S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Είσαι σοβαρός;;;;
Ή μας θεωρείς ηλίθιους;;;;
Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις;;; (το πλέον πιθανόν)
Για δες τι έγραψες παραπάνω:
και τι λέει η παραπομπή σου:
Δηλαδή δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση μεταξύ του κυρίου Ευρωβουλευτή και του ζεύγους Αρσένη - Κατσέλη. Πέρα από την ομοιότητα στο όνομα.
Και η δική μου συμβουλή είναι να μην παραποιείς την αλήθεια για να συκοφαντείς και να πετάς λάσπη.
Γιατί εσύ και όλος ο φασιστικός συρφετός μπροστά σας θα με βρίσκει.
Και σε τελευταία ανάλυση ο καθείς εκ του αποτελέσματος κρίνεται. Γιατί, δηλαδή, η Νίκη Τζαβέλα καταλληλότερη είναι;
H απάντησή μου, ξανά, κύριε σοβαρέ και έξυπνε, στην οποία παραπομπή το κεντρικό μήνυμα για νεποτισμό και αναξιοκρατία δεν αίρεται:
πολύ "σύνηθες" όνομα το Αρσένης για να μην σε οδηγήσει συνειρμικά στο αντρόγυνο της συμφοράς, αλλά δεν έχουν όλοι πρόσβαση στα τερματικά της Ασφάλειας.....
συκοφαντία θα ήταν αν δεν ήταν γόνος και υιός...
εκ του αποτελέσματος...?ζεις στην Ελλάδα...?
νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι η χώρα των ίσων ευκαιριών...?
αν δεν είχε το επίθετο και την μητέρα του, χωρίς να ξέρουμε όλο το σόι του και ποιούς περιλαμβάνει τελικά (κολλάνε αυτά τα τερματικά ε?) ποιά θα ήταν η πορεία του????τί θα έκανε τώρα? θα ήταν ακόμα ένας αγρότης στα μπόκα μέσα στο ψοφόκρυο.
μήπως διαβάζουμε άλλες παραπομπές?
εκτός αν είναι συκοφαντία το να είσαι συγκεκριμένος Αρσένης γόνος του διδύμου που αναφέρω αρχικά, οπότε και θα συμφωνούσαμε (αν διάβαζες και κατανοούσες όλο το μήνυμά μου, αν δεν έβλεπες με τις αγκυλωμένες κομματικές παρωπίδες...)
δες το δάσος, είναι λίγο πιο πέρα από εκεί που κοιτάζεις.
νομίζω ότι γράφω στα ελληνικά, κάνε τον τόπο να το ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα, αλλά πιο προσεκτικά, όχι τόσο επιπόλαια.... ...
P/S
€/$ = 1,4088 and going down baby....