Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 759K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και εντελώς άλλο η βλακεία.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.547
Πόντοι
506
στέκα,
πίστεψέ με αυτό το μοντέλο δεν Εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΜ καπιταλισμό που υποστηρίζεις.
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το μοντέλο έχει περισσότερη σχέση με τον καπιταλισμό παρά με αυτά που τελικά θα κάνει ο Γιωργάκης... :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το μοντέλο έχει περισσότερη σχέση με τον καπιταλισμό παρά με αυτά που τελικά θα κάνει ο Γιωργάκης... :dancing:

το τι θα κάνει ο Γιωργάκης δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε.
το πιο πετυχημένο κρατικό μοντέλο είναι το σκανδιναυικό και είναι η πιο πετυχημένη εφαρμοσμένη μορφή σύγχρονου σοσιαλισμού.
το μοντέλο του καπιταλισμού στην Αμερική χρεωκόπησε μαζί με τη χώρα όπως και οι μαλάκες υποστηρικτές του καπιταλισμού.......
αυτά και περαστικά στα εδώ μαλακισμένα του εφαρμοσμένου καπιταλισμού και κομμουνισμού.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το τι θα κάνει ο Γιωργάκης δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε.
το πιο πετυχημένο κρατικό μοντέλο είναι το σκανδιναυικό και είναι η πιο πετυχημένη εφαρμοσμένη μορφή σύγχρονου σοσιαλισμού.
το μοντέλο του καπιταλισμού στην Αμερική χρεωκόπησε μαζί με τη χώρα όπως και οι μαλάκες υποστηρικτές του καπιταλισμού.......
αυτά και περαστικά στα εδώ μαλακισμένα του εφαρμοσμένου καπιταλισμού και κομμουνισμού.
Μη βιάζεσαι, ο Ομπάμιας ίσως την βγάλει καθαρή...παπάρια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
αλλο dna,αλλη κουλτουρα,αλλες κλιματολογικες συνθηκες..
παρα την επιτυχια του συστηματος,οι κατοικοι ειναι δυστυχεις-αλκοολικοι,με τεραστια ποσοστα αυτοκτονιων..
αρα γαματα..
δεν κανουν ολα τα μοντελα,παντου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αλλο dna,αλλη κουλτουρα,αλλες κλιματολογικες συνθηκες..
παρα την επιτυχια του συστηματος,οι κατοικοι ειναι δυστυχεις-αλκοολικοι,με τεραστια ποσοστα αυτοκτονιων..
αρα γαματα..
δεν κανουν ολα τα μοντελα,παντου..

έτσι σου λένε ρε παπάρα για να τρως την παραμύθα......
Ασε τη νοοτροπία της ΑΕΚ στην κανονική ζωή.
Μια χαρά τα πας στη μπάλλα.....

Υ.Γ.
που σαι.
Στη Σκανδιναυία δε χρειάζεται 20άρι για να γαμήσουν. Μια βόλτα σε μπαρ χρειάζεται.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το δικό σας το μοντέλο στην μπάλα θέλω μπας και δω πρωτάθλημα ποτέ. :grin:
Αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, βλέπε εσένα/περσόνα/τομμάσο.
Βρε άλλαξε ομάδα να βρείς την υγειά σου  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγώ τα χω βρει με τη μπάλλα.
Οι άλλοι πρέπει να αποβάλουν τα κόμπλεξ τους.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν έχω κανένα ψώνιο να είμαι winner μια ζωή whatever it takes που λένε - όπως την έχει δει ο θείος.

Απλά θα ήθελα που και που κανένα πρωταθληματάκι και καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη.

Επίσης θα ήθελα να δω Ελληνική ομάδα να σηκώνει ΟΥΕΦΑ όπως έκαναν οι Τούρκοι πριν μερικά χρόνια. Θα προτιμούσα βέβαια εμάς ή την ΑΕΚ. :grin:

Παρεπιπτόντως ο Γιώργος ήταν κλασική περίπτωση loser, αλλά ας είναι καλά ο μαλάκας και η μη κυβέρησή του. Για να γυρίσουμε on-topic... :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν έχω κανένα ψώνιο να είμαι winner μια ζωή whatever it takes που λένε - όπως την έχει δει ο θείος.

Απλά θα ήθελα που και που κανένα πρωταθληματάκι και καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη.

Επίσης θα ήθελα να δω Ελληνική ομάδα να σηκώνει ΟΥΕΦΑ όπως έκαναν οι Τούρκοι πριν μερικά χρόνια. Θα προτιμούσα βέβαια εμάς ή την ΑΕΚ. :grin:

Παρεπιπτόντως ο Γιώργος ήταν κλασική περίπτωση loser, αλλά ας είναι καλά ο μαλάκας και η μη κυβέρησή του. Για να γυρίσουμε on-topic... :rolleyes:

περιγράφεις μια υγιή κατάσταση ανθρώπου που δε θα την βρεις πουθενά στην Ελλάδα..... και σε καμμιά ομάδα οπαδών........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ελα ρε μαλακα..οι στατιστικες δεν μαγειρευονται..

το ότι εσύ έχεις δεκαπλάσσιους θανάτους σε τροχαία και το ότι αυτοκτονείς χωρίς να το γνωρίζεις, δεν είναι κριτήριο που καταγράφεται στις στατιστικές αυτοκτονιών.......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι βγήκαμε λίγο  :offtopic:
Συμφωνώ όμως με το...
Η διαφορά βέβαια είναι οτι αυτός θα δεί κυβέρνηση ενω εσείς πρωτάθλημα....οχι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για να μην το παραγαμήσουμε όμως, αν βγεί ο Yorgos, θα δείξει αν είναι ή οχι loser.
Απο την πρώτη μέρα κιόλας  :rolleyes: :rolleyes:  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
το ότι εσύ έχεις δεκαπλάσσιους θανάτους σε τροχαία και το ότι αυτοκτονείς χωρίς να το γνωρίζεις, δεν είναι κριτήριο που καταγράφεται στις στατιστικές αυτοκτονιών.......
ρε παπαρα & βεβαια εχω ολα αυτα τα κακα που γραφεις & πολλα περισσοτερα,ομως λογω βλακειας,ειμαι ευτυχισμενος σε αντιθεση με αυτους που ειναι δυστυχεις..
πως αλλιως να στο σπασω,μηπως & το καταλαβεις???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε παπαρα & βεβαια εχω ολα αυτα τα κακα που γραφεις & πολλα περισσοτερα,ομως λογω βλακειας,ειμαι ευτυχισμενος σε αντιθεση με αυτους που ειναι δυστυχεις..
πως αλλιως να στο σπασω,μηπως & το καταλαβεις???

ντάξει δε νομίζω να υπάρχει δυστυχόμετρο........
Τώρα εάν εσύ θεωρείς οτι ο μέσος έλληνας είναι πιο ευτυχής από τον μέσο Σκανδιναυό πάω πάσο.
Εχω απλά άλλη άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom