Επισκέπτης
μην παρακαλας..γεια σου Κουλη αγριε αντρα! μια χαρα το κρατας το καδρονι βλεπω!! χαχαχα
δεν γαμαω πουστρακια..
μην παρακαλας..γεια σου Κουλη αγριε αντρα! μια χαρα το κρατας το καδρονι βλεπω!! χαχαχα
εσυ εχεις ξεχασει τελειως να γαμας ρεεεεεμην παρακαλας..
δεν γαμαω πουστρακια..
τα πινεις ή τα φτυνεις???ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ
Αν δεν ξερεις η Μπολωνια ειναι στην Ιταλια και τελευταια φορα στην πλατεια
ποπολο σαν μαζευαν τα ασθενοφορα δεκαδες.
Μαθε για Ιταλια ηλιθιε που μαλακιζεσαι ακομα και μετα γραψε.
στο σπιτι ολες καλατα πινεις ή τα φτυνεις???
μονο αυτο πες μου..
Μη πηγαινεις μακρια υπανθρωπακι...ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...και εκει δεν σας κανονισε κανενας ΕΛΑΣ...αλλα ο ελληνικος λαος που καταπιεζατε-ρουφιανευατε-κατακλεβατε στην κατοχη...ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ
Αν δεν ξερεις η Μπολωνια ειναι στην Ιταλια και τελευταια φορα στην πλατεια
ποπολο σαν μαζευαν τα ασθενοφορα δεκαδες.
Μαθε για Ιταλια ηλιθιε που μαλακιζεσαι ακομα και μετα γραψε.
εφτασαν οι δικες σου???στο σπιτι ολες καλα
τελειωσε το διαλλειμα???Επιχείρηση συνειδητής εξαπάτησης των Eλλήνων πολιτών.
εαν ειναι να κανει ο χαζος και αυτος στημενες και εμετικες συνεντευξεις οπως ο χοντρος τοτε μαλον καλα κανει που σιωπαΣτην απέναντι πλευρά ο κ. Καραμανλής έχει ήδη δώσει τέσσερις συνεντεύξεις , έχει κάνει, ήδη, δύο συζητήσεις με πολίτες και αύριο θα κάνει μια ακόμη, αυτή την φορά μέσω διαδικτύου καθώς θα απαντήσει σε ερωτήματα που του έχουν σταλεί μετά την ανοικτή πρόσκληση του.
Δείχνει ότι δεν κρύβεται , δεν φοβάται και ότι ανταποκρίνεται στο καθήκον του για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών.
βρε φτωχομπινε κοψε τον εκβιασμο..Σοκαριστική ομολογία Ξανθιώτη βουλευτή
...AYTOI ΕΙΣΤΕ...ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ...Οι ίδιοι τα λέτε :
ΣΤΙΣ 7.8.2001, στην (φιλοπασοκική) «Ελευθεροτυπία», σελίδα 3, ο Θόδ. Πάγκαλος το δηλώνει ορθά – κοφτά:
«Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν γίνει Αρχηγός ο Γεώργιος Παπανδρέου»!!!
* ΣΤΙΣ 16.9.2001, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σελίδα 10, ο Θόδ. Πάγκαλος δηλώνει:
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα αλλά δεν έχει τα προσόντα για πρωθυπουργός»!..
* ΣΤΙΣ 3.10.2007, στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, σελίδα 4, στον Θανάση Λάλα, δηλώνει:
«…Δεν θα ξαναμιλήσω φιλικά με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ, δεν έχει και πολλά κοινά με τον πατέρα του»!..
* ΣΤΙΣ 26.8.2006, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 7, ο Θ. Πάγκαλος ξεσπά:
«…Μετά το 2000 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ τη χώρα»!!!
κυριως η συζητηση του χοντρου με "πολιτες" ηταν απο τα ποιο εξευτελιστικα και στημενα που εχω δει
ουτε μια σωστη στημενη παρασταση δεν μπορει να κανει ο αχρηστος χροντρος
κάτι μου λέει πως βρισκόμαστε
Δεν το είδα - τι ακριβώς έγινε εκεί? Μια περίληψη?κυριως η συζητηση του χοντρου με "πολιτες" ηταν απο τα ποιο εξευτελιστικα και στημενα που εχω δει
ουτε μια σωστη στημενη παρασταση δεν μπορει να κανει ο αχρηστος χροντρος