλωμένο

Πλησιάζει τον πρώτο στρατιώτη που είχε χάσει ένα χέρι από την έκρηξη

- Κύριε πρόεδρε θέλω ένα σπιτάκι να στεγάσω την οικογένεια μου (κάτι σαν Κούνεβα που λέμε)

Πλησιάζει τον δεύτερο φαντάρο που είχε χάσει δυό πόδια

Πλησιάζει τον τρίτο φαντάρο που είχε τυφλωθεί

Πλησιάζει τον τέταρτο φαντάρο που του είχαν κοπεί τα αρχίδια

- Κύριε πρόεδρε, διάβασα ότι εκεί στο αμέρικα (που έχετε και καλές σχέσεις) έχει βγεί μιά νέα τεχνική μεταμόσχευσης αρχιδιών από μοσχεύματα ταυρου. Θέλω να με στείλετε να κάνω μεταμόσχευση
- Μα κύριε πρόεδρε σπίτι έχω, αλλο ζήτησα εγώ..
- Μην σκάς παιδί μου και οι άλλοι αρχίδια θα πάρουνε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
...Ταξερε ΟΛΑ, Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ, ο γιος ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ, από το Γενάρη του 09..Του ταχε πει ο Αρχιφασίστας ο Γεμαναράς. Και έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν...

ρε σεις αφηστε αυτο το ανεκδοτακι

αν ελεγε ψεματα  ο παπανδρεου να μας πουνε οι φωστηρες που τα πηγανε?? οταν λεγανε οτι το ελλειμα ηταν 4.5%

αντε κοθονια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μας είχαν θωρακίσει ο μπουχέσας και ο Αλογογκούφυ με τσίγκινο σωβρακάκι ενάντια στην κρίση. :2funny:

ε μας τα ζαλισανε

αυτα τα 10 δις που θα μαζευανε απο την φοροδιαφυγη που λεγανε to 2004 που ειναι;;;;

ακρα του ταφου σιωπη

οι παλιοκοπανατζηδες

ΟΥΣΤ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε μας τα ζαλισανε

αυτα τα 10 δις που θα μαζευανε απο την φοροδιαφυγη που λεγανε to 2004 που ειναι;;;;

ακρα του ταφου σιωπη

οι παλιοκοπανατζηδες

ΟΥΣΤ

τα μαζέψανε.. και τα δώσανε σε μας ρε....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• show_image_suviBotLeft.php (3).jpg
    show_image_suviBotLeft.php (3).jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο Γιωργάκης δεν μας λέει ψέμματα
αφού ούτε καν το όνομά του είναι ψεύτικο..
τζέφρυ και αηδίες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Times: «Ο Κώστας Καραμανλής Έπαιζε Playstation»
Filed under Σκέψεις no comments
Τις τελευταίες μέρες καταβροχθίζω με άρρωστο ενθουσιασμό όσα γράφουνε οι ξένοι (που τρώγαν βελανίδια, ξέρεις) για την τραγική οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Μου δίνει την ψευδαίσθηση ότι μετράμε διεθνώς, ότι έχουμε σημασία και ασχολούνται μαζί μας, και χαίρομαι σαν βλάκας. Οπότε κάθισα να διαβάσω τον τελευταίο λίβελο των κυριακάτικων «Times» με τον ίδιο κανιβαλιστικό ενθουσιασμό, κι έπεσα σε διαμάντι: Ένας «υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης» που μίλησε «με την προϋπόθεση της ανωνυμίας» στο συντάκτη της εφημερίδας έσυρε διάφορα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, μεταξύ των οποίων την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση: Ο Κώστας Καραμανλής έπαιζε Playstation στη Ραφήνα.
Ο ανώνυμος Έλληνας πολιτικός τα χώνει γενικώς μιλώντας για την εκτεταμένη διαφθορά και την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος. «Είναι ένα μάτσο ερασιτέχνες», λέει για την κυβέρνηση Παπανδρέου. «Ούτε ένας τους δεν έχει βγάλει δεκάρα δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα».

Το υπόλοιπο άρθρο είναι ένας τυπικός πατερναλιστικός λίβελος -που όμως είναι αρκετά βασισμένος στην πραγματικότητα ώστε να πονάει- με αποσπάσματα του τύπου:

Talk of revolutionary groups and an IMF bailout is not the only thing about Greece these days that is evocative of a banana republic. Women were rooting in rubbish bins for food in one area of Athens last week and children were begging in the city centre.

Αλλά δεν έχει σημασία γιατί, όπα, μισό, WHAT?

He confirmed a rumour that Costas Karamanlis, the former prime minister, spent long hours on a PlayStation computer game at home when he might have been attending to matters of state.

Κι εμείς πιστεύαμε ότι είναι αστικός μύθος γεννημένος από την εύλογη απορία «μα τί κάνει αυτός ο άνθρωπος; Κάτι πρέπει να κάνει, αφού βαριέται τόσο πολύ να κυβερνήσει». Υπάρχει, βεβαίως, η πιθανότητα ο συντάκτης των «Times» να αναπαράγει μια φήμη, ή ο πρώην πολιτικός να ήταν μικρού βεληνεκούς και να μη γνώρισε ποτέ τον πρωθυπουργό οπότε αυτός να αναπαράγει τη φήμη. Αλλά όπως και να το κάνουμε, μια τέτοια δήλωση φέρνει το μύθο λίγο πιο κοντά στην αλήθεια.

Και το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι: ΠΟΙΟ είναι αυτό το στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης που «τώρα δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα» και τα ‘χωσε στους «Times»; Έχεις καμιά ιδέα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom