Νέα

Γιωργάκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 742K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

  • Ναι

    Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

    Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

    Ψήφοι: 177 39,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Πάντως δεν καταλαβαίνω τι θέλουν οι γυναίκες από την πολιτική. Έχετε ακούσει καμία να μιλάει; Γι αυτό πηγαίνουν στην τουαλέτα;
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως δεν καταλαβαίνω τι θέλουν οι γυναίκες από την πολιτική. Έχετε ακούσει καμία να μιλάει; Γι αυτό πηγαίνουν στην τουαλέτα;

Όντως οι γυναίκες δεν έχουν θέση στη βουλή

Μονο μια έχω ακούσει να μιλάει και μιλάει για 10

Και λέει και μαλακίες

Παπακώστα

Η θέση της γυναικας είναι σπίτι με τα παιδιά

Τέλος
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
O Giorgos Παπανδρέου , έχει ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ συνταγματικό κώλυμα για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Η Ιστορία ξεκινάει από το 1975 , λίγο μετά από την αποκλιθήσα «μεταπολίτευση» (αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, αφού η Ιστορία μας έχει όλο εμβόλιμες δικτατορίες)
Τέλος πάντων…
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΤΟΤΕ, συνέταξε (μέσω Τσάτσου) το νέο Σύνταγμα της Ελλάδος. Αυτό που ισχύει και σήμερα με κάποιες συνταγματικές τροποποιήσεις σε μερικά θέματα που έχει αναθεωρηθεί. Κι αυτό ΤΟΤΕ δεν ήταν νέο , αλλά ήταν σχεδόν αντιγραφή του προηγουμένου Συντάγματος του 1952…….
Υπάρχει μια διάταξη μέσα στο Σύνταγμα (που δεν υπήρχε το 1952) που λέει (το νόημα μεταφέρω)
«Πρωθυπουργός γίνεται, όποιος έχει Ελληνική καταγωγή και από τους δύο γονείς του ΕΙΤΕ ΕΚ ΠΑΤΡΟΣ !
Με αυτό το «είτε εκ πατρός» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ο οποίος ΔΕΝ είχε Ελληνική καταγωγή εκ μητρός, μιας και αυτή ήταν η ΣΟΦΙΑ ΜΙΝΕΪΚΟ , μια Βουλγαροεβραία της οποίας ο πατέρας έφτιαξε τα οχυρωματικά έργα στο ΜΠΙΖΑΝΙ πάνω στα οποία έσπασε τα μούτρα του ο Ελληνικός στρατός (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ) με αποτέλεσμα να νικήσει μεν (Πύρρειος νίκη) αλλά να μην μπορέσει να προελάσει μέχρι την βόρειο Ήπειρο που τώρα θα ήταν δική μας και δεν θα είχαμε τα περί Τσαμουριών κτλ.
Έχοντας πάρει γραμμή από τους Αμερικανούς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την διάδοχο κατάσταση «της αλλαγής φρουράς του ΝΑΤΟ» (Ε! ρε τι γέλιο θα έριχναν οι Αμερικάνοι όταν άκουγαν τον Ανδρέα να τα λέει αυτά!) έβαλε μέσα στο Σύνταγμα αυτό το «είτε εκ πατρός» για να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός ο ΑΝΔΡΕΑΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!!
Υπενθυμίζω , ότι ο Ανδρέας διεπνέετο από μίαν βαθυτάτην ρητορικής ενάντια στους Αμερικανούς (δεδομένης και της προσφάτου προδοσίας του Κυπριακού ) και συσπείρωσε πολλούς νέους –τότε- στο ΠΑΣΟΚ μηδέ εξαιρουμένου και του υποφαινομένου!
Να σας εξομολογηθώ, ότι όσοι ΕΝΗΛΙΚΕΣ με ΜΕΓΙΣΤΕΣ θέσεις μου υπεδείκνυαν ότι ο Ανδρέας είναι άνθρωπος των Αμερικανών και όλα όσα λέει είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , τους αντιμετώπιζα ειρωνικά και με ένα αίσθημα λύπης! Τόσο πολύ είχα χάψει το Αντιαμερικανικό παραμύθι του Ανδρέα! (ήμουν από 16-20 χρονών που μάσησα τότε το κουτόχορτο του Ανδρέα ων ανιστόρητος στην πρόσφατη Ιστορία , αλλά και άπειρος νεαρός) Και οι άλλοι το ήξεραν , αλλά έμειναν στο ΠΑΣΟΚ λόγω του δελέατος της εξουσίας είτε της προσδοκίας του ρουσφετιού , είτε λόγω αγνοίας (υπάρχουν και τοιούτοι ανόητοι και σήμερα)
Τώρα:
Δύο μήνες πριν τις εκλογές με τις ευλογίες των Αμερικανών αλλάζουμε αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ ( αυτό υπό ευρείαν έννοια , καθώς θα πρέπει κι ο απερχόμενος να μην παραιτηθεί. Θα γίνει κάτι σαν «διαρχία») Γι αυτό έφυγε και ο Λαλιώτης , μιας και δεν χωρούσε στα Αμερικανικά σχέδια. Χαρακτηριστική είναι η δημοσιογραφική ανάλυση του Γιώργου Καρατζαφέρη , ο οποίος στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ είχε πει επιστρέφων από ταξίδι στην Αμερική ότι «Εκεί μόνο το όνομα Γιώργος Παπανδρέου ακούω. Κανείς δεν λέει το όνομα Σημίτης. Ισχυρίζονται ότι θα πάμε στις εκλογές με το δίδυμο «Καραμανλής –Παπανδρέου» Το είχε πει αυτό και τον παρελθόντα Σεπτέμβριο…Γι αυτό άλλωστε μπήκε και στην σαλαμούρα ο Λαλιώτης , αφού ΔΕΝ κολλούσε πουθενά σε όλα αυτά τα σενάρια και έβαλαν ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ως Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ (Σας διαβεβαιώ ότι παρ΄ότι ΔΕΝ «αδελφίζει» είναι …ολίγον! Όσο πατά η γάτα……) Είναι δηλ. ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ…….Ο νοών νοείτο ! Και οι δύο μονομάχοι εκβιάσιμοι είναι……
Για το κώλυμα τώρα που θα έχει για πρωθυπουργός ο Giorgos:
Είναι κατά 75% ΞΕΝΟΣ!
Γιατί όμως;
ΙΔΟΥ:
Το Σύνταγμα, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ , λέει το «είτε εκ πατρός» (δεν έχω το πρωτότυπο μπροστά μου , αλλά έτσι λέει) Γιατί όμως το σύνταγμα είναι ….αντισυνταγματικό;;; Αυτοαναιρείται και αυτοαντιφάσκει; ΌΧΙ! Ποτέ ένα σύνταγμα δεν αντιφάσκει , καθώς υπάρχουν ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ
Οι Νομικοί τα ξέρουν πολύ καλά αυτά. Υπάρχουν ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ και ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΥΡΟΥΣ . Υπάρχουν οι αναθεωρούμενες και ΟΙ ΜΗ αναθεωρούμενες! Υπάρχουν διασταλτικές και συσταλτικές ερμηνείες , υπάρχουν αναλογικές ερμηνείες, ιστορικές και κατά συνήθη πρακτική ερμηνείες! ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
Λοιπόν:
Και ένας πρωτοετής της Νομικής θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι η διατύπωση που ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , προσκρούει σε ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ διάταξη περί ΙΣΟΤΗΤΟΣ!!!!!!
Δεν είχε προσβάλλει αυτό το άρθρο ΟΥΔΕΙΣ , διότι δεν είχε ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΝΟΜΟ ΟΥΔΕΙΣ «ΗΜΙΕΛΛΗΝ» να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα!
Ο Γιωργάκης ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!
Η Αμερικανίδα μητέρα του Μάργκαρετ δεν έχει την Ελληνική ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
Ο Πατέρας του , κατά το ήμισυ ήταν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ καταγωγής ( από το σόϊ του Μινέϊκο που οχύρωσε τον Πασά στα Γιάννενα)
Ο Giorgos βγαίνει 75 % Αλλοδαπός και 25 % Έλληνας, άρα δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός . Αν γίνει προσφυγή για το άρθρο του Συντάγματος, το πολύ –πολύ να πει το Συνταγματικό δικαστήριο ότι ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ να εξαιρείται και η ΜΗΤΕΡΑ , όπως είναι το συνταγματικώς ορθόν!
Άρα πάμε πάλι στο ΚΩΛΥΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
!
Το ότι οι έχοντες Αμερικανική υπηκοότητα μπορούν ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ να ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ δεν μπορεί να ισχύει για συνταγματικά ΘΕΜΑΤΑ, καθώς οι νόμοι είναι παράγωγα του Συντάγματος και δεν μπορούν να ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ!
Η ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ του συντάγματος ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ λέει ότι ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ υπάρχει αυτό το κώλυμα και γι αυτό δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ λ.χ, ο …..Σβατζενέκερ! Και δικοί μας Έλληνες είχαν τέτοιο πρόβλημα (Ο Πώλ Τσόγκας μου φαίνεται .Ο Δουκάκης ΔΕΝ είχε γιατί ήταν τρίτης γενιάς είχε γεννηθεί ΕΚΕΙ κτλ. )
Αυτά «με αναλογική ερμηνεία» ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Το θέμα είναι ότι ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ( Όλο καθαρεύουσα μου βγαίνει σήμερα!…...χεχεχε!)
Ελπίζω, ο νομικός κόσμος να λάβει σοβαρά την ανάλυσή μου και να έχει το όπλο αυτό στην φαρέτρα του δια πάσαν χρήσιν!
Υπενθυμίζω, ότι το γομάρι ο Εβραιοβενιζελ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ και ψάχνει να βρει τρόπο να βάλλει τρικλοποδιά στον αλλοδαπό που προαλοίφεται για ……πρωθυπουργός!
Τέτοιο κώλυμα δεν έχει λ.χ. ο Κωνσταντίνος καθότι είναι μητρός τε και πατρός Έλλην! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Και με συνταγματική ερμηνεία! Ας μην ξεχνάμε ότι ο «κυρίαρχος» λαός έδιωξε την δυναστεία , διότι ήταν «ξένοι» ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΕΝΟ;;;;;;
Χαχαχαχαχα!!!!!!!
Θα γελάσουμε πολύ μέχρι τις εκλογές, διότι μετά την αποκλειστική αυτή είδηση , ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΜΕΓΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!
Το σκεπτικό είναι δικό μου και αποδέχομαι τις όποιοες πολιτικές παρενέργειες δημιουργήσει στον πολιτικό βίον τους προσεχείς μήνες…..
Καλή Χρονιά!
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
το ίδιο θέμα έχει προκύψει με obama

Βίοι μεγάλων ανδρών
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
το ίδιο θέμα έχει προκύψει με obama
Βίοι μεγάλων ανδρών
:2funny: :2funny:

  ο κλιντον εδειξε ποια ειναι η θέση της γυναικας στην πολιτικη  :2funny: :2funny:


  οσο για την θητεια του Γιωργου πήγε πριν τοι 1989 και μετα το 1985  γεννηθηκε το 1952 αρα πήγε στα 33  εχω την εντυπωση οτι εκανε μειωμενη λογω παιδιων ή/και λογω και αλλης υπηκοοτητας

το παιδι του λαου κοιτα σε ποιο σχολειο ετρωγε τις φαπες με τον Ζουζουλια(??)(δεν θυμαμαι το ονομα του το ειχε αποσπασμα η ελληνοφρενεια)


(Κολλεγιο Αθηνων)
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
το ίδιο θέμα έχει προκύψει με obama

Βίοι μεγάλων ανδρών

Ελπίζω αυτό να το λες για αστείο!

Γιατί να συμφωνήσω πως κι ο "ηλιοκαμμένος" (που είχε πει ο Σίλβιο) είναι προϊόν των Media και κυρίως των εχόντων τον έλεγχο των πληροφοριών του διαδυκτίου και φυσικά επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, αντικρουόμενα προς αυτά που εξηπηρετούσε ο προκάτοχός του, αλλά η επιλογή τους ήταν σωστή διότι ο άνθρωπος έχει πέντε δράμια μυαλό.

Ο δικός μας δεν παλεύεται με τίποτα ο καημένος!  
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

  ο κλιντον εδειξε ποια ειναι η θέση της γυναικας στην πολιτικη   :2funny: :2funny:


   οσο για την θητεια του Γιωργου πήγε πριν τοι 1989 και μετα το 1985  γεννηθηκε το 1952 αρα πήγε στα 33  εχω την εντυπωση οτι εκανε μειωμενη λογω παιδιων ή/και λογω και αλλης υπηκοοτητας

το παιδι του λαου κοιτα σε ποιο σχολειο ετρωγε τις φαπες με τον Ζουζουλια(??)(δεν θυμαμαι το ονομα του το ειχε αποσπασμα η ελληνοφρενεια)


(Κολλεγιο Αθηνων)

ρε παιδια αυτος εχει τελειωσει κοινωνιολογια. μια σχολη της πλακας.

δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος η ικανος για να τελειωσεις μια τετοια σχολη.

εγω εφαγα τα χρονια μου και τελειωσα παλουκια σχολη και αυτος θα γινει πρωθυπουργος με κοινωνιολογια???


επισης απο οτι καταλαβατε δεν εχει ιδεα απο οικονομικα.

θα του φαινονται ολα σαν παραμυθι. σκορπιες ιδεες...
 

Rakoth

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
O ντρόχος δηλαδή τι σπούδασε για να έχουμε καλό ερώτημα?
Βασικά έχουμε γνώση τι έχουν σπουδάσει οι λοιποί αρχηγοί?
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
ρε παιδια αυτος εχει τελειωσει κοινωνιολογια. μια σχολη της πλακας.

δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος η ικανος για να τελειωσεις μια τετοια σχολη.

εγω εφαγα τα χρονια μου και τελειωσα παλουκια σχολη και αυτος θα γινει πρωθυπουργος με κοινωνιολογια???


επισης απο οτι καταλαβατε δεν εχει ιδεα απο οικονομικα.

θα του φαινονται ολα σαν παραμυθι. σκορπιες ιδεες...

Η σχολή κοινωνιολογίας του Amherst δεν είναι της πλάκας. Για κοινωνιολογία είναι μία από τις καλλίτερες σχολές.

Γενικά όμως το πανεπιστήμιο ούτε Harvard είναι, ούτε MIT, ούτε Berkeley που δίδασκε ο μακαρίτης ο πατέρας του.

Πανεπιστήμιο με πολύ μουνί, γιατί παντού στον κόσμο τα γκομενάκια τέτοια αντικείμενα κυρίως σπουδάζουν αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν "έφαγε" καλά ο Γιώργος.

Τους φαντάζομαι σε κανένα πάρτυ με τον Σαμαρά (αχτύπητο δίδυμο, τι να λέμε) να βλέπουνε τα γκομενάκια και να σκέφτονται πως θα κάνουν κίνηση.
Εν τω μεταξύ να γίνεται χαμός από μπάφους γύρω, γύρω, στο πικάπ ροκιές και ο Γιωργάκης να σκέφτεται πως θα βάλει κανένα ζεϊμπέκικο για να ρίξει καμιά στροφή και να τις εντυπωσιάσει όλες.

(Λέω τώρα, αποκλειστικά δημιούργημα τις φαντασίας μου τα τελευταία.)
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206

Η οικονομικές του γνώσεις μας μαράνανε!

Εδώ δεν ξέρει πως τη λαμπάδα με το κουπάκι που σου δίνουν τη Μεγάλη Παρασκευή την κρατάς για την περιφορά και δεν τη βάζεις στο μανουάλι και πως το πρωί της Κυριακής του Πάσχα δεν εύχονται καλή ανάσταση, διότι έχει(υποτίθεται!) ήδη γίνει.
Ο άνρωπος είναι εξαιρετικό παιδί σε ήθος και λεβέντης σε κορμοστασιά, αλλά δεν είναι μόνο εκτός Ελληνικής πραγματικότητος, είναι εκτός πραγματικότητος γενικά.
Δυστυχώς φαίνεται πως, για κάποιο χρονικό διάστημα, θα γίνει πρωθυπουργός οπότε και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Όμως επειδή τα πράγματα είναι ήδη χάλια και τα πιο χάλια σημαίνουν πλήρη κατάρρευση, τα γέλια θα μας βγούνε ξυνά!
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Η οικονομικές του γνώσεις μας μαράνανε!

Εδώ δεν ξέρει πως τη λαμπάδα με το κουπάκι που σου δίνουν τη Μεγάλη Παρασκευή την κρατάς για την περιφορά και δεν τη βάζεις στο μανουάλι και πως το πρωί της Κυριακής του Πάσχα δεν εύχονται καλή ανάσταση, διότι έχει(υποτίθεται!) ήδη γίνει.
Ο άνρωπος είναι εξαιρετικό παιδί σε ήθος και λεβέντης σε κορμοστασιά, αλλά δεν είναι μόνο εκτός Ελληνικής πραγματικότητος, είναι εκτός πραγματικότητος γενικά.
Δυστυχώς φαίνεται πως, για κάποιο χρονικό διάστημα, θα γίνει πρωθυπουργός οπότε και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Όμως επειδή τα πράγματα είναι ήδη χάλια και τα πιο χάλια σημαίνουν πλήρη κατάρρευση, τα γέλια θα μας βγούνε ξυνά!


ρε φιλε για πρωθυπουργος παει. δεν πρεπει να ξερει οικονομικα?? ελεος.

αυτος εχει πτυχιο και μεταπτυχιακο στην κοινωνιολογια.

για ψυχολογο η για δημοσιογραφο τον θελουμε???


τοσο δυσκολο ηταν να κανει ενα μαστερ στα οικονομικα?

η κοινωνιολογια ειναι γελοια σχολη.

και γκαγκα να εισαι την τελειωνεις με ανεση.

ομως τα οικονομικα ειναι απαραιτητα για να μπορεις να ξερεις τι σου γινεται οταν

κυβερνησεις.
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
τελειωσα το ΕΜΠ το 1996. Εσύ?

Για την ελλάδα καλο είναι

Αλλα είπες παλούκι σχολη και σκέφτηκα ότι εννοούσες κάτι πραγματικά καλο

ο μπαμπας μου δεν ειχε να μου δωσει να παω για μεταπτυχιακο στο harvard. σορρυ.

θα δωσω εξετασεις ομως για μπω σε κατι πραγματικα καλο. ;)
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
ρε φιλε για πρωθυπουργος παει. δεν πρεπει να ξερει οικονομικα?? ελεος.

αυτος εχει πτυχιο και μεταπτυχιακο στην κοινωνιολογια.

για ψυχολογο η για δημοσιογραφο τον θελουμε???


τοσο δυσκολο ηταν να κανει ενα μαστερ στα οικονομικα?

η κοινωνιολογια ειναι γελοια σχολη.

και γκαγκα να εισαι την τελειωνεις με ανεση.

ομως τα οικονομικα ειναι απαραιτητα για να μπορεις να ξερεις τι σου γινεται οταν

κυβερνησεις.

μαλακίες

ο πρωθυπουργός δεν είναι expert, είναι manager

Δεν είναι ανάγκη να ξέρει οικονομικά, να έχει βγάλει σχολη τουριστικών επαγγελμάτων, να έχει πτυχίο πολιτικών επιστημων, να είναι γιατρός και μηχανικός

Τι μαλακίες είναι αυτές που λες

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom