Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις αρχίσει και μου γίνεσαι συμπαθής.
Το παθαίνω αυτό όποτε έχω απέναντι μου διανοητικά ανάπηρο.
όσο βρίζεις, τόσο χάνεις σε επιχειρήματα.
Βρίσε όσο θες. Δείχνεις το ποιον σου και το επίπεδό σου. Εγώ θα βρίζω καλύτερα αυτούς που μας τρώνε τις σάρκες τόσα χρόνια

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
E σήκω φύγε από τη χώρα? Τόσο δύσκολο είναι? Θέλω να μου εξηγήσεις όμως με ποιο τρόπο επηρεάζεται κάποιος μη κρατικοδίαιτος.

Οταν το κρατος δεν εχει λεφτα αναγκαζεσαι να πληρωνεις περισσοτερους φορους.
Υπαρχει κοινωνικη αναταραχη και εγληματικοτητα λογω ανεργιας.
Δεν υπαρχουν δουλειες, επενδυσεις δεν κυκλοφορει το χρημα.
Αν εισαι επιχειρηματιας και δραστηριοποιεισαι στην χωρα που εχει προβλημα
ο τζιρος πεφτει.
Τι με ρωτας, τα αυτονοητα? Αν ζεις σε μια χωρα που καταρρεει εσυ θα μεγαλουργεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατά τα άλλα, ψάξε και βρες το πόστ που λέγαμε.
με διασκεδάζεις απίστευτα.  :2funny: :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο τζιρος πεφτει.
Τι με ρωτας, τα αυτονοητα? Αν ζεις σε μια χωρα που καταρρεει εσυ θα μεγαλουργεις?
ε, δεν κατάλαβες τι σου είπε; Η απάντηση είναι "σήκω φύγε", δεν είναι δύσκολο κατα τη γνώμη του.
Προφανώς δεν έχει οικογένεια.
Αλλά και πάλι ερχόμαστε στα λεγόμενά μου.
Είπαμε, το πολύ σε 4-5 χρόνια θα ψάχνουμε όλοι να την κάνουμε από τη χώρα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ε, δεν κατάλαβες τι σου είπε; Η απάντηση είναι "σήκω φύγε", δεν είναι δύσκολο κατα τη γνώμη του.

Εγω καταλαβα μια χαρα εσυ δε καταλαβες.
Μετα ειπε: "Θέλω να μου εξηγήσεις όμως με ποιο τρόπο επηρεάζεται κάποιος μη κρατικοδίαιτος. "

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο. Έχω πολύ χαμηλό επίπεδο.
Τουλάχιστον όμως καταλαβαίνω τι διαβάζω και δεν βάζω λόγια στο στόμα των άλλων.

Γκέγκε αγοράκι μου;
δεν σου έβαλα λόγια.
εσύ με έβγαλες νεοδημοκράτη, ενώ δεν είμαι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω καταλαβα μια χαρα εσυ δε καταλαβες.
Μετα ειπε: "Θέλω να μου εξηγήσεις όμως με ποιο τρόπο επηρεάζεται κάποιος μη κρατικοδίαιτος. "
συμφωνούμε.
και στα δύο λάθος ήτανε ο τύπος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο τζιρος πεφτει.

Άνα μπράβο κάτι σαν χάος. Που ευκολότατα με τις κατάλληλες κινήσεις και πρωτοβουλίες μπορεί να δοθεί ώθηση στο μετασχηματισμό για κάτι καλύτερο. Το νοσηρό υφιστάμενο κράτος θα πάψει να υπάρχει. Η κοινωνία δε γίνεται ρε μάστορα να βάλει λουκέτο. Στο χέρι της κοινωνίας είναι λοιπόν το μέλλον. Υπάρχουν άραγε οι κοινωνικές δυνάμεις για το μετασχηματισμό σε κάτι καλύτερο και την ανάδυση ενός πιο υγιούς πολιτικού μορφώματος?

Στην τελική άμα δε σε συνδέει κάτι ιδιαίτερα με το κράτος, όπως είπα πριν- εδώ δεν ανήκουν όλοι- παίρνεις το τομάρι σου και την κάνεις. Δεν έχεις να χάσεις, παρά μόνο να κερδίσεις.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Άνα μπράβο κάτι σαν χάος. Που ευκολότατα με τις κατάλληλες κινήσεις και πρωτοβουλίες μπορεί να δοθεί ώθηση στο μετασχηματισμό για κάτι καλύτερο. Το νοσηρό υφιστάμενο κράτος θα πάψει να υπάρχει. Η κοινωνία δε γίνεται ρε μάστορα να βάλει λουκέτο. Στο χέρι της κοινωνίας είναι λοιπόν το μέλλον. Υπάρχουν άραγε οι κοινωνικές δυνάμεις για το μετασχηματισμό σε κάτι καλύτερο και την ανάδυση ενός πιο υγιούς πολιτικού μορφώματος?

Στην τελική άμα δε σε συνδέει κάτι ιδιαίτερα με το κράτος, όπως είπα πριν- εδώ δεν ανήκουν όλοι- παίρνεις το τομάρι σου και την κάνεις. Δεν έχεις να χάσεις, παρά μόνο να κερδίσεις.

Ενα τεραστιο πληθος ανθρωπων θα καταστραφουν αν βουλιαξει το κρατος.
Και οχι μονο τα σκουληκια που το κλεβουν αλλα και σωστοι ανθρωποι, επιχειρηματιες,
μισθωτοι και ελευθεροι επαγγελματιες. Το θεμα ειναι να κανουμε τη στροφη
πριν βουλιαξουμε. Και αυτο μπορει να το καταφερει μονο ο λαος
αν ξυπνησει και παψει να φερεται σαν ζωο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

εύκολο να το λες μόνο και όχι να το κάνεις αγαπητέ.
ειδικά εφόσον δεν έχεις μόνο το τομάρι σου.
τα υπόλοιπα που λες για μεταρρυθμίσεις, αν τα πεις πιθο κατανοητά, πιο πρακτικά και όχι θεωρητικά ίσως και να συμφωνήσω.
Αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει χάος, κάνεις λάθος. Υπάρχει οργανωμένη έλλειψη εντροπίας, καθοδηγούμενη και απόλυτα σχεδιασμένη έλλειψη τάξης. Δεν κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Κάνει ο καθένας ΝΟΜΙΜΑ ό,τι γουστάρει.
Πες μου τώρα αυτό για τις μεταρρυθμίσεις της κενωνίας της άτιμης.
Μιλάς για επανάσταση λαέ ή για να βάλει τάξη το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ; Γιατί 3η επιλογή δεν βλέπω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενα τεραστιο πληθος ανθρωπων θα καταστραφουν αν βουλιαξει το κρατος.
Και οχι μονο τα σκουληκια που το κλεβουν αλλα και σωστοι ανθρωποι, επιχειρηματιες,
μισθωτοι και ελευθεροι επαγγελματιες. Το θεμα ειναι να κανουμε τη στροφη
πριν βουλιαξουμε. Και αυτο μπορει να το καταφερει μονο ο λαος
αν ξυπνησει και παψει να φερεται σαν ζωο.

Φιλαράκι άμα δε σπάσεις αυγά, ομελέτα δε κάνεις. Κάθετι έχει το τίμημά του. Για σκέψου. Κάποιοι θα παρασυρθούν όμως ο τόπος θα καθαρίσει οριστικά από τα καθιζήματα-όπως έλεγε ο Λεβέντης :2funny:. Αν το θέλεις το αντιστρέφω, πάω εγώ στον πάτο αλλά τα μουνιά που είναι απάνω θα καταστραφούν διά παντός. Εγώ με μαγκιά και αρχίδια ανορθώνομαι καθότι δεν εξαρτόμαι από το κρατικό θερμοκήπιο-εκτροφείο σκουληκιών. Αντίθετα άμα σωθει το κράτος με ενέσεις, θα συνεχιστεί η υπάρχουσα νοσηρή κατάσταση... Κάποιοι να δουλεύουν σα μαλάκες να πληρώνουν κάποια λαμογια να θησαυρίζουν και οι αυλοκόλακές τους να τρώνε τα ψίχουλα. Ας πάψει αυτό με καθε θυσία.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Φιλαράκι άμα δε σπάσεις αυγά, ομελέτα δε κάνεις. Κάθετι έχει το τίμημά του. Για σκέψου. Κάποιοι θα παρασυρθούν όμως ο τόπος θα καθαρίσει οριστικά από τα καθιζήματα-όπως έλεγε ο Λεβέντης :2funny:. Αν το θέλεις το αντιστρέφω, πάω εγώ στον πάτο αλλά τα μουνιά που είναι απάνω θα καταστραφούν διά παντός. Εγώ με μαγκιά και αρχίδια ανορθώνομαι καθότι δεν εξαρτόμαι από το κρατικό θερμοκήπιο-εκτροφείο σκουληκιών. Αντίθετα άμα σωθει το κράτος με ενέσεις, θα συνεχιστεί η υπάρχουσα νοσηρή κατάσταση... Κάποιοι να δουλεύουν σα μαλάκες να πληρώνουν κάποια λαμογια να θησαυρίζουν και οι αυλοκόλακές τους να τρώνε τα ψίχουλα. Ας πάψει αυτό με καθε θυσία.

Απο το να μεινουμε ετσι οπως ειμαστε καλυτερα να γινει αυτο που λες.
Εγω ομως πραγματικα απορω. Και πρωτα απ'ολα με τους γονεις που εχουν καποιο μορφωτικο επιπεδο.
Πως δεν εχουν διωξει ολοι τα παιδια τους να πανε στο εξωτερικο να ζησουν σαν ανθρωποι?
Εμενα δυστυχως οι γονεις μου αν και μορφωμενοι, ηταν, ειναι και θα ειναι στη κοσμαρα τους.
Δημοσιο φορ εβερ και χρωματιστα γυαλια. Δυστυχως ανακαλυψα σε μεγαλη ηλικια ποσο απιστευτο
μπουρδελο ειμαστε και ποση αναξιοκρατια και εκμεταλευση υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ στη χωρα και οχι μονο στο Δημοσιο.
Αν δε σκεφτομουν την κοινωνικη απομονωση και την επιθυμια μου να κανω οικογενεια θα εφευγα εξω και δε θα γυρναγα
στο μπουρδελο ουτε για να δω τους δικους μου.
Εχω αρχισει να σιχαίνομαι τις νοοτροπιες,τη μαλακια και τον επαρχιωτισμο που δερνει τον μεσο Ελληνα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω ομως πραγματικα απορω. Και πρωτα απ'ολα με τους γονεις που εχουν καποιο μορφωτικο επιπεδο.
Πως δεν εχουν διωξει ολοι τα παιδια τους να πανε στο εξωτερικο να ζησουν σαν ανθρωποι?
Εμενα δυστυχως οι γονεις μου αν και μορφωμενοι, ηταν, ειναι και θα ειναι στη κοσμαρα τους.
Δημοσιο φορ εβερ και χρωματιστα γυαλια. Δυστυχως ανακαλυψα σε μεγαλη ηλικια ποσο απιστευτο
μπουρδελο ειμαστε και ποση αναξιοκρατια και εκμεταλευση υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ στη χωρα και οχι μονο στο Δημοσιο.
Αν δε σκεφτομουν την κοινωνικη απομονωση και την επιθυμια μου να κανω οικογενεια θα εφευγα εξω και δε θα γυρναγα
Εχω αρχισει να σιχαίνομαι τις νοοτροπιες,τη μαλακια και τον επαρχιωτισμο που δερνει τον μεσο Ελληνα.
και όπως έχουμε ξαναπεί....έχουμε τους πολιτικούς που αξίζουμε σαν λαός.
όχι στο σύνολο, αλλά στην πλειοψηφία του.

το έχω ξαναγράψει. Πριν 2 εβδομάδες νομίζω έκαναν δημοσκόπηση για το αν θέλουνε να περιοριστούν οι δημόσιες δαπάνες. Και το 63% απάντησε ΟΧΙ. όποιος κατάλαβε κατάλαβε...την ερώτηση την περάσανε στα ψηλά...αλλά αυτή θα παίξει πάλι από την επόμενη μέρα των εκλογών ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επειδή τους περισσότερους γονείς- και τους δικούς μου περιλαμβανομένων- τους δέρνει ο μικροαστισμός και το κόμπλεξ.
Προσωπικά είμαι σε πορεία απαγκίστρωση από δώθε. Δε βλέπω πολύ μέλλον εδώ, δε τηρούνται τα αυτονόητα. Μη μου πει κανείς για τριτοκοσμικές χώρες! Αν κατοικούσε άλλος λαός εδώ που έχει σα φυσικό περιβάλλον , κλίμα, γεωγραφική θέση όλα τα καλά του Θεού και έπεφτε τόσο χρήμα από τους κουτόφραγκους ευρωπαίους ( είναι που κλαιγόμαστε ότι όλοι οι ξένοι μας κατατρέχουν ενώ τόσο καιρό μας ταίζουν παντεσπάνι τσάμπα!) θα είχε κάνει διαστημική τη χώρα.

Εδώ 10 000 000 και τρώγονται με τα ρούχα τους και κοντεύουν να κάνουν τη χώρα έναν κρανίου τόπο με εξαθλιωμένους κατοίκους...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Επειδή τους περισσότερους γονείς- και τους δικούς μου περιλαμβανομένων- τους δέρνει ο μικροαστισμός και το κόμπλεξ.
Προσωπικά είμαι σε πορεία απαγκίστρωση από δώθε. Δε βλέπω πολύ μέλλον εδώ, δε τηρούνται τα αυτονόητα. Μη μου πει κανείς για τριτοκοσμικές χώρες! Αν κατοικούσε άλλος λαός εδώ που έχει σα φυσικό περιβάλλον , κλίμα, γεωγραφική θέση όλα τα καλά του Θεού και έπεφτε τόσο χρήμα από τους κουτόφραγκους ευρωπαίους ( είναι που κλαιγόμαστε ότι όλοι οι ξένοι μας κατατρέχουν ενώ τόσο καιρό μας ταίζουν παντεσπάνι τσάμπα!) θα είχε κάνει διαστημική τη χώρα.

Εδώ 10 000 000 και τρώγονται με τα ρούχα τους και κοντεύουν να κάνουν τη χώρα έναν κρανίου τόπο με εξαθλιωμένους κατοίκους...
φιλε μου ειναι πολυ σωστα ολα αυτα που λες.συμφωνω μαζι σου,σε ολα και γιαυτο το λογο εχω ξεσκιστει να φωναζω να γινει αποκεντρωση εγω.(ανοιξα και σχετικο θρεντ παλαιοτερα αν θυμασε).δεν χωραει αλλο κοσμο η αθηνα φτανει.υπαρχουν μαλακισμενες ανισοτητες πλεον στην ελλαδα.τα προβλημα των αθηνων γινανε προβληματα ολης τις ελλαδος.δεν γινετε αλλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε μου ειναι πολυ σωστα ολα αυτα που λες.συμφωνω μαζι σου,σε ολα και γιαυτο το λογο εχω ξεσκιστει να φωναζω να γινει αποκεντρωση εγω.(ανοιξα και σχετικο θρεντ παλαιοτερα αν θυμασε).δεν χωραει αλλο κοσμο η αθηνα φτανει.υπαρχουν μαλακισμενες ανισοτητες πλεον στην ελλαδα.τα προβλημα των αθηνων γινανε προβληματα ολης τις ελλαδος.δεν γινετε αλλο.

εμ καλά τα λες έσύ. Α μια και σε πέτυχα που είσαι εσύ? Γιατί κάνεις κοπάνες από το μάθημα του καθηγητή Μπλάσκου?  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

αδερφέ,

είμαστε η μοναδική χώρα εξόσον γνωρίζω που έχει τόσες διαφορετικές θάλασσες και παραλίες (κόκκινη, κίτρινη, άσπρη, μαύρη άμμοσ, βότσαλο, χαλίκι, πέτρα, άμμος) με τόσο διαφορετική γεωδομή (ποτάμια, βουνά ψηλά και χαμηλά, θάλασσα, πεδιάδες μεγάλες, οροπέδια, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και ένα κλίμα (τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια, γιατί τώρα με τόσες φωτιές κλαφτα χαραλαμπε) 10 μήνες καλοκαίρι και χειμώνας στα βουνά βαρύς.

Έχουμε λοιπόν το ιδανικό πακέτο για να γίνουνε το παραθεριστικό θέρετρο όλης της Ευρώπης, κάτι σαν το Μπαλί της Ευρώπης; Σαν το Μαυρίκιο της Ευρώπης; Μόνο που θα μπορούσε όλο το κράτος να ζει από τη βιομηχανία αυτή. Και με μνημεία και αρχαία ιστορία ζηλευτή. Ο τουρισμός θα έπρεπε να είναι 12 μήνες το χρόνο. Κάποια στιγμή ο Αντρίκος το είχε πει, αλλά έλεγε πως δεν πρεπει να γίνουμε, η παραλία της Ευρώπης. Γιατί όχι;
Αν όλη η Ελλάδα έβγαζε χρήμα από αυτο...μια χαρά λύση
αφού παραγωγή ούτως ή άλλως ΔΕΝ έχουμε.
αλλά για να γίνει αυτό, χρειάζεται σχέδιο, όχι μόνο ένα βιντεάκι που να παίζει στα ξένα δίκτυα. Καλό και αυτό αλλά όχι μόνο.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εμ καλά τα λες έσύ. Α μια και σε πέτυχα που είσαι εσύ? Γιατί κάνεις κοπάνες από το μάθημα του καθηγητή Μπλάσκου?  :2funny:
σεβαλιε δεν εκανα καθολου κοπανα αν δεις.ισα ισα το αντιθετο,σημερα μετα απο τα 2 ποσταρισματα που εκανα σταματησε και ο ουκρανομολδαβικος πολεμος.εγινα Ο.Η.Ε. εντελως.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το θεμα ειναι να καταλαβει ο καθενας οτι με λαμογιες (φοροδιαφυγες και αλλα γνωστα καλουδια) δεν κερδιζει στην τελικη, και να αλλαξει ροτα.

Αν ο καθενας γινει πιο νομοταγης τοτε μονο και το κρατος στο συνολο του, και κατα συνεπεια ο ιδιος ο πολιτης θα ωφεληθει απ αυτο.

Οτι και να κανουν οι κυβερνησεις, αν ολοι οι υπολοιποι ειναι λαμογια, χεστα βραστα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom