εσυ φωτεινε παντογνωστη μου οφειλεις μια απαντηση παραπισω σχετικα με την προεκλογικη απατη του Τσαντ, για ψαξε λιγο πιο πισω...
Μεμάρα, παίδαρε μου.
Πες ποιά ήταν ακριβώς η προεκλογική υπόσχεση του Γιωργάκη. Ακριβώς όμως όπως τα είπε και όχι με δικά σου λόγια. Δώσε και το link που θα φαίνεται τι είπε.
Και μετά συζητάμε.
(Διότι εδώ ο analyst λέει ότι είπε ότι σε 100 ημέρες θα βγούμε από την κρίση και εγώ θυμάμαι ότι έλεγε για το πρόγραμμα των 100 ημερών.
Από εκεί και πέρα εγώ έγραψα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το τι είπε η Κατσέλη στην βιντεο-αντιπαράθεση που είχε με τον Παπαθανασίου στο Capital.tv. )
Διότι το πρόβλημα εδώ μέσα είναι ότι ο καθένας λέει ότι κατεβάσει η κούτρα του.
ποιο ειναι το μοντελο ρε χαχα? να φιαξει κεντρα υγειας σε καθε κορφοβουνι που κοστισαν δισσεκατομμυρια και που δεν υπηρχε το απαραιτητο προσωπικο να τα στελεχωσει? Εχεις υποψιν σου οτι τα κεντρα υγειας ρημαζουν και λειτουργουν αποκλειστικα ως συνταγογραφεια? Η μηπως η επομενη εμπνευση του αειμνηστου θα ητανε να προσλαβει καμια 500.000 γιατρους νοσοκομους και διοικητικο προσωπικο για να τα στελεχωσει? Εχεις διανοηθει ποσα δισσεκατομμυρια ειναι πεταμενα σε ολη την Ελλαδα χωρις λογο? Το ΕΣΥ δεν ειναι μονο τα νοσοκομεια του κεντρου που κιαυτα μπουρδελλα ειναι!
Εσύ για παράδειγμα λες ότι τα έφτιαξε κέντρα υγείας σε κάθε κορφοβούνι.
Τι λες ρε μεγάλε πας καλά;;; Μήπως μπερδεύεις τα Κέντρα Υγείας με τα Περιφερειακά Ιατρεία;;
Υπάρχουν Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία. Τα Περιφερειακά ιατρεία είναι μία αίθουσα με τα πολύ στοιχειώδη όπου πηγαίνει ο γιατρός του ΚΥ μία φορά την εβδομάδα για να δει τους παπούδες και να τους πάρει την πίεση.
Τα Κέντρα Υγείας έχουν μόνιμους γιατρούς και κάποιον εξοπλισμό αλλά εκεί δεν γίνεται τίποτε παραπάνω από μικροεπεμβάσεις.
Αλλά ρε μεγάλε απέδειξε μας:
α) Ότι τα Κέντρα Υγείας κόστισαν δισεκατομμύρια
β) Ότι χρειάζονται 500.000 προσωπικό
γ) Ότι υπάρχει ένα Κέντρο Υγείας που ρημάζει.
Τέλος πες μας για ένα Κέντρο Υγείας που κατά την γνώμη σου είναι περιττό. Δεν χρειάζονται Κέντρα Υγείας τα νησιά;;
Εδώ είναι τo link με τα ΚΥ και τα Περιφερειακά Ιατρεία.
Για μπες και πες μου ΕΝΑ που κατά την γνώμη σου δεν χρειάζεται.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα και όχι παπαριές τώρα, εεεεεε;;;;