ναι γιατι ο χοντρος τους πηγες κοντρα εντελως.μηπως ξεχνας τις λαμπαδες και τα προσκυνηματα τις ντορας στους αμερικανους.Πως δε θα αλλάξει, Θα αλλάξει.
Το Αιγαίο θα γίνει υπο νατοϊκή διοίκηση, ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη θα ακυρωθεί, θα είμαστε πολιτεία της Αμερικής κανονικά και με το νόμο. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα αναγνωριστούν ως τουρκοι και οτι ζητάνε θα τους το δίνει στο πιάτο ο μπραβογιώργος και πάει λέγοντας. Ο Τζεφρι δε κολάει σε λεπτομέρειες, ειναι ανετος τύπος. Για τη δόλια τη μάνα του. λοοοολ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι γιατι ο χοντρος τους πηγες κοντρα εντελως.μηπως ξεχνας τις λαμπαδες και τα προσκυνηματα τις ντορας στους αμερικανους.
Καλα ναι δεν είπα. Η Ντόρα εχει προσωπική κόντρα με το μπραβογιωργο ποιος ειναι ο δουλικοτερος στους αμερικανους. Κ αντε η Ντορα στα μερακια της να τους παρει και 2 πιπες. Ο καραφλομουστάκιας τι διάολο θα κάνει?
ρε φιλε καλα κανουν και τους γλυφους τους μαλακες τους αμερικανους αλλα να γινετε και δουλεια καληα για την ελλαδα.αλλα μεχρι και οι αμερικανοι ειχανε καταλαβει οτι ο χοντρος ειναι βλακας και δεν ασχοληθηκαν καθολου μαζι του.ετσι παλι καλύτερα ειναι?.το σημιτη ελεγαν αμερικανακι αλλα ο σημιτης τους ξηγηθηκε πιο ωραια απο ολους.Καλα ναι δεν είπα. Η Ντόρα εχει προσωπική κόντρα με το μπραβογιωργο ποιος ειναι ο δουλικοτερος στους αμερικανους. Κ αντε η Ντορα στα μερακια της να τους παρει και 2 πιπες. Ο καραφλομουστάκιας τι διάολο θα κάνει?
και αναλύω
μη χρησιμοποιείς λέξεις των οποιων το νόημα δε γνωρίζεις
Επίσης εχτες με είπες γύφτο υποτιμιτικά και προσβλητικά.
Κάθε άλλο. Το είπα για να τιμήσω την καταγωγή σου
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μη χρησιμοποιείς λέξεις των οποιων το νόημα δε γνωρίζεις
Κάθε άλλο. Το είπα για να τιμήσω την καταγωγή σου
Ρε κολλητέ τελικά δε μου είπε κανένας με σιγουριά ποιος θα βγει να κολλήσω καμιά αφίσσα, να με χώσουν μετά στην πρεσβεία της Μπανγκοκ!!! (υποκατάστημα Πατάγιας κατά προτίμηση!)ρε φιλε καλα κανουν και τους γλυφους τους μαλακες τους αμερικανους αλλα να γινετε και δουλεια καληα για την ελλαδα.αλλα μεχρι και οι αμερικανοι ειχανε καταλαβει οτι ο χοντρος ειναι βλακας και δεν ασχοληθηκαν καθολου μαζι του.ετσι παλι καλύτερα ειναι?.το σημιτη ελεγαν αμερικανακι αλλα ο σημιτης τους ξηγηθηκε πιο ωραια απο ολους.
σοβαρά μιλάω! Αν έχεις κανείς λούκια στο κόμα να πάω συστημένος....
Ειδικά μετά την τελευταία πινελιά προδοσίας της Ντόρας όπως είπε ο Βγενόπουλος. Πέφτουν και ακόμα γλύφουν και κλέβουν οι..."αδιάφθοροι"!!!Πως δε θα αλλάξει, Θα αλλάξει.
Το Αιγαίο θα γίνει υπο νατοϊκή διοίκηση, ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη θα ακυρωθεί, θα είμαστε πολιτεία της Αμερικής κανονικά και με το νόμο. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα αναγνωριστούν ως τουρκοι και οτι ζητάνε θα τους το δίνει στο πιάτο ο μπραβογιώργος και πάει λέγοντας. Ο Τζεφρι δε κολάει σε λεπτομέρειες, ειναι ανετος τύπος. Για τη δόλια τη μάνα του. λοοοολ
Ειδικά μετά την τελευταία πινελιά προδοσίας της Ντόρας όπως είπε ο Βγενόπουλος. Πέφτουν και ακόμα γλύφουν και κλέβουν οι..."αδιάφθοροι"!!!
Έτσι
Το ωραίο είναι ότι κανένας αλήτης δημοσιογράφος δεν το έκανε θέμα. Έπρεπε να το πει ο Βγενόπουλος για να το ανακαλύψουν
φυσικά, κανεις δεν ξεχνα τη φυγή στο εξωτερικό του υπόδικου για το σκάνδαλο siemens. Φυγή υπό την προστασία του Υπεξ
Είπαμε - η πρώην δήμαρχος είναι επικίνδυνη εθνικά, πρέπει να πάει σπίτι τις οπωσδήποτε
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου θλιβερό στρουμφάκι.
Πήγαινε σε κάναν ψυχίατρο να σου δώσει κάνα ηρεμιστικό και απάλαξε μας από τις υστερίες σου, γυναικούλα.
...Ακόμα δε βγήκανε και αρχίσανε τις απειλές τα ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...ΡΕ ΟΥΣΤ.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Έτσι
Είπαμε - η πρώην δήμαρχος είναι επικίνδυνη εθνικά, πρέπει να πάει σπίτι τις οπωσδήποτε
Ναι...ακριβώς όπως και ο εκλεκτός σου πρίγκηπας. Ο χειροκροτητής των Ιμίων, ο ψευτόμαγκας της ζεϊμπεκιάς του Τζεμ, ο ένθερμος υποστηρικτής του ΑΙΣΧΡΟΥ σχεδίου Ανάν, ο έτοιμος ν αναγνωρίσει ΟΛΕΣ τις μειονότητες (και τη "Μακεδονική" φυσικά). Γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ, όπως ακριβώς επιτάσσει η Αμερικανοπολωνική καταγωγή του.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εβραϊκή βασικα καταγωγή. Μετα το γιώργο ομως ερχεται η Ντορα με φόρα. Αλλο πακετο απο κει. Αυτη με τρομάζει, ο γιωργος ειναι ηλίθιος, αυτη ομως ειναι διάολος σκέτος. Νομίζω θα πάρει 4 χρόνια ο Γιωργος και 8 η ντορα.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Συνημμένα
Ναι...ακριβώς όπως και ο εκλεκτός σου πρίγκηπας. Ο χειροκροτητής των Ιμίων, ο ψευτόμαγκας της ζεϊμπεκιάς του Τζεμ, ο ένθερμος υποστηρικτής του ΑΙΣΧΡΟΥ σχεδίου Ανάν, ο έτοιμος ν αναγνωρίσει ΟΛΕΣ τις μειονότητες (και τη "Μακεδονική" φυσικά). Γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ, όπως ακριβώς επιτάσσει η Αμερικανοπολωνική καταγωγή του.
Aσε τα κόλπα που κάνουν τα παιδάκια στο δημοτικό και απάντησε ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ στην ουσία του post και σε αυτά που λέει ο Βγενόπουλος
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι ένας από τους κλόουν και να δείξεις ότι μπορείς να σταθείς σε μια συζήτηση
Περιμένω
Τέλος, ποιος είναι ο εκλεκτός μου πρίγκιπας? Ρωτάω να μάθω και εγώ.
Πρόσεχε τις απαντήσεις σου σε μένα. Να είσαι ακριβής
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Καλα, οτι η στατιστικη ειναι μια επιστημη με την βοηθεια της οποιας μπορεις να πεις Ο,ΤΙ μαλακια θελεις, το ηξερα.
Οπως πολυ ευστοχα το ειχε θεσει και ο Βοθρος καποτε, "αν εγω φαω 2 κοτοπουλα και εσυ κανενα, η στατιστικη θα μας πει πως κατα μεσο ορο φαγαμε απο ενα".
Οπως πολυ ευστοχα το ειχε θεσει και ο Βοθρος καποτε, "αν εγω φαω 2 κοτοπουλα και εσυ κανενα, η στατιστικη θα μας πει πως κατα μεσο ορο φαγαμε απο ενα".
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
ρε γάμα τους....
απλά θα είναι μαλάκας ο γιωργάκης εάν δεν αρχίσει τα ψωλοχυσίματα μετά τις 4 και ακολουθήσει την τακτική του πατρός για εθνική συμφιλίωση...
πούτσα στους μπάσταρδους.
πούτσα στα καριόλια ασάλιωτα.....
Όπα! Νάτος ο Γκιόργκος ως άλλος Φιντελ Κάστρο!
Να ετοιμάζουμε τις σχεδίες για να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στη Ιταλία; (Αφού όλοι έχουν γιώτ κι κρούισερ θα μου πεις!)
Ρε σύ τι παπαριές είναι αυτές, ούτε ο Αντώναρος δεν θα έλεγε πως ο Γιώργος θα εγκαθιδρύσει Λαϊκή Δημοκρατία Σταλινικού τύπου γιατί θα του ρίχνανε γιαούρτια!
Μήπως κατά βάθος δεν τον πας το Γιώργο και κινδυνολογείς γιατί θέλεις να χάσει;
Ή απλά είσαι τόσο πυροβολημένος φανατικός;
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε πασοκάκια πασοκάκια στο τσιμέντο στα πλακάκια λέμε. Βγάζουν τη χολή τους, αρχισαν να χτυπιούνται απο τωρα. Ερχεται ο μεσίας παπαντρέου μικρός με το κληρονομικό χάρισμα και το ιερό υπέρτατο παπαντρεϊκό αίμα! Μετανοείτε άπιστοι αντιπασόκοι, ο γιωργος σώζει!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Aσε τα κόλπα που κάνουν τα παιδάκια στο δημοτικό και απάντησε ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ στην ουσία του post και σε αυτά που λέει ο Βγενόπουλος
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι ένας από τους κλόουν και να δείξεις ότι μπορείς να σταθείς σε μια συζήτηση
Περιμένω
Τέλος, ποιος είναι ο εκλεκτός μου πρίγκιπας? Ρωτάω να μάθω και εγώ.
Πρόσεχε τις απαντήσεις σου σε μένα. Να είσαι ακριβής
Δε μ' ενδιαφέρει ο Βγενόπουλος. Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ μ' ενδιαφέρει. Είμαι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
Ρε σύ τι παπαριές είναι αυτές, ούτε ο Αντώναρος δεν θα έλεγε πως ο Γιώργος θα εγκαθιδρύσει Λαϊκή Δημοκρατία Σταλινικού τύπου γιατί θα του ρίχνανε γιαούρτια!
...Δε χρειάζεται να είναι σταλινικού τύπου. Αρκει που θα είναι Παπανδρεϊκού.
συνεχίζεις το ίδιο βιολίΔε μ' ενδιαφέρει ο Βγενόπουλος. Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ μ' ενδιαφέρει. Είμαι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ.
αν έτσι νομίζεις ότι προσφέρεις στην πρώην δήμαρχο υπηρεσίες οι οποιες θα αμειφθούν, κάντο
Μην απαντάς όμως σε μηνύματα μου με μαλακίες
Εσύ και η ακρίβεια των κειμενων έχετε μαλώσει. Οποιος σου είπε το αντίθετο δεν είναι φίλος σου
Αλλα σου δίνω μια ακόμα ευκαιρία - σχολίασε το post για την πρώην δήμαρχο.