Νέα

Γιωργάκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 742K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

  • Ναι

    Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

    Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

    Ψήφοι: 177 39,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
να παει στον λεβεντη
Απο μια μερια δεν εχεις κι αδικο, αλλα ο Προεδρος φαληρισε κομματικα.
Τεσπα καλα λενε οτι οι συγγενεις σου βγαζουν βαθυτερα το ματι ;)
Βεβαια δεν ειχε την προνοια να σιυφρωσει αρκετα για να εχει καλο ψοφο. Αλλος ανεπαγγελτος, πολλους εβγαλε η φαμιλια τους...
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Απο μια μερια δεν εχεις κι αδικο, αλλα ο Προεδρος φαληρισε κομματικα.
Τεσπα καλα λενε οτι οι συγγενεις σου βγαζουν βαθυτερα το ματι ;)
Βεβαια δεν ειχε την προνοια να σιυφρωσει αρκετα για να εχει καλο ψοφο. Αλλος ανεπαγγελτος, πολλους εβγαλε η φαμιλια τους...
Εαν ο γιωργακης δεν ειχε το επωνυμο παπανδρεου κ ο κυριακος μητσοτακης αλλα κ ο κωστακης τι νομιζεις οτι θα ηταν σημερα??? Το πολυ πολυ σε κανα δημοσιο να βαρανε σφραγιδες...
 

Επισκέπτης
Ετσι ακριβως.
Μερικα επιθετα, ειναι διαβατηρια επιτυχιας.
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετσι ακριβως.
Μερικα επιθετα, ειναι διαβατηρια επιτυχιας.
Και αλλα πολλα..!Θυμασαι τον λιαπη ετσι? χαχαχαα ε ρε τι μας κυβερναει.....!Πολιτικες κ επιχειριματικες οικογενειες...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Γιώργος Ελενόπουλος βάζει στη θέση του το «Έθνος» για την παρουσία Παπανδρέου στη συνδιάσκεψη για το κλίμα

Σκληρή απάντηση του Γιώργου Ελενόπουλου σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» που σχολιάζει ειρωνικά τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις διαδηλώσεις κατά της κλιματικής αλλαγής στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Ελενόπουλος υπενθυμίζει και υποστηρίζει για άλλη μια φορά τις πάγιες θέσεις του κ. Παπανδρέου για το θέμα των υδρογονανθράκων καθώς επίσης και για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα για να φτάσει στη σωτηρία της. [matrix24]

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση [papandreou.gr]

Υπάρχει, μεταξύ άλλων, μια εφημερίδα που ειδικεύεται στις "πατάτες".
Και γι' αυτό, συχνά πυκνά εκτίθεται.

Προ περίπου δύο μηνών, μας ενημέρωνε ότι, έκανε ρεπορτάζ και είδε ότι τρώγαμε σούσι και γαρίδες. Αφού, λοιπόν, το "είδε" αυτό, έβγαλε το συμπέρασμα ότι, ζούμε μέσα στη χλιδή!

Μόνο, που τότε, η εφημερίδα έλεγε συνειδητά και σκοπίμως ψέματα, όχι μόνον γιατί το ρεπορτάζ ήταν κατασκευασμένο, αλλά πολύ περισσότερο, γιατί ουδείς από όσους υποτίθεται ότι ζούσαν μέσα στη χλιδή, βρισκόταν στις Σπέτσες.

Και αντί να ζητήσουν συγνώμη, έκαναν πως δεν άκουσαν, δεν είδαν - αυτοί που βλέπουν και ό,τι δεν υπάρχει, δεν κατάλαβαν και περιορίστηκαν σε ένα μικρό δημοσίευμα μετά από δύο 24ωρα, χωρίς καν να αναφέρονται στο γεγονός ότι, αναγκαστήκαμε να διαψεύσουμε τα όσα ευφάνταστα είδαν το φως της δημοσιότητας, με αφορμή τη δική τους δήθεν αποκάλυψη.

Σήμερα, η ίδια εφημερίδα, αφού αναφέρεται στην συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην μεγάλη πορεία για το Κλίμα, στη Νέα Υόρκη, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, με τη στάση του βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, γιατί λέει, μια φωτογραφία που εμείς δώσαμε στη δημοσιότητα, τον δείχνει κοντά σε μια αφίσα που αναφέρεται στον περιορισμό της χρήσης των υδρογονανθράκων, από τους οποίους προσδοκά η χώρα να σωθεί!

Μάλιστα, προκειμένου να επιτύχει το σκοπό της, η εφημερίδα αποσιωπά ότι οι μεγάλες πορείες για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκαν ενόψει της Ειδικής Διάσκεψης στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, κατά την οποία το μέγα ερώτημα ήταν πώς θα επιτευχθεί μείωση των εκπομπών άνθρακα για να αντιμετωπιστεί η Κλιματική Αλλαγή πριν να είναι αργά για όλη την ανθρωπότητα. Μείωση εκπομπών που επιδιώκει απερίφραστα η ΕΕ, φυσικά και η Ελλάδα. Πορείες στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ πολλών άλλων, ο πρώην ΓΓ του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, ο νυν ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάϊκλ Μπλούμπεργκ.

Με αυτή την ευκαιρία, λοιπόν, ας πούμε μερικές αλήθειες - που συνειδητά η εφημερίδα αποσιωπά:

Πρώτον. Το πρόγραμμα για την αξιοποίηση του εθνικού πλούτου και ειδικότερα των υδρογονανθράκων, μετά από δεκαετίες συζητήσεων, εκπονήθηκε και μπήκε σε τροχιά υλοποίησης για πρώτη φορά, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Και μάλιστα, από τότε, ετέθησαν και μια σειρά προϋποθέσεις, προκειμένου αυτός ο πλούτος να μην "αξιοποιηθεί" δια της σπατάλης του, αλλά να αποτελέσει εθνικό κεφάλαιο και για τις επόμενες γενεές - πέραν των προϋποθέσεων που ετέθησαν για την προστασία του περιβάλλοντος. Μια ερώτηση στον Υπουργό που είναι αρμόδιος για το ζήτημα, θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο ρεπορτάζ που θα ενημέρωνε ουσιαστικά τους πολίτες και θα έδινε την δυνατότητα σε όλους να γνωρίζουν σε βάθος τις εντολές που είχε δώσει ο τότε πρωθυπουργός, προκειμένου να έχουμε σήμερα την πορεία που όλοι παρακολουθούμε. Αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν τότε, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και εθνικά oφέλιμη προώθηση του προγράμματος.

Δεύτερον. Οι θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με το μοντέλο ανάπτυξης, είναι γνωστές σε όλους. Μάλιστα, αποτελούν και ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την αντίληψή του τόσο για την αντιμετώπιση της κρίσης, όσο και για την βιώσιμη ανάπτυξη στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Σήμερα, αυτή η αντίληψη που εξ' αρχής είχε καταθέσει, αποτελεί και τον πυρήνα των συζητήσεων που όλο και περισσότερο βρίσκονται στην επικαιρότητα, για την αναγκαιότητα της πράσινης ανάπτυξης. Και τούτο, γιατί όλο και περισσότεροι κατανοούν ότι, με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, θα δημιουργηθούν νέες βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα μπορέσει η Ευρώπη να καταστεί ανταγωνιστική εκεί που δεν μπορούν οι αναδυόμενες αγορές.

Τρίτον. Η χώρα δεν θα σωθεί από τους υδρογονάνθρακες. Πετρέλαια έχει και η Νιγηρία, πετρέλαια έχει και η Νορβηγία. Η χώρα θα σωθεί οριστικά και θα μπει στον δρόμο στης βιώσιμης ανάπτυξης, εφόσον απαλλαγεί από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, απο τις πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές που κρατούν σε ομηρία και απαξιώνουν τις δυνατότητες των υγιών παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων της χώρας, εφόσον αλλάξει ουσιαστικά το μοντέλο ανάπτυξης και βεβαίως, εφόσον αντιμετωπιστούν ουσιαστικά η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, η αδιαφάνεια.

Έτσι θα σωθεί οριστικά η χώρα. Εφόσον αλλάξει σε βάθος.

Αλλιώς, όχι μόνον θα συνεχίζεται η άνιση και άδικη κατανομή των βαρών, υπέρ των πάσης φύσεως μεγάλων και μικρών συμφερόντων, αλλά με βεβαιότητα, θα σπαταληθεί και ο εθνικός πλούτος, συμπεριλαμβανομένων των υδρογονανθράκων.

Όποιοι δείχνουν τους υδρογονάνθρακες, σαν το μέσο που θα λύσει το πρόβλημα, απλώς προσδοκούν την διατήρηση των "κακών" που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό - πιθανότατα και προς ίδιον όφελος.

Έκαστος, λοιπόν, στο είδος του, όπως σωστά αναφέρει η εφημερίδα.

Άλλοι στον στίβο της πραγματικής και ουσιαστικής πολιτικής και άλλοι στον στίβο της "πατάτας".

Οι "πατάτες" όμως, όταν δεν καλλιεργούνται, αλλά αξιοποιούνται σαν μέσο σπίλωσης και εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, όχι μόνο θεμέλιο αναστήλωσης της χώρας δεν μπορούν να είναι αλλά αντιθέτως, επιφέρουν νέα δεινά στη χώρα, πέραν του ότι εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους φορείς τους.

Για τον λόγο αυτό, εμείς θα προσθέταμε: Έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Epikairo: Εν είδει σύντομου σχολίου, στην κατά τα άλλα παντελονάτη ανακοίνωση Ελενόπουλου, σας παραθέτουμε το επίμαχο πρωτοσέλιδο του "Εθνους":

Τι σου λέει η εφημερίδα με απλά λόγια; Ότι ο Παπανδρέου, γι αυτό που είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, απαγορέυεται να διαδηλώσει, απαγορεύεται να έχει πολιτική δράση, απαγορεύεται γενικά να κινείται και να υπάρχει ανάμεσά μας, μόνο και μόνο επειδή είναι ο Παπανδρέου. Είναι βαθιά ρατσιστική νοοτροπία να θέλεις να φιμώσεις έναν πολιτικό, που προσπαθεί να βάλει στην ατζέντα ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή. Αλλά βλέπεις αυτά είναι "υψηλή πολιτική" και δεν αφορούν τον λαό.

- See more at:
 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
3.112
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 10685446_543896635711124_353949031625336095_n.jpg
    10685446_543896635711124_353949031625336095_n.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 18

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Παρε και μια με το συνεταιρακι σου παρέα..
 

Συνημμένα

  • pap-sam-moy1-220x239.jpg
    pap-sam-moy1-220x239.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
5 Σεπτεμβρίου:
τελικά, ο γ.α.π., βλάκας βλάκας, αλλά στα πασοκόσκυλα την έφερε.

έφυγε, εξαγνίστηκε(βασικά ξεχάσανε τα καμώματά του), και τώρα ίσως επιστρέψει με νέο κόμμα!
γιατί;
γιατί το χαζόκ είναι χρεωμένο μέχρι τα μπούνια, έχει τη λίγδα του μαλακαντρέα και του χοντρού, τα σκατά όπως τσοχαζοπουλος,βερελής, σκανδαλίδης(άκου όνομα για πολιτικό) κ.ο.κ.
και έρχεται, ως νέος μαλακαντρέας σωτήρας από το εξωτερικό.
τελικά σόι πάει το βασίλειο, ο γιος καταστρέφει το κόμμα που έφτιαξε ο πατέρας

8 Οκτωβρίου:
Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας «προοδευτικής συμμαχίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η σημερινη εξυπναδα των 22.28

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Van Rompuy: Ο Παπανδρέου δεν έφταιγε για το χάος, η Ελλάδα έλεγε ψέματα στο παρελθόν

20.10.14

Με απόλυτο τρόπο δικαιώνει τον Γιώργο Παπανδρέου ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι στο βιβλίο του για την ευρωπαϊκή κρίση, χρεώνοντας στην εποχή Καραμανλή τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος, στο βιβλίο τονίζονται τα εξής:

-Η Ελλάδα βρισκόταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Μετά από εντυπωσιακές αποκαλύψεις για ψευδή στατιστικά στοιχεία κατά το παρελθόν, και με το επίσημο δημόσιο έλλειμμα της να φτάνει τώρα σχεδόν το 15%, οι αγορές έχαναν την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να τιμήσει τις υποχρεώσεις της.

-Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου -που δεν ήταν υπεύθυνος για το χάος- μου είχε ήδη ξεκαθαρίσει την προηγούμενη μέρα από τηλεφώνου ότι χρειαζόταν μια κίνηση εμπιστοσύνης για να καθησυχάσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Θυμίζω ότι στην Ελλάδα κάποιοι έκαναν καριέρες υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου αλλοίωσε τα νούμερα του ελλείμματος. Θυμίζω επίσης ότι τα ελληνικά ΜΜΕ είχαν σπεύσει να διαστρεβλώσουν το περιεχόμενο του βιβλίου του Βαν Ρομπέι.

Δεν πειράζει όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα.


- See more at:
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Σκασε βλακα...
 

Συνημμένα

  • Παπανδρεου Μουτζα6.jpg
    Παπανδρεου Μουτζα6.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 14

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Ποιός να σκάσει ρε ναύαρχε; ο Φαν Ρομπάι; ΝΜήπως έχεις εσύ καλύτερη πληροφόρηση και θες να τη μοιραστείς μαζί μας; 
Ο Ρομπαι εχει πει κι αλλα..μονο αυτα που συμφερουν την αμοιβαδα που υποστηρίζει η άλλη αμοιβάδα μεταφερει...Γι'αυτό του λεω να ΣΚΑΣΕΙ!Γιατι μας ζαλίζει με τις μαλακίες του και κανει το ασπρο μαυρο..
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
για φωτισε μας ναυαρχουκο
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε ναυαρχουκο πηγαινε στις μαθητριες σου τις βαρκες να δεις αν εμαθαν να κουνιουνται

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom