Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 759K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
[size=15pt]Ξυπνώντας μετά το ντιμπέιτ. [/size]

Πρωϊ-πρωϊ ξύπνησε σήμερα το Giorgakis.
Ηταν χώμα, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι ο κακομοίρης.
Εφιάλτες έβλεπε όλο το βράδυ.
Χθές αργά το βράδυ, τον έπιασαν και εκείνοι οι επικοινωνιολόγοι του και του ξεφούρνισαν τα κακά μαντάτα για το χθεσινό debate.
Έγινε λιώμα.
Πιο μαλακά ρε παιδάκια, φέρτε το πιο μαλακά.
Πάνω που είχα πείσει τη μανούλα ότι η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα γύρισαν όλα τούμπα.
Και αυτό δεν είναι το χειρότερο.
Δυστυχώς.
Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει ΜΟΝΟΣ του τον πρωθυπουργό.
Παναγιά μου, εάν θέλετε ονομάστε το αιμομιξία αλλά ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.   
Μανούλα!!!
Mummy!!!
Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα.
Πού να πάω να αντιμετωπίσω εκείνο το μαντράχαλο;
Αυτός ξέρει τι λέει.
Εγώ τι θα απαντάω;
ΈΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, αλλά τώρα μου βάζουν πιο δύσκολες ερωτήσεις.
Μου ζητάνε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Δεν υπάρχει κασέτα για τα συγκεκριμένα μου είπε εκείνος ο Ραγκούσης.
Θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ για να μιλήσεις συγκεκριμένα, μου είπε, κακό χρόνο νάχει και αυτός.
Ουάαααα!!!!
Δεν μου αρέσουν αυτά mummy.
Δεν είμαι διαβασμένος.
Πώς να πάω στην εξέταση σε αυτά τα χάλια;
Ούάαααα.
Άσε που μου ζητούν απαντήσεις σε ξένη γλώσσα.
Είναι ξεφτίλα.
Σε όλες τις άλλες αποικίες μας μιλούν Αγγλικά, εδώ αυτοί οι υπανάπτυκτοι θέλουν να μιλάω τη δική τους ντόπια γλώσσα. Πολύ οπισθοδρομικός λαός, καλά τάλεγε ο daddy.
Ουάαα . . .
Τι θα κάνουμε απόψε mummy;
Μη με αφήσεις να πάω.
Πάρε τηλέφωνο στην ΕΡΤ και πέστους ότι έχω μια ρημάδα ίωση που θα με καθηλώσει στο κρεβάτι για 15 μέρες.
Άντε ρε μανούλα, βόηθα και εσύ.
Ένα χρόνο τώρα παιδεύονται αυτοί οι καλοί άνθρωποι, ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Κυριακού και ο Αλαφούζος να με κάνουν πρωθυπουργό.
Τόσες εφημερίδες με βοηθάνε καθημερινά, τόσα κανάλια παίζουν νυχθημερόν το σενάριο του μεσσία που θα σώσει την Ελλάδα από εκείνο τον παλιο-χαρακτήρα τον Καραμανλή.
Τόσες χάρες χρωστάω στους φίλους στην Ουάσινγτον, σε αυτούς πως θα τους το φέρω;
Θα με σουτάρουν πριν προλάβω να πω κάλτσες, εννοώ κάλπες!
Άτιμη κοινωνία.
Τί;
Να πάω και ότι γίνει;
Μα δεν προλαβαίνω ούτε μια επανάληψη να κάνω σήμερα.
Μα τι λές μανούλα;
Θα με γράφουν τα βίντεο θα με παίζουν τα ραδιόφωνα.
Άσε που μετά θα με περιλάβουν ο Λαζόπουλος και ο Μητσικώστας.
Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω άλλο.
Ουάααα ...;
απο λυγκειο βλεμμα.

ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε. ΕΜΠΝΕΥΣΗ. Να δούμε τώρα τι είπε στους Ευρωπαίους το ΠΑΙΝΤΙ (γιατί στους εδώ ιθαγενείς λέει ΆΛΛΑ). Τιείπε το ΠΑΙΝΤΙ στο Reuters?? ΙΔΟΥ (αυτά που λέει κι ο Κωστάκης).

Σε συνέντευξή του στο Reuters ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Ο κ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στη διεθνή κοινή γνώμη μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters με έναν τρόπο που δεν δικαιολογεί την ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα.

«Ναι» στις ιδιωτικοποιήσεις

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει, στη συνέντευξή του στο Reuters, ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τις ιδιωτικοποιήσεις που πραγματοποίησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Λέει «ναι» στην ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και αρκείται στη διατύπωση της άποψης ότι «θα μπορούσαμε να επαναγοράσουμε τμήμα της εταιρείας, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τους όρους και τις συνθήκες».

Σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από την Deutsche Telekom κάποιες απροσδιόριστες εγγυήσεις για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και της βαλκανικής στρατηγικής του οργανισμού. Οι σκληρές καταγγελίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παραχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ στους Γερμανούς μοιάζουν, αν κρίνουμε από όσα λέει ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος σε διεθνές ακροατήριο, με πολιτικό παρελθόν. Αξίζει,

τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν προβληματίζεται καν για το ενδεχόμενο επιβολής κρατικού ελέγχου στην Εθνική Τράπεζα μέσω της συμμετοχής του Δημοσίου στα ίδια κεφάλαιά της.

Λιγότεροι φόροι

Έχοντας απορρίψει την αμφισβήτηση των ιδιωτικοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από το 2004 και μετά, ο κ. Παπανδρέου κάνει ακόμα ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στις αγορές και στους υποψήφιους επενδυτές. Τονίζει στη συνέντευξή του στο Reuters ότι ο συντελεστής 25% με τον οποίο φορολογούνται οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να αυξηθεί, ίσως μάλιστα μειωθεί -συνεχίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας- εάν τα κέρδη επανεπενδύονται στην επιχείρηση.

Βασικός στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα είναι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, ακόμη και του δημόσιου χρέους, μέσα από ένα τριετές οικονομικό πρόγραμμα, που θα έχει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα συνδυάζει την τόνωση της οικονομίας με τη δημοσιονομική εξυγίανση. «Δεν ζητάμε εκπτώσεις, ζητάμε την υποστήριξή τους σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα» υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

Με βάση τη συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο Reuters, μπορούμε να πούμε ότι τα δύο κόμματα εξουσίας συγκλίνουν στους στόχους οικονομικής πολιτικής τους (ιδιωτικοποιήσεις, μείωση δημοσιονομικού ελλείμματος, μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων), δυσκολεύονται όμως να το παραδεχτούν δημόσια στην Ελλάδα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
rigormortis, anatolDEgamei

χωνέψτε το

ΝΔ τον πούλο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506

Ίσα ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ. ΛΟΛΑ. Δήλωσε το φύλο σου, ΜΩΡΗ.
warnwarn.gif
 Οι κανόνες του forum λένε:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Δημόσια Πρόσωπα

Αφού δε θέλεις να τους εφαρμοζεις, καλύτερα να μη ποστάρεις.

Επισκέπτης
http://www.youtube.com/watch?v=dn34mdGN1vg&feature=related!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
όλα τα φέσια μπήκανε πριν το 2004 ε;
α ξέχασα....
να βγάλουμε και την περίοδο 90-93....

χου ρε μπάσταρδοι πουλημένοι.

Τα 180+ του Κινέζου τα παραδέχτηκαν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Τα υπόλοιπα είναι απλή αριθμητική. ΑΝ γνωρίζεις. ΣΚΛΗΡΟΙ οι αριθμοί ε?? ΔΕΝ μπορείς να προσθέσεις τις συνηθισμένες ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ σου.  :birdman:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
ελα κλάψε, πες μας τον επικήδειο να σε ακούσουμε και σαλτα γαμήσου.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. :birdman:
warnmute.gif
 Οι κανόνες του forum λένε:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Δημόσια Πρόσωπα

Αφού δε θέλεις να τους εφαρμοζεις, καλύτερα να μη ποστάρεις.

warnwarn.gif

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγω  Γιωργάκη θα ρίξω... :dancing:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
να μας εξηγήσει κάποιος mod με ποια λογική ο anatolgami είναι warned και ο αρχιτραμπούκος 1personanongrata δεν είναι? :think: :think: :think:

Δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις

Ο persona λέει απόψεις και του επιτίθενται

Ο άλλος απλά βρίζει χυδαία χωρίς να λέει άποψη

Είναι σαφές τώρα?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
να μας εξηγήσει κάποιος mod με ποια λογική ο anatolgami είναι warned και ο αρχιτραμπούκος 1personanongrata δεν είναι? :think: :think: :think:
Τώρα αν όλοι οι mods & ο αντισθένης σ' αρχίσουν στα

[move][size=16pt]κλάψεεεεεε[/size][/move]

θα φταίνε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειναι απλα ενα παραδειγμα νεοδημοκρατη οταν δεν εχει επιχειρηματα τοτε βριζει!!!! εχετε χασει τον ελεγχο και εχετε τρελαθει. δεν πειραζει στην αντιπολιτευση που θα μεινετε για αρκετα χρονια θα μαθετε πολλα. μεχρι τοτε :kissass: :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom