Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πούτσες μπλε
και πράσινες και κόκκινες - ό,τι χρώμα γουστάρει ο καθείς
στις επόμενες εκλογές δεν θα πέσει σταυρός αλλά λίστα

οπότε δεν θα παίζει ποιον γουστάρεις να ψηφίσεις αλλά τι κόμμα
και μην πει κανείς για καμιά πίπα φίμωση κλπ...γιατί όταν σας έδιναν το δικαίωμα ψήφου μονοκούκι στα τζάκια το στέλνατε

ουστ

Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Κοινώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με σταυρό. Για να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να γίνουν οι επόμενες εκλογές με λίστα θα πρέπει να ψηφισθεί στην παρούσα Βουλή με 180 βουλευτές.

Ήδη ο Σαμαράς έχει πει όχι: οπότε πάπαλα.

Για μία ακόμη φορά πιάνεσαι αδιάβαστος και δεν ξέρεις τι λέει το Σύνταγμα.

Για μία ακόμη φορά αμολάς ότι ανοησία κατεβάσει η κούτρα σου.......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
[size=50pt]ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΣ;;;;; ΦΑΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ[/size]

Κι ενώ οι βουλευτές έπιναν το ποτό τους και συζητούσαν τις εξελίξεις στο κόμμα, ομάδα νεαρών εισέβαλε κι άρχισε να τους πετάει μπουκάλια κι αβγά.

Ολα συνέβησαν σε μπάρ επι της Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι. Κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν μαζευτεί για να πιουν χαλαρά ένα ποτό και να συζητήσουν τις εξελίξεις στο κόμμα, ξαφνικά είδαν περίπου 20 νεαρούς να εισβάλουν στο μπαρ. Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τους φωνάζουν ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια, αβγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία ωστόσο το επεισόδιο είχε λήξει και οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί.

Σημειώνεται οτι αυτή δεν είναι η μοναδική έξοδος βουλευτών του κόμματος. Γίνεται σε αρκετές περιοχές ενόψει του Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αυτο αφιερωμενο στα ζωα που θα ξαναψηφισουν τα δυο κοματα, γιατι υπαρχουν καποιοι που θα το κανουν.

Γαμησέ τα τύπε,κραταω μόνο την τελευταία φράση.
'' Θυμίζοντας τους παλιούς φεουδάρχες που έκεγαιν και ρήμαζν τη γη των ακτημόνων για να τους αναγκάσουν να την πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί και εν τέλει να την εγκαταλείψουν...''

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κι ενώ οι βουλευτές έπιναν το ποτό τους και συζητούσαν τις εξελίξεις στο κόμμα,  ομάδαν εαρών εισέβαλε κι άρχισε να τους πετάει μπουκάλια κι αβγά.

Ολα συνέβησαν σε μπάρ επι της Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι. Κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν μαζευτεί για να πιουν χαλαρά ένα ποτό και να συζητήσουν τις εξελίξεις στο κόμμα, ξαφνικά είδαν περίπου 20 νεαρούς να εισβάλουν στο μπαρ. Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τους φωνάζουν ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια, αβγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία ωστόσο το επεισόδιο είχε λήξει και οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί.

Σημειώνεται οτι αυτή δεν είναι η μοναδική έξοδος βουλευτών του κόμματος. Γίνεται σε αρκετές περιοχές ενόψει του Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο.

ξαφνικά και χαλαρά είδαν περίπου 20 νεαρούς

νεαρούς;

Σαν αυτούς;

URL]]

Επισκέπτης
ξαφνικά και χαλαρά είδαν περίπου 20 νεαρούς

νεαρούς;

Σαν αυτούς;

ANARXIKOI_2.jpg
[/quote[/URL]]

Πουτάνων γιούς αναρχικούς.
Ευτυχώς τους βλέπουν και τα πύρκαβλα Πάκια
και πάνε και ξεκαβλώνουν στην Πλατεία Εξαρχείων
στα αναρχοαυτόνομα κωλαράκια ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
H EΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΤΟ 2012

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/oikonomia/prwta_tha_se_viasw_kai_meta_tha_se_klepsw.1575744.html[/url]

μακαρι να  βρεθει ενας να ζωστει εκρηκτικα και να παει στο συνεδριο που εχουν μαζευτει ολα τα καθικια που κατακρεουργησαν 4 γενιες..να πυροδοτησει τα εκρηκτικα και μετα να μαζευουν με το φτυαρι σαρκες, σκατα και λιπος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
[size=10pt]ΓΑΠ Η' ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ Η' ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Η' ΠΙΝΟΣΕΤ Η' ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ Η' ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η'  ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ Η' ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΤΩΝ 60

14/1/2012[/size]

[size=20pt]"Πολλοί με παρεξηγούν. Θεωρούν την ευγένειά μου ως αδυναμία. Αλλά έχω πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις των τελευταίων ετών. Ναι εγώ. Έχω απωθήσει προσωπικές φιλοδοξίες. Έχω συγκρουστεί με διάφορα συμφέροντα. Έχω δεχθει άναδρες επιθέσεις στην οικογένειά μου. Θα θυμίσω μια φράση του Ανδρέα: εδώ είμαι χτυπήστε εμένα. Αυτή τη μάχη εγώ θα τη δώσω από όπου κι αν βρίσκομαι. Όλοι πρέπει να τη δώσουμε».[/size]

[size=20pt]"Έχουμε διαφύγει από τον κίνδυνο; Όχι, αλλά μέχρι σήμερα η χώρα τον έχει αποφύγει" [/size]

[size=20pt]
"Όποια κι αν είναι η κριτική που μου ασκήθηκε έζησα πιο κοντά από τον καθένα το τι θα πει χρεοκοπία. Τι θα πει μοναξιά"[/size]

[size=20pt]"Να παλεύεις μόνος σου σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. [/size]

[size=20pt]Όποιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση απλά κοροΐδεύει τον κόσμο.[/size]
ΤΡΟΙΚΑ: ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ στον κοσμο δεν ειχαμε τοσο ευκολες διαπραγματευσεις με δανειζομενους

[size=30pt]Δε λυπάμαι και δεν μετανιώνω. Είμαι περήφανος.[/size]
2,000 αυτοκτονιες μεχρι σημερα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

EIΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΠΑΡΩ ΦΑΤΣΕΣ
ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΦΑΕΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
ΟΥΤΕ 5 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΩ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΑΡΑΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΩ ΠΤΥΕΛΟ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
EIΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 10 ΦΟΡΕΣ

Πέρα από τις πλάκες:

Ο ΓΑΠ σήμερα μίλησε καμιά ώρα στο Πατσόκ.
Η ομιλία μεταδόθηκε και από την ΕΤ1 (παρά την απεργία), και από το Σκαι ραδιόφωνο. Ολόκληρη.

Η εντύπωση μου είναι (τον άκουσα αλλά όχι προσεκτικά) ότι έχει πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράματα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ, και κάθε ένα απ' αυτά έχει το νόημά του (και τον παραλήπτη του).
Να δούμε τι θα κάνουν τα υπόλοιπα παλληκάρια τώρα που ο αρχηγός μίλησε.
(Δεν ξέρω αν μετά τον ΓΑΠ μίλησαν κι άλλοι. Βλέπετε η ΕΤ1 και ο Σκάϊ μέχρι να τελειώσει ο ΓΑΠ αναμετέδιδαν).

Αν κατάλαβα καλά, στο τέλος είπε:
"Δεν θα επιτρέψω άλλη υποψηφιότητα στο κόμμα, γιατί η χώρα είνει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση".
Επειδή θέλω να διευκρινήσω αν το είπε, και τι άλλα είπε, ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιο μέλος εδώ κράτησε σε βίντεο ή ήχο την ομιλία του ΓΑΠ να το πει, και θα βρούμε ένα τρόπο να πάρω μια κόπια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ντανιελα σου δωσαν καυλαμποκι και κακαριζεις βραδιατικα; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories