Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αύριο θα απεργήσουν και οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ

Για πρώτη φορά στα χρονικά αναμένεται να κατεβάσει ρολά πολιτικό κόμμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του apospasma.gr στην αυριανή Γενική Απεργία αναμένεται να συμμετέχουν και οι «απλήρωτοι» εργαζόμενοι της Ιπποκράτους, οι οποίοι με τον....
τρόπο αυτό θέλουν να εκφράσουν την έντονη αποδοκιμασία τους προς την ηγεσία του κόμματος που τους έχει και δουλεύουν «τζάμπα» εδώ και τέσσερις μήνες.
Προ ημερών που είχαν συνάντηση με τον Γραμματέα του Ε. Σ Μιχάλη Καρχιμάκη εισέπραξαν και πάλι υποσχέσεις του τύπου «περιμένετε να ολοκληρωθεί το PSI».

tsantiri.gr

Υ.Γ: Η πιεξούλα και η τζιοβάννα απεργούν ή τους πληρώνει με μαύρα ο Γιωργάκης? :birdman: :birdman: :birdman:

εσενα σε πληρωνουν τα πακια η το κανεις τσαμπα;

Επισκέπτης
Μωρή Ντανιέλα, ξετσίπωτη πόρνη, πάλι σε τρώει η σούφρα σου για πάκικη ψωλή; :fuck2:

είπαμε στις πάκικες ψωλές έχετε ειδικότητα εσείς τα ΠΑΣΟΚια...τυχαίο είναι που σας υποστηρίζουν τα πάκια? δεν νομίζω! :birdman:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μωρή ξεβράκωτη τσούλα, γύρνα πίσω στην πιάτσα σου μπας και σου γρασάρει τη ροδέλα κάνας ναύτης και ηρεμήσεις λίγο. :fuck1:

ναυτες και ειδικες δυναμεις μονο σαββατοκυριακα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O ΓΑΠ είναι μαλάκας αλλά το πρόβλημα τύπων σαν το ΓΑΠ είναι η έλλειψη feedback.Πάνε ξεβράκωτοι στα αγγούρια.Ας πούμε ότι είναι όλοι για τον πούτσο δεν υπάρχει ούτε ένας ικανός.Φοβερή κατάσταση απόλυτη μετριοκρατια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μωρή τσουλάρα έχεις μπερδέψει το γλυφοκώλι με το ξεκώλιασμα της σούφρας σου! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα τωρα μην ντρεπεσαι μολογα το δεν ειναι κακο

σε εκανε γυναικα η μαριαννα ελα μολογα το :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
O ΓΑΠ είναι μαλάκας αλλά το πρόβλημα τύπων σαν το ΓΑΠ είναι η έλλειψη feedback.Πάνε ξεβράκωτοι στα αγγούρια.Ας πούμε ότι είναι όλοι για τον πούτσο δεν υπάρχει ούτε ένας ικανός.Φοβερή κατάσταση απόλυτη μετριοκρατια.
Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΑΙΤ,ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕ,Σ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.Σορι για το ύφος δεν τα έχω μαζί σου μια επισήμανση που αφορά πιστέυω σχεδόν όλους του ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επισκέπτης
Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΑΙΤ,ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕ,Σ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.Σορι για το ύφος δεν τα έχω μαζί σου μια επισήμανση που αφορά πιστέυω σχεδόν όλους του ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υπάρχει τρόπος δράσης χωρίς βία ;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom