anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Καλά λένε ότι η πολλή στραβώνει.
ΝΑΙ. Ειδικά όταν είναι ΠΡΑΣΙΝΗ Ε???
Καλά λένε ότι η πολλή στραβώνει.
δεν έψαξα ημερομηνίες...αλλά θα είχε ενδιαφέρον....την αναγνώριση την πήρε όταν ο GAP ήταν υπουργός παιδείας?
ε ρε γλέντια...
ΝΑΙ. Ειδικά όταν είναι ΠΡΑΣΙΝΗ Ε???
κλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Η πράσινη χούντα είναι ΠΑΛΙ εδώ αρχιδάκο.......
κλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Η πράσινη χούντα είναι ΠΑΛΙ εδώ αρχιδάκο.......
ΔΕΝ εχω πρόβλημα εγώ ρε ΜΑΛΑΚΑ.
επίπεδο...
Θα μας πεις κάνα αγγλικό ρε γκιόζη η πάλι ψέματα έλεγες?
ΠPOΣΩΠIKA ΣTOIXEIA
ONOMA: Θάλεια Δραγώνα
HM/NIA ΓENNHΣEΩΣ: 18/1/1952
ΣΠOYΔEΣ
1969-1973: B.A. στην Ψυχολογία, Pierce College.
1974-1976: M.A. στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ball State University,Muncie, Indiana.
1978-1984: Ph.D. στην Eφαρμοσμένη Kοινωνική Ψυχολογία. Tίτλος διατριβής: “The self-concept of preadolescents in the Hellenic context”, Aston University in Birmingham.
EΠAΓΓEΛMATIKH AΠAΣXOΛHΣH
1983-1985: Eπιστημονική συνεργάτις στην Eταιρεία Kοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Yγείας.
1983-1985: Eρευνήτρια στο Tεχνολογικό Eκπαιδευτικό ‘Iδρυμα Aθηνών.
1983-1985: Eπιστημονική συνεργάτις στο Kέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Eρευνών (KEΠE).
1985-1988: Eιδική επιστήμων, Tμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή, Πανεπιστήμιο Iωαννίνων.
1988-1990: Eπίκουρη καθηγήτρια κοινωνικής ψυχολογίας στο παραπάνω Tμήμα.
1994- : Kαθηγήτρια κοινωνικής ψυχολογίας στο παραπάνω Tμήμα (από το 1995-1997 και Πρόεδρος του Tμήματος).
ξέρεις πόσος κόσμος ταλαιπωρείται στο ΔΙΚΑΤΣΑ με καραμπινάτες σπουδές και η συγκεκριμένη χωρίς βασικό πτυχίο αλλά με αναγνώριση του PhD καταλήγει να είναι και καθηγήτρια?
Δήλωσε πρώτα το φύλο σου (αν έχεις) και βλέπουμε. Σε πείραξε το μαλάκα, αλλά όχι το αρχιδάκο. Ε? Μάλλον επειδή ήταν πράσινο.
Μόνο στραβώνει; προκαλεί επικίνδηνες βλάβες στον εγκέφαλο μέχρι τρέλας αν δεν την δεις μέγας Ναπολέον γίνεσαι μέγας πασόκος σαν τον παρακάτω κύριο τρανταχτό ΠAPAΔEIΓMA πράσινης μαλακίαςΚαλά λένε ότι η πολλή στραβώνει.
...Και κάτι άλλο για αυτή την κυρία Δραγώνα, την οποία ο ΓΑ(ματα)Π την ετοιμάζει για υφυπουργό Παιδείας, μιας και είναι κολητή της Διαμαντοπούλου. Προσέξτε το βιογραφικό της. Εκτός του ότι έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου χωρίς αναγνωρισμένο βασικό τίτλο σπουδών, έγινε εξ αρχής Επίκουρη καθηγήτρια χωρίς να περάσει από τη βαθμίδα του Λέκτορα!!! Με ουσιαστικά ανύπαρκτες δημοσιεύσεις μέχρι το 1988. Καταλάβατε τώρα για ποια αξιοκρατία μιλάει ο ΓΑ(ΜΑΤΑ)Π...
άμα δεν είχες δε θα μας είχες πρήξει στην πασοκοκλαψομουνίαση τόσες μέρες....ΔΕΝ εχω πρόβλημα εγώ ρε ΜΑΛΑΚΑ. Δε μπορεί να μ' αγγίξει ΚΑΜΙΑ χούντα. Και κυρίως η ΠΡΑΣΙΝΗ.
Ο Καραμανλης εαν θα βγει ξανα με 151-152 θα ειναι ομηρος ξεφωνημενης τουρκαλας...
Μόνο στραβώνει; προκαλεί επικίνδηνες βλάβες στον εγκέφαλο μέχρι τρέλας αν δεν την δεις μέγας Ναπολέον γίνεσαι μέγας πασόκος σαν τον παρακάτω κύριο τρανταχτό ΠAPAΔEIΓMA πράσινης μαλακίας
Μόνο στραβώνει; προκαλεί επικίνδηνες βλάβες στον εγκέφαλο μέχρι τρέλας αν δεν την δεις μέγας Ναπολέον γίνεσαι μέγας πασόκος σαν τον παρακάτω κύριο τρανταχτό ΠAPAΔEIΓMA πράσινης μαλακίας
http://[URL unfurl="true"]www.dailycomedy.com/images/jokes/b/adolf-hitler.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]
αυτό είχα ακριβώς στο μυαλό μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.dailycomedy.com/images/jokes/b/adolf-hitler.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]ρε σταματηστε να τον δουλευετε δεν βλεπετε οτι του εχει δημηουργησει σοβαρο προβλημα το πασοκ!!!! αν παθει κατι θα το εχετε και τυψεις!!!! ο ανθρωπος ειναι για μεσα :2funny: :2funny: :2funny:
ρε σταματηστε να τον δουλευετε δεν βλεπετε οτι του εχει δημηουργησει σοβαρο προβλημα το πασοκ!!!! αν παθει κατι θα το εχετε και τυψεις!!!! ο ανθρωπος ειναι για μεσα