Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Τζωνάκο θα κάνεις κ χειραψία με τον μελλοντικό πρωθυπουργό;;; :2funny:

Πιο μελλοντικο πρωθυπουργο ρε ? Αφου οι νεοελληνες εναποθετουν τις ελπιδες τους στον Αντωνακη. Εκτος αν το πανε για συγκυβερνηση με εναλλαγη πρωθυπουργου. 1 χρονο ο χοντρος 1 ο αντωνακης. Παιζει κι αυτο το σεναριο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιο μελλοντικο πρωθυπουργο ρε ? Αφου οι νεοελληνες εναποθετουν τις ελπιδες τους στον Αντωνακη. Εκτος αν το πανε για συγκυβερνηση με εναλλαγη πρωθυπουργου. 1 χρονο ο χοντρος 1 ο αντωνακης. Παιζει κι αυτο το σεναριο.
Eπίσης παίζει τώρα μαζί παρέα ή μόνος ο Αντωνάκης(δύσκολο πολύ το δεύτερο) και μετά να πάρει σειρά το παιδοβούβαλο της νομικής(ξεφτίλα υπέρτατη θα'ναι βέβαια,το πασόκ πρέπει να σβήσει από τον πολιτικό χάρτη).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω δινω 5ευρο  να φυγει και ο Μπενυ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαλάκα τώρα σκέφτομαι αν κάνουν καμιά πλάκα αντιπασόκοι κ πάνε ψηφίσουν λευκό κ βγει πρώτο τι θα γίνει.... :2funny:
Ξερειs πωs θα την πατησουν/ουμε  ολοι ε???   Λογω τηs αγανακτησηs θα ριξουν λευκο πιστευονταs οτι ετσι τουs τιμωρουν.......και οταν βγουν τ αποτελεσματα ....βλεπω πολλουs κοψοχερηδεs παλι
Μωρε δεν τοκοβα συριζα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μανία με τις συγχωνεύσεις.... :headbang:

Δεν κολλάνε όλα εδώ :idiot: :uglystupid:,τουλάχιστον όχι με τον υπάρχονται τίτλο,κάντε το: ''Πασόκ μια ιστορία μίσους κ πάθους'' να μαστέ μέσα. :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με παρακολουθειτε τι ποσταρω βρε τυποι?
Πάντα...αν δεν θες να στέλνεις pm,αλλιώς το μεγάλo μάτι είναι εδώ κ σε βλέπει. :grin:

Big%2BBrother%2Blogo.jpg

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δευτερη φορά, σε ενα πολιτικο κομμα, υπαρχει ενας και ΜΟΝΟ υποψηφιος για την προεδρία.

Το κρατος των τερταποδων/ηλιθιων/παρασιτων/πτωχευμενων/κενων  πνευματικα/απαξιωμενων γενικα το κανει?

Στηνει καλπες, με ενα ψηφοδελτιο και καλει τους ψηφοφορους/οπαδους/τερταποδα να πανε να ψηφισουν μαζικα !!!!!!!!!

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ και ελπίζω  να περασουμε ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ μιο και αποδεδειγμενα πλεον ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ικανοι να επιβιωσουμε σε ενα περιβαλλον ΜΗ διαφθορας, υπαοταγής, συνδιαλλαγης και βρωμιας.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αδελφε δωσε 2 ευρω και τρεχα να φηφίσεις τον Σωτηρα μας!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε μαστορα το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως; σου ζητησε κανεις να πας να ψηφισεις;

αιντε κυριακατικα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε μαστορα το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως; σου ζητησε κανεις να πας να ψηφισεις;

αιντε κυριακατικα

το προβλημα μου ειναι οτι τα ζωα που θα πανε ειναι οι πελατες τους διορισμενοι ΔΥ τους οποιος εγω πληρωνω με τους φορους μου τις εκτακτες εισφορες μου και τις περαιωσεις μου.

γκεγκε γιαννακη? (και εσυ διορισμενος?)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το προβλημα μου ειναι οτι τα ζωα που θα πανε ειναι οι πελατες τους διορισμενοι ΔΥ τους οποιος εγω πληρωνω με τους φορους μου τις εκτακτες εισφορες μου και τις περαιωσεις μου.

γκεγκε γιαννακη? (και εσυ διορισμενος?)

ενταξει το παραμυθακι το εχουμε διαβασει εκατομμυρια φορες

τιποτε καινουργιο υπαρχει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom