Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ερώτηση:
Πόσο ανύπαρκτος πρέπει να είναι ένας πολιτικός αρχηγός για να προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους χρησιμοποιώντας τον νεκρό πατέρα του
(τυπώνοντας και πάλι αφίσες με τον Ανδρέα); Πόσο τραγικά θλιβερός πρέπει να είναι;

Απάντηση:
Πολύ.

Έχει μια παράληψη η διατύπωση. Στην πρώτη παράγραφο έπρεπε να συνεχίζει "όταν ξέρει και ο ίδιος τι κουμάσι ήταν ο μακαρίτης, άλλο αν δε το λέει για να μην δυσφημιστεί το "μαγαζί" που κληρονόμησε"

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δηλαδή θες να πεις ότι το σύστημα που παρέλαβε η ΕΛΑΣ ή το Λιμενικό δεν δουλεύουν;

Οι κάμερες CCTV δεν δίνουν εικόνες;

Το VTMIS που παρέδωσε η Intracom δεν δουλεύει;; Δεν δίνει εικόνες;

Δηλαδή ο Μαρκογιαννάκης υπέγραψε για την παραλαβή ενός εντελώς άχρηστου συστήματος;;;

To C4I δεν ανταποκρινεται στις προδιαγραφες που οριζε η συμβαση.
Δουλευε μερικως και δεν παρειχε ουτε κατ'ελαχιστον τις υπηρεσιες
ασφαλειας για τις οποιες ειχε παραγγελθει.
Ο ιδιος ο Μαρκογιαννακης το ειχε παραδεχτει αυτο στη τηλεοραση μαλιστα,
συμπληρωνοντας οτι αν δεν το παραλαμβανε δε θα γινοντουσαν Ολυμπιακοι Αγωνες.
Το παρελαβε δηλ. για να υπαρχει ενα αισθημα ασφαλειας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
To C4I δεν ανταποκρινεται στις προδιαγραφες που οριζε η συμβαση.
Δουλευε μερικως και δεν παρειχε ουτε κατ'ελαχιστον τις υπηρεσιες
ασφαλειας για τις οποιες ειχε παραγγελθει.
Ο ιδιος ο Μαρκογιαννακης το ειχε παραδεχτει αυτο στη τηλεοραση μαλιστα,
συμπληρωνοντας οτι αν δεν το παραλαμβανε δε θα γινοντουσαν Ολυμπιακοι Αγωνες.

Επειδή μάλλον τα έχεις μπερδεμένα και δεν ξέρεις τι λες πάρε εδώ να διαβάσεις τι πραγματικά έγινε:

Το έργο είχε καθυστερήσει και είχε καθυσετερήσει λόγω των ατελείωτων προσφυγών των διαγωνιζομένων.

Από εκεί και πέρα σε ρωτάω:
Τι δεν δουλεύει;;
Οι κάμερες, το Tetra, το VTMIS;;;;

Το C4i είχε 31 υποσυστήματα.

Και αν τέλος πάντων δεν δούλευε τίποτε ας πήγαινε η κυβέρνηση της ΝΔ την σύμβαση στην δικαιοσύνη και ας έβαζε μέσα όσους υπέγραψαν για να το παραλάβουν ΜΕΤΑ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε έγινε και η οριστική παραλαβή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΑΜΑΤΟ....
στην Ελλάδα έχουμε αίσθημα ασφαλείας, αίσθημα δημοκρατίας, αίσθημα εθνικοφροσύνης, αίσθημα σοσιαλισμού με αποτέλεσμα η πλεοινότητα των πολιτών να πεινάει αλλά να έχει αίσθημα κορεσμού........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ........

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Υποπτο το αισθημα

[youtube=60,25]gyr8nIJAxUo[/youtube]

Το να δουλευεις εναν λαο ειναι τεχνη, το να συνεχιζεις να τον δουλευεις ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα κρατος διαλυμένο
άδειο από αισθήματα  (και τα ταμεια αδε3ια απο χρημμματα)
και οι δυο μας να μιλάμε
μόνο με (πολιτικα)νοήματα

edit ποιος παιζει με τα φοντσ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Από  όλους  τους  μαλάκες  που  ασχολούνται  με  την πολιτική  στην Ελλάδα  μόνο ο Γιώργος  είναι θλιβερός .
Ά ρε  άρχοντες !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Από  όλους  τους  μαλάκες  που  ασχολούνται  με  την πολιτική  στην Ελλάδα  μόνο ο Γιώργος  είναι θλιβερός .
Ά ρε  άρχοντες !
Θλίψη προκαλέι η εν γένει παρηκμάζουσα εικόνα της πολιτικής και των πολιτικών στην πολύπαθη χώρα μας. Ο συρφετός των ανθρωπαρίων που βούλεται να μας καθοδηγήσει προς το μέλλον, αποτελεί έναν αντκατοπτρισμό των όσων διαδραματίζονται στην Ελληνική κοινωνία. :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΑΜΑΤΟ....
στην Ελλάδα έχουμε αίσθημα ασφαλείας, αίσθημα δημοκρατίας, αίσθημα εθνικοφροσύνης, αίσθημα σοσιαλισμού με αποτέλεσμα η πλεοινότητα των πολιτών να πεινάει αλλά να έχει αίσθημα κορεσμού........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ........
καμακι μου κανισ;;;;;;;;;;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα φταίω εγώ ν' αλλάξω avatar? Ο άνθρωπος σκέφτεται, όχι μαλακίες... :rolleyes:

th_45456_Kostas_122_925lo.jpg

Στην τελική, ο άλλος ο τύπος παραπάνω έβαλε τον Τραγάκη... :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα φταίω εγώ ν' αλλάξω avatar? Ο άνθρωπος σκέφτεται, όχι μαλακίες... :rolleyes:

Δηλαδή  τώρα  εμένα  μου  λές  ότι  ο Μπούας  σε  τούτη  δω  τη  φωτό
(λές  και ατενίζει το υπερπέραν από το παράθυρο του καμπινέ  σφιγγόμενος στη χέστρα ένα  πράγμα δλδ )
ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(λές  και ατενίζει το υπερπέραν από το παράθυρο του καμπινέ  σφιγγόμενος στη χέστρα ένα  πράγμα δλδ )
ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ !
κάτσε ρε πορνόγερε θα ρθει τώρα ο στέκας ο ομογενής από την Αυστραλία να στα χώσει τώρα.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ !
Το πίστεψες ότι θα βγάλω τη Janet για να βάλω τον Guss? :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ά ρε  άρχοντες !
Βασικά αυτοί που συνεχίζουν και τους ψηφίζουν είναι οι θλιβεροί! :sunglasses:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ! 

Λοιπόν χθες βράδυ είδα και άκουσα:

Α) Συνέντευξη Κωστάκη στον Πρετεντέρη (Mega).
Β) Γιωργάκης (διακαναλική συνέντευξη), την άκουσα σε επανάληψη στο Σκαϊ ράδιο 12 με 01 τη νύχτα.

Έβγαλα μερικά συμεπράσματα, και θα τα γράψω εδώ, να μη ξαχαστούν.

Ο Γιωργάκης είναι ο τύπος που ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να γίνει πρωθυπουργός.
Όχι γιατί είναι κουτός (δεν ξέρω αν είναι).
Όχι γιατί είναι κακός (δεν είναι).
Όχι γιατί έχει κακές προθέσεις (δεν έχει).
Όχι γιατί είναι παπαρολόγος (είναι).

Αλλά γιατί δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ επαφή με την πραγματικότητα.

Ζει στην κοσμάρα του, έχει μάθει (παπαγαλία - όχι ότι τα "γεννάει" το μυαλό του) να απαντάει άρτζι - μπούρτζι και λουλάς σε ότι τον ρωτάνε, και νομίζει ότι καθάρισε.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι ένας τέτοιος τύπος ΑΝ ΠΟΤΕ πάρει την καρέκλα, δε θα καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του.
Κουμάντο δε θα κάνει αυτός, κουμάντο θα κάνουν τα τρωκτικά του κόμματος (τα καινούρια - τα παλιά τα κάνει πέρα γιατί του έκαναν ζημιά) γιατί ο τύπος ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.

Ν.Δ. δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου (κι ούτε πρόκειται), είναι αισθητικό το θέμα, δε μπορεί να ψηφίζω κόμμα που ΔΕΧΕΤΑΙ να έχει στους κόλπους του Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Γιακουμάτο, Μαγγίνα, Ψωμιάδη, Ορφανό, Παυλίδη, Ρεγκούζα, και άλλους που δε θα κάτσω να θυμηθώ τώρα.
Όμως, βλέποντας τον Κωστάκη να μιλάει στον Πρετεντέρη, δε μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον άλλον.
Την τέχνη του να απαντάμε "άρτζι - μπούρτζι και λουλάς" την ξέρουν και οι δυο, αυτό είναι που έμαθαν στα 52-58 χρόνια της μέχρι τώρα ζωής τους, τι άλλο έμαθαν, μήπως έμαθαν πως να τηγανίζουν ένα αυγό, πως να αλλάξουν ένα λάστιχο σε αυτοκίνητο, πως να συνδέσουν ένα πολύφωτο, ή πως να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα?  Όχι, μόνο αυτό ξέρουν: Να μιλάνε χωρίς να λένε τίποτα, να ακούγονται ευχάριστοι χωρίς να έχουν πει κάτι, να ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.

Ακόμα και σ' αυτό, ο Μπλέ είναι καλύτερος από τον Πράσινο.

Έχω την εντύπωση ότι το πράμα παίζεται. Ποιά είναι τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης για κάθε έναν?

Κωστάκης - υπέρ:
-Σαφώς υπερέχει σαν παρουσία.

Κωστάκης - κατά:
-Τα πράματα για τη χώρα είναι ΣΚΑΤΑ. Σε πολλά επίπεδα.
-Το κομματικό κατεστημένο του (χωρίς το οποίο δε μπορεί να διοικήσει) τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Γιωργάκης - υπέρ:
-Έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο (τη Ν.Δ.) που έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον της ακόμα και τα μωρά στην κούνια.
-Στο βάθος της μνήμης των ανθρώπων, υπάρχει η ανάμνηση ότι όταν έφγυγε η δεξιά και ήρθε το ΠΑΣΟΚ (1981), έφαγε ψωμάκι.  Δανεικό ήταν (τότε) το ψωμάκι, αλλά ο κοσμάκης χόρτασε. Αυτή η μνήμη κάπου υπάρχει (έστω και σε λίγους), και μετράει.
-Η εμφάνιση όλων αυτών των προσώπων που ανάφερα πιο πάνω στο αντίπαλο στρατόπεδο. Οι "αντίστοιχοι" δικοί του είναι συμπαθέστεροι, όπως και να το κάνουμε.

Γιωργάκης - κατά:
Δίνει την εντύπωση που είπα πιο πάνω: Ζει στην κοσμάρα του.  Αυτό ΔΕΝ μπορεί να το κρύψει, όσο κι αν προσπαθεί.  Ακόμα και το χαμόγελό του όταν χαιρετάει τον κόσμο (στις διάφορες "επισκέψεις" που κάνει τώρα σε επαρχιακές πλατείες) φαίνεται ότι είναι προϊόν ιδιαιτέρων μαθημάτων, δεν είναι επειδή του βγαίνει.  ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ με λίγα λόγια.

Είναι προφανές ότι τα "υπέρ" του ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερα από αυτά της Ν.Δ.
Είναι όμως αρκετό αυτό, για να το ψηφίσει κάποιος?

Εγώ, που ποτέ μου δε ψήφισα Ν.Δ., που πίστεψα (κάποτε) στον Αντρέα και την αλλαγή του, που θεωρώ το Σημίτη έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα, σήμερα ΔΕΝ θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Και νομίζω και ποτέ πια.

Πρέπει να τελειώσουν αυτοί οι δυο.  ΤΕΡΜΑ.  Πιθανότατα και όποιος άλλος να έρθει να καταλήξει στα ίδια σκατά.  Όμως, αυτούς τους μάθαμε πια.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε να ξαναπεράσουν το παραμύθι τους.  ΤΕΡΜΑ.  Όποιος κι αν είναι ο επόμενος, να ΜΗΝ είναι ένας απ' αυτούς τους δυο.  Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος βρε παιδί μου, στο τέλος-τέλος.  Γιατί γι' αυτούς, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είναι παραμύθες.  Για τον επόμενο, τουλάχιστον δε το ξέρουμε (με βεβαιότητα).

Νομίζω ότι η αποχή ανθρώπων (σαν και μένα) που ΔΕΝ πρόκειται να ψήφιζαν Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ είναι λάθος.  Η αποχή μπορεί να δείχνει την αποστροφή μας από το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, αλλά στην πραγματικότητα (και κυρίως στα νούμερα που θα βγουν) βοηθάει αυτούς τους δύο.  Με ένα απλό αριθμητικό παράδειγμα θα προσπαθήσω να το εξηγήσω:

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Α (μικρή αποχή):
Εγγεγραμμένοι: 120
Έγκυρα: 100
ΝΔ: 34 (ποσοστό 34%)
ΠΑΣΟΚ: 36 (ποσοστό 36%)
Γ: 8 (ποσοστό 8%)
Δ: 5 (ποσοστό 5%)
Ε: 4 (ποσοστό 4%)
Ζ: 3 (ποσοστό 3%)
Η: 2 (ποσοστό 2%)
Θ: 1 (ποσοστό 1%)
Λοιποί: 7 (ποσοστό 7%)
Στην περίπτωση αυτή το ποσοστό των 2 πρώτων είναι αθροιστικά 70% (από 70 ψήφους).

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β (μεγάλη αποχή από αυτούς που ΔΕΝ ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ):
Εγγεγραμμένοι: 120
Έγκυρα: 80 (20 πήγαν για μπάνιο)
ΝΔ: 34 (ποσοστό 42,5%)
ΠΑΣΟΚ: 36 (ποσοστό 45%)
Γ: 3 (ποσοστό 3,75%)
Δ: 2 (ποσοστό 2,5%)
Ε: 1 (ποσοστό 1,25%)
Ζ: 1 (ποσοστό 1,25%)
Η: 1 (ποσοστό 1,25%)
Θ: 0 (ποσοστό 0%)
Λοιποί: 2 (ποσοστό 2,5%)
Στην περίπτωση αυτή το ποσοστό των 2 πρώτων είναι αθροιστικά 87,5% (πάλι από 70 ψήφους).

Δε νομίζω να κάνω κάπου λάθος.

Δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσετε: Οι δυνατότητες είναι πολλές, και είναι οι εξής:

Κόμματα και συνδυασμοί που συμμετέχουν στην αναμέτρηση

- ΚΚΕ (Α. Παπαρήγα)
- ΣΥΡΙΖΑ (Α. Τσίπρας)
- ΛΑΟΣ (Γ.Καρατζαφέρης)
- Οικολόγοι Πράσινοι (εκτελεστική επιτροπή Φ.Δραγούμης, Ε.Ζώτου, Ο.Κολοκούρης, Α.Λεμπέση, Ε.Μυριβήλη, Ν.Χρυσόγελος)
- Ένωση Κεντρώων  (Β.Λεβέντης)
- Μαρξιστικό Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Μ-Λ ΚΚΕ) (Αν.Παπαδόπουλος, Π.Κουφοβασίλης)
- Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα/ΕΕΚ Tροτσκιστές (Σαμπετάι Μάτσας, Σάββας Μιχαήλ)
- Φιλελεύθερη Συμμαχία (Φωτ.Περλικός)
- Κόμμα Φιλελεύθερων (Εμμ.Καλιγιάννης)
- Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (Ο.Α.Κ.Κ.Ε.) (διοικούσα επιτροπή: H.Ζαφειρόπουλος, Ε.Κωνσταντινοπούλου, Δ.Γουρνάς)
- Αγωνιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α.Σ.Κ.Ε) (Ν.Καργόπουλος, Ν.Λεοντόπουλος, Σ.Στενός)
- Έλληνες Οικολόγοι-Δημοσθένης Βεργής (Δ.Βεργής)
- Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ουράνιο Τόξο (Σ.Αναστασιάδης)
- Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή (Ν.Μιχαλολιάκος)
- Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Γεωργ.Τσαγκανέλιας)
- Οικολόγοι Ελλάδας - Κ.Παπανικόλας - Πολιτική Κάθαρση (Κ.Παπανικόλας)
- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) διοικούσα επιτροπή 13 ατόμων
- Δράση (Σ.Μάνος, Α.Αβραντίνης, Α.Αϊβαλιώτης, Α.Καρίπογλου. Ι.Κτιστάκης, Ι.Μπουτάρης)
- Κοινωνία (Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Ιωάννη Καποδίστρια) (Εμμ.Βολουδάκης)
- Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο (Σ.Παπαθεμελής)
-Λευκό (Κ. Ντάλιος)
-Πατριωτικό Ανθρωπιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΝΑ.Κ.) (Γ.Δόντας)
-Κόμμα Νέων (Κ.Τοψόγλου)
-Ελληνική Ενότητα (ΕΛ.ΕΝ.) (Β.Πρωτόπαπας)
-Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας (Γ.Κόκκας)

Αρκεί να μην είναι:
- Νέα Δημοκρατία (Κ.Καραμανλής)
- ΠΑΣΟΚ (Γ.Παπανδρέου)

Άντε, καλό βόλι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

θλιβερος φαινεται (χαχαχαχαχαχα)
και αυτος ρε γμτ μουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Ισως δεν υπαρχει μεγαλυτερη υβρις στην κοινοβουλευτικη διαδκασια απο τη λεγομενη ψηφο κατα συνειδηση.
Σημαινει φανερα οτι υπαρχει ψηφος παρα συνειδηση..
Δηλαδη , ομολογει εδω και χρονια ολο το κομματικο συστημα -επιτηδες δεν το λεω πολιτικο , διοτι δεν ειναι- οτι οι αντιπροσωποι του λαου εχουν δυο συνειδησεις οταν βουλευονται στο ονομα του  : την προσωπικη συνειδηση και την κομματικη , που ενδεχομενως δεν συμπιπτουν..

Και φυσικα,,,,,,,,
η συνειδηση του αντιπροσωπου δεν ανηκει στην υπηρεσια του ψηφοφορου , χαριν του οποιου και υπερ του οποιου βρισκεται στη Βουλη , αλλα ανηκει στο κομμα η τον εαυτο του...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom