Επισκέπτης
Δυνατά Βαγγέλη, ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
Ήθελα νά'ξερα τι αρχίδια ψηφοφορία είναι αυτή, αφού είναι μόνος του :S
Εδώ είναι ελλάδα λέμε...
Δυνατά Βαγγέλη, ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
Ήθελα νά'ξερα τι αρχίδια ψηφοφορία είναι αυτή, αφού είναι μόνος του :S
Λεπτομερειες.Σιγα ρε τυπε, σαμπως ειναι η πρωτη φορα, αλλωστε η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη μας εχει συνηθισει σε κατι τετοια δημοκρατικα. Απλα θυμισου την πρωτη εκλογη ΓΑΠ, οπου ετρεξε μονος του, και τις εκλογες παλι του ΓΑΠ, με Μπενυ και Σκανδαλιδη, οπου εβαλε υποψηφιοτητα για μελλοντικος προεδρος εχοντας την ιδιοτητα του νυν προεδρου .
για τον γιωργακη τυπε θα σου δινα και δυο και τρια αλλα για τον μπενι ουτε ευρω!χαχα
Ελπίζω να εννοείς για τώρα, για τις προεδρικές του πασοκ,να πανε να γ@@@@@@@@@@@@ νε ολοι τους που να παω να ψηφησω.Καλυτερα να ψωφησουν
Στύσε κώλο τοτε βρωμοΠασόκε...!!!!
Εχει κοπει και η τηλεοπτικη ελληνοφρενεια αλλιως θα το ειχαμε και αυτο.Κάντο στάμπα στην μπλούζα και βγες στον ηλεκτρικό
ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ
ότι έχετε ευχαρίστηση
υ.γ. για καλό και για κακό φόρα αλεξίσφαιρο
Το βαλαν στο ραδιο!Εχει κοπει και η τηλεοπτικη ελληνοφρενεια αλλιως θα το ειχαμε και αυτο.
γαμησε τα τυπε....κι αυτοι οι βαρβαροι ηταν μια καποια λυση.....τωρα με τον χοντρο δεν ειναι να κανετε πλακες εδω μεσα.....τον βλεπω να ριχνει το σαιτ με τον σφακιανακη για τις μαλακιες που λετε/λεμε και τον αντι στην μπουζου.....θυμαστε το φονικο βλεμμα μετα το γιαουρτωμα;Δλδ αύριο μας αποχαιρετά ο Γιώργος;
όχι ρε πστ μου συγκινήθηκα
γαμησε τα τυπε....κι αυτοι οι βαρβαροι ηταν μια καποια λυση.....τωρα με τον χοντρο δεν ειναι να κανετε πλακες εδω μεσα.....τον βλεπω να ριχνει το σαιτ με τον σφακιανακη για τις μαλακιες που λετε/λεμε και τον αντι στην μπουζου.....θυμαστε το φονικο βλεμμα μετα το γιαουρτωμα;
με μπενι αρχηγο καθε χαλαρη πρωκτοτρυπιδα θα σφιξει....
γαμησε τα τυπε....κι αυτοι οι βαρβαροι ηταν μια καποια λυση.....τωρα με τον χοντρο δεν ειναι να κανετε πλακες εδω μεσα.....τον βλεπω να ριχνει το σαιτ με τον σφακιανακη για τις μαλακιες που λετε/λεμε και τον αντι στην μπουζου.....θυμαστε το φονικο βλεμμα μετα το γιαουρτωμα;
με μπενι αρχηγο καθε χαλαρη πρωκτοτρυπιδα θα σφιξει....
Λεπτομερειες.
To ΠΑΣΟΚ ειναι"μεχρι στιγμης μονοδρομος".
εγώ δεν έχω να δώσω σε κάποιον δύο ευρώ να πάει να ψηφίσει
άμα του δώσω ένα σουβλάκι που κάνει δύο ευρώ...λες ο Μπένι να μην τον δεχτεί;
αυριο με ενα κρυο ντουζ θα σας περασει
Ισα ισα. Θέλουμε τουρκογλου για να γελάμε. Και εσυ δίπλα του να κανεις τον κλόουν σαν καλός αναξιοπρεπής αυλικός
εσυ θα χρειαστεις και δευτερο