Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
οπότε σύντροφε
θα γούσταρες νομοθεσία αλά Τέξας ;;;

να έβγαζες αυτό ;
163500_large.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οπότε σύντροφε
θα γούσταρες νομοθεσία αλά Τέξας ;;;

να έβγαζες αυτό ;
163500_large.jpg
Σύντροφε το μόνο προβλημά μου με τέτοια νομοθεσία είναι ότι μπορεί να μου το βγάλει κ ο άλλος για ασήμαντο λόγο κ κάποιος να γίνει πτώμα κ ο άλλος να βρεθεί φυλάκα να τον πηδάνε!!!!!

Επισκέπτης
Σύντροφε το μόνο προβλημά μου με τέτοια νομοθεσία είναι ότι μπορεί να μου το βγάλει κ ο άλλος για ασήμαντο λόγο κ κάποιος να γίνει πτώμα κ ο άλλος να βρεθεί φυλάκα να τον πηδάνε!!!!!

Χρειάζονται 3 πράγματα, όπως σε όλα:
1)Εκπαίδευση
2)Εκπαίδευση
3)Εκπαίδευση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χρειάζονται 3 πράγματα, όπως σε όλα:
1)Εκπαίδευση
2)Εκπαίδευση
3)Εκπαίδευση
Ναι,ο αμερικανός όμως έκανε 200 χρόνια να εκπαιδευτεί....κ εμείς τόσο θέλουμε,μέχρι τότε θα αλλάζουμε πιστολιές.

Επισκέπτης
Ναι,ο αμερικανός όμως έκανε 200 χρόνια να εκπαιδευτεί....κ εμείς τόσο θέλουμε,μέχρι τότε θα αλλάζουμε πιστολιές.

Γιατί κοιτάς τον αμερικάνο,σε χώρα με 300 μύρια πληθυσμό  και τόσα προβλήματα , χωρίς θητεία ;;;
Δες την Ελβετία , πιο κοντά στα δικά μας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαkrya απο οπλα.

εαν στην πεσουν απλα τα δινεις..δεν θα σκοτωθεις για ενα κωλοκινητο και για τα λεφτα

το μονο που ειμαι σιγουρος οτι θα κανω ειναι οτι εαν ποτε μπει καποιος σπιτι μου και μπορεσω να τον πιασω θα τον δεσω θα τον χαραξω και θ αφησω τον σκυλο να παιξει μαζι του

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Η οπλοφορία και οπλοχρησία των πολιτων και ιδιωτικών δυνάμεων Τάξης και Ασφάλειας είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ....

Η παραβίαση ιδιωτικού ασύλου η επαγγελματικού χώρου τιμωρείται με ΘΑΝΑΤΟ .....

μετα ας ελθουν αλλοδαποί εγκήματίες και τα λέμε ...

σε μαι χωρα αναρχο-μπαστουνόβλαχων τι αλλο νομιζετε οτι θα δώσει λύση ?

Φίλε αυτό που λες, θα κοστίσει στην κοινωνία εκατονταδες άσκοπους κι άδικους θανάτους γι ασημαντες αφορμές και για παραπτώματα που κανείς νηφάλιος άνθρωπος δε θα τιμωρούσε με θάνατο.
Χώρια οι θάνατοι από ατυχήματα κι από καθε λογής βαρεμένους που θα μπουκαρουν σα Ράμπο οπου γουσταρουν για να λυσουν τα ψυχολογικά τους...

Φαντάσου τώρα δυο Ελληνάρες να διαφωνούν σε καφενείο για τις γνωστές παπαριες, με τα κουμπούρια στην κωλότσεπη... Εδώ δεν ξέρουμε να οδηγούμε, φαντάσου ότι θα φέρουμε και όπλα χωρίς καμια φυσική και ψυχολογική προετοιμασία-εκπαίδευση.

Η επίγνωση του οτι κουβαλας όπλο, είναι τρομερό ναρκωτικό πάνω σε κάποιον καυγά.
H ευκολία του να πατησεις τη σκανδαλη κάνει το φόνο εύκολο πράγμα και τη ζωή φτηνή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί κοιτάς τον αμερικάνο,σε χώρα με 300 μύρια πληθυσμό  και τόσα προβλήματα , χωρίς θητεία ;;;
Δες την Ελβετία , πιο κοντά στα δικά μας.
Εμείς δηλαδή θεωρείς ότι είμαστε πιο κοντά στην Ελβετία κ όχι στην Αμερική ε; :cheesy:

Επισκέπτης
Φαντάσου τώρα δυο Ελληνάρες να διαφωνούν σε καφενείο για τις γνωστές παπαριες, με τα κουμπούρια στην κωλότσεπη... Εδώ δεν ξέρουμε να οδηγούμε, φαντάσου ότι θα φέρουμε και όπλα χωρίς καμια φυσική και ψυχολογική προετοιμασία-εκπαίδευση.

Η επίγνωση του οτι κουβαλας όπλο, είναι τρομερό ναρκωτικό πάνω σε κάποιον καυγά.
H ευκολία του να πατησεις τη σκανδαλη κάνει το φόνο εύκολο πράγμα και τη ζωή φτηνή.

Αυτά που λες είναι άκυρα.
Οι εγκληματίες και τώρα κουβαλάνε όπλα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οποιος σκεφτεται να εχει στη κατοχη του οπλο πρεπει να ξερει οτι αμα το εμφανισει πρεπει και να το χρησιμοποιησει .
αλλιως να κατσει στα αυγα του.

Επισκέπτης
DOUBLE SLUG Ή ΔΙΒΟΛΟ

ΔΙΒΟΛΟ MAGNUM. Δυο στρόγγυλα βόλια των 15mm τοποθετημένα μέσα σε συγκεντρωτήρα. Απόκλιση των δυο μονόβολων από το στόχο μεταξύ τους σε απόσταση 60m περίπου 10cm. Μεγαλύτερη διάτρηση, 100% θανατηφόρο χτύπημα. Η καλύτερη επιλογή για μεσαίες αποστάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom