Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι καημένοι οι Πασόκοι,δεν ξέρανε τίποτα.... :cheesy:

Κρίμα που ο Προβόπουλος άλλα είπε. :boobies:

ρε συ οσο και να το παλευεις δεν εχει αλλα ντολμαδακια

τελειωσαν αυτα που ξερατε ακριβηνε και ο κιμας

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε συ οσο και να το παλευεις δεν εχει αλλα ντολμαδακια

τελειωσαν αυτα που ξερατε ακριβηνε και ο κιμας
Τότε ντολμαδάκια,τώρα υπουργεία,άλλοι καιροί άλλα ήθη κ έθιμα.... :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι ενταξει πηγαινε τωρα στις 19χρονες για λιγο ματι γιατι ο 902 δεν.....
Από τις 19χρόνες καλύτερα ο 902,μεγάλη μάπα...δε τα μάθες;;; :boobies:

Δεν το πιστευώ,εκεί στην Ιπποκράτους τί κάνετε όλοι όλη μέρα,δουλεύετε;;; :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Από τις 19χρόνες καλύτερα ο 902,μεγάλη μάπα...δε τα μάθες;;; :boobies:

Δεν το πιστευώ,εκεί στην Ιπποκράτους τί κάνετε όλοι όλη μέρα,δουλεύετε;;; :2funny:

το χιουμορακι ειναι εμφυτο η σας το μαθαινουν στον περισσο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ν. Παπανδρέου: "Μεγάλη αμαρτία να μένω στην Εκάλη"

Διαβάστε τι απάντησε ο Νίκος Παπανδρέου στις κατηγορίες για ζωή στη χλιδή, με βίλα και πολυτελή αυτοκίνητα
40 σχόλια | Σχολιάστε

Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 22 2012 18:10 Ενημερώθηκε: Ιανουάριος 22 2012 18:17

Για "χλιδάτη ζωή" κατηγορεί τον Νίκο Παπανδρέου, η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες πολυτελούς μεζονέτας, στην οποία διαμένει ο αδερφός του τέως πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η χλιδή στην οποία ζει ο συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου, ανάγκασε τον Γιώργο Παπανδρέου να τον υπερασπιστεί πρόωρα από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, λόγω των αποκαλύψεων που πίστευε ότι θα έρθουν.

"Για τις άνανδρες και ανήθικες επιθέσεις στην οικογένειά μου απαντώ με μια φράση του Ανδρέα: Εμένα θέλετε να χτυπήσετε; Εδώ είμαι. Χτυπήστε εμένα" είχε πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", ο Νίκος Παπανδρέου τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε από διαμέρισμα 150 τετραγωνικών στα Βριλήσσια σε μια αχανή βίλα 530 τετραγωνικών στην  Εκάλη.

Η βίλα, αγοράστηκε πρόσφατα έναντι 1.3 εκατ. ευρώ, από επιχειρηματία φίλο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος του την νοίκιασε (το ενοίκιο για ένα τέτοιο σπίτι αγγίζει τα 6.000 ευρώ).

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νίκος Παπανδρέου και η σύζυγός του μετακινούνται με μια ασημί  porsche carrera cabrio αξίας 140.000 ευρώ, ενώ δημοσιεύει φωτογραφία και μιας BMW, αναφέροντας ότι και τα δύο αυτοκίνητα ανήκουν σε εταιρείες χρονομίσθωσης.

Οι φωτογραφίες από το "Πρώτο Θέμα"

Τι απαντά ο Νίκος Παπανδρέου

Ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε στην εφημερίδα, με επιστολή του στο Smartpost.gr, κάνοντας λόγο για λασπολογία κατά της οικογένειάς του.

Μάλιστα σημειώνει ότι το πολυτελές αυτοκίνητο, που φωτογράφισε δημοσιογράφος της εφημερίδας ανήκει σε φίλο του.

Με αρκετή διάθεση ειρωνείας, ο κ. Παπανδρέου, δηλώνει πρόθυμος να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις που υποβάλει τα τελευταία 10 χρόνια.

Ολόκληρη η επιστολή

"Εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο είναι στην ίδια γραμμή με τα μπλογκ. Μόνο σκοπό που έχουν είναι – υποθέτω – να αποτελειώσουν δια της λασπολογόιας, το επώνυμο «Παπανδρέου» μια και καλή.

Πρώτ’ απ’ όλα προφανώς είμαι υπό απίστευτη παρακολούθηση επειδή για μια μέρα που επισκέπτης πάρκαρε το αμάξι του στα γκαράζ μου, προλάβατε να βγάλετε φωτογραφία με αυτό, υπονοώντας ότι μου ανήκει.

Φυσικά και δεν μου ανήκει. Όπως και δεν μου ανήκει ένα 4×4 BMW, όπως υπονοείτε στο εξώφυλλο. Έχω ένα οικογενειακό VOLVO του 2003. Όμως σημειώνω ότι ποτέ δεν κάνατε το κόπο να με ρωτήσετε αν μου ανήκει το πολυτελές αμάξι που φωτογραφίσατε ή αν μου ανήκει η μεζονέτα στην οποία διαμένω. Ένα τηλεφώνημα; Δικό σου το αμάξι Νίκο; Όχι. Δικό σου το σπίτι; Όχι. Έχεις Porsche; Όχι. Έχεις BMW 4×4; Όχι.

Αν προέρχονταν από τα πολυπληθή δεξιά μπλογκ, ίσως θα το καταλάβαινα. Από σοβαρή εφημερίδα, ένα απλό τηλεφώνημα σε μένα δεν θα ήταν το σωστό και δεοντολογικό; Ιδιαιτέρως σε μια δύσκολη εποχή (για την οποία έχω γράψει πολλές φορές και έχω προτείνει λύσεις) δεν πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για ανθρώπους με επώνυμα; Προς τι αυτή η κακία; Προς τι αυτή η επιμονή;

Πραγματικά δύσκολα καταλαβαίνω την τόση κακία. Αν θέλετε, με χαρά να σας δώσω και τα τελευταία δέκα χρόνια των φορολογικών μου δηλώσεων, να δείτε από κοντά. Είμαι φυσικά υπέρ του πόθεν αίσχες για όλους. Μήπως να κάντε το πρώτο βήμα εσείς;

Μάλιστα γνωρίζω ότι έχετε ή είχατε στα χέρια σας – σας το έφερε «δημοσιογράφος» – αντίγραφο του ενοικιαστηρίου του σπιτιού. Μεγάλη αμαρτία φαίνεται να διαμένω στην Εκάλη! Που θα προτιμούσατε; Στο πατρικό στο Π Ψυχικό; Στο Καστρί του παππού; Σε ποια μαγαζιά επιτρέπεται να πηγαίνω; Με τι αμάξι να κυκλοφορώ και με πόσα κυβικά; Τι ποτό επιτρέπεται να πίνω ως αδερφός (γιος, εγγονός –διαλέξτε και πάρτε) πρωθυπουργού; Ρετσίνα; Κρασί ελληνικό; Αν είναι ιταλικό; Γαλλικό; Από Χιλή; Σε ποιές χώρες μπορώ να ταξιδεύω; Και με ποια εταιρεία; Και σε ποια θέση; Τσιγάρο; Τι μάρκα;

Ούτε το σπίτι είναι δικό μου, ούτε το πολυτελές αμάξι. Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά άλλωστε και δεν συνάδουν με την φύση μου.

Φυσικά σημειώστε ότι δεν έχω δημόσια θέση, δεν πληρώνομαι από τους φορολογούμενους και κάνω τα πάντα να μην επιβαρύνω ποτέ το δημόσιο. Ξέρω ότι δεν σας πείθω. Αλλά για την τιμή των όπλων δεν μπορώ να μη απαντήσω, έστω και μια φορά".

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Φυσικά σημειώστε ότι δεν έχω δημόσια θέση, δεν πληρώνομαι από τους φορολογούμενους και κάνω τα πάντα να μην επιβαρύνω ποτέ το δημόσιο. Ξέρω ότι δεν σας πείθω. Αλλά για την τιμή των όπλων δεν μπορώ να μη απαντήσω, έστω και μια φορά".

...Αλήθεια ρε Νι-ΚΟΛΑΚΗ?? Δεν έχεις επιβαρύνει το Δημόσιο?? Και τα ταξιδάκια στο Αμπου-Ντάμπι, το Κατάρ, τα Τίρανα και αλλού με τους υπουργούς?? Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστισαν?? Και με ποια ιδιότητα συνόδευες υπουργούς?? Πόσες επενδύσεις έφερες στη χώρα ΝΙ-ΚΟΛΑΚΗ κι εσύ και οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ κηπουροί του αδελφού σου (Παμπούκης κτλ.)?? ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ να φέρετε...ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της "Αγίας" Οικογένειας...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειπαμε εχουμε γλαροσουπα  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εαν ασκηθει διωξη στον γιο του μεγαλου εθναρχη jack daniels θα βγει ο στρατος των πασοκων στους δρμους..ολοι εκεινοι οι αγραμματοι που τους πηραν απο το χερακι κι τους εδωσαν πλουτη, ,εξουσια, δημοσιουπαλληλικι και χαλαρη ζωη..θα βγει στους δρομους ο στρατος απο τα ανθρωπακια που εκαναν προτασεις χωρις ρημα,που οντας φοιτητακια εκλειναν τις τρυπες στα πουκαμισα με λευκοπλαστ και που χρωστανε το ιδιο τους το ειναι στο πασοκ και τωρα εχουν την δυναντοτητα να ελεγχουν καιριες θεσεις της κρατικης εξουσιας..

«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα, στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βεβαια υπαρχει κι η αλλη οψη..οτι χεζονται τα λαμογια πανω τους..εαν ασκηθει διωξη στο σιχαμα που μας διελυσε τοτε η βρωμα και η δυσωδια τους δεν θα εχει τελειωμο..ενας ενας θα καθονται στο σκαμνι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
βεβαια υπαρχει κι η αλλη οψη..οτι χεζονται τα λαμογια πανω τους..εαν ασκηθει διωξη στο σιχαμα που μας διελυσε τοτε η βρωμα και η δυσωδια τους δεν θα εχει τελειωμο..ενας ενας θα καθονται στο σκαμνι

φου φου πες αλευρι ψωμιαδης σε γυρευει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μ αποστομωσες
τι να πω τωρα....
εισαι φοβερος..
με 5 λεξεις μ αφησες αγαλμα

Ποινική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος άσκησε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης ποσού που, σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών, φτάνει τα 51,4 εκατ. ευρώ

παρε κι αυτο να παιζεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ποινική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος άσκησε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης ποσού που, σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών, φτάνει τα 51,4 εκατ. ευρώ

παρε κι αυτο να παιζεις
και ο γαπ υπεξαιρεσε ανθρωπινες ζωες και ψυχες...
μακελαρης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και ο γαπ υπεξαιρεσε ανθρωπινες ζωες και ψυχες...
μακελαρης

Ο υπουργός εξωτερικών ζητά τη στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου

Η ΝΔ θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ξεκαθαρίζει Στ. Δήμας

παρε και αυτο για τις κρυες νυχτες του χειμωνα

Επισκέπτης
Σήμερα ο Λεβέντης μας
από εκεί που βρίσκεται ...
http://[URL unfurl="true"]www.antor.org/images/map-of-caribbean.gif[/img[/URL]]

δήλωσε ότι οι Συντηρητικοί που αντιμετωπίζουν την κρίση στην Ευρώπη απέτυχαν !!!!

Απορία ...

βάζει και τον εαυτό του στους συντηρητικούς ;;;;;

Γιατί και αυτός απέτυχε οικτρά ....

Επισκέπτης
ΠΑ.ΣΟ.Κ το μεγαλειο σου....

Με το Μνημόνιο να έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή κάθε Έλληνα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο.

"Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο", σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή".

Επισημαίνοντας ότι συμφωνεί με την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στο Βερολίνο, ανέφερε ότι το Μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε ενδεχόμενο παύσης πληρωμών και στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.

"Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα. Άκουσα προχθές στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ότι τα κάναμε όλα καλά, πικράναμε το λαό αλλά σώσαμε τη χώρα. Εγώ δεν το λέω αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις επικρίσεις του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του για τον Γιώργο Παπανδρέου. "Κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου. Δεν είναι θέμα αισθητικής, έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι", σημείωσε.

Η ανάπτυξη, όπως ανέφερε, έρχεται μέσα από ξένες κυρίως επενδύσεις και οι επενδυτές δεν πρόκειται να έρθουν αν δεν ξέρουν ότι η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ.

"Στο ΕΣΠΑ για πρώτη φορά υπερβήκαμε τους στόχους, συμβάλαμε στη μείωση έστω λίγο του ελλείμματος με απορρόφηση ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ" σημείωσε, ανακοινώνοντας ρευστότητα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που θα χορηγηθεί τον Μάρτιο στις επιχειρήσεις που θα δοθεί από τις τράπεζες μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

"Δώσαμε 500 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ σαν εγγύηση στην ΕΤΕΠ για να δώσει 1 δισεκατομμύριο δάνεια και εγγυήσεις στις ελληνικές εμπορικές τράπεζες το Μάρτιο για ρευστότητα στις επιχειρήσεις", τόνισε.

Ανακοίνωσε επίσης για τον Ιούνιο νέο πρόγραμμα ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τα μεγάλα οδικά έργα ΣΔΙΤ και τα έργα των σκουπιδιών με 10 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Αναφορικά, τέλος, με το ζήτημα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ σημείωσε πως "πολύ κακώς εισαγγελείς ασχολούνται με ζητήματα που ακουμπάνε με εθνικά θέματα". "Οι χθεσινοί εισαγγελείς δεν ασχολήθηκαν με ό,τι έκανε ο Αλογοσκούφης το 2004 (απογραφή), τα στοιχεία είναι επικυρωμένα από την Eurostat είναι απαράδεκτο, άσκοπο και άτοπο αυτό που συνέβη", υπογράμμισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom