Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εχεις δει να πω οτι το πασοκ δεν εχει κανει λαθοι;αντιθετα εσυ τα λες ναι μεν..αλλα αμεσως το πασοκ εχει κανει πιο πολλα.μπορω να σου και εγω οτι η ΝΔ ειχε αλλου τον ελεγχο τοσα χρονια στα πανεπιστημια στους γιατρους στο σεβ και σε πολλους αλλους οργανισμους.δηλαδη τη θες να πεις οτι για ολα φταινε οι γαλαζοπρασινοι συνδικαλιστες.μαλλον εσυ ανοιξε τα ματια σου που ειναι μπλε και δες λιγο παραπερα.λυσεις εγω δεν βλεπω οι ευρωπαιοι θα κανουν αυτα που δεν καναμε 35 χρονια ;)
λοιπον πρωτον πασοκε ισχυει το προηγοπυμενο ποστ μου.στους συνδιλαιστες ποιος εχει το πανω χερι με ποσοστα μεγαλα?και σταματα τα ανουσια και χαζα επιχειρηματα τυπου σεβ και γιατρων.στα αρχιδια μας αν εχει η νου δου εκει.σου ειπα διορισε κοσμο εχει κομματικο στρατο?τι αλλο θελεις να ακουσει για να σταματησεις να συμπεριφερεσαι ως ρπασινη καμπια και να κατηγορεις οποιν διαφνει μαζι σου ως νεοδημοκρατη?πριν δεν εγραψες οτι πρεπει να συνενοουμαστε.και ρε green hornet αφου λες δεν τα καναμε 35 χρονια τωρα αυτ απου επρεπε ποιος/οι ειναι υπευθυνος/οι?δεν ειναι πρωτα το πασοκ και μετα η νου δου?ρε τι ειστε εσεις?εδω διαλυεται η χωρα και ακομα παραμενετε δεμενοι στο αρμα του κοματος σας?και ασε τις ψευτοδικαιολογιες οτι κανεις και κριτικη στο πασοκ.αυτη ειναι κριτικη για τον πουτσο που κανεις.γραψε οτι τα δυο κομματα φταινε για το σημερινο χαλι με κυριο μεριδιο ευθυνης να εχει το πασοκ για τους λογους που σου ανεφερα και μετα η νου δου μικροτερο μεν αλλα σημαντικο δε και επισης οι ιδιοι οι ελληνες που τα φηφισαμε/νε/τε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
axaxaxax...
εγιναν 3 τα τσουτσεκια...εχουν και συντροφικη αλλυλεγγυη..χαχαχα

ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!!

ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΡΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ...

Επισκέπτης
λοιπον πρωτον πασοκε ισχυει το προηγοπυμενο ποστ μου.στους συνδιλαιστες ποιος εχει το πανω χερι με ποσοστα μεγαλα?και σταματα τα ανουσια και χαζα επιχειρηματα τυπου σεβ και γιατρων.στα αρχιδια μας αν εχει η νου δου εκει.σου ειπα διορισε κοσμο εχει κομματικο στρατο?τι αλλο θελεις να ακουσει για να σταματησεις να συμπεριφερεσαι ως ρπασινη καμπια και να κατηγορεις οποιν διαφνει μαζι σου ως νεοδημοκρατη?πριν δεν εγραψες οτι πρεπει να συνενοουμαστε.και ρε green hornet αφου λες δεν τα καναμε 35 χρονια τωρα αυτ απου επρεπε ποιος/οι ειναι υπευθυνος/οι?δεν ειναι πρωτα το πασοκ και μετα η νου δου?ρε τι ειστε εσεις?εδω διαλυεται η χωρα και ακομα παραμενετε δεμενοι στο αρμα του κοματος σας?και ασε τις ψευτοδικαιολογιες οτι κανεις και κριτικη στο πασοκ.αυτη ειναι κριτικη για τον πουτσο που κανεις.γραψε οτι τα δυο κομματα φταινε για το σημερινο χαλι με κυριο μεριδιο ευθυνης να εχει το πασοκ για τους λογους που σου ανεφερα και μετα η νου δου μικροτερο μεν αλλα σημαντικο δε και επισης οι ιδιοι οι ελληνες που τα φηφισαμε/νε/τε.
για να μην σε στεναχωρησω και παθεις και τιποτα..γραφω...για ολα φταιει το πασοκ αυτο και μονο αυτο.αυτο μας οδηγησε εδω 99%.και 1% η ΝΔ αφου εχουν λιγοτερους συνδικαληστες και κομματικο στρατο.τωρα ενταξει τα ειπα καλα;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για να μην σε στεναχωρησω και παθεις και τιποτα..γραφω...για ολα φταιει το πασοκ αυτο και μονο αυτο.αυτο μας οδηγησε εδω 99%.και 1% η ΝΔ αφου εχουν λιγοτερους συνδικαληστες και κομματικο στρατο.τωρα ενταξει τα ειπα καλα;
αυτο που ειπες σε εμενα στασου μπροστα σε ενα καθρεφτη και πες το.μηπως ειμαι μαλακας που δεν παραδεχομαι οτι το πασοκ δεν φταιει κατα κυριο λογο?μηπως ειμαι μαλακας που το παιζω εξυπνακιας και ειρωνας?μηπως ειμαι μαλακας που δεν παραδεχομαι το λαθος μου να ειμαι τοσο φανατικος με ενα κομμα?μηπως αντι για μαλακας ειμαι τελικα ενα κομματοσκυλο που δεν το νοιαζει να ψαξει να βρει ευθυνες απο το κομμα που ψηφιζε ειτε γιατι με διορισε ειτε γιατι με εξυπηρετει?

υστερογραφο:εγω δεν προκειται να παθω τιποτα.εσυ κοιτα να αφησεις τις ειρωνιες και σταματα να γκεμπελιζεις και να με παρουσιαζεις ως γαλαζιο ενω δεν σου εχω δειξει τετοιο πραγμα.σου ειπα το πασοκ εχει μεγαλυτερο απο την νου δου μεριοδιο ευθυνης αλλα και η νου δου εχει σημαντικο μεριδιο.

Επισκέπτης
www.parapolitiki.com/2011/10/blog-post_5172.html]http://www.parapolitiki.com/2011/10/blog-post_5172.html[/url]

Οι γκοτζαμάνηδες της Δραχμής

Δεν γνωρίζω αν οι σημερινοί γκοτζαμάνηδες κυκλοφορούν με τρίκυκλα αλλά σίγουρα δεν εχθρεύονται την Αριστερά, στοχεύουν αυστηρά και μόνο στο ΠΑΣΟΚ.
Κρατούν πληκτρολόγιο και υπόσχονται κρεμάλες. Δημοσιεύουν καθημερινά δεκάδες σχόλια με λέξεις-κλειδιά "κρεμάλα", "ειδικό Δικαστήριο", "δοσίλογοι", "Αργεντινή", "ελικόπτερο", "Γουδή". Είναι λίγοι αλλά πληθωρικοί. Κάνουν όση φασαρία μπορούν.

Η κυβέρνηση υποτιμά την επιρροή τους. Κακώς. Ελέγχουν ή επηρεάζουν σχεδόν όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ/blogs. Βρίσκονται πίσω από επαναστατικά events στο Facebook, από ανώνυμα e-mails που "αποκαλύπτουν" χρεοκοπίες και πραξικοπήματα.

Τι θέλουν; Οι "πολλοί" θέλουν πίσω την Ελλάδα στην οποία ήταν σημαντικοί. Οι "λίγοι" που τους καθοδηγούν; Να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου στα οποία έχουν επενδύσει και να γίνουν η μαφία που θα κυβερνήσει μια χρεοκοπημένη κι αποπροσανατολισμένη χώρα.

Με τους "Αγανακτισμένους" δεν τα κατάφεραν. Τώρα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν υπουργούς και βουλευτές να μην βάλουν την υπογραφή τους σε τίποτα που θα γκρεμίσει κατεστημένα. Προσπαθούν να τους πείσουν ότι αν υπογράψουν, "μεθαύριο θα σας κρεμάσουν τα λαϊκά δικαστήρια". Προσπαθούν να τους πείσουν ότι "με τη δραχμή θα είναι όπως παλιά" και "δεν θα έχουμε τους Ευρωπαίους στα πόδια μας".

Μόνο ένας ψύχραιμος λαός μπορεί να τους αντιμετωπίσει.
ρε να σε προσεχουμε εσενα,οι πασοκοι ειναι ειδος υπο εξαφανιση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ρε να σε προσεχουμε εσενα,οι πασοκοι ειναι ειδος υπο εξαφανιση

εσυ δεν εχεις δουλεια ;

κανα ατυχημα καμια ληστεια μετα φονου καμια αυτοκτονια να γραψει και ο φου φου κατι

Επισκέπτης
αυτο που ειπες σε εμενα στασου μπροστα σε ενα καθρεφτη και πες το.μηπως ειμαι μαλακας που δεν παραδεχομαι οτι το πασοκ δεν φταιει κατα κυριο λογο?μηπως ειμαι μαλακας που το παιζω εξυπνακιας και ειρωνας?μηπως ειμαι μαλακας που δεν παραδεχομαι το λαθος μου να ειμαι τοσο φανατικος με ενα κομμα?μηπως αντι για μαλακας ειμαι τελικα ενα κομματοσκυλο που δεν το νοιαζει να ψαξει να βρει ευθυνες απο το κομμα που ψηφιζε ειτε γιατι με διορισε ειτε γιατι με εξυπηρετει?

υστερογραφο:εγω δεν προκειται να παθω τιποτα.εσυ κοιτα να αφησεις τις ειρωνιες και σταματα να γκεμπελιζεις και να με παρουσιαζεις ως γαλαζιο ενω δεν σου εχω δειξει τετοιο πραγμα.σου ειπα το πασοκ εχει μεγαλυτερο απο την νου δου μεριοδιο ευθυνης αλλα και η νου δου εχει σημαντικο μεριδιο.
χωρις ειρωνια σου λεω αυτα που θες.συμφωνω τη αλλο να κανω :idiot:ακομα και σε αυτο ομως εχεις τις αμφιβολιες σου αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες.θα σου προτεινα μα κοιταξεις εσυ τον καθρεφτη και να κανεις τις ερωτησεις που θες.και σιγουρα θα παρεις και τις απαντησεις που θες να ακουσεις ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εσύ είσαι ειδικός σε αυτά. Δεν υπάρχει πάκι στην Αθήνα που να μην σου'χει ξηγηθεί αλμυρό φυστίκι. :fuck1:
θα φωναξω τον spiderman..κατσε καλα
spiderman-is-horny-nsfw-2991-1306507911-21.jpg

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
σε ψαχνει η κοπελια απο λιοσιων 112..αφησες λεει φυστικια..κι ενα φονταν

χαχαχαχαχ

Χαχαχαχαχα απο τότε που εσπασε τον κουμπαρα,
και έσκασε τα 200 στην τουρίστρια δεν του χει μείνει φραγκο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom