Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς μην γινεσε μαλακας και εσυ τωρα ρε φιλε.τον χοντρο τον ειδαμε,βγηκε μαλακας.τον γιωργος ας τον δοκιμασουμε,δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα,ετσι και αλλιως δεν υπαρχει τριτη επιλογη.δεν ξερεις καμια φορα τι γινετε.απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να σου ερθει κατι καλο.
βρε μαλάκα δε διαμαρτύρομαι τόσο για την επιλογή σου στον γιωργάκη. δικαίωμά σου είναι άλλωστε!

εγώ λέω για τα  :rockon: :rockon: :rockon:
που δείχνει ότι είσαι ικανοποιημένος!

δηλ να χαιρόμαστε που θα βγει το καθηστερημένο?

δηλ με την ίδια λογική έπρεπε να χαιρόμαστε και με το άλλο που βγήκε την προηγούμενη φορά?

εκεί είναι η ένστασή μου! είπαμε αυτά είναι για τους βολεψάκιδες του δημοσίου!

(εκτός ρε μαλάκα αν βρήκες κάνα λούκι στο ΠΑΣΟΚ και με στείλουνε στο προξενείο Πατάγια που λέγαμε)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
φιλαρακι, οταν κατι αφορα τη χωρα σου, την οικονομια σου, τη ζωη σου την ιδια, δεν το "δοκιμαζεις"! Γιατινα μη δοκιμασουμε τοτε να κανουμε και την Παπαρηγα πρωθυπουργο ετσι για δοκιμη βρε παιδι μου για να γελασουμε?>
Ευτυχως παντως που ο Τσαντ ειναι τοσο ηλιθιος και τοσο τρελλαμενος να γινει πρωθυπουργος οποτε ναναι που δεν την εχει δει την μπανανοφλουδα που του πεταξε ο χοντρος! Την πατησε και σε 6 μηνες θα τα ξαναφαει τα μουτρα του και θα παψει να ειναι κυβερνηση, θυμηθειτε το αυτο που λεω!
αυτο το σεναριο ειναι απιθανο.διοτι μετα απο 6 μηνες το κομμα σου θα εκλεγει νεο αρχηγο,θα γινουν αποχωρισεις,η ντορα μαλλον δεν θα ειναι στο κομμα,διοτι θα γινει αλλος αρχηγος και γενικα θα ειναι σε κατασταση διαλυσεις το κομμα σου.οσο για τον επομενο προεδρος τι δημοκρατιας,πως θα σου φαινοτανε να ητανε γυναικα απο την παραταξη σου? :uglystupid: :uglystupid: σκεψου το λιγο.αν και αυτο που σου ειπα ειναι λιγο τραβηγμενο.διοτι ο καρολος θα παει καρφι για δευτερη θητεια.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλαρακι, οταν κατι αφορα τη χωρα σου, την οικονομια σου, τη ζωη σου την ιδια, δεν το "δοκιμαζεις"! Γιατινα μη δοκιμασουμε τοτε να κανουμε και την Παπαρηγα πρωθυπουργο ετσι για δοκιμη βρε παιδι μου για να γελασουμε?>
Ευτυχως παντως που ο Τσαντ ειναι τοσο ηλιθιος και τοσο τρελλαμενος να γινει πρωθυπουργος οποτε ναναι που δεν την εχει δει την μπανανοφλουδα που του πεταξε ο χοντρος! Την πατησε και σε 6 μηνες θα τα ξαναφαει τα μουτρα του και θα παψει να ειναι κυβερνηση, θυμηθειτε το αυτο που λεω!
Μακάρι να ήταν τόσο έξυπνος ο χοντρός και να του πετούσε μπανανόφλουδα!
αυτό θα σήμαινε ότι έχουμε ελπίδα σαν χώρα!!!!
θύμα είναι κι αυτός και ψάχνει ακόμα τι έφταιξε....!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αμα διαβαζες και καμια εφημεριδα και ηξερες και τα βασικα για την πολιτικη ζωη θαξερες οτι σε 6 μηνες ειναι η εκλογη του προεδρου της δημοκρατιας!
Αλλα ξεχασα εσεις οι αναρχικη δεντα γνωριζετε αυτα, τι ειναι προεδος?τι ειναι δημοκρατια ε?

το ξερω ρε μαλακα. και τι μαυτο??

που ζεις????? ακατοικητο ειναι το κομματικο μυαλο σου?

εχεις ξεπερασει τον γιωργακη με τις μαλακιες που πετας. :cheesy:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
βρε μαλάκα δε διαμαρτύρομαι τόσο για την επιλογή σου στον γιωργάκη. δικαίωμά σου είναι άλλωστε!

εγώ λέω για τα  :rockon: :rockon: :rockon:
που δείχνει ότι είσαι ικανοποιημένος!

δηλ να χαιρόμαστε που θα βγει το καθηστερημένο?

δηλ με την ίδια λογική έπρεπε να χαιρόμαστε και με το άλλο που βγήκε την προηγούμενη φορά?

εκεί είναι η ένστασή μου! είπαμε αυτά είναι για τους βολεψάκιδες του δημοσίου!

(εκτός ρε μαλάκα αν βρήκες κάνα λούκι στο ΠΑΣΟΚ και με στείλουνε στο προξενείο Πατάγια που λέγαμε)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εχω μιληση για την περιπτωση με τον ακη τσοχατζοπουλο να ξερεις.απο οτι μου ειπε αν πανε ολα καλα,θα εχεις την θεση του κλητηρα στην πρεσβεια μας στην ταυλανδη.επαθε πλακα ο ακης οταν του το ειπα.τοσα χρονια στην πολιτικη τετοιο ρουσφετι δεν του ξαναζητησαν.ειπε θα το κανει μονο και μονο για να ειναι η πληρης η γκαμα του απο ρουσφετια. :2funny: :2funny: :2funny:
και επισης ειπε οτι ξαθε φορα που ερχεσε με αδεια απο εκει,θελει να του φερνεις και 2 ται για να παιζει στο σπιτι. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :tits2: :tits2: :kissass: :kissass: :kissass:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αυτο το σεναριο ειναι απιθανο.διοτι μετα απο 6 μηνες το κομμα σου θα εκλεγει νεο αρχηγο,θα γινουν αποχωρισεις,η ντορα μαλλον δεν θα ειναι στο κομμα,διοτι θα γινει αλλος αρχηγος και γενικα θα ειναι σε κατασταση διαλυσεις το κομμα σου.οσο για τον επομενο προεδρος τι δημοκρατιας,πως θα σου φαινοτανε να ητανε γυναικα απο την παραταξη σου? :uglystupid: :uglystupid: σκεψου το λιγο.αν και αυτο που σου ειπα ειναι λιγο τραβηγμενο.διοτι ο καρολος θα παει καρφι για δευτερη θητεια.
ρε συ Αρκ! δεν έχουμε έρθει σε κόντρα ποτέ!

είσαι? :rockon: :rockon: :rockon:

να ανοίξουμε ένα θρεντ Αρκανς-Τζέιμς: η τιτανομαχία! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

αλλά εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω κανένα κόμμα ρε γαμώτο! ΟΛΟΙ μαλάκες και κλέφτες! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τέσπα! κάνε μια δοκιμή!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(μη μου πεις πάλι για τηλέφωνα και τέτοια...θα....μαλώσουμε!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και να βριζόμαστε! σαν το Ραφ-ΠΠ! τα ντέρμπι του μπουρδέλα!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχω μιληση για την περιπτωση με τον ακη τσοχατζοπουλο να ξερεις.απο οτι μου ειπε αν πανε ολα καλα,θα εχεις την θεση του κλητηρα στην πρεσβεια μας στην ταυλανδη.επαθε πλακα ο ακης οταν του το ειπα.τοσα χρονια στην πολιτικη τετοιο ρουσφετι δεν του ξαναζητησαν.ειπε θα το κανει μονο και μονο για να ειναι η πληρης η γκαμα του απο ρουσφετια. :2funny: :2funny: :2funny:
και επισης ειπε οτι ξαθε φορα που ερχεσε με αδεια απο εκει,θελει να του φερνεις και 2 ται για να παιζει στο σπιτι. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :tits2: :tits2: :kissass: :kissass: :kissass:
Το κλητήρας λίγο με χάλασε! εκτός αν είναι σαν του θειου σου στην ολυμπιακή οπότε...!οκ!

για τα ταϊλανδάκια στον Άκη, εύκολο! αν και θα ξεράσουν τα κοριτσάκια (έλληνας πολιτικός= :jerking: :jerking: :jerking:)

μόνο πάμε κάπου αλλού για  :jerking: :jerking: :jerking: και  :d-spam: γιατί εδώ παίζουν πολλά κομματάκια και θα μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Το κλητήρας λίγο με χάλασε! εκτός αν είναι σαν του θειου σου στην ολυμπιακή οπότε...!οκ!

για τα ταϊλανδάκια στον Άκη, εύκολο! αν και θα ξεράσουν τα κοριτσάκια (έλληνας πολιτικός= :jerking: :jerking: :jerking:)

μόνο πάμε κάπου αλλού για  :jerking: :jerking: :jerking: και  :d-spam: γιατί εδώ παίζουν πολλά κομματάκια και θα μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ελα στο θρεντ τοτε 30-40 αρες.εκανα και μια αναλυση.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως ρε παιδιά θα κάνω ένα σχεδιάγρμμα που θα δείχνει πόσο πολύ φθήνει ο τομέας ηγεσίας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια!

δείτε και πείτε μου αν έχω δίκιο με το Ράφ που λέει να μετοικήσουμε Πατάγια σίτι!

Οι ηγέτες της Ελλάδας με χρονολογική σειρά αλλά (συμπτωματικά?) και με σειρά αξιολόγησης!

1. Κ. Καραμανλής  :rockon: :rockon: :rockon:

2. Α. Παπανδρέου  :rockon: :rockon:

3. Κ. Μητσοτάκης  :rockon: (και λίγο  :headbang: λόγω γκαντεμιάς)

4. Κ. Σημίτης

5. Κ. Σημίτης (2η 4ετία)  :headbang:

6. Κ/κης Καραμανλής  :headbang: :headbang:

7. Κ/κης Καραμανλής (2η 4ετία)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

8. Γ/κης Παπανδρέου  :think: (τι έγινε ρε παιδιά?)

αυτή είναι η Ελλάδα! έχει κανένας αντίστοιχο παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο?

Σε ΟΛΕΣ τις μαλακίες πρωτοτυπούμε!

...και χαιρόμαστε που φεύγει ο (βλακο)Κωστάκης και έρχεται ο (χαζο)Γιωργάκης!

θλίβομαι! :headbang: :headbang: :headbang:

Α! ρε! Πατάγιααααααααααααα!!!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
γουσταρες μητσοτακη ρε? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

8α με τρελανεις εντελως ρε μαλακα εσυ. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γουσταρες μητσοτακη ρε? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

8α με τρελανεις εντελως ρε μαλακα εσυ. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Με σειρά φθίνουσας πορείας τα έβαλα ρε! πού διαφωνείς δηλ?

δεν έγραψα προσωπικές συμπάθειες. όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα!

πάμε να βριστούμε αλλού ρε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε ξεκολατε με τις ταμπελες! απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι
ΝΔ? Επειδη ειπα μια αποψη που εθιξε τον Γιωργακη? Σοβαρευτειτε! Δεν ειστε μονο εσεις και οι αλλοι σε τουτο τον κοσμο!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το ξερω ρε μαλακα. και τι μαυτο??

που ζεις????? ακατοικητο ειναι το κομματικο μυαλο σου?

εχεις ξεπερασει τον γιωργακη με τις μαλακιες που πετας. :cheesy:
νε σε ρωτησω εσυ που εισαι αντρας και μαγκας, οταν κουβαλας τις μολοτοφ και βρωμανε με βενζινη τα ρουχα σου, τι απορρυπαντικο χρησιμοποιει η μαμακα σου για να τα πλυνει?`

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πάντως ρε παιδιά θα κάνω ένα σχεδιάγρμμα που θα δείχνει πόσο πολύ φθήνει ο τομέας ηγεσίας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια!

δείτε και πείτε μου αν έχω δίκιο με το Ράφ που λέει να μετοικήσουμε Πατάγια σίτι!

Οι ηγέτες της Ελλάδας με χρονολογική σειρά αλλά (συμπτωματικά?) και με σειρά αξιολόγησης!

1. Κ. Καραμανλής  :rockon: :rockon: :rockon:

2. Α. Παπανδρέου  :rockon: :rockon:

3. Κ. Μητσοτάκης  :rockon: (και λίγο  :headbang: λόγω γκαντεμιάς)

4. Κ. Σημίτης

5. Κ. Σημίτης (2η 4ετία)  :headbang:

6. Κ/κης Καραμανλής  :headbang: :headbang:

7. Κ/κης Καραμανλής (2η 4ετία)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

8. Γ/κης Παπανδρέου  :think: (τι έγινε ρε παιδιά?)

αυτή είναι η Ελλάδα! έχει κανένας αντίστοιχο παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο?

Ξέχασες τον Γεώργιο Ράλλη ο οποίος εκ των υστέρων αξιολογείται ως συνεπής και μετρημένος πρωθυπουργός.
Ας πούμε και τον Τζαννή Τζανετάκη.

Αλλά μέσα σε χρονικό διάστημα 30 χρόνων μην περιμένεις σε κανένα κράτος να υπάρχουν συνεχώς πρώτα ονόματα.
Για την ακρίβεια 3-4 ονόματα ξεχωρίζουν στα περισσότερα κράτη.
Γερμανία: Σμιτ, Kολ, Σρέντερ, Μέρκελ
Γαλλια: Ζεστέν, Μιττεράν, Σιράκ, Σαρκοζί
Αγγλία: Θάτσερ, Μέϊτζορ, Μπλερ
ΗΠΑ: Κάρτερ, Ρήγκαν, Κλίντον, Μπους, Ομπάμα

Γιατί αν πάμε στην Ιταλία και δούμε τους πρωθυπουργούς από το 74 και μετά, ποιός θυμάται τον Φορλάνι, τον Φανφάρι, τον Ντε Μίτα, τον Ντίνι;
Για να μην πούμε και τα δύσκολα. Ποιός ξέρει χωρίς να καταφύγει στο Google τους πρωθυπουργούς της Ιαπωνίας;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και φυσικά ξεχνάτε και τον πρωθυπουργό της Οικουμενικής Κυβέρνησης και εκλιπών Ξ. Ζολώτα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συγνώμη ρε παιδιά (Βολτέρε και Σεβαλιέ) δεν αρίθμησα τους πρωθυπουργούς! τους ηγέτες έγραψα. Άνθρωποι που ήταν αρχηγοί των κομάτων τους και εκλέχτηκαν πρωθυπουργοί.

Αυτοί που μου λέτε ήταν απλά υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί! ακόμα και ο Ράλλης, μπήκε όταν ο Καραμανλής έγινε πρόεδρος και μετά από την ήττα του λίγο αργότερα παρέδωσε την αρχηγία στον Αβέρωφ.

Τον Σιμήτη γι αυτό τον έβαλα κενό σε σχέση με τον Μητσοτάκη που έβαλα  :rockon: γιατί πολύ απλά και ο Σιμήτης ήταν περιστασιακός όταν ο Ανδρέας ήταν στο νοσοκομείο.

και..Βολτέρε σε όλα τα κράτη που αναφέρεις τα "πρώτα ονόματα" εγώ βλέπω ότι στα περισσότερα είναι ήδη εν ενεργεία!

άσχετο αν μας αρέσουν ή όχι , εμείς για να δούμε την προηγούμενη ηγετική μορφή πρέπει να πάμε πολλές τετραετίες πίσω, ενώ αυτοί τους έχουν στο τιμόνι Τώρα! και ο επόμενος έλληνας ηγέτης θα έρθει όπως φαίνεται αρκετα αργότερα......

προς το παρόν βολευόμαστε με Κωστάκη και Γιωργάκη! :headbang: :headbang: :headbang:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Η «Νέα Δημοκρατία» έχει τελειώσει πολιτικά, ήταν είκοσι χρόνια ανύπαρκτη ως αντιπολίτευση και πέντε χρόνια ανύπαρκτη ως κυβέρνηση. Σίγουρα δεν μπερδεύει το «πηλίκον» με το «πηλήκιο», αλλά έχει πια αποδείξει, επί είκοσι έξι χρόνια, ότι είναι το ίδιο ή και πιο θεαματικά ανελλήνιστη: στα μπλα-μπλα που με στόμφο εκφέρει και στα αυτοκτονικής ατολμίας διαχειριστικά της ενεργήματα. Δεν πιστεύει αυτό το κόμμα σε τίποτα, το μόνο που ήθελε, και προσπάθησε υστερικά, ήταν να γίνει ΠΑΣΟΚ. Και δεν τα κατάφερε. Αποδείχτηκε, εκτός από εξωφρενικά ανίκανη, και ανήκεστα φαύλη.

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μέχρι τα μισά του 1973 η Ελληνική οικονομία γνώρισε απίστευτα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχοντας άριστα δημοσιονομικά μεγέθη, ενώ το δημόσιο χρέος δεν ξεπερνούσε το 16% του ΑΕΠ, χρέος που δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Για το λόγο αυτό ενώ η Ελλάδα και η Τουρκία υπέβαλαν αίτηση ένταξης στην ΕΟΚ το 1958 με 7 εβδομάδες διαφορά, η Ελλάδα εντάχθηκε το 1981 ενώ η ένταξη της Τουρκίας προβλέπεται να γίνει μετά το 2000 και πάντα μέσω Αθηνών και Λευκωσίας.
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom