Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
μάστορα κανε μια χαλάουα

θα πάθεις κάνα έμφραγμα

Γιατί αυτό το μένος ρε παιδί μου...

Είσαι ψηφοφόρος του γαλάζιου χώρου?

Εσύ τι είσαι? Δικηγόρος του ΜΑΛΑΚΑ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είσαι συνεχεια σε πίεση η απλά σε έχει πειράξει το ότι η ΝΔ θα πάρει πούλο?
ετσι θα γινει οντως , το Πασοκ θα βγει ...
αλλα οχι για πολυ , η πτωση του θα ειναι πολυ επωδεινη ,επειδη πολυ απλα το σχεδιο για την οινομομικη κριση μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.Οταν λοιπον τα τσεπωσουν οι μεγαλοκαναλαρχες που ανεβασαν τον ηλιθιο πανω (γιατι υπαρχουν και ορια απο την Ε.Ε.) ,θα τον αδειασουν τοσο ασχημα που δεν ξερω ποσα χρονια θα κανει να ξανα ανεβει πανω το πασοκ.
Προβλεπω να αντεχει πανω γυρω στους 6μηνες

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πως το κόβεις αντέχουμε ή όχι? Τσίμα τσίμα είναι πάντως η κατάσταση ε ?  :2funny:
Στην τζίλια είμαστε - στάνταρ. Θ' αντέξουμε πιστεύω μέχρι το πάρτυ του εξαποδώ πάντως. :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα απ΄ την πλάκα, αν αναλάβει η Λούκα Κατσέλη - ούτε ψύλλος στον κόρφο της. :helpplea:

Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά απ' τα λίγα που έχω καταλάβει - το έλλειμμα και το χρέος έχουν καταντήσει σαν το δημογραφικό. Συνεχώς χειροτερεύουν. :headbang:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
αλλα οχι για πολυ , η πτωση του θα ειναι πολυ επωδεινη ,επειδη πολυ απλα το σχεδιο για την οινομομικη κριση μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.Οταν λοιπον τα τσεπωσουν οι μεγαλοκαναλαρχες που ανεβασαν τον ηλιθιο πανω (γιατι υπαρχουν και ορια απο την Ε.Ε.) ,θα τον αδειασουν τοσο ασχημα που δεν ξερω ποσα χρονια θα κανει να ξανα ανεβει πανω το πασοκ.
μου λες και τα νούμερα του τζόκερ, 8μυρια δίνει αύριο...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αλλα οχι για πολυ , η πτωση του θα ειναι πολυ επωδεινη ,επειδη πολυ απλα το σχεδιο για την οινομομικη κριση μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.

δε σχολιάζω την ορθογραφία σου, προτιμώ τα επί τις ουσίας

Εμενα αυτό που λες μου ακούγεται πιο πολύ σαν ευσεβής πόθος κάποιου που χάνει αλλα δε θέλει να χάσει. και έτσι τσούζει πιο πολύ.

Και μέσα στον πόνο του βγάζει διαφορα σενάρια, τη μια με τον πρόεδρο, την άλλη με το σχέδιο για την οικονομία.

Το θέμα είναι ένα. Ότι η ΝΔ είχε την εξουσία για πάνω από 5 χρονια και δεν έκανε τίποτα. Είχε την εξουσία αλλα ποτε δεν κυβέρνησε.

Ο αλογοσκούφης δήλωνε 12 μήνες πριν ότι η ελληνική οικονομία είναι "θωρακισμένη" απέναντι στην κρίση.

Ο καραμανλής δε μπορεί να κυβερνήσει και το απέδειξε 5 χρονια τώρα

Κάθε σχέδιο που πούλαγε, ήταν μια αποτυχία στην υλοποίηση του.

Καλές οι σκέψεις σου αλλα μονο για συνέδριο ΌΝΝΕΔ

Οταν λοιπον τα τσεπωσουν οι μεγαλοκαναλαρχες που ανεβασαν τον ηλιθιο πανω (γιατι υπαρχουν και ορια απο την Ε.Ε.) ,θα τον αδειασουν τοσο ασχημα που δεν ξερω ποσα χρονια θα κανει να ξανα ανεβει πανω το πασοκ.

δες πιο πάνω

Αυτά που λες είναι αστεία

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Συναγωνηστες για την τα προβληματα του τοπου ευθυνονται η ΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του ΠΑΣΟΚ και τις ΝΔ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,μεριδιο ευθυνης ΙΣΟ με αυτους εχει και ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,που τελικα βλεπωντας τα πολιτικα δρομενα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ,λυπαμαι πραγματικα που βλεπω και ακουω ανθρωπους να πιστευουν σε ιδεολογιες που απο πισω τους κρυβονται κοινοι ανθρωποι οι οποιοι εχουν των δικο τους σκοπο και οχι να εξυπηρετησουν το συνολο,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ την ιστορια της ανθρωποτητας αυτα αποδεικνειονται,Η ζωη μας και η ζωες ολων θα μπορουσαν να ειναι πολυ διαφορετικες και ολα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα σε αυτην την ΣΠΑΝΙΑ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,φιλικα σε ολους τους συνγωνηστες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καταρχην εδω θα ειμαστε και θα βλεπουμε πως θα εκτυλισσεται το σεναριο,για την ωρα κρατηστε το σαν προβλεψη στα πλαισια ιλαροτητας.

και για να απαντησω στον φωστηρα που κριτικαρει την ορθογραφια μου , οντως:

ἐπώδυνος < ἐπί + ὀδύνη , αλλα εγω κατα καποιο τροπο συνειδητα η εστω ασυνειδητα ειχα στο μυαλο μου τη δεινή θεση που βρισκεται η πρασινη παραταξη και ετσι δικαιολογειται το φαινομενικο λαθος μου...

και προτρεπω λοιπον ,αντι να προβαινει σε φαιδροτητες , να αναλογιστει οτι η υλοποιηση του εν λογω σχεδιου αυξανει το χρεος στο 10% ΑΕΠ (+2%) και οτι η πρασινη αναπτυξη,ως προτεινομενο μετρο για την αυξηση της επιχειρηματικοτητας ειναι αστεια.

Εκτος αν εχει καποιος γνωσεις δημοτικου για να μην αντιλαμβανεται το μαθηματικο ατοπο του πασοκικου σχεδιου ,οποτε ματαιοπονω

αλλα αν η κυρια Λουκα Κατσελη ,τελικα παρει το νομπελ Οικονομιας -τοτε παιδια συμπαθατε με , :2funny:

Επισκέπτης
Καταρχην εδω θα ειμαστε και θα βλεπουμε πως θα εκτυλισσεται το σεναριο,για την ωρα κρατηστε το σαν προβλεψη στα πλαισια ιλαροτητας.

και για να απαντησω στον φωστηρα που κριτικαρει την ορθογραφια μου , οντως:

ἐπώδυνος < ἐπί + ὀδύνη , αλλα εγω κατα καποιο τροπο συνειδητα η εστω ασυνειδητα ειχα στο μυαλο μου τη δεινή θεση που βρισκεται η πρασινη παραταξη και ετσι δικαιολογειται το φαινομενικο λαθος μου...

και προτρεπω λοιπον ,αντι να προβαινει σε φαιδροτητες , να αναλογιστει οτι η υλοποιηση του εν λογω σχεδιου αυξανει το χρεος στο 10% ΑΕΠ (+2%) και οτι η πρασινη αναπτυξη,ως προτεινομενο μετρο για την αυξηση της επιχειρηματικοτητας ειναι αστεια.

Εκτος αν εχει καποιος γνωσεις δημοτικου για να μην αντιλαμβανεται το μαθηματικο ατοπο του πασοκικου σχεδιου ,οποτε ματαιοπονω

αλλα αν η κυρια Λουκα Κατσελη ,τελικα παρει το νομπελ Οικονομιας -τοτε παιδια συμπαθατε με , :2funny:
στην καραπουτσακλαρα μου σε γραφω & εσενα & το πασοκ & την νδ & τα λοιπα πολιτικα λαμογια..
δεν ασχολουμαι με παπαριες..
ψηφιστε οποιον πουστη θελετε..
οσο ποιο πολυ σας ξεφτιλιζουν,τοσο περισσοτερο θα γελαω με την καταντια σας..
συνεχισε το κυρηγμα,σε ξανασυνδεω με το καυλι μου..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΠΩ πω τι εγραψε ο Ανθρωπας ρε ?????????? με τοσους οικονομολογους το σιτε παει για Κυβερνηση .

Συνημμένα

• papas.jpg
    papas.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 19
  • karasony.jpg
    karasony.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 17

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στο μεταξύ η μαμά μάγκυ δήλωσε ότι όνειρο της είναι να δει την εγγονή της (την κόρη του gap) υπουργό εξωτερικών.
Μάλιστα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Στο μεταξύ η μαμά μάγκυ δήλωσε ότι όνειρο της είναι να δει την εγγονή της (την κόρη του gap) υπουργό εξωτερικών.
Μάλιστα...

όχι ρε πούστη

Aρχισαν από τώρα τις μαλακίες?

Κληρονομιά το έχει το υπουργείο? Σαν την πρώην δήμαρχο?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
είσαι συνεχεια σε πίεση η απλά σε έχει πειράξει το ότι η ΝΔ θα πάρει πούλο?

Απλώς σπάω πλάκα με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που υποστηρίζετε για πρωθυπουργό...Είστε θλιβεροί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom