jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αυτό τώρα είναι και καλά αξιόπιστη πηγή?![]()
οσο ειναι και ο αδεσμευτος ,απογευματινη , κλπ κλπ
Αυτό τώρα είναι και καλά αξιόπιστη πηγή?![]()
rafman...
Όταν γαμάς σε τσούζει ο κώλος σου;![]()
άλλος ένας μύθος... αυτό μπορεί να γινόταν στα 80', μετά δεν υπήρχε, ξέρω 10άδες καραδεξιούς που διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ, και ξέρω δεκάδες που αναθαματίζουν την ώρα που προκήρυξε εκλογές ο Καρ. και δεν πρόλαβαν, κόψτε αυτήν την παραμύθα.
Αλλος μίλαγε για δικά μας παιδιά,
Ωραία - συμφωνούμε.οσο ειναι και ο αδεσμευτος ,απογευματινη , κλπ κλπ
Προφανως το εγραψες για την αγαπημενη σου ΡΟΖΑΛΙΑαυτο με τα μπλε γραμματα
ετσι δεν ειναι;
Αγαπημενη μου amjik μπορει να θεωρεις οτι αυτο με βολευει αλλα
ξερω οτι και εσενα, κατι αλλο σε βολευει
οσο για αυτο που λες οτι ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
θα συμφωνησω ως προς το κομμα αλλα οχι ως προς το συστημα.
Μην ξεχνας οτι Η Ψευτο-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που βιωνεις ειναι συστημα...
Και ακομη και το συμπαν καταστρεφει τα αστρα του για να δημιουργησει καινουρια βαρυτερα στοιχεια οπως ΧΡΥΣΟ, ο οποιος δημιουργειται απο την εκρηξη του αστρου, και ειναι πολυτιμος.
Αγαπητη μου μου αρεσεις γιατι παντα μαζι σου το ριχνω στην φιλοσοφια..
αραγε τι αλλο μπορουμε να κανουμε μαζι ?![]()
![]()
![]()
Ο κρατικός Προϋπολογισμός(Π/Υ) του τρέχοντος έτους υπήρξε ζήτημα κορυφαίου πολιτικού ενδιαφέροντος ακόμη και πριν από την κατάρτισή του. Η κρισιμότητα της ορθής σύνταξής του και της πιστής εκτέλεσής του, ήταν ο εθνικός λόγος εξαιρετικής σημασίας που οδήγησε την κυβέρνηση να ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής πριν από ένα χρόνο περίπου.
Στη σύντομη παρέμβασή μου κατά τη συζήτησή του στη Βουλή τον περασμένο Δεκέμβριο είχα σταθεί σε δύο ζητήματα μείζονος σημασίας: στο τερατώδες δημόσιο χρέος και στις δαπάνες κρατικής λειτουργίας και κοινωνικής προστασίας. Τότε, για πολλοστή φορά είχα κατηγορηθεί ότι έσπευδα να χαλάσω τον Πανηγυρικό, σήμερα δυστυχώς επαληθεύομαι.
Σχετικά με το πρώτο θέμα είχα εκφράσει την έντονη ανησυχία μου για την επικίνδυνη διόγκωση του κρατικού χρέους και το δυσβάσταχτο κόστος εξυπηρέτησής του. Συγκεκριμένα, ο συζητούμενος τότε Π/Υ προέβλεπε αύξηση του Δ/Χ κατά €12 δις. περίπου και διαμόρφωσή του στο τέλος του τρέχοντος έτους στα €250 δις. Θα ξεπερνούσε δηλαδή στα τέλη της χρονιάς κατά πέντε δις. ευρώ το ΑΕΠ ολόκληρης της χρονιάς, ή αλλιώς σε πολύ απλά ελληνικά θα ήταν κατά πέντε δις. μεγαλύτερο από την αξία της συνολικής εγχώριας παραγωγής του έτους 2008. Από την άλλη πλευρά το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους αυτού κατά τόκους μόνο προβλεπόταν να αυξηθεί φέτος κατά €750 εκατ. και να φθάσει τα €10,5 δις. Αν όλα πήγαιναν καλά, στο τέλος του έτους θα αναλογούσαν €25.000 δημόσιου χρέους σε κάθε Έλληνα ή σε μια τετραμελή οικογένεια €100.000! Και βέβαια, όλα αυτά κατά παρέκκλιση των δικών μας δεσμεύσεων του 2004 ότι θα μειώναμε τις δημόσιες σπατάλες κατά 10 δις ετησίως. Αν οι υποσχέσεις είχαν βγει αληθινές, ο κάθε Έλληνας θα χρωστούσε 1000 ευρώ το χρόνο λιγότερα, και μετά από τέσσερα χρόνια θα όφειλε όχι 16.700 € (ποσό που του αναλογούσε το 2003), αλλά 12.700€. [size=20pt]Δεν θέλει εξαιρετικές γνώσεις για να αντιληφθεί κανείς ότι πέσαμε έξω κατά πολύ, αφού η κατά κεφαλήν αναλογία του δημόσιου χρέους ουσιαστικά επί των ημερών μας διπλασιάστηκε.[/size] Και το χειρότερο: η εκτέλεση αυτού του προϋπολογισμού κρέμεται κατά παραδοχή των αρμοδίων από μια λεπτή κλωστή. Ήδη το Δ/Χ έσπασε το φράγμα της πρόβλεψης του Π/Υ (€250 δις) και άγγιξε τα €252 δις, δύο δις ευρώ περισσότερα από εκείνα που υπολογίζαμε για το τέλος του έτους.
η εγώ είμαι χαζός ή εσύ γράφεις μαλακίες, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ το ποστ σου, το κάνεις πιο λιανά, τι νοείς όταν με ρωτάς τι πήρα? και γιατί δεν θέλω να θυμάμαι το 80? αν αρχίζει η μνήμη μου από 2004? ....Επειδη αγαπητε μαλλον δεν θελεις να θυμασαι το 80' πες μας εσυ, ποτε εγινες πασοκος
για να συμπερανουμε και τι πηρες..
Αν η μνημη σου αρχιζει απο το 2004 και μετα τοτε θα συμφωνησουμε.
Αλλα ρε συ κανε και λιγο οπισθεν του 2004..![]()
Στην Ελλαδα υπαρχει ενα θεμελιωδες προβλημα...Ροζαλια![]()
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας...Εθελοτυφλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αιωνες της οθωμανικης κυριαρχιας μας αφησαν κουσουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναλογισου την ρουφιανια,την ζηλοφθονια,την επιπολαιοτητα,την προχειροτητα,την ροπη στο ρουσφετι που δυναστευουν τοσους συνελληνες..............
Η γενια μας δεν μπορει να αλλαξει τιποτα!
Εδω χρειαζεται ενα μεγαλοπνοο εθνικο σχεδιο......................
[size=25pt]Ολο το βαρος στην ΠΑΙΔΕΙΑ.[/size]
Σε ενα παγκοσμιοποιημενο μελλον,χρειαζονται πολιτες αλλων αντιληψεων
αγαπητη Ροζαλο!!!!!!!!!!!!!
Σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ κλπ μαλακιουλες ΑΠΛΑ συμμετεχουμε ολοι μας σε ενα αεναο αλισβερισι.
Δεν προοδευουμε................
Παρο ολα αυτα ζουμε σε μια υπεροχη χωρα..
εχουμε δυνατοτητες......................
Ας αναλογιστουμε ολοι τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μας ευθυνες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιωάννα Γκελεστάθη, [size=20pt]υποψήφια του ΛΑΟΣ στη Β’ Αθήνας[/size].
Είναι πρώτες ξαδέρφες, συνονόματες και με... κοινή οικογενειακή πολιτική παράδοση. Και οι δύο πολιτεύονται για πρώτη φορά, σε αντίπαλα στρατόπεδα όμως.
Η μία, κόρη του τέως Υπουργού Νικόλαου Γκελεστάθη επέλεξε να είναι υποψήφια στην Φωκίδα, τον τόπο καταγωγής της οικογένειας. Η άλλη, κόρη του αδερφού του Γιώργου, κατέρχεται στο στίβο της πολιτικής στο μέρος όπου ζει, στην εκλογική περιφέρεια της β’ Αθήνας.
Αν και θα περίμενε κανείς να αλληλοϋποστηρίζονται και να δίνει η μία στην άλλη συμβουλές και να... κουτσομπολεύουν για την προεκλογική τους εκστρατεία, εκείνες ούτε που... μιλιούνται! «Εμφύλιος» επικρατεί στο Γκελεσταθέϊκο, αφού οι δύο ξαδέρφες δεν θέλουν να ξέρουν καν η μία για την άλλη!
«Θέλησα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί έχω μεγαλώσει σε πολιτική οικογένεια. Ο θείος μου επέλεξε να προωθήσει την κόρη του και –παρόλο που δεν το καταλαβαίνω- δεν υπήρχε χώρος για δύο. Γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να είμαι υποψήφια του ΛΑΟΣ», δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» η Ιωάννα Γκελεστάθη του Γεωργίου. «Άλλωστε, με την ξαδέρφη μου έχουμε διαφορά ηλικίας. Εγώ προηγούμαι, αφού είμαι κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη», μας λέει.
Η Ιωάννα Γκελεστάθη του Νικολάου από την άλλη, πιο φειδωλή στις δηλώσεις της, αρκέστηκε να πει: «με την συνονόματή μου υποψήφια του ΛΑΟΣ δεν έχουμε καμία σχέση»...
[size=20pt]Για την 29χρονη υποψήφια της ΝΔ, η πολιτική σταδιοδρομία ήταν... μονόδρομος, αφού ακολούθησε κατά γράμμα την πορεία του πατέρα της[/size]
η εγώ είμαι χαζός ή εσύ γράφεις μαλακίες, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ το ποστ σου, το κάνεις πιο λιανά, τι νοείς όταν με ρωτάς τι πήρα? και γιατί δεν θέλω να θυμάμαι το 80? αν αρχίζει η μνήμη μου από 2004? ....![]()
Και στο τσακ γλιτώσαμε την κόρη του Έβερτ.![]()
οταν φτιαχνεις το Ε.Σ.Υ. πρεπει να παρεις και ανθρωπους να το στελεχωσεις
οταν παιρνεις καινουργια λεωφορεια πρεπει να παρεις και οδηγους
οταν φταχνεις νοσοκομεια πρεπει να παρεις και γιατρους
οταν φτιαχνεις κεπ πρεπει να παρεις και υπαλληλους
οταν κανεις ολυμπιακους πρεπει να παρεις και εργατες
οταν φτιαχνεις σχολεια πρεπει να παρεις και δασκαλους κλπ κλπ
μεχρι το 81 τι γινοτανε απο ολα αυτα για να αυξηθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι ????
οταν παιρνεις καινουργια λεωφορεια πρεπει να παρεις και οδηγους
οταν φτιαχνεις κεπ πρεπει να παρεις και υπαλληλους
οταν κανεις ολυμπιακους πρεπει να παρεις και εργατες
οταν φτιαχνεις σχολεια πρεπει να παρεις και δασκαλους κλπ κλπ
μεχρι το 81 τι γινοτανε απο ολα αυτα για να αυξηθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι ????
αληθεια , η Πετρουλα η Σαρτζετακη τι να γινεται?Εγγονή εννοείς.
ολα καλα φιλε με αυτα που λες, με το ΕΣΥ μην το σκαλιζεις το θεμα ομως! Ητανε η μεγαλυτερη αχρηστη σπαταλη δημοσιου χρηματος που εγινε ποτε! Η πιο αχρηστη ιδεα σε συλληψη και εκτελεση παγκοσμιως!
γιατι υπηρχε κατι καλυτερο???
η εγώ είμαι χαζός ή εσύ γράφεις μαλακίες, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ το ποστ σου, το κάνεις πιο λιανά, τι νοείς όταν με ρωτάς τι πήρα? και γιατί δεν θέλω να θυμάμαι το 80? αν αρχίζει η μνήμη μου από 2004? ....![]()