Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Έλα, μην ντρέπεσαι. Πες μας γιατί πήγες να απατήσεις την αγαπημένη σου με γυναίκα;
![]()
Κάτσε να ρθει ο βεντουζας να σε ντυσει με καμιά προβατοστολή να γελάσουμε!!!
Έλα, μην ντρέπεσαι. Πες μας γιατί πήγες να απατήσεις την αγαπημένη σου με γυναίκα;
![]()
ξερει καλα η σαυρα τι εννοω..χαχαχαχαΜάλλον εσένα εννοεί, που ψάχνεσαι όλη την ωρα με τα αιγοπρόβατα στο google![]()
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/10/epikaira-115.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κάτι μου λέει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πιεστεί πάραααα πολύ για να πάει σε εκλογές. :D
Κάτι μου λέει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πιεστεί πάραααα πολύ για να πάει σε εκλογές.![]()
Δεν αφήνει το πολυτιμό του(την εξουσία) με τίποτα εεε;;;Το μπαστόκ είναι σαν το γκόλουμ.
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/10/epikaira-115.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
19% δεν παιζει ουτε εαν το γκαλοπ το εκανε η μακρη στην οικογενεια-σοι της
στην αθηνα βαρανε μονοψηφιο εαν αυτο σας λεει κατι
θα τους περασει ακομα κι ο καρατζαφερης
και κατι για να μην ξεχνιομαστε..το [u]2011 ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ[/u]
ο τράγκας βάζει και στοιχημα λεει ότι δεν παίρνουν διψήφιο.19% δεν παιζει ουτε εαν το γκαλοπ το εκανε η μακρη στην οικογενεια-σοι της
και κατι για να μην ξεχνιομαστε..το 2011 ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ
19% δεν παιζει ουτε εαν το γκαλοπ το εκανε η μακρη στην οικογενεια-σοι της
και κατι για να μην ξεχνιομαστε..το 2011 ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ
Tυπε οι ψηφοφοροι της Τσιπροκουβελοοικωλοανταρσυας αντέχουν να κάνουν τσαμπουκά στο Περισσό?Νομίζω ότι όταν θα βγουν τα κονσερβοκούτια, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε την τιμημενη κομματικη νομενκλατούρα του Περισσού, το αιώνιο συστημικό δεκανίκι της Μεταπολιτευσης !
Ναι, καλα. Κάντε ενα ντου στον Περισσο και θα σας κανουν κεμπαπ.Η είδηση από αυτη τη δημοσκόπηση είναι οτι τα κομματα της Αριστεράς χτυπάνε άνετα ένα 30%, αλλά η Παπαρήγα προτιμάει να συνεργαστει με το διάολο, παρά με τον Τσίπρα και τους άλλους.
Νομίζω ότι όταν θα βγουν τα κονσερβοκούτια, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε την τιμημενη κομματικη νομενκλατούρα του Περισσού, το αιώνιο συστημικό δεκανίκι της Μεταπολιτευσης !
Όταν ενωθούν οι υπόλοιπες αριστερές δυνάμεις,μαζί σου για τον Περισσό.Η είδηση από αυτη τη δημοσκόπηση είναι οτι τα κομματα της Αριστεράς χτυπάνε άνετα ένα 30%, αλλά η Παπαρήγα προτιμάει να συνεργαστει με το διάολο, παρά με τον Τσίπρα και τους άλλους.
Νομίζω ότι όταν θα βγουν τα κονσερβοκούτια, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε την τιμημενη κομματικη νομενκλατούρα του Περισσού, το αιώνιο συστημικό δεκανίκι της Μεταπολιτευσης !
Σε ΚΑΝΕΝΑ τραγικο σημειο δεν ηταν το 1989.Μην υποτιμάτε την μεγαλύτερη μαφία-ολιγαρχία που γνώρισε ο τόπος
και το 89 ήταν σε τραγικό σημείο και πήραν 40%....
οι ψηφοφόροι είναι πιο κάτω και από τον τζώνυ....λάσπη και χώμα
Τσου,αν βγει κ τόσο δηλαδή.με αυτό το ποσοστό η ν.δ. κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση;
Οχι. Γυρω στις 138-140 εδρες παιρνει.με αυτό το ποσοστό η ν.δ. κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση;
Tυπε οι ψηφοφοροι της Τσιπροκουβελοοικωλοανταρσυας αντέχουν να κάνουν τσαμπουκά στο Περισσό?![]()
τι ποσοστό θέλει;Τσου,αν βγει κ τόσο δηλαδή.
Λες ε;;;Οπως και απολυτα λογικο το 25% που θα παρουν το 2013.