Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν υπαρχουν λεει?
απο τους 8 επαναστατες ο ενας δεν πληρωσε..και μαλιστα τον παραδεχομαι γιατι εχει περισοτερα να χασει αν χασει..

οσο για το μπαρουτι πρωτα θα μυρισει κυροζινη αεροπλανου..

καθε 3-4 μερες μαθαινω και μια νεα περιπτωση μεταναστευσης..ειτε κοντινου μου προσωπου ειτε γνωστο γνωστου..
Να δεις που σε λίγο με το που θα τελειώνει την βασική εκπαίδευση κάποιος θα την κάνει για εξωτερικό,όσοι επιλέγουν τα πανεπιστήμια,τει κ τίποτα ιέκ θα την κάνουν απλά πιο μετά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Να δεις που σε λίγο με το που θα τελειώνει την βασική εκπαίδευση κάποιος θα την κάνει για εξωτερικό,όσοι επιλέγουν τα πανεπιστήμια,τει κ τίποτα ιέκ θα την κάνουν απλά πιο μετά.
ε ναι ρε..εννοειτε..οσοι εχουν καβατζες θα μεινουν εδω και οσοι δεν εχουν απλα θα κοβουν την κοκα κολα στην μεση..τελη 2012 θα υπαρχουν 1,5 εκ ανεργοι ανεπισημα..θα ειναι μια χωρα που ο ιδιωτικος τομεας θα ανταγωνιζεται τον δημοσιο στην παραγωγικοτητα..

εγω ειμαι πολυ φτωχος για να ξεκιναω την χρονια με -1500+ ευρω απο χαρατσια-εισφορες-αυξησεις..γι αυτο ελπιζω συντομα τον πουλο αρμ..

οσοι τα εχουν ας τα δωσουν υπερ του φιλοπτωχου ταμειου οπως στο μια ζωη την εχουμε με τον χορν

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ένα ολόκληρο "θησαυρό" κρύβει η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε την Πέμπτη, ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος.

Ο κ. Φώσκολος ήταν μεταξύ των ομιλητών σε ημερίδα για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, που οργάνωσε στα Χανιά το Πολυτεχνείο.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής, νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού, το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την αξιοποίηση αυτών των κοιτασμάτων, το κόστος είναι φθηνότερο από αυτό του Πρίνου, καθώς τα αποθέματα είναι πολύ μεγάλα.

Ξεχρεώνουμε σε 12 χρόνια...

Σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο, από τα αποθέματα αυτά θα μπορούσε η Ελλάδα να καλύψει ακόμα και το έλλειμμα της και μέσα σε 12 χρόνια η χώρα μας θα μπορούσε μέσω αυτής της αξιοποίησης να βγάλει το χρέος της.

Ο ομότιμος καθηγητής αναφέρθηκε και στα κομμάτια της νότιας Κρήτης που κρύβουν υδρογονάνθρακες.

"Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι νοτιοδυτικά της Γαύδου το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι έχει, μπορεί να είναι και τεράστιο, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο είμαι πολύ πιο σίγουρος και είναι κάτω από τον Πλακιά 80 χιλιόμετρα από τον Πλακιά και υπάρχει και το κομμάτι του "Ηρόδοτου" το οποίο και αυτό ξέρομε περίπου πόσο είναι. Πρέπει να πω, ότι η έκταση προς έρευνα είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ.

Το κομμάτι που έχουμε εμείς είναι 2 φορές μεγαλύτερο και έχομε ίσως και παραπάνω αποθέματα από το άθροισμα Ισραήλ και της Κύπρου", κατέληξε ο καθηγητής.

Oι εργασίες της ημερίδας έγιναν στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Ο ξεκωλιάρης δυσλεκτικός θέλει να τα πουλήσει όλα. Μακάρι να πέσει πρίν γίνει αυτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε ναι ρε..εννοειτε..οσοι εχουν καβατζες θα μεινουν εδω και οσοι δεν εχουν απλα θα κοβουν την κοκα κολα στην μεση..τελη 2012 θα υπαρχουν 1,5 εκ ανεργοι ανεπισημα..θα ειναι μια χωρα που ο ιδιωτικος τομεας θα ανταγωνιζεται τον δημοσιο στην παραγωγικοτητα..

εγω ειμαι πολυ φτωχος για να ξεκιναω την χρονια με -1700 ευρω απο χαρατσια-εισφορες..γι αυτο ελπιζω συντομα τον πουλο αρμ..

οσοι τα εχουν ας τα δωσουν υπερ του φιλοπτωχου ταμειου οπως στο μια ζωη την εχουμε με τον χορν
Την πεθάναν την Ελλάδα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και μια και θυμηθηκα το ''φιλοπτωχο ταμειο'' της μπιμπις

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...και τον μπόνεφ προπονητή...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σαριτς,μαριτς,αντριτς..

τον αλβανο κολα επισης..

ενας σοβαρος βαλκανιος ηταν να ερθει ο χατζι και δεν ηρθε ποτε..

Επισκέπτης
εγω ειμαι πολυ φτωχος για να ξεκιναω την χρονια με -1500+ ευρω απο χαρατσια-εισφορες-αυξησεις..γι αυτο ελπιζω συντομα τον πουλο αρμ..

Είχα ακούσει σπαραξικάρδιες ιστορίες
για αποχαιρετισμούς απο χωριανούς
σε παιδιά που έφευγαν για αυστραλία,ήπα , αργεντινή
προπολεμικά.
Μαζευόταν όλο το χωριό , τσιμπούσι
και τους αποχαιρετούσαν , σαν να είχαν πεθάνει.

Τους περισσότερους δεν τους ξαναείδαν ποτέ
και φυσικά οι ξενιτεμένοι δεν ξαναείδαν ποτέ την πατρίδα.

Τωρα είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις
από τότε που έφευγαν με το Πατρίς & το Βασίλισσα Φρειδερίκη
αλλά και πάλι ...

δεν αντέχω τέτοιες καταστάσεις.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Και εμένα μου λένε όλοι.."φύγε..φύγε.. η ελλάδα δεν έχει μέλλον πια..πήγαινε να δουλέψεις έξω..."

Το θέμα είναι πως όλοι αυτοί που μου το προτείνουν είναι εργαζόμενοι εδώ..εγώ είμαι άνεργος..

Τώρα γιατί έγιναν όλα αυτα τα έξοδα για να σπουδάσω...και εγω να σκεφτομαι πως το 50ευρω δε μου περισσεύει για να γαμησω...ο φραπες είναι ακριβός.. και στο σουπερ η εξαδα αμστελ στα 4.25 είναι προτιμότερη απ'οτι η μια στα 6 ευρω στο κωλομαγαζο της γειτονιας..

Και όταν έβλεπα τη μανα μου να κοιταει ταινιες της βουγιουκλάκη που ηθελε να παει στην Αυστραλία με το ταπερ τους κεφτέδες..γελουσα και έλεγα τι μαλακιες βλέπεις...βάλε να δουμε την παναθα..ή lost..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ένα ολόκληρο "θησαυρό" κρύβει η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε την Πέμπτη, ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος.

Ο κ. Φώσκολος ήταν μεταξύ των ομιλητών σε ημερίδα για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, που οργάνωσε στα Χανιά το Πολυτεχνείο.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής, νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού, το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την αξιοποίηση αυτών των κοιτασμάτων, το κόστος είναι φθηνότερο από αυτό του Πρίνου, καθώς τα αποθέματα είναι πολύ μεγάλα.

Ξεχρεώνουμε σε 12 χρόνια...

Σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο, από τα αποθέματα αυτά θα μπορούσε η Ελλάδα να καλύψει ακόμα και το έλλειμμα της και μέσα σε 12 χρόνια η χώρα μας θα μπορούσε μέσω αυτής της αξιοποίησης να βγάλει το χρέος της.

Ο ομότιμος καθηγητής αναφέρθηκε και στα κομμάτια της νότιας Κρήτης που κρύβουν υδρογονάνθρακες.

"Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι νοτιοδυτικά της Γαύδου το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι έχει, μπορεί να είναι και τεράστιο, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο είμαι πολύ πιο σίγουρος και είναι κάτω από τον Πλακιά 80 χιλιόμετρα από τον Πλακιά και υπάρχει και το κομμάτι του "Ηρόδοτου" το οποίο και αυτό ξέρομε περίπου πόσο είναι. Πρέπει να πω, ότι η έκταση προς έρευνα είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ.

Το κομμάτι που έχουμε εμείς είναι 2 φορές μεγαλύτερο και έχομε ίσως και παραπάνω αποθέματα από το άθροισμα Ισραήλ και της Κύπρου", κατέληξε ο καθηγητής.

Oι εργασίες της ημερίδας έγιναν στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Ο ξεκωλιάρης δυσλεκτικός θέλει να τα πουλήσει όλα. Μακάρι να πέσει πρίν γίνει αυτο.
μακαρι να ειναι αληθεια και επιτελους να κλεισει το ελληνικο μια συμφωνια με μια εταιρεια εξορυξης αμερικανικη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.και ειναι η καταλληλη ευκαιρια τωρα που οι χωρρες της βορειας αφρικης ειναι σε αυτην την κατασταση να κανει η ελλαδα την αοζ που της συμφερει.οπως εκανε και η κυπρος και και λαβει φραγκα το κρατος χωρις να τα φανε λαμογια.κατα τα αλλα πρεπει να φυγει αυτην η κυβερνηση αυτος ο πρωθυπουργος.και νομιζω το ξερει ο ιδιος αφου το δηλωνει εμμεχως πλην σαφως.φοβαμαι το υψος του ξεπουληματος.για το ξεπουλημα ειμαι σιγουρος για το ποσο μεγαλο θα ειναι δεν ξερω.αντε να τελειωνουμε να φυγει γρηγορα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βρε βρε...καλα τοτε επι μητσοτακη το πασοκ εκανε οργια...οχι πως δεν εκανε και ο μητσοτακης αλλα ο λαικισμος η αντιδραση του πασοκ τοτε ξεπερασε καθε οριο.ευτυχως τα εφερε ετσι η ιστορια που πρεπει να τα βαλει με τις κλικες που ειχε μαζι του τοτε αν και παλι τους φοβαμαι μην βρουν καμια φορμουλα και την πληρωοσυν ανθρωποι που δεν φταινε για το χρεος της χωρας.ευτυχως που οι τροικανοι ειναι διαβασμενοι αλλα αιμοβοροι ομως...κουιζ: ποιος η ποιοι συνδικαλιστες ξαπλωναν στους δρομους σε συγκεντρωσεις με σημαια του πασοκ και μετα εγιναν υπουργοι...??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΠΕΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΦΤΕΡ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΠΕΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΦΤΕΡ
ρε μαλακα εσυ πριν λιγο ανοιξες νεο θρεντ οτι χρεοκοπει η ελλαδα στις 15 οτκωβρη και την μπαινεις σε μενα τωρα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom