Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Θέλουν λέει να κάνουν κι ένα ντιμπέιτ που θα είναι οι δυο τους, να κάνουν γούτσου γούτσου...
Οι μεν μας γάμησαν μέσα σε ένα φάσκελο χρόνια, οι δε μας λένε άλλ' αντ' άλλων. Τους την είπε κι ο Αλμούνια. Αυτά για να μην ξεχνάμε ότι δεν ψηφίζουμε τον καλύτερο αλλά τον λιγότερο ανίκανο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τα 6 κομματα με αισθημα ομοψυχιας συμφωνησαν να γινει το debate !!!

Αν θελουν για μια μαλακια 10 μερες να συμφωνησουν, για σοβαρα θέματα θα θέλουν καμια διετία

Μια ώρα συζητούσαν στην επιτροπή για το debate, αν θα πραγματοποιηθεί με τους πολιτικούς Αρχηγούς όρθιους ή καθιστούς! Πως δεν τους πέρασε απ' το μυαλό να γίνει σε... διάδρομο γυμναστικής κ να κάνουν τεστ κοπώσεως :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πρέπει να πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Γιώργος δεν τραβάει,είναι οριστικό και αμετάκλητο...
η αποθέωση της αοριστολογίας,της κενολογίας,ατέλειωτα σαρδάμ και λάθη,τίποτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό ιδίως στο πού θα βρει τα χρήματα...μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών από έναν μετριότατο (για να μην πω ανύπαρκτο) πολιτικό που πάνε να μας τον επιβάλουν τα ΜΜΕ ως ικανό και αυριανό πρωθυπουργό
απαντήσεις αόριστες,συνεχή κομπιάσματα,υπεκφυγές,διορθώσεις από τους διπλανούς του
Το πρωτο ποστ του thread ενα χρόνο πριν..Η πιο τρανη απόδειξη του ότι στην πολιτικη ερχονται τα πανω κατω,όπως και στη ζωη βέβαια..Παρτον τωρα Πρωθυπουργό το Γιωργακη...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το πρωτο ποστ του thread ενα χρόνο πριν..Η πιο τρανη απόδειξη του ότι στην πολιτικη ερχονται τα πανω κατω,όπως και στη ζωη βέβαια..Παρτον τωρα Πρωθυπουργό το Γιωργακη...

ειδες πως τα φερνει η πουτανα η ζωη...

ποτε μη λες ποτε.. :2funny:

giannhs50

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να μαθει  πρωτα να κανει ποδηλατο ο Γιωργακης. Μετα τις εκλογες θα  :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τώρα βέβαια επί της ουσίας από όσα αναφέρονται στην κριτική του Γιώργου σ' εκείνο το πρώτο πόστ, δεν έχει αλλάξει και τίποτα (ή κάνω κάπου λάθος;), εκτός από το ότι το "πάνε να τον επιβάλουν" έγινε τον "επέβαλαν" και πως βέβαια ο άλλος βοήθησε αφάνταστα σ' αυτό δείχνοντας απροκάλυπτα πως δεν έχει όρεξη να παραμείνει πρωθυπουργός (για λόγους απόλυτα καταννοητούς, από εμένα τουλάχιστον) οπότε πως να πείσει και τους πολίτες να τον ξαναεπιλέξουν για να κάνει κάτι που ούτε ο ίδιος θέλει;

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο καθε ασχετος εκφραζει γνωμη για το ποδηλατο..ας παει κι αυτος μεχρι τον σχοινια και να επιστρεψει και μετα να ειρωνευτει  :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Θλιβερός ΓΑΠ, Θλιβεροί ψηφοφόροι, Θλιβερή χώρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και θλιβερά στρουμφάκια.

ρε γάμα τους....
απλά θα είναι μαλάκας ο γιωργάκης εάν δεν αρχίσει τα ψωλοχυσίματα μετά τις 4 και ακολουθήσει την τακτική του πατρός για εθνική συμφιλίωση...

πούτσα στους μπάσταρδους.
πούτσα στα καριόλια ασάλιωτα.....
:2on1:
:pipa2:
:zfuck:
:knockinb:
:fuck2:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
ρε γάμα τους....
απλά θα είναι μαλάκας ο γιωργάκης εάν δεν αρχίσει τα ψωλοχυσίματα μετά τις 4 και ακολουθήσει την τακτική του πατρός για εθνική συμφιλίωση...

Μετά από το κόκκινο και το μαύρο, μάθαμε ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει και χρώμα ΠΡΑΣΙΝΟ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά από το κόκκινο και το μαύρο, μάθαμε ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει και χρώμα ΠΡΑΣΙΝΟ.

έτσσσσσσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε γαμιόλιααααα......
ΧΟΥΝΤΑ ρε πουσταράδες να κρυφτείτε στα λαγούμια σας πισωγλέντηδες......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε γάμα τους....

ΔΕν θέλω να διακόψω τους πολλαπλούς οργασμούς που προκαλεί ή έλευση του γιοργκο αλλά από που και ως που ο πατέρας παπανδρέου ακολούθησε πολιτική εθνικής συμφιλίωσης;

Εκτός εάν με την εθνική συμφιλίωση εννοείς ότι τα βρήκαν η εαμογενής αριστερά με το αντικομμουνιστικό κέντρο για παρουν ρεβάνς οι μεν πρώτοι για το 1944-1949, οι δε δεύτεροι για το 1965 αλλά και πάλι, το 40% του ελληνικού λαού αντιμετωπιζόταν περίπου όπως οι χριστιανοί επί νέρωνα ή οι δωδεκαθεϊστές επί θεοδοσίου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Εκτός εάν με την εθνική συμφιλίωση εννοείς ότι τα βρήκαν η εαμογενής αριστερά με το αντικομμουνιστικό κέντρο για παρουν ρεβάνς οι μεν πρώτοι για το 1944-1949, οι δε δεύτεροι για το 1965 αλλά και πάλι, το 40% του ελληνικού λαού αντιμετωπιζόταν περίπου όπως οι χριστιανοί επί νέρωνα ή οι δωδεκαθεϊστές επί θεοδοσίου...

40 ΄χρόνια Δεξιάς ήταν αυτά.
είχε μαζευτεί πολύ υγρό πυρ για εκτόξευσή και έκαψε χλωρά-ξερά....

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
θες να το συνεχίσουμε?
θες να δούμε ποιος ξεκίνησε πρώτος?
Ο "πορνοπαπος" λέει ότι σε θεωρούσε φασισταριό του κερατα. Δεν το σχολίασες. Είσαι η δεν είσαι?
Του είπες ότι ψηφίζεις χρuση αυγή?

Οποτε θες συνεχίζουμε τον πολιτισμένο μας διάλογο - με εσένα να βρίζεις και εμενα να σε γράφω στ αρχίδια μου

Σκουπιδιάρη

Ο πορνοπαπος που ειπε οτι με θεωρουσε φασισταριο του κερατα προφανως ξερει και τον ορισμο του φασισμου, αφου μεταχειριζεται αυτη τη λέξη.
Το τι ειμαι και τι δεν ειμαι δε σε αφορα. Κι αν νομιζεις οτι σε αφορά ξύσου μονος σου και αναρωτήσου τι ειμαι. Κατα τα αλλα θεωρείς οτι με γράφεις στα αρχίδια σου κι εγω σε βριζω.Με είπες σκουπιδιάρη. Εγω παλι δε σε βριζω, απλα φανερώνω και αναλύω τι κάνεις διότι εχει πλάκα.
Φυσικά δε με ενδιαφέρει να κάνω κανένα διάλογο μαζί σου διοτι είσαι στον κόσμο σου, κομπλεξικός και με τέτοιο τρόπο εγω δε μιλάω αλλα σε δουλεύω και σπαω πλακα με τη ζοχάδα σου. Αντίθετα εσυ, όποτε δεις ανάρτηση μου σχολιάζεις, ειρωνεύσεσαι, βρίζεις, μου απευθύνεις το λόγο και φαίνεται οτι σε ενοχλούν αυτα που γράφω. Αρα θές να επιβάλεις τη γνώμη του σε άλλους με το στανιό. Μήπως αυτό σου θυμίζει κάτι απο το φασισμό? Σχολίασε.
Επίσης εχτες με είπες γύφτο υποτιμιτικά και προσβλητικά. Εισαι και ρατσιστης λοιπόν, θεωρείς τους γύφτους υποδεέστερους ανθρώπους και χρησιμοποιείς το όνομα τους ως προσβολή.
Δε το σχολίασες αυτο. Σχολίασε.
Δημοκράτη που με γράφεις στα αρχιδια σου.
Αυτα για αρχη δημοκράτη.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
έτσσσσσσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε γαμιόλιααααα......
ΧΟΥΝΤΑ ρε πουσταράδες να κρυφτείτε στα λαγούμια σας πισωγλέντηδες......

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ....

Επισκέπτης
Γιατι βγαζετε τα ματια σας ρε για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ? Τοσα χρονια αυτοι δεν κυβερνουσαν, αλλαξε κατι ? Ουτε τωρα θα αλλαξει. Μονο τα προσωπα αλλαζουν.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πως δε θα αλλάξει, Θα αλλάξει.
Το Αιγαίο θα γίνει υπο νατοϊκή διοίκηση, ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη θα ακυρωθεί, θα είμαστε πολιτεία της Αμερικής κανονικά και με το νόμο. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα αναγνωριστούν ως τουρκοι και οτι ζητάνε θα τους το δίνει στο πιάτο ο μπραβογιώργος και πάει λέγοντας.  Ο Τζεφρι δε κολάει σε λεπτομέρειες, ειναι ανετος τύπος. Για τη δόλια τη μάνα του. λοοοολ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Γιατι βγαζετε τα ματια σας ρε για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ? Τοσα χρονια αυτοι δεν κυβερνουσαν, αλλαξε κατι ? Ουτε τωρα θα αλλαξει. Μονο τα προσωπα αλλαζουν.

χρειαζεσαι τιποτα απο αυτοματο ποτισμα;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom