Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μαλιστα...επομένως φταίει ο λαός, φταίνε οι ξένοι, φταίει του σπιτονοικοκύρη η γκόμενα, φταίει ο σκύλος που γαύγισε, αρκεί να μη φταίνε ποτέ αυτοί που παίρνουνε τις αποφάσεις, αυτοί που μας κυβερνούνε απλά επικοινωνιακά, αυτοί που τα τρώνε, όλοι αυτοί που δεν είναι 300 αλλά πολλοί περισσότεροι...

βολικό, δεν λέω, ο δράκος που είναι;

lastmoican θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα?

αυτες οι συμβασεις που θα γινονται αργοτερα αοριστου χρονου

δεν θα υπαρχουν επι πασοκ?

εσυ τι πιστευεις? ξεκαθαρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικα δεν αξιζει να ασχολεισαι με καποιους προσπαθουν να το παιξουν αντικειμενικοι αλλα δεν μπορουν. ειναι απιστευτο αλλα ελληνικο αντι να κρινουμε τη εκανε τη τελευταια 5ετια αυτη η κυβερνηση κρινουν τη ΘΑ ΚΑΝΕΙ ο γιωργος και τη εκανε ο σημιτης!!!! αυτο τα λεει ολα !!!!!!!
δεν θα βαρεθώ να το γράφω μέχρι να το εμπεδώσεις.

άμα είναι σκατιάς κάποιος τον μαυρίζω. Τέλος. Ικανοποιήθηκες; Δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Γιατί πρέπει αυτομάτως αυτό να σημαίνει πως θα ψηφίσω άλλον άχρηστο; και γιατί πρέπει αυτομάτως να σημαίνει πως θυμάμαι μόνο τα 6 χρόνια κακής διακυβέρνησης και όχι τα προηγούμενα 12 πριν από αυτά;; Επειδή εσύ έχεις κοντή μνήμη πρέπει να έχω και εγώ;;

Πού είσαι ρε περσόνα....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, τους θυμάμαι όλους τους πούστηδες έναν έναν που κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια.

Από τις κουκουνάρες και δώθε, κι ας ήμουνα μικρός τότε.

Επισκέπτης
εσύ θα μου μάθεις εμένα ελληνικά;
χαλάρωσε. Αν δεν διαφωνείς τότε γιατί μπριζώνεσαι;
Μην χαρακτηρίζεις τον άλλο, δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων.
όποιος ξέρει καλά ελληνικά μόνο κάνει κουβέντα για τα πολιτικά; τότε μαύρο στο Γιωργάκη προφανώς.
Το αν είναι χειρότερος ή όχι δεν με αφορά. Δεν με ενδιαφέρει η ΣΥΓΚΡΙΣΗ, πόσες φορές θα το πω. Στη συγκεκριμένη θέση δεν θέλω τον καλύτερο από τους χειρότερους, θέλω έναν που θα είναι ικανός και άξιος να κυβερνήσει.
Η πολιτική του θητεία, το οικογενειακό του υπόβαθρο και η στελέσωση του κόμματος του οποίου και ηγείται (δεν μιλάω για τα ψηφοδέλτια, αλλά για όλο το ΠΑΣΟΚ) μου δείχνουν πως θα είναι το ίδιο ΠΑΣΟΚ που 6 χρόνια πριν έφαγε μαύρο και ο Ζωρζ έσκιζε τα ρούχα του πως θα κάνει κάθαρση στο κόμμα του. Για δε τον ίδιο...ούτε καν μέτριος κατά τη γνώμη μου.
εγω θα σου ελεγα να κανεις κριτικη για τον αρχηγο σου που εχει χασει τον ελεγχο και αφηνει στα καθαρα ψηφοδελτια τον κουμπαρο μπασιακο και τον κολητο του αγγελου κοντο!!!! και μετα απο μια τετραετια κρινεις και το γιωργο. η μηπως τοτε θα κρινεις τον κωστακη;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μαλιστα...επομένως φταίει ο λαός, φταίνε οι ξένοι, φταίει του σπιτονοικοκύρη η γκόμενα, φταίει ο σκύλος που γαύγισε, αρκεί να μη φταίνε ποτέ αυτοί που παίρνουνε τις αποφάσεις, αυτοί που μας κυβερνούνε απλά επικοινωνιακά, αυτοί που τα τρώνε, όλοι αυτοί που δεν είναι 300 αλλά πολλοί περισσότεροι...

βολικό, δεν λέω, ο δράκος που είναι;
Μην αρχίσουμε τώρα για τη χειραγώγηση του Χρηματιστηρίου - Παπαντωνίου κλπ και τα στελέχη χρηματιστηριακών εταιριών που παραπλανήθηκαν. Μεγάλα παιδιά ήταν, ας πρόσεχαν.

Είχαμε κι εμείς μερικά εκατομμύρια να σπρώξουμε στο αεροπλανάκι της Σοφοκλέους - μόνο που είχαμε περισσότερο νου απ' τους άλλους, sorry. :rolleyes:

Επισκέπτης
δεν θα βαρεθώ να το γράφω μέχρι να το εμπεδώσεις.

άμα είναι σκατιάς κάποιος τον μαυρίζω. Τέλος. Ικανοποιήθηκες; Δεν θα ψηφίσω ΝΔ.
Γιατί πρέπει αυτομάτως αυτό να σημαίνει πως θα ψηφίσω άλλον άχρηστο; και γιατί πρέπει αυτομάτως να σημαίνει πως θυμάμαι μόνο τα 6 χρόνια κακής διακυβέρνησης και όχι τα προηγούμενα 12 πριν από αυτά;; Επειδή εσύ έχεις κοντή μνήμη πρέπει να έχω και εγώ;;

Πού είσαι ρε περσόνα....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, τους θυμάμαι όλους τους πούστηδες έναν έναν που κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια.

Από τις κουκουνάρες και δώθε, κι ας ήμουνα μικρός τότε.
ψυχραιμια μοικανε μη παθαινεις οτι και στο κομα σου!!!!! και δεν με πειθεις στο τη θα κανεις. αλλωστε το να κριτικαρεις το σημιτη αλλα και εναν που δεν εχεις προλαβει να κυβερνησει ασχετα το τη θα κανει δειχνει ποσο εμπαθης εισαι αλλα φυσικα μονοπλευρα!!!! ψυχραιμια παντως ετσι ειναι η πολιτικη ροδα και γυριζει!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικα εισαι πολυ ασχετος και τσαμπα προσπαθω να σου πω για τον ασεπ.ηξερες απο τηνωρα που τελειωνεις και τα μορια σου και ετσι μπορουσες να ξερεις αν περνας η οχι!!!!!!! αλλα δεν μας λες αφου ειναι ετσι οπως τα λες γιατι τα αλλαξε η κυβερνη σου; μηπως δεν μπορουσε να βολεψει τα δικα της παιδια!!!! σταματα να λες ανοησιες γιατι εισαι ασχετος περι ασεπ ακομα και οι δεξιοι παραδεχοταν την αξιοπιστια του !!!!!!
ρε bode, κόφτο πια με το "κυβέρνησή σου"!
Δεν είμαι νεοδημοκράτης, το καταλαβαίνεις; Μάλλον όχι, περιορισμένο βεληνεκές η αντίληψή σου.
ΔΙΑΒΑΣΕ επιτέλους τι σου γράφει ο άλλος και μην πετάς μαλακίες.
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα.
Πώς έβγαινε η μοριοδότηση;
Πώς έβγαινε η επιτροπή αξιολόγησης;
Πώς έβγαιναν οι απαιτούμενες θέσεις;
Έχεις δώσει ΑΣΕΠ;

να απαντάς και να μη γράφεις τα δικά σου.
Δεν σου έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ πως η συνέντευξη ήταν αξιοκρατική ή πως επί ΝΔ έγινε αξιοκρατικός ο ΑΣΕΠ.
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ο ΑΣΕΠ ήταν είναι και ΘΑ είναι αναξιοκρατικός εκεί που συμφέρει ΠΑΝΤΑ και αξιοκρατικός εκεί που ΔΕΝ έχει σημασία.

Και για να στο κάνω ακόμα πιο λιανά. Εκεί που οι θέσεις ήταν ας πούμε 300, οι 260 μπαίνανε πάντα αξιοκρατικά και οι 40 με βύσμα γιατί δεν είχανε τα απαιτούμενα. ΚΑΝΕΙΣ δεν το έλεγχε.
Εκεί όμως που οι θέσεις ήταν 10, ήταν όλες ονοματισμένες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τέτοια που να βολεύουνε συγκεκριμένους.

Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά μου;
Το ίδιο γινότανε τότε, τό ίδιο και τώρα. Απλά η ΝΔ απλούστευσε τις διαδικασίες για να μην καθονται να ανλύουνε τι χρειάζεται για βυσματική πρόσληψη κάθε φορά. Έβαλαν τη συνέντευξη και έτσι το βίσμα έμπαινε άνετα χωρίς να χρειάζεται ΚΑΙ δικαιολογητικά.
και μην μου κολλάς καθόλου σε αυτό.
Αμα θέλεις έχω ΠΑΣΟΚΟ φίλο που ήταν μεσα στις επιτροπές για να σου τα πει χύμα....θύμα, έ θύμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ψυχραιμια μοικανε μη παθαινεις οτι και στο κομα σου!!!!! και δεν με πειθεις στο τη θα κανεις. αλλωστε το να κριτικαρεις το σημιτη αλλα και εναν που δεν εχεις προλαβει να κυβερνησει ασχετα το τη θα κανει δειχνει ποσο εμπαθης εισαι αλλα φυσικα μονοπλευρα!!!! ψυχραιμια παντως ετσι ειναι η πολιτικη ροδα και γυριζει!!!
έχεις δίκιο.
βρες μου ΕΝΑ ποστ μου που να λέω καλό λόγο για τον κωστάκη και θα σε προσκυνήσω όπως εσύ τον Γιωργάκη

Επισκέπτης
Τζαμπα χαραμιζεσαι ρε μοικαν με τα πουτανοπαιδα τα κομματοσκυλα :)
Γαμω τα κομματα σας ρε :2funny:

Επισκέπτης
έχεις δίκιο.
βρες μου ΕΝΑ ποστ μου που να λέω καλό λόγο για τον κωστάκη και θα σε προσκυνήσω όπως εσύ τον Γιωργάκη
βρες μου ενα ποστ σου που να κριτικαρεις συγκεκριμενα τον κωστακη οπως κανεις με το γιωργο τοσο αναλυτικα!!! επισης βρες μου ενα ποστ σου που λες γιαυτα που δεν εκανε η ΝΔ και οχι γενικα δεν κανει οπως με τοσο γλαφυρο τροπο αναλυεις στο τη δεν θα κανει ο γιωργος!!! ενα μονο!!!!! δεν ειναι ντροπη να λες οτι εισαι ΝΔ ασχημο ειναι να βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η μεγάλη αποτυχία του κωστάκη δεν είναι δυστυχώς η πολύ άσχημη κυβερνητική εικόνα τα τελευταία πεντέμισι χρόνια.
Αυτή είναι δεδομένη, τόσο από τις παλινωδίες όσο και από την συμβολή των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Η μεγάλη αποτυχία του κωστάκη είναι ότι δεν γάμισε ασάλιωτα το σύστημα που άφησε πίσω το πασοκ.
Η "ήπια προσαρμογή" δυστυχώς επέτρεψε στα πράσινα (και πολύχρωμα) λαμόγια να φύγουν σαν κύριοι και να το παίζουν σήμερα τιμητές των πάντων.
Καλά να πάθει.

Συμφωνώ απολύτως πλέον ότι στο χρηματιστήριο φταίνε οι μαλάκες που πίστεψαν στην κρατική εποπτεία και μπήκαν.
Ομοίως βέβαια στις πυρκαγιές (για παράδειγμα) φταίνε οι μαλάκες που έχτισαν δίπλα ή μέσα στο δάσος που κάηκαν...

ΥΓ. Σήμερα μου έστειλε σε e-mail μια φίλη πρόσκληση για συγκέντρωση του κωστάκη αύριο. Φίλη, όχι κάποιο γραφείο δικό του ή του κόμματος.
Πριν 2 ή 5 χρόνια θα ξόδευα τα λεφτά και τον χρόνο για να κάνω το ταξίδι να τον δω. Πλέον δεν νομίζω.

ΥΓ2. Το thread αυτό έχει τον τίτλο "θλιβερός Γιωργάκης" και απευθύνεται σε άτομα εμπαθή και χρηματοδοτούμενα από την ΝΔ για να του τα χώνουν.
Ιστορίες του στυλ "είναι/δεν είναι θλιβερός, αλλά είναι και ο κωστάκης" ή "γράψε κάτι ρε μπάρμπα και για τον κωστάκη" τα είπαμε μια δυο τρεις και άρχισαν να κουράζουν.
Απ' ότι ξέρω, υπάρχει σχετικό thread, οπότε οι πασόκοι (κρυφοί και φανεροί) μπορούν να ζωγραφίσουν με την ησυχία τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
lastmoican θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα?

αυτες οι συμβασεις που θα γινονται αργοτερα αοριστου χρονου

δεν θα υπαρχουν επι πασοκ?

εσυ τι πιστευεις? ξεκαθαρα.
σόρρυ, αλλά έχουμε και τα γκομενικά τηλ.
νόμιζα πως ήμουνα σαφής.
Για μένα δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.
και το χειρότερο είναι πως αντί να βγει ένας τύπος που να ζητήσει εξουσία από τα υπόλοιπα κόμματα, χτυπιούνται μεταξύ τους για το ποιος θα είναι 3ο κόμμα.

Και για να τελειώνει το θέμα.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να πολώνουνε τους οπαδούς τους αλλά το παιχνίδι το παίζουνε οι δυο τους. Κανείς τους δεν θέλει να μπει τρίτος στο παιχνίδι και για αυτό και στηρίζονται.
Δεν είναι τυχαίο που όταν ρωτούσανε τους νεοδημοκράτες βολευτές (χωρίς υ) για το τι "βλέπουνε για κόμμα Σημίτη ή για Κόμμα Βενιζέλου, ΟΛΟΙ απαντούσανε πως δεν είναι καλό για τον τόπο να αποδυναμωθεί το ΠΑΣΟΚ.
Σου λέει, άμα ξεπηδήσει καμιά 3η δύναμη, μήπως χάσουμε το μέλι; καλά είμαστε οι δυο μας να τα τρώμε μεταξύ μας...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σόρρυ, αλλά έχουμε και τα γκομενικά τηλ.
νόμιζα πως ήμουνα σαφής.
Για μένα δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.
και το χειρότερο είναι πως αντί να βγει ένας τύπος που να ζητήσει εξουσία από τα υπόλοιπα κόμματα, χτυπιούνται μεταξύ τους για το ποιος θα είναι 3ο κόμμα.

Και για να τελειώνει το θέμα.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να πολώνουνε τους οπαδούς τους αλλά το παιχνίδι το παίζουνε οι δυο τους. Κανείς τους δεν θέλει να μπει τρίτος στο παιχνίδι και για αυτό και στηρίζονται.
Δεν είναι τυχαίο που όταν ρωτούσανε τους νεοδημοκράτες βολευτές (χωρίς υ) για το τι "βλέπουνε για κόμμα Σημίτη ή για Κόμμα Βενιζέλου, ΟΛΟΙ απαντούσανε πως δεν είναι καλό για τον τόπο να αποδυναμωθεί το ΠΑΣΟΚ.
Σου λέει, άμα ξεπηδήσει καμιά 3η δύναμη, μήπως χάσουμε το μέλι; καλά είμαστε οι δυο μας να τα τρώμε μεταξύ μας...

μα δεν σε ρωτησα ποιος θα κερδισει.δεν με νοιαζει αυτο.

αλλο σε ρωτησα. για τις συμβασεις που γινονται αοριστου χρονου.αν θα γινονται και επι πασοκ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω θα σου ελεγα να κανεις κριτικη για τον αρχηγο σου που εχει χασει τον ελεγχο και αφηνει στα καθαρα ψηφοδελτια τον κουμπαρο μπασιακο και τον κολητο του αγγελου κοντο!!!! και μετα απο μια τετραετια κρινεις και το γιωργο. η μηπως τοτε θα κρινεις τον κωστακη;
δεν είναι αρχηγός μου
δεν είμαι κομματικοποιημένος.
μην κοιτάς τα μούτρα σου στον καθρέφτη όταν μιλάς.
Τελος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην αρχίσουμε τώρα για τη χειραγώγηση του Χρηματιστηρίου - Παπαντωνίου κλπ και τα στελέχη χρηματιστηριακών εταιριών που παραπλανήθηκαν. Μεγάλα παιδιά ήταν, ας πρόσεχαν.

Είχαμε κι εμείς μερικά εκατομμύρια να σπρώξουμε στο αεροπλανάκι της Σοφοκλέους - μόνο που είχαμε περισσότερο νου απ' τους άλλους, sorry. :rolleyes:
άσχετο.
εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ο έλληνας (με μικρό) είναι μαϊμού. Κάνει ό,τι κάνει και ο άλλος δια μιμιτισμού. Έκανε σουβλατζίδικο ένας και έβγαλε λεφτα; Καλή ιδέα, την κάνουνε άλλοι 50 και πάει στο διάολο η επιχείρηση για όλους. παίρνει ένας μερσεντές; Ε, παίρνουνε όλοι ασχέτως αν έχουνε χρήμα να την κινήσουνε...
Αυτό δεν αφαιρεί την ευθύνη αυτών που πρέπει να λένε σωστά τα πράγματα και να καθοδηγούνε σωστά τον κόσμο.
Ούτε την ευθύνη αυτών που έπαιξαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο.
Μαλάκες στην Ελλάδα που δεν σκέφτονται θα ευδοκημούνε πάντα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις δίκιο...ξέχασα να πω πως θα μας σώσει ο ηλίθιος...

επειδή ξέρεις ελληνικά, να σου πω πως παπαγαλάκι είναι αυτός που λέει ό,τι του λένε, όχι αυτός που λέει τη γνώμη του.
Δεν θα σου αλλάξω την ψήφο σου, αλλά δεν θα με πείσεις εσύ με επιχειρήματα του στυλ "ο προηγούμενος ήταν χειρότερος" πως ο Ζωρζ αποτελεί λύση. Από τον Κωστάκη οποιοσδήποτε μπορεί να είναι καλύτερος. Καλός για την Ελλάδα ποιος θα είναι;

Εγώ μπριζώνομαι βρε βλάκα ή εσύ και κάτι άλλα παπαγαλάκια που μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα ότι έτσι και εκλεγεί ο Γιωργάκης θα έρθει η συντέλεια του κόσμου;

Γελοίος και γραφικός έχεις καταντήσει με τα ασυνάρτητα φληναφήματα που γράφεις. Τουλάχιστον οι γέροι του Μάπετ Σόου είχαν πλάκα. Εσύ μόνο οίκτο προκαλείς με το παραλήρημα σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οποιος δεν ειναι κρατικοδιαιτος δεν τον νοιαζει αν χρεωκοπησει το κρατος?
Ναι αν μενεις σε αλλη χωρα. Ρε φιλε σκεφτεσαι πριν γραψεις η λειτουργεις ενστικτωδως?

E σήκω φύγε από τη χώρα? Τόσο δύσκολο είναι? Θέλω να μου εξηγήσεις όμως με ποιο τρόπο επηρεάζεται κάποιος μη κρατικοδίαιτος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα δεν σε ρωτησα ποιος θα κερδισει.δεν με νοιαζει αυτο.

αλλο σε ρωτησα. για τις συμβασεις που γινονται αοριστου χρονου.αν θα γινονται και επι πασοκ
υποτίθεται (sic) πως και τώρα έχουνε σταματήσει.
Δηλαδή έγινε νόμος για τους τελευταίους συμβασιούχους για να σταματήσει αυτό πια και δεν γίνονται ξανά "υποτίθεται" άλλες τέτοιου είδους προσλήψεις.

Αλλά εξόσον γνωρίζω, η τακτική εξακολουθεί να είναι πάγια για Δήμους και νομαρχίες ειδικά, άλλοτε βισματικά και άλλοτε γιατί δεν καλύπτονται οι θέσεις οπότε πρέπει να γίνει υποχρεωτικά.
Υπάρχουνε δηλαδή θέσεις όπως του οδοκαθαριστή που αν δεν γίνουνε έτσι, δεν θα δούμε να καθαρίζεται ο δρόμος μας ούτε σε 6 μήνες.
Και υπάρχουνε και θέσεις στα γραφεία μέσα που υπάρχουνε υπεράριθμοι συμβασιούχοι που παίρνουνε περισσότερα χρήματα από όσα παίρνει ένας μόνιμος και προσδοκούν σε σύμβαση αορίστου.

Για να προσδοκούν, ακόμα γίνεται και θα γίνεται και στο μέλλον. Ψήφοι είναι αυτοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην παίρνεις όρκο. Σε πιστέψαμε.
το είπα και προηγουμένως
βρες μου ΕΝΑ ποστ που έχω γράψει υπέρ του Κωστάκη.
επειδή βρίζω το Γιωργάκη σημαίνει πως είμαι ΝΔ;;;

χαχαχα, άμα βρίζω τον ΟΣΦΠ, είμαι ΠΑΟ; Δεν μπορεί να είμαι ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ή Άρης; Τι διάολο σανό τρώτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom