voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Και εντελώς άλλο η βλακεία.
στέκα,
πίστεψέ με αυτό το μοντέλο δεν Εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΜ καπιταλισμό που υποστηρίζεις.
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μοντέλο έχει περισσότερη σχέση με τον καπιταλισμό παρά με αυτά που τελικά θα κάνει ο Γιωργάκης...![]()
Μη βιάζεσαι, ο Ομπάμιας ίσως την βγάλει καθαρή...παπάριατο τι θα κάνει ο Γιωργάκης δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε.
το πιο πετυχημένο κρατικό μοντέλο είναι το σκανδιναυικό και είναι η πιο πετυχημένη εφαρμοσμένη μορφή σύγχρονου σοσιαλισμού.
το μοντέλο του καπιταλισμού στην Αμερική χρεωκόπησε μαζί με τη χώρα όπως και οι μαλάκες υποστηρικτές του καπιταλισμού.......
αυτά και περαστικά στα εδώ μαλακισμένα του εφαρμοσμένου καπιταλισμού και κομμουνισμού.
αλλο dna,αλλη κουλτουρα,αλλες κλιματολογικες συνθηκες..το πιο πετυχημένο κρατικό μοντέλο είναι το σκανδιναυικό και είναι η πιο πετυχημένη εφαρμοσμένη μορφή σύγχρονου σοσιαλισμού.
Fucking hell man - θα ξεσκίσω το απολυτήριο γυμνασίου.βοιομηχανικη επανασταση![]()
Το δικό σας το μοντέλο στην μπάλα θέλω μπας και δω πρωτάθλημα ποτέ.δεν κανουν ολα τα μοντελα,παντου..
αλλο dna,αλλη κουλτουρα,αλλες κλιματολογικες συνθηκες..
παρα την επιτυχια του συστηματος,οι κατοικοι ειναι δυστυχεις-αλκοολικοι,με τεραστια ποσοστα αυτοκτονιων..
αρα γαματα..
δεν κανουν ολα τα μοντελα,παντου..
Αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, βλέπε εσένα/περσόνα/τομμάσο.Το δικό σας το μοντέλο στην μπάλα θέλω μπας και δω πρωτάθλημα ποτέ.![]()
εγώ τα χω βρει με τη μπάλλα.Αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, βλέπε εσένα/περσόνα/τομμάσο.
Βρε άλλαξε ομάδα να βρείς την υγειά σου![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω κανένα ψώνιο να είμαι winner μια ζωή whatever it takes που λένε - όπως την έχει δει ο θείος.Αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, βλέπε εσένα/περσόνα/τομμάσο.
Βρε άλλαξε ομάδα να βρείς την υγειά σου![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε μαλακα..οι στατιστικες δεν μαγειρευονται..έτσι σου λένε ρε παπάρα για να τρως την παραμύθα......
Δεν έχω κανένα ψώνιο να είμαι winner μια ζωή whatever it takes που λένε - όπως την έχει δει ο θείος.
Απλά θα ήθελα που και που κανένα πρωταθληματάκι και καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη.
Επίσης θα ήθελα να δω Ελληνική ομάδα να σηκώνει ΟΥΕΦΑ όπως έκαναν οι Τούρκοι πριν μερικά χρόνια. Θα προτιμούσα βέβαια εμάς ή την ΑΕΚ.
Παρεπιπτόντως ο Γιώργος ήταν κλασική περίπτωση loser, αλλά ας είναι καλά ο μαλάκας και η μη κυβέρησή του. Για να γυρίσουμε on-topic...![]()
ελα ρε μαλακα..οι στατιστικες δεν μαγειρευονται..
Η διαφορά βέβαια είναι οτι αυτός θα δεί κυβέρνηση ενω εσείς πρωτάθλημα....οχιΠαρεπιπτόντως ο Γιώργος ήταν κλασική περίπτωση loser, αλλά ας είναι καλά ο μαλάκας και η μη κυβέρησή του. Για να γυρίσουμε on-topic...![]()
ρε παπαρα & βεβαια εχω ολα αυτα τα κακα που γραφεις & πολλα περισσοτερα,ομως λογω βλακειας,ειμαι ευτυχισμενος σε αντιθεση με αυτους που ειναι δυστυχεις..το ότι εσύ έχεις δεκαπλάσσιους θανάτους σε τροχαία και το ότι αυτοκτονείς χωρίς να το γνωρίζεις, δεν είναι κριτήριο που καταγράφεται στις στατιστικές αυτοκτονιών.......
ρε παπαρα & βεβαια εχω ολα αυτα τα κακα που γραφεις & πολλα περισσοτερα,ομως λογω βλακειας,ειμαι ευτυχισμενος σε αντιθεση με αυτους που ειναι δυστυχεις..
πως αλλιως να στο σπασω,μηπως & το καταλαβεις???