Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
τα ιδια καιτα ιδια μας πρηξανε .
:tickedoff:Οταν η αμφιβολια κι η αμφισβητηση αλλαζουν τις ερωτησεις ,  το να χρησιμοποιεις τις ιδιες απαντησεις  μονο ...σε ξερα μπορει να σε ριξει. ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ΑΛΛΑ NA TONIZETAI κολωνακί  :grin: :2funny: :helpplea:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλαράκι....
ως γεννημένος και πολιτογραφημένος Νεοδημοκράτης έχω να σου πω

από την ελλάδα δεν έφυγα όσο και να με κυνήγησε το ΠΑΣΟΚ....
έφυγα επειδή τα έκανε μπουρδέλο η νουδουλα όπως την κατάντησαν.

και δεν έφυγα επειδή είχα ανάγκη οικονομική. έφυγα γιατί δεν άντεχα να βλέπω αλλο την ΠΑΣΟΚΟποίηση αυτου που τόσο πολύ πολεμήθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
Περαστικά και σε σένα και στο κόμμα.
Διαλύστε το μπας και δούν αυτοί που έχουν αξιοπρέπεια και ηθική καμμιά άσπρη μέρα.

Η εγώ σε παρεξήγησα η εσύ.. Για ποιούς λες οτι έχουν ηθική και αξιοπρέπεια?  Και ποιό να διαλύσουμε?  Γίνε ποιο σαφής αν θές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η εγώ σε παρεξήγησα η εσύ.. Για ποιούς λες οτι έχουν ηθική και αξιοπρέπεια?  Και ποιό να διαλύσουμε?  Γίνε ποιο σαφής αν θές.

αυτοί που δε γουστάρουν την ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ του 80.
Να διαλυθεί το κόμμα. εκτός εαν αυτοκαθαριστεί από τη σαββούρα που είναι περισσότερη απο αυτή του ΠΑΣΟΚ πλέον.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ελλάδα απίθανη - η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο (έχει χοντρύνει η φάση αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι) και εμείς ασχολούμαστε με τον George και τους μονολόγους το βράδυ.

Καλά που υπάρχει και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ - όλα τ' άλλα είναι ΓΤΠΚ (να το εξηγήσω ή το θυμάστε απ' το στρατό? ;)) - επίσης καλά που έφυγε ο Γκάλης απ΄ το New Jersey και μας ανέβασε όλους γενικότερα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
αυτοί που δε γουστάρουν την ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ του 80.
Να διαλυθεί το κόμμα. εκτός εαν αυτοκαθαριστεί από τη σαββούρα που είναι περισσότερη απο αυτή του ΠΑΣΟΚ πλέον.

Γνωριζοντας ομως αυτη τη φορα οτι κανεις δεν θ' ανεβει  στον Γολγοθα για να μας σωσει..
Καλημέρα άγαπητέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελλάδα απίθανη - η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο (έχει χοντρύνει η φάση αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι) και εμείς ασχολούμαστε με τον George και τους μονόλογους το βράδυ.

Καλά που υπάρχει και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ - όλα τ' άλλα είναι ΓΤΠΚ (να το εξηγήσω ή το θυμάστε απ' το στρατό? ;)) - επίσης καλά που έφυγε ο Γκάλης απ΄ το New Jersey και μας ανέβασε όλους γενικότερα.

έχουμε και τον ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο ρε πλέον.... ;) :) :) :) :) :) :) 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Αγαπητά μου παιδιά τη νοιωθετε τη μυρουδια του φοβου τους;
Οσμιζεσθε την ανασφαλεια τους ; Βλεπετε τον κρυφο τους ιδρωτα; βρωμαη σαππππιλα. :lheel: :lheel: :lheel:
Καρριερες και καρεκλες που τριζουν , τις ακουτε;  Πρεπει να κοιμηθουν οπως εστρωσαν , δεν πρεπει;
Ας τους ....στρωσουμε , αυτο το κρεββατι............
Πριν ...κοιμηθουμε οι ιδιοι τον υπνο τον αιωνιο. Και μαλιστα ...χωρις κανενα κρεββατι.
ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ........ :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αγαπητά μου παιδιά τη νοιωθετε τη μυρουδια του φοβου τους;
Οσμιζεσθε την ανασφαλεια τους ; Βλεπετε τον κρυφο τους ιδρωτα; βρωμαη σαππππιλα. :lheel: :lheel: :lheel:
Καρριερες και καρεκλες που τριζουν , τις ακουτε;  Πρεπει να κοιμηθουν οπως εστρωσαν , δεν πρεπει;
Ας τους ....στρωσουμε , αυτο το κρεββατι............
Πριν ...κοιμηθουμε οι ιδιοι τον υπνο τον αιωνιο. Και μαλιστα ...χωρις κανενα κρεββατι.
ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ........ :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

ΕΜΠΡΟΣ για την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
λείπει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αλλά χαλούσε την ρίμα....

Προκειται δηλ απλα , για στρουθοκαμηλισμο υψηλης πνοης , το να αντιδρασεις ...μη αντιδρωντας με τη ψηφο.
Να αντιδρασεις με φυγη και απαξιωση της εκλογικης διαδικασιας. Χωρια που αυτο εξυπηρετει τα μεγιστα ολες τις ...πονηρες φατσουλες στις οποιες προσδοκουμε να δωσουμε την απαντηση που τους αξιζει.
Απλως γυρνωντας τους την πλατη...Και σιγα μη σκασουν γι αυτο ...
στα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ τους.............

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Προκειται δηλ απλα , για στρουθοκαμηλισμο υψηλης πνοης , το να αντιδρασεις ...μη αντιδρωντας με τη ψηφο.
Να αντιδρασεις με φυγη και απαξιωση της εκλογικης διαδικασιας. Χωρια που αυτο εξυπηρετει τα μεγιστα ολες τις ...πονηρες φατσουλες στις οποιες προσδοκουμε να δωσουμε την απαντηση που τους αξιζει.
Απλως γυρνωντας τους την πλατη...Και σιγα μη σκασουν γι αυτο ...
στα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ τους.............

δεν σκοπεύω να ΜΗΝ ψηφήσω.. θα ψηφίσω οπωσδήποτε όπως έχω κάνει από το 1977 και μετά ανελλιπώς...δύο εκλογικά βιβλιάρια έχω γεμίσει και εξι διαβατήρια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
δεν σκοπεύω να ΜΗΝ ψηφήσω.. θα ψηφίσω οπωσδήποτε όπως έχω κάνει από το 1977 και μετά ανελλιπώς...δύο εκλογικά βιβλιάρια έχω γεμίσει και εξι διαβατήρια
Αγαπητέ έξαδελφε
Δεν υπαρχει τιποτα γενναιο , ιπποτικο , ηρωικο η μεγαλοκαρδο στη σταση μας...
Δεν ειμαστε γαληνιες ψυχες - ειμαστε αυταρεσκοι , ατολμοι , μυγιαγγιχτοι και τρεμουμε συγκορμοι....
γι΄ αυτό ψηφιζουμε.... η πουτάνα τί λέω.... πρώτη τόν λίθο βαλέτω.......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ε να μη χαλασει τετοια συλογιστικη ακεραιότητα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μαύρο στους μαυρογυαλούρους.. ψηφίζω μπερλουσκόνι.. έχει πιάσει τον σφιγμό του λαού .. άρτος και θεάματα...  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!