jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εγω ρε φιλε ειμαι γνωστος απαλευτος, εσυ εχεις ενα προφιλ σοφουρε μαλακα εσυ πριν λιγο ανοιξες νεο θρεντ οτι χρεοκοπει η ελλαδα στις 15 οτκωβρη και την μπαινεις σε μενα τωρα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ρε φιλε ειμαι γνωστος απαλευτος, εσυ εχεις ενα προφιλ σοφουρε μαλακα εσυ πριν λιγο ανοιξες νεο θρεντ οτι χρεοκοπει η ελλαδα στις 15 οτκωβρη και την μπαινεις σε μενα τωρα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα μου;;;;εγω ρε φιλε ειμαι γνωστος απαλευτος, εσυ εχεις ενα προφιλ σοφου
ισσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσαααααααααααααααααααααααααααΈλα μου;;;;![]()
![]()
τι???μεχρι και ο παπαζολης γελασε παντως.εγω ρε φιλε ειμαι γνωστος απαλευτος, εσυ εχεις ενα προφιλ σοφου
Έχει πολλά έξοδα διατροφής κ στέγασης γι'αυτό,πού να στεγάσει κ διατηρήσει όλη αυτή την μάζα που έχτισε,δεν μένουν λεφτά....Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ
...ΕΛΑ..ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΖΑΜΑΡΙΑ Η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη γειτονιά μου..
[video]http://logioshermes.blogspot.com/2011/09/financial-times-deutschland-15-6.html#.ToWm_yQrA6s.facebook[/video]
Ίσως,αλλά οι άλλοι όπως οι οικολόγοι προφανώς κ δεν φταίνε σε τίποτα,δικαίως μπορούν να σου λένε: ''Κύριε εδώ ήμουν κ ήσουν,ας με ψήφιζες''.χα χα χα όταν γίνει το ``μπαμ`` αγαπητέ, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ μέχρι και των οικολόγων θα σπάσουν... μην βγάζετε την ουρά σας απέξω...
κι εγώ που νόμιζα πως τα έβγαλε έξωΈχει πολλά έξοδα διατροφής κ στέγασης γι'αυτό,πού να στεγάσει κ διατηρήσει όλη αυτή την μάζα που έχτισε,δεν μένουν λεφτά....
Πππφ,καχύποπτε άνθρωπε...το άτομο είναι αμέπτου ηθικής.κι εγώ που νόμιζα πως τα έβγαλε έξω
θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι,θα τον τρελλάνουμε το φίλο σίγουρα ναι...αυτή η παράταξη άλλαξε την ιστορία της ελλάδας!! και τι ηγέτες...σημίτης, παπανδρέου και ηγετική πμάδα ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ!!!ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.Το νημα που περιμενες πως και πως να μπεις και να τα κανεις ολα πουτανα.ΝΑΙ ειναι το νημα που ανοιχτηκε για να εκφρασεις την ενθερμη σου αγαπη και υποστηριξη σε αυτη την τεραστια παραταξη.ΤΟΣΟ αγαπη,τοσος ερωτας,τοσο γαδεν μπορει-και δεν πρεπει-να παει χαμενο και να μην εκφραστει...ΞΕΔΩΣΤΕ!!!!
ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα αλεκο,εκτος απο λα.ος(μπλιαξ) ΕΙΣΑΙ και ψηφοφορος...ποτε δεν ειναι αργα να δεις την αληθεια και να στηριξεις την σωστη παραταξη....εγω ειμαι λα.ος
ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα αλεκο,εκτος απο λα.ος(μπλιαξ) ΕΙΣΑΙ και ψηφοφορος...ποτε δεν ειναι αργα να δεις την αληθεια και να στηριξεις την σωστη παραταξη....
ΚΑΙ μην ξεχνας ψηφοφορε λαγονισιαν ,πανω απο ολα ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑθα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι,θα τον τρελλάνουμε το φίλο σίγουρα ναι...αυτή η παράταξη άλλαξε την ιστορία της ελλάδας!! και τι ηγέτες...σημίτης, παπανδρέου και ηγετική πμάδα ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ!!!
ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα αλεκο,εκτος απο λα.ος(μπλιαξ) ΕΙΣΑΙ και ψηφοφορος...ποτε δεν ειναι αργα να δεις την αληθεια και να στηριξεις την σωστη παραταξη....
γυμνασμένα κορμιά, κοφτερά μυαλά και αγνοί πατριώτες!!! τα έχουν όλα και συμφέρουν...μακάρι να βγαίνουν για τα επομενα 20 χρόνια...θα μας κάνουν δανία του νότου...ΚΑΙ μην ξεχνας ψηφοφορε λαγονισιαν ,πανω απο ολα ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ