Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
πάντως σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις της VPRC είναι έγκυρες και πέφτουν πάρα πολύ κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα...

Είναι η μόνη έρευνα πάντως, που δίνει αυτά τα αποτελέσματα σε αντίθεση με όλες τις άλλες που έχουν κοντινά τα 4 κόμματα με πρώτο το ΠΑ.Σο.κ. Αυτό με παραξενεύει.

Τωρά, αν ο όμιλος Αλαφούζου, είναι ο έγκρυρος, δεν ξέρω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είναι η μόνη έρευνα πάντως, που δίνει αυτά τα αποτελέσματα σε αντίθεση με όλες τις άλλες που έχουν κοντινά τα 4 κόμματα με πρώτο το ΠΑ.Σο.κ. Αυτό με παραξενεύει.

Τωρά, αν ο όμιλος Αλαφούζου, είναι ο έγκρυρος, δεν ξέρω.

της Public issue εννοούσα..η VPRC ήτανε παλιά στην καθημερινή και τα σπάσανε ... η public είναι πολύ έγκυρη (τουλάχιστον μέρχι τώρα)...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
[quote author= tramountanalink=topic=39510.msg3505699#msg3505699 date=1328709081]
της Public issue εννοούσα..η VPRC ήτανε παλιά στην καθημερινή και τα σπάσανε ... η public είναι πολύ έγκυρη (τουλάχιστον μέρχι τώρα)...
[/quote]

Κυριακή, κοντή γιορτή ! ! !

Πιστεύεις δηλαδή tramountana, ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε:
- την αριστερά πρώτη δύναμη
-3 κόμματα της αριστεράς με διψήφια ποσοστά,
-συνολικά γύρω στα 42,5%,

και δυνατότητα σχηματισμού ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, χωρίς ΠΑ.Σο.κ.
, σε μία 8κομματική βουλή?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ! !

Αλλά πότε δεν ξέρεις.

Να δούμε τι θα μας λέει τότε η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ και ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ,
που σήμερα μας λένε "δεν πληρώνω και στα αρχίδια μου"

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ! !

Αλλά πότε δεν ξέρεις.

Να δούμε τι θα μας λέει τότε η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ και ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ,
που σήμερα μας λένε "δεν πληρώνω και στα αρχίδια μου"

ρε μην λετε τετοια στα σκορποχωρια και θα αρχισουν να τα πιστευουν  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κυριακή, κοντή γιορτή ! ! !

Πιστεύεις δηλαδή tramountana, ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε:
- την αριστερά πρώτη δύναμη
-3 κόμματα της αριστεράς με διψήφια ποσοστά,
-συνολικά γύρω στα 42,5%,

και δυνατότητα σχηματισμού ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, χωρίς ΠΑ.Σο.κ.
, σε μία 8κομματική βουλή?

όχι .. εξάλλου η δημοσκόπηση είναι μια αποτύπωση της κατάστασης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σίγουρα βοηθά να καταγραφεί η τάση ... επίσης αυτός που λαμβάνει μέρος στην δημοσκόπηση συνήθως εκφράζει την οργή/αγανάκτηση ή συμπάθεια με μεγαλύτερη ευκολία από ότι σε μία κάλπη μπρός στην οποία η απόφαση λαμβάνεται κατά μεγάλο ποσοστό σύμφωνα με τα αμιγώς προσωπικά μικροσυμφέροντα ή ακόμη και με έξωθεν επιδράσεις

σίγουρα τρία κόμματα της αριστεράς με διψήφιο όχι.. όπως και ΧΑ στην βουλή δύσκολα... το ίδιο και οι οικολόγοι...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω την εγκηρότητα της εταιρείας ή της συγκεκριμένης δημοσκόπισης της Public issue, την οποία άλλωστε δεν γνωρίζω,  δεν την βλέπω να αποτυπώνει την πραγματικότητα στην σημερινή "βουβή" Ελληνική κοινωνία.

Τουλάχιστον θα ευχόμουν να μην την αποτυπώνει γιατί μετά την  :fuck1: στα σίγουρα.......

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
        ρε μην λετε τετοια στα σκορποχωρια και θα αρχισουν να τα πιστευουν  :2funny:

Ο φόβος ο δικός μου είναι honny64, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή να γινόταν μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τα 3  αυτά κόμματα, ότι αν εξαιρέσουμε τον κο Κουβέλη, οι άλλοι δύο είναι ή θέλουν να δείχνουν ότι είναι στον κόσμο τους.

Αν αυτό που αποτύπωσε στην συγκεκριμένη έρευνα η Public issue, περάσει σαν άποψη στην Ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται καν να επιβεβαιωθεί στην κάλπη, μας οδηγεί ή δεν μας οδηγεί σε πτώχευση?

Αυτό φοβάμαι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο φόβος ο δικός μου είναι honny64, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή να γινόταν μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τα 3  αυτά κόμματα, ότι αν εξαιρέσουμε τον κο Κουβέλη, οι άλλοι δύο είναι ή θέλουν να δείχνουν ότι είναι στον κόσμο τους.

Αν αυτό που αποτύπωσε στην συγκεκριμένη έρευνα η Public issue, περάσει σαν άποψη στην Ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται καν να επιβεβαιωθεί στην κάλπη, μας οδηγεί ή δεν μας οδηγεί σε πτώχευση?

Αυτό φοβάμαι.

οτι ζουν στον κοσμο τους ειναι δεδομενο ειδικα για το κκε ο χρονος εχει σταματησει τουλαχιστον 50 χρονια πριν

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φυσικά αυτή η άποψη, ότι θα  έχουμε μια "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τα 3  αυτά κόμματα", κάποιους οφελεί.

Κατά την γνώμη μου, όχι τους εργάτες, μέσα στους οποίους με την ευρήτερη ένοια είμαι και εγώ, όπως θα μας έλεγε η κα Παπαρήγα, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Έχουμε και παραέχουμε να χάσουμε,
το ή τα σπίτια μας(μακροπρόθεσμα),
το ή τα αυτοκίνητα μας(άμεσσα),
τις μικρές ή μεγάλες μας καταθέσεις στις τράπεζες- από τις οποίες πολλοί ζούμε αυτήν την στιγμή (σε ένα Σαββατιάτικο πρωϊνό)
και πάνω από όλα τη συνέχιση της καθύζισης του επιπέδου ζωής μας (τάχυστα).

Ευνοούν κάποια κεφάλαια Ελλήνων, ίσως που είναι στο Εξωτερικό αυτήν την στιγμή σε "σκληρό νόμισμα", και θα έχουν άλλη αξία την στιγμή που θα έρθουν σε μια άλλη από την σημερινή, χρεοκοπημένη Ελλάδα, με ένα άλλο νόμισμα- π.χ. νέα δραχμή?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Το ερώτημα είναι αν ο κος "αξιοπιστία" Αλαφούζος(αναφέρω Καθημερίνη και αγορά από τον πατέρα του την εποχή Μητσοτάκι) και η Public issue αν τι συγκεκριμένη στιγμή έχουν σχέση ή εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα?

Δεν έχω κανένα στοιχείο για αυτά που γράφω, απλές σκέψεις κάνω, και πραγματικά φοβάμαι.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
οτι ζουν στον κοσμο τους ειναι δεδομενο ειδικα για το κκε ο χρονος εχει σταματησει τουλαχιστον 50 χρονια πριν

Εσύ ρε αρχίδι μαζί με τα υπόλοιπα τα κομματόσκυλα δεν ζείτε στην καρακοσμάρα σας? Μην παραλείψεις να ψηφίσεις τον καινούριο σου αρχηγό που θα συσπειρώσει εκ νέου το κόμμα σου :jerking: :jerking:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Βάλε και τα 50 χρόνια που μας εφερε πισω το πασοκ. Μην ξεχνιέσαι κομματσόκυλο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Βάλε και τα 50 χρόνια που μας εφερε πισω το πασοκ. Μην ξεχνιέσαι κομματσόκυλο
σημερα οι αγραμματοι κοπροι που διορισε με την σεσουλα ο μεθυστακας την επεσαν στον παπακωνσταντινου..εκεινο τον αεργο λεω που σε πολιτισμενη χωρα θα ειχε ηδη μπει φυλακη μαζι με τον δυσλεκτικο ανθρωπακο..
εδω συνεχιζει την πορεια του σ αλλο υπουργειο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αλλα παντα τα σκατα βρισκουν τον δρομο προς τον υπονομο και οι αρουραιοι προς την μπουκαπορτα

Τελικά στις 5.15 το απόγευμα με την συνδρομή των ΜΑΤ ο υπουργός απεγκλωβίστηκε από το γραφείο του και έφυγε από μια πίσω πόρτα που καταληγει στο πάρκινγκ του Υπουργείου.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χαλαρωστε, απαγορευσαν την εξοδο απο τη χωρα-μπουρδελο στον ακη.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
1. Τσατσος
2. Πουστης
3. Μεσιτης real estate (στα ξενα ειναι πιο sic ο τιτλος)
4. Κλητηρας στην ευρωπαικη ενωση
5. Παραδουλευτρα της Μερκελ
6. Να καπνιζει κανα μαυρο και να πανε να μπιπ ολα ?
7. ολα τα παραπανω μαζι (σε μια λεξη , πρωθυπουργος)

Αγαπητοι φίλοι . Μην βιαστητε να πειτε , μαλάκας. Πρωτον δεν ειναι επαγγελμα. Αμα ηταν δεν θα υπηρχαν τοσοι ανεργοι και οι μίσοι θα επαιρναν απο αυτό σύνταξη. Και δεύτερον μαλάκας γενιεσαι , δεν γίνεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom