τελικα εισαι πολυ ασχετος και τσαμπα προσπαθω να σου πω για τον ασεπ.ηξερες απο τηνωρα που τελειωνεις και τα μορια σου και ετσι μπορουσες να ξερεις αν περνας η οχι!!!!!!! αλλα δεν μας λες αφου ειναι ετσι οπως τα λες γιατι τα αλλαξε η κυβερνη σου; μηπως δεν μπορουσε να βολεψει τα δικα της παιδια!!!! σταματα να λες ανοησιες γιατι εισαι ασχετος περι ασεπ ακομα και οι δεξιοι παραδεχοταν την αξιοπιστια του !!!!!!
ρε bode, κόφτο πια με το "κυβέρνησή σου"!
Δεν είμαι νεοδημοκράτης, το καταλαβαίνεις; Μάλλον όχι, περιορισμένο βεληνεκές η αντίληψή σου.
ΔΙΑΒΑΣΕ επιτέλους τι σου γράφει ο άλλος και μην πετάς μαλακίες.
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα.
Πώς έβγαινε η μοριοδότηση;
Πώς έβγαινε η επιτροπή αξιολόγησης;
Πώς έβγαιναν οι απαιτούμενες θέσεις;
Έχεις δώσει ΑΣΕΠ;
να απαντάς και να μη γράφεις τα δικά σου.
Δεν σου έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ πως η συνέντευξη ήταν αξιοκρατική ή πως επί ΝΔ έγινε αξιοκρατικός ο ΑΣΕΠ.
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ο ΑΣΕΠ ήταν είναι και ΘΑ είναι αναξιοκρατικός εκεί που συμφέρει ΠΑΝΤΑ και αξιοκρατικός εκεί που ΔΕΝ έχει σημασία.
Και για να στο κάνω ακόμα πιο λιανά. Εκεί που οι θέσεις ήταν ας πούμε 300, οι 260 μπαίνανε πάντα αξιοκρατικά και οι 40 με βύσμα γιατί δεν είχανε τα απαιτούμενα. ΚΑΝΕΙΣ δεν το έλεγχε.
Εκεί όμως που οι θέσεις ήταν 10, ήταν όλες ονοματισμένες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τέτοια που να βολεύουνε συγκεκριμένους.
Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά μου;
Το ίδιο γινότανε τότε, τό ίδιο και τώρα. Απλά η ΝΔ απλούστευσε τις διαδικασίες για να μην καθονται να ανλύουνε τι χρειάζεται για βυσματική πρόσληψη κάθε φορά. Έβαλαν τη συνέντευξη και έτσι το βίσμα έμπαινε άνετα χωρίς να χρειάζεται ΚΑΙ δικαιολογητικά.
και μην μου κολλάς καθόλου σε αυτό.
Αμα θέλεις έχω ΠΑΣΟΚΟ φίλο που ήταν μεσα στις επιτροπές για να σου τα πει χύμα....θύμα, έ θύμα