Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και γω θα έλεγα ότι δεν υπάρχει πιο ασφαλές μέρος από τράπεζα στο αεροδρόμιο!!!!!

ΥΓ η άλφα είναι εκεί,κάτω στις αφίξεις...εκεί χτύπησαν?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
βαρεθηκα απλα..μπουχτησα

δεν αντεχω να βλεπω αλλο την ελλαδα να σβηνει, ληστειες, φτωχια, ανεργια, μιζερια μαυρο μελλον  και ενα ματσο ανεπαγγελτων αφισοκολητων να περνανε ζωη ονειρο..καμια αντιπολιτευση καμια αντισταση τιποτα..

τερμα βαρεθηκα..κουραστηκα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τερμα βαρεθηκα..κουραστηκα
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί-κουρατσεί-απαξιώσει με την πολιτική κ απέχουν,έτσι όμως αφήνουν τους κομματικούς στρατούς να κάνουν τα κουμάντα τους λόγω της νομοθεσίας που δεν λογαριάζει την αποχή.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η οπλοφορία και οπλοχρησία των πολιτων και ιδιωτικών δυνάμεων Τάξης και Ασφάλειας είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ....

Η παραβίαση ιδιωτικού ασύλου η επαγγελματικού χώρου τιμωρείται με ΘΑΝΑΤΟ .....

μετα ας ελθουν αλλοδαποί εγκήματίες και τα λέμε ...

σε μαι χωρα αναρχο-μπαστουνόβλαχων τι αλλο νομιζετε οτι θα δώσει λύση ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Αστυνομικούς έχουμε,απλά η πλειοψηφία είναι για αποκλειστική χρήση πολιτικών,μεγαλοδημοσιογράφων κ των μεγάλων γενικότερα.
Κάθε μεγαλό κάτι έχει καμιά 100 να τον φυλάνε κ κάθε 100 πολίτες υπάρχει ένας αστυνομικός για την προστασία τους.
Η πλειοψηφια όλων αυτών λέει εκ του ασφαλους-αφού ο κωλος τους ειναι καλυμμένος-  τις γνωστές δημοκρατικές μαλακίες περι αστυνομικής βίας και πόσο κακοι ειναι οι μπάτσοι και το αποχαυνωμένο δημοκρατικό πόπολο καθεται και τους ακούει.
Τώρα που το ανόητο πόπολο δολοφονειται  ισως  αναγκαστει να αντιδράσει

Στην alpha μάλλον αλλα η δουλεια προφανώς εγινε απο μέσα
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99053&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99053&catid=4[/url]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί-κουρατσεί-απαξιώσει με την πολιτική κ απέχουν,έτσι όμως αφήνουν τους κομματικούς στρατούς να κάνουν τα κουμάντα τους λόγω της νομοθεσίας που δεν λογαριάζει την αποχή.
λογω καταγωγης κουβαλαω τρελα μεγαλη και νευρα πολλα..εαν θολωσω δεν καταλαβαινω τιποτα..διαπιστωμενο πολλακις αυτο..μην βρεθει κανας πουστης απο δαυτους τυχαια μπροστα μου καμια μερα σε καμια δημοσια υπηρεσια πχ γιατι πολυ φοβαμαι οτι το χερι μου δεν θα το δωσω για εγκαρδια χειραψια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η οπλοφορία και οπλοχρησία των πολιτων και ιδιωτικών δυνάμεων Τάξης και Ασφάλειας είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ....

Η παραβίαση ιδιωτικού ασύλου η επαγγελματικού χώρου τιμωρείται με ΘΑΝΑΤΟ .....

μετα ας ελθουν αλλοδαποί εγκήματίες και τα λέμε ...

σε μαι χωρα αναρχο-μπαστουνόβλαχων τι αλλο νομιζετε οτι θα δώσει λύση ?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι κ ο κάθε πολίτης θα καθαρίσει μόνο τον ληστή κ αυτόν που θα προσπαθήσει να τον βλάψει κ όχι τον γειτονά του επειδή καυγάδισε,όχι τον οπαδό της άλλης ομάδας γήπεδο,όχι αυτόν που του φαγέ την γκόμενα,αυτόν που τσακώθηκε στο φανάρι κ ο κατάλογος δεν έχει τέλος!!!!!!

Να κάνει η αστυνομία κουμάντο κ άσε τύπους σαν τον Λάκη να έχουν όπλα, να παίξουν πιστολίες αν τους μπει κανένας σπίτι ή τους την πέσει κανεις στον δρόμο.

Λάκη κουβαλάς πάντα σιδερικό ή μόνο στο σπίτι τα'χεις;;;;

Επισκέπτης
Λάκη κουβαλάς πάντα σιδερικό ή μόνο στο σπίτι τα'χεις;;;;

Να κουβαλώ έξω;;
Είναι παράνομο.
Την περίοδο του κυνηγιού όμως
μπορεί να ξεχαστεί κανένα κυνηγετικό στο ΙΧ.
Με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι ξεχνάμε ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να κουβαλώ έξω;;
Είναι παράνομο.
Την περίοδο του κυνηγιού όμως
μπορεί να ξεχαστεί κανένα κυνηγετικό στο ΙΧ.
Με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι ξεχνάμε ...
Και αν στην πέσει κανένας να σε ληστέψει πώς θα αμυνθείς;;;

Εμένα μου την έχουν πέσει 2-3 φορές.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
για πες σκηνικα που στην επεσαν..

Επισκέπτης
Δεχόμαστε κ pm,όχι τίποτα άλλο αλλά μετά την τρίτη φορά που μου την έπεσαν έναν φόβο τον έχω.

Για το σπίτι πάντως,
ειδικά αν δεν έχεις παιδιά
ένα κυνηγετικό πάντα γεμάτο
είναι τέλεια λυση.
Μαζί με τα χαρτιά ξεκινά από 400€.
Με παιδιά το κόστος ανεβαίνει
γιατί θες ντουλάπια,κλειδαριές , τα κέρατά μου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Για το σπίτι πάντως,
ειδικά αν δεν έχεις παιδιά
ένα κυνηγετικό πάντα γεμάτο
είναι τέλεια λυση.
Μαζί με τα χαρτιά ξεκινά από 400€.
Με παιδιά το κόστος ανεβαίνει
γιατί θες ντουλάπια,κλειδαριές , τα κέρατά μου.
για το σπιτι προσωπικα εχω σκυλο

για εξω πλεον προσεχω..οσο μεγαλωνω αρχιζω να πουστευω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για πες σκηνικα που στην επεσαν..
α)Βγαίνω από το σπίτι κ πάω να πληρώσω ΔΕΗ-ΟΤΕ(κουβάλουσα 180e) κ με σταματάνε 3 Αλβανοί ζητώντας μου λεφτά(δεν είχα ψιλά,μόνο χοντρά,εεε 50e σε ζητιανά δεν δίνεις,οπότε τα κλάσα κ λίγο δεν ήξερα πως να το χειριστώ),ευτυχώς δεν έγινε έντονο το επεισόδιο,τον άγριο της παρέας τον μαζέψαν οι φίλοι του(ρε να επιμένει ότι έχω κ σε κάποια φάση αγρίεψε κ μου λέει: θα  δώσεις ή θα σου πάρουμε με το ζόρι;;; :rolleyes:

β)Μέσα στο άσυλο βράδυ 20:00 μετά από μάθημα μου την έπεσε ένας σκούρος προς το σοκολατί με σουγιά(καλά τα μιλούσε τα ελληνικά,ήταν τσιγγάνος ή αλλοδαπός πολύ καιρό Ελλάδα),απώλεια ένα 50e είχα εδώ.

γ)Στο λεωφορείο πέρασε ένας ελαφροχέρης κ μου βούτηξε το πορτοφόλι(κουβαλώ κ ας έχει μέσα 10e).

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
α)Βγαίνω από το σπίτι κ πάω να πληρώσω ΔΕΗ-ΟΤΕ(κουβάλουσα 180e) κ με σταματάνε 3 Αλβανοί ζητώντας μου λεφτά(φίλε δεν είχα ψιλά,μόνο χοντρά,εεε 50e σε ζητιανά δεν δίνεις,οπότε τα κλάσα κ λίγο δεν ήξερα πως να το χειριστώ),ευτυχώς δεν έγινε έντονο το επεισόδιο,το άγριο της παρέας τον μαζέψαν οι φίλοι του(ρε να επιμένει ότι έχω κ σε κάποια φάση αγρίεψε κ μου λέει: θα  δώσεις ή θα σου πάρουμε με το ζόρι;;; :rolleyes:

β)Μέσα στο άσυλο βράδυ 20:00 μετά από μάθημα μου την έπεσε ένας σκούρος προς το σοκολατί με σουγιά(καλά τα μιλούσε τα ελληνικά,ήταν τσιγγάνος ή αλλοδαπός πολύ καιρό Ελλάδα),απώλεια ένα 50e είχα εδώ.

γ)Στο λεωφορείο πέρασε ένας ελαφροχέρης κ μου βούτηξε το πορτοφόλι(κουβαλώ κ ας έχει μέσα 10e).
μπρονξ μας εκανε τ ανδρεικελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom