Απλώς σπάω πλάκα με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που υποστηρίζετε για πρωθυπουργό...Είστε θλιβεροί.
ναι
Από την άλλη, μέχρι τώρα σπάγαμε πλακα με τον καραγκιόζη που παρίστανε τον πρωθυπουργό για 5 χρονια
σπάσε πλακα αλλα μη βρίζεις όσους απλά διαφωνούν μαζί σου
Απλώς σπάω πλάκα με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που υποστηρίζετε για πρωθυπουργό...Είστε θλιβεροί.
ναι
Από την άλλη, μέχρι τώρα σπάγαμε πλακα με τον καραγκιόζη που παρίστανε τον πρωθυπουργό για 5 χρονια
σπάσε πλακα αλλα μη βρίζεις όσους απλά διαφωνούν μαζί σου
Δες και λίγο τα προηγούμενα posts. Και θα δεις ότι άλλοι έβρισαν πρώτοι. Αν έσπαγες πλάκα με τον καραγκιόζη δε θα υποστήριζες έναν άλλο και μάλιστα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. Αυτό δείχνει τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είσαι ο ΙΔΙΟΣ.
Κατάλαβα
Έπεσε σφαλιάρα στη δουλειά σήμερα
τι να κάνουμε, ας προσεχες
Πάρε πούλο τώρα καραγκιόζη
Έχω άδεια. ΠΡΑΣΙΝΕ ΒΛΑΞ.
άδεια παραμονής εννοείς?
Έτσι εξηγούνται όλα
Στο μεταξύ η μαμά μάγκυ δήλωσε ότι όνειρο της είναι να δει την εγγονή της (την κόρη του gap) υπουργό εξωτερικών.
Μάλιστα...
Θράκη δεν έχω πάει...
Προλαβαίνω ή θα τρέχω για βίζα;
Εδω κάτω έχεις έρθεί??Φλώρινα έχω πάει...
Από νησιά ανατολικού αιγαίου και δωδεκάνησα έχω πάει μυτιλήνη και ρόδο...
Θράκη δεν έχω πάει...
Προλαβαίνω ή θα τρέχω για βίζα;
Αφου θα δει τον λοβοτομημενο πρωθυπουργο,δεν αποκλειω τιποτα σε αυτο το ατσατσο μπουρδελο....Στο μεταξύ η μαμά μάγκυ δήλωσε ότι όνειρο της είναι να δει την εγγονή της (την κόρη του gap) υπουργό εξωτερικών.
Μάλιστα...
Mιλαει και δια της σιωπης του,κατα δηλωση του...αλήθεια ο Βενιζέλος(ή μήπως Τουρκογλου), που είναι?
Εδω κάτω έχεις έρθεί??
Γύρω στο 2012 θα θέλεις πάντως διαβατήριο, μην σας βάζουμε τώρα να τρέχετε για βίζες
Ευτυχώς που είναι ακόμα μικρή
είπαμε να ταίζουνε κουτόχορτο οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομάδων τους οπαδούς...μου λες και τα νούμερα του τζόκερ, 8μυρια δίνει αύριο...