Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.199
Πόντοι
506
Άντε και είχα αρχίσει να παθαίνω σύνδρομο στέρησης.

anatolgami, σάλτα και γαμί. :2funny:

Παραμένεις ο ίδιος ΜΟ(Υ)ΝΟΤΟΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Αλλά ΔΕ θα μπορούσε ναναι κι αλλιώς... :jerking:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
oxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Συνημμένα

• KaraGodfather.png
    KaraGodfather.png
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 38

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε σεις: Τι είπε το παιντί (Jeffrey-George Papandreou ή ΓΑ-ΜΑΤΑ-Π) σήμερα ρε?? Ότι για να πληρωθούν οι συντάξεις θα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ!!! Πρωτοποριακό ε??  Από τα 280δις που είναι το χρέος  σήμερα, τα 180+ τα άφησε ο Κινέζος. 62 πληρώσαμε για τους τόκους (αυτών που άφησε ο Κινέζος). 12 για τα εξοπλιστικά 2000-2003 (του Κινέζου κι αυτά) και μερικές δεκάδες εκατομμύρια για άλλα φέσια των Πράσινων τρωκτικών. Σύνολο: κοντά 270 δις...

όλα τα φέσια μπήκανε πριν το 2004 ε;
α ξέχασα....
να βγάλουμε και την περίοδο 90-93....

χου ρε μπάσταρδοι πουλημένοι.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Τσακωθητε,ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ,ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ,και μετα ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΠΙΘΟΙΣΕΩΣ

Επισκέπτης
ρε σιχαμενοι μαλακες,ρε εγκαθετα κομματοσκυλα,ποσο ζωα εισαστε τελικα???
για τι ακριβως μαλωνετε ρε γαμημενοι???
για το ποιο κατακαθι θα γλυψει τα κοκκαλακια της εξουσιας???
ΧΟΥ ρε πουστρακια..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φίλος Συμβολαιογράφος μου έλεγε προημερών, ότι δεν προλαβαίνουν να κάνουν μεταβιβάσεις, γονικές παροχές κλπ...

Συνημμένα

• ADESMEYTOS-22SEP2009.jpg
    ADESMEYTOS-22SEP2009.jpg
    153,7 KB · Εμφανίσεις: 14

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.900
Πόντοι
606
Εδω και χρονια δεν ψηφιζω,συνεπως δε βλεπω ντιμπειτ και παπαριες τετοιες.Εχθες εβλεπα μια εκπομπη στο σκαι που δειχνει πολεις και νησια της Ελλαδας.Λες και τα σουργελα αυτα θα καθορισουν την τυχη μου :uglystupid:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
με αφορμη την προσοψη του αδεσμευτου θετω ενα ερωτημα  ξερει κανεις ποσο φορολογοιτε μια βιλα 1400 τετραγωνικον μετρων στην εκαλη η στο κεφαλαρη και ποσο ενα δυαρη η τριαρη στα καμινια στο κερατσινη η στον περιστερη η στα κατω πατησια;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
με αφορμη την προσοψη του αδεσμευτου θετω ενα ερωτημα  ξερει κανεις ποσο φορολογοιτε μια βιλα 1400 τετραγωνικον μετρων στην εκαλη η στο κεφαλαρη και ποσο ενα δυαρη η τριαρη στα καμινια στο κερατσινη η στον περιστερη η στα κατω πατησια;

γεια σου ρε μασαζομύστη!
εγώ την απάντηση την ξέρω, πιστευω και πολύς κόσμος ακόμα. :sunglasses:

και η σάυρα ο Ριζος και το κωλόχαρτο του την γνωρίζουν ,αλλά μην περιμένεις να την βγάλουν πρώτη σελίδα! ούτε κάν δίστηλο στην πρότελευταία... :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.146
Πόντοι
22.785

Στήν συγκεκριμένη έφημερίδα διάβασε και αύτό::::::::
“Από τους δέκα δημοσιογράφους, που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα, για να μιλήσουν... λάβροι κατά των εκβιαστών, τουλάχιστον οι τρεις είναι δακτυλοδεικτούμενοι στην πιάτσα ως εκβιαστές και λαδοπόντικες, που "τα πιάνουν" με πολλούς τρόπους”.........................
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχεις δικιο απολυτο σε αυτο να μην πουμε ονοματα σε αλλη εφημεριδα μεγαλης κυκλοφοριας δεν λεω τιτλο επηγαν συμβολαιο υπουργου που ειχε νοικιαση κοτερο πολυτελοιας και τον λογαριασμο τον ειχε περαση στα εξοδα του ηπουργειου 13.000 ευρω ημερεσιως για κανει κρουαζιερες η απαντηση της φυλαδας δεν το γραφουμε γιατι ειναι δικο μας παιδι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
[size=15pt]Ξυπνώντας μετά το ντιμπέιτ. [/size]

Πρωϊ-πρωϊ ξύπνησε σήμερα το Giorgakis.
Ηταν χώμα, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι ο κακομοίρης.
Εφιάλτες έβλεπε όλο το βράδυ.
Χθές αργά το βράδυ, τον έπιασαν και εκείνοι οι επικοινωνιολόγοι του και του ξεφούρνισαν τα κακά μαντάτα για το χθεσινό debate.
Έγινε λιώμα.
Πιο μαλακά ρε παιδάκια, φέρτε το πιο μαλακά.
Πάνω που είχα πείσει τη μανούλα ότι η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα γύρισαν όλα τούμπα.
Και αυτό δεν είναι το χειρότερο.
Δυστυχώς.
Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει ΜΟΝΟΣ του τον πρωθυπουργό.
Παναγιά μου, εάν θέλετε ονομάστε το αιμομιξία αλλά ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. 
Μανούλα!!!
Mummy!!!
Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα.
Πού να πάω να αντιμετωπίσω εκείνο το μαντράχαλο;
Αυτός ξέρει τι λέει.
Εγώ τι θα απαντάω;
ΈΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, αλλά τώρα μου βάζουν πιο δύσκολες ερωτήσεις.
Μου ζητάνε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Δεν υπάρχει κασέτα για τα συγκεκριμένα μου είπε εκείνος ο Ραγκούσης.
Θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ για να μιλήσεις συγκεκριμένα, μου είπε, κακό χρόνο νάχει και αυτός.
Ουάαααα!!!!
Δεν μου αρέσουν αυτά mummy.
Δεν είμαι διαβασμένος.
Πώς να πάω στην εξέταση σε αυτά τα χάλια;
Ούάαααα.
Άσε που μου ζητούν απαντήσεις σε ξένη γλώσσα.
Είναι ξεφτίλα.
Σε όλες τις άλλες αποικίες μας μιλούν Αγγλικά, εδώ αυτοί οι υπανάπτυκτοι θέλουν να μιλάω τη δική τους ντόπια γλώσσα. Πολύ οπισθοδρομικός λαός, καλά τάλεγε ο daddy.
Ουάαα . . .
Τι θα κάνουμε απόψε mummy;
Μη με αφήσεις να πάω.
Πάρε τηλέφωνο στην ΕΡΤ και πέστους ότι έχω μια ρημάδα ίωση που θα με καθηλώσει στο κρεβάτι για 15 μέρες.
Άντε ρε μανούλα, βόηθα και εσύ.
Ένα χρόνο τώρα παιδεύονται αυτοί οι καλοί άνθρωποι, ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Κυριακού και ο Αλαφούζος να με κάνουν πρωθυπουργό.
Τόσες εφημερίδες με βοηθάνε καθημερινά, τόσα κανάλια παίζουν νυχθημερόν το σενάριο του μεσσία που θα σώσει την Ελλάδα από εκείνο τον παλιο-χαρακτήρα τον Καραμανλή.
Τόσες χάρες χρωστάω στους φίλους στην Ουάσινγτον, σε αυτούς πως θα τους το φέρω;
Θα με σουτάρουν πριν προλάβω να πω κάλτσες, εννοώ κάλπες!
Άτιμη κοινωνία.
Τί;
Να πάω και ότι γίνει;
Μα δεν προλαβαίνω ούτε μια επανάληψη να κάνω σήμερα.
Μα τι λές μανούλα;
Θα με γράφουν τα βίντεο θα με παίζουν τα ραδιόφωνα.
Άσε που μετά θα με περιλάβουν ο Λαζόπουλος και ο Μητσικώστας.
Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω άλλο.
Ουάααα ...;
απο λυγκειο βλεμμα.

Επισκέπτης
Αυτό από πού το έκανες copy-paste;! :grin: :think:
Σιγά μην το σκέφτηκες μόνος σου,πάντως πολύ πλάκα!!! :2funny: :2funny:

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Mεγάλε μάλλον δεν ξύπνησες ακόμα κοιμασαι και αμφιβάλλω αν ξυπνήσεις ποτέ.Και πρόσεχε στις 4 Οκτώβρη μη πέσεις και χτυπήσεις στην ανώμαλη προσγείωση

Επισκέπτης
Mεγάλε μάλλον δεν ξύπνησες ακόμα κοιμασαι και αμφιβάλλω αν ξυπνήσεις ποτέ.Και πρόσεχε στις 4 Οκτώβρη μη πέσεις και χτυπήσεις στην ανώμαλη προσγείωση
Λοιπόν για να τελειώνουμε μία η λύση που θα σώσει :2funny: :2funny: :2funny::

Συνημμένα

• 96Karatzaferis.jpg
    96Karatzaferis.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom