pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τζωνάκο θα κάνεις κ χειραψία με τον μελλοντικό πρωθυπουργό;;;εσυ θα χρειαστεις και δευτερο
Τζωνάκο θα κάνεις κ χειραψία με τον μελλοντικό πρωθυπουργό;;;εσυ θα χρειαστεις και δευτερο
Τζωνάκο θα κάνεις κ χειραψία με τον μελλοντικό πρωθυπουργό;;;
Eπίσης παίζει τώρα μαζί παρέα ή μόνος ο Αντωνάκης(δύσκολο πολύ το δεύτερο) και μετά να πάρει σειρά το παιδοβούβαλο της νομικής(ξεφτίλα υπέρτατη θα'ναι βέβαια,το πασόκ πρέπει να σβήσει από τον πολιτικό χάρτη).Πιο μελλοντικο πρωθυπουργο ρε ? Αφου οι νεοελληνες εναποθετουν τις ελπιδες τους στον Αντωνακη. Εκτος αν το πανε για συγκυβερνηση με εναλλαγη πρωθυπουργου. 1 χρονο ο χοντρος 1 ο αντωνακης. Παιζει κι αυτο το σεναριο.
Μαλάκα τώρα σκέφτομαι αν κάνουν καμιά πλάκα αντιπασόκοι κ πάνε ψηφίσουν λευκό κ βγει πρώτο τι θα γίνει....Εγω δινω 5ευρο να φυγει και ο Μπενυ
Nαι, αλλη δουλεια δεν εχουμε κυριακατικα.Μαλάκα τώρα σκέφτομαι αν κάνουν καμιά πλάκα αντιπασόκοι κ πάνε ψηφίσουν λευκό κ βγει πρώτο τι θα γίνει....
Δεν μιλούσα για εσένα,εσύ τέρμα Μπενύ είσαι...όσο δεν πάει.Nαι, αλλη δουλεια δεν εχουμε κυριακατικα.
Nαι, αλλη δουλεια δεν εχουμε κυριακατικα.
Ο Μπενύ δεν του κανεί λες;;;Καλά.
Εσύ θα πας να ψηφίσεις μόλις κατέβει ο βολταίρος για την προεδρία του κινήματος..
Ξερειs πωs θα την πατησουν/ουμε ολοι ε??? Λογω τηs αγανακτησηs θα ριξουν λευκο πιστευονταs οτι ετσι τουs τιμωρουν.......και οταν βγουν τ αποτελεσματα ....βλεπω πολλουs κοψοχερηδεs παλιΜαλάκα τώρα σκέφτομαι αν κάνουν καμιά πλάκα αντιπασόκοι κ πάνε ψηφίσουν λευκό κ βγει πρώτο τι θα γίνει....
Με παρακολουθειτε τι ποσταρω βρε τυποι?Καλά.
Εσύ θα πας να ψηφίσεις μόλις κατέβει ο βολταίρος για την προεδρία του κινήματος..
Πάντα...αν δεν θες να στέλνεις pm,αλλιώς το μεγάλo μάτι είναι εδώ κ σε βλέπει.Με παρακολουθειτε τι ποσταρω βρε τυποι?
ρε μαστορα το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως; σου ζητησε κανεις να πας να ψηφισεις;
αιντε κυριακατικα
το προβλημα μου ειναι οτι τα ζωα που θα πανε ειναι οι πελατες τους διορισμενοι ΔΥ τους οποιος εγω πληρωνω με τους φορους μου τις εκτακτες εισφορες μου και τις περαιωσεις μου.
γκεγκε γιαννακη? (και εσυ διορισμενος?)